Mitt Liv.

- Gröna Lund, Del 2



Sen kikade vi även in Lazee, och jag lovar dig! Han hade damp, så det skrek om det ^^ Men bra snygg var han oxå ! =D haha, hade ju något att vila ögona på ett bra tag iaf =) och stod han inte på scenen, så såg jag honom bakom ! =) haha.. bra låtar hade han, och jag kunde inte riktigt sätta fingret på det, men jag kände igen vissa låtar ! =) Och nu vet jag vart jag hört dom. ^^ Och så spelas dom hela tiden här nu ! ^^ haha..
När Eva kom och hämtade oss, så berätta hon att hon hade kört på dom, efter att hon släppt av oss ! =D haha, så han hade setat i den bilen! haha..

Mitt Liv.

- Gröna Lund, Del 1



Jag och Anette drog till Sthlm bara så där, vi fick nå flipp! =) Och min bil höll hela vägen fan ! =) Så vi var på grönan igår, å skulle kolla på Adam Tensta, Lazee & Mange Schmidt. Dom var väl bra, eller inte.. Iaf inte Mange ^^ haha, dom andra två hade verkligen hela publiken med sig ! =) Speciellt MIG ! =D haha, men jag dansade inte, eller sjöng ^ Då har jag nog åkt på stryk ! haha.
Men jäävlar vilket tryck det var där ! haha..

Sen så var vi in i Spökhuset, och där höll en brud på å få en smäll av mig ^ Precis när en ballkong höll på att gå sönder kändes det som, så kom det fram en vitklädd brud som höll på att skrämma livet ur mig, å då höll hon på å få en smäll ^ haha..

Skriverier.

Varför?

A few questions that I need to know, how you could ever hurt me so? I need to know what a´ve did wrong, and how long it´s been going on. Was it that I never paid anough attention, or did I not give enough affection? Not only will you answers keep me sane, but i´ll know never to make the same mistake again. You can tell me to my face, or even on the phone. You can write it in a letter. Either way i´ve have to know, did I never treat you right? Did I always start the fight? Either way i´m going out of my mind, all the answers to my questions i have to find.


Musik.

Dagens låt.



Jag vet inte va jag ska säga, men lätt bästa låten som finns just ju! <3

Mitt Liv.

HAHA, Kolla Denna!

Ni alla vet ju att det är min dag idag.
Och tänkte då bjuda på en bild som är tagen för typ 19 ½ år sedan ;)



Mitt Liv.

- HURRA HURRA, FÖR MARIELLE IDAG!

Hönni era jäävlar! För idag fyller jag 20 jäävla år ! WÖÖÖW !!!!




Mitt Liv.

- 20 ÅR IMORGON!

Imon fyller jag fan år, inte för att det känns som det men det är så! =| haha, pappa ska iaf bjuda ut mig på frukost, sen ska vi hem till han så jag får öppna mitt paket, vilket jag redan vet vad det är. TROR JAG! =O haha, ^^ Och idag ska då morsan ta med mig ut på lunch, men för mig blir det brunch, för jag har inte ätit frukost än, måste vara riktigt hungrig när man ska käka på kina =) hehe.

På söndag kommer alla andra, och morsan har räknat ut att det är över 20 pers. Så vet inte än hur vi ska få plats, men det är sånt som visar sig ^^ hehe..

Nej, nu börjar jag bli hungrig fan! :O



Mitt Liv.

- Finnmarksturen.

Haha, det finns idioter till allt tror jag! Och det värsta är att folk frivilligt sätter sig på en cykel och trampar 11 mil runt om i Ludvika skogarna, dom skiter och pissar på sig! =/ haha, sen äre ju inte bara svenskar som är korkade, utan även folk från resten av europa. Alla kommer ju hit och trampar, inte nog med det. Det är utanför mitt fönser oxå! ='( haha, så inte får man sova inte! ^^

Igår var vi på fotboll oxå, käkade lite räkor! =) Matchen var bra, det slutade 2-1 till Ludvika mot Örebro! =) hehe


Mitt Liv.

- Hemma Hos Frasse & Annalena

Gick hem till dom och hälsade lite på lite. Anna-Lena höll på och bakade lite! =) Sofia fyller nämnligen 7 år imon.


Senare ikväll så ska jag hem till Johanna, och Therese ska med. Så ska jag frakta med min dator, för att se om johanna har nå trådlöst i närheten av henne. Så vi kan sitta där lite! =) haha


Mitt Liv.

Jobbet Såg Till Att Bloggen Levde ^^

Ja, det var ju det jag sa i början av arbetet jag hade i sex veckor. Att jag inte skulle orka/hinna med att blogga så mkt när jag sluta, när jag var på jobbet hade jag inge annat att göra. Men nu ska jag väl kasta in ett inlägg hade jag tänkt mig, när jag ändå håller på och gör om designen på den hela tiden ^^ haha

Har städat mitt rum idag, gått igenom en kartong jag inte packat upp än sen sthlm-flytten =/ haha, men i den fanns inge intressant, bara skit! ^^ Så allt fick ligga kvar ändå. För jag har ingen plats för det mer! Hade tydligen det innan jag flytta, men inte längre! Så illa illa.

Har även gjort om Idas blogg idag, eller ja, lite iaf! =)


Skriverier.

- Man Ska Inte Fästa Sig För Mycket.

En polare sa till mig en gång att man absolut inte ska fästa sig för mkt vid en annan människa, för att den personen kan fösvinna nästa dag. Och jag kan verkligen hålla med i dagens läge. Jag fäste mig väldigt mkt vid en annan för ett tag sen, och om jag ska vara ärlig vart det bara värre. Nu när vi båda två har blivit äldre, så fattar jag vad han menar, för nu känner jag att allt kan hända bara under en dag! Det är lite konstigt, men kommer aldrig glömma den männsikan, och absolut inte allt vi har gått igenom. Han kommer nog heller aldrig glömma mig, vi har vart med om så mkt. Så antingen kommer han ihåg det dåliga (hoppas inte), eller allt bra.

Men nu känns allt bra, det känns liksom som att vi börjar komma upp på fötter med varande igen. Vi bråkar inte, vi tjafsar inte heller, oftast sånt som leder till stora bråk när vi är igång. Och jag är mer än glad att inget sånt häner mer! =) För han vet vad han betyder för mig. Men nu vet jag faktiskt inte om jag vill att han ska betyda så mkt för mig, han kan ju faktsikt försvinna redan imon. Vad gör jag då? Går under? Går vidare? Utan honom, vet inte hur långt jag skulle klara det? Han är en människa jag kan snacka med ALLT om, och jag vet han säger vad han tycker, om allt. Han är ärlig, och han bryr sig.


En vacker bild, man vet aldrig vad som väntar sig, på varken himelen, eller i livet!

Mitt Liv.

- Fjorton Dagar Kvar.

Idag är det bara två veckor kvar tills jag fyller 20. =)
och idag är det min sista dag på jobbet, sen kan jag sova hur läänge jag vill! ^ haha..

Imorse hade jag kunna döda therese, och johanna. Vem fan kommer på å ringa någon kl. halv 5 som ska upp och jobba klockan sju. Tack för dom timmarna jag gick miste om i min sköna säng! Fick snacka med nån jäävla idiot, jag vet inte allt! =/ Försöker ringa dom nu, men dom sover väl. =/ och har mobilen på ljudlöst! haha, TÖNTAR!!!!!!!! ^^