Skriverier.

- Blondinbella

För det första så läser jag hennes blogg ibland, dvs då och DÅ! Och efter det som har hänt henne nu när hon har varit borta i Italien så har jag nog läst den lite mer! Och det jag läst har verkligen varit hemskt!

För det första, så måste alla förstå att när en tjej blir antastad, eller sexuellt utnyttjad är det aldrig hennes fel. För en annan människa har ALDRIG, och då säger jag ALDRIG rätt att ta på en annan människas kropp, utan att den vill det! Och i det här fallet ville tydligen inte Bella det. Men sen är det eran sak om ni vill tro på det hon säger eller inte, men klanka inte ner på henne, för ni kommer ALDRIG få reda på om det är sant eller inte. Om inte Bella själv väljer att säga det var en lögn, men tror inte hon är sån. För hon har för mycket på spel, för att hitta på en sån sak!

Och sen det som Stina-Lee skrev, att det är föräldrarnas fel. Hur i hela helvete kan det vara det? Hur fan kan man ens påstå det? Måste bara fråga det. Inte fan viste väl Bella om innan hon åkte att det skulle finnas en galning som tänkte gå lös på henne. Konstigt nog med Stinas barnsliga fasoner, har hon nyss vart i Thailand, och om jag inte minns fel så finns det idioter där med. (har själv vart där) Och om hon då råkat ut för något, hade det då vart hennes Morsas fel? Ja, man kan ju ställa sig ganska många frågor angående det där! Och om man bara spekulerar så tycker jag man inte ska rikta något direkt mot en annan person.

Bella åkte nog enbart dit för att få en trevlig resa med sina vänner. Men visst det finns folk till allt i denna värld. Och folk som sitter och säger att man ska rätta sig till det stället man kommer. Men alla dessa jäävla invandrare i sverige då? Fan, lägg energin på att få dom och göra som vi! Dom rättar sig ju inte efter svenska lagar, varför ska då egentligen vi behöva rätta oss efter dom? Jo, för att dom skjuter oss annars. Det kanske är det vi ska börja med? Skjuta dom direkt dom snor en godis-bit från ICA. Svenska människor tänker fan inte längre än lilltån räcker, jag blir så jäävla förbannad!

Varför kan inte folk fatta, varför? Det är ju helt otroligt, bara för att hon är en ofentlig bloggerska, ska hon då få utstå allt? Ska hon ta all skit ni kastar på henne, bara för hon råkar vara lite mer känd än andra? Vist hon gick ut i tidningen före innan hon bloggade om det, SO WHAT? Hennes beslut, hennes blogg, hennes liv. Gillar ni det inte, SKIT I ATT LÄSA! Bry er liksom inte. Det var ju inte så att hon svek er personligen. Eller är det så ni känner? =/

Det är helt fel i dagens läge att en tjej ska behöva redovisa i rätten om hon hade minimala kläder på sig, eller om hon hade druckit alkohol. Varför ska det vara ett problem, bara för att tjejer klär sig så betyder väl inte det att hon bjuder in vem fan som hellst! Vi är för i helvete födda nakna, då ska vi fan kunna gå så åxå. UTAN att grabbar ska vara där å äckla sig! Nej, men det kanske är attraktivt om en tjej kommer med skoteroverall på krogen, för om hon inte har det. Kan hon bli våltagen i buskarna utanför krogen. Men om hon gick dit i en sån, då ska du se det var nån som våldtog henne då med, för hon var uppkäftigt klädd eller något. VÅLDTÄKTS MÄN HITTAR ALLTID PÅ EN ANLEDNING! Kuken stod, å han kunde inte runka! Då tycker han det är rätt att våldta en kvinna. Bara för att hon såg inbjudande ut! ...

JÄÄVLA IDIOTER TILL SVENSKA MÄNNISKOR !!!!!!!!!

Mitt Liv.

- Ett Litet Test!

Siffran Nio:
Du är en riktig ledartyp som är full av energi. För att undvika onödiga missöden som lätt kan uppstå i brådskan bör du se över din planering två gånger innan du börjar med något. Du tar hand om alla och ser till att de har det bra. Ofta engagerar du dig så mycket i andra människor att du glömmer dig själv. Du måste bejaka dina egna behov av hjälp och kärlek för att kunna orka vidare.

Du kan lätt känna dig oälskad. Det kan bero på att du tycker att du tidigare blivit övergiven av en närstående. Det kan även orsakas av att du känner att du inte får något tillbaka av dem som du hjälper.

I ett förhållande har du en tendens att vara lite för energisk i början. Detta kan tyvärr skrämma bort din käraste/käresta. Tänk på att det tar lite tid att lära känna en ny människa.

Nior regeras av Mars, färgerna som passar dig bäst är olika röda toner.



Stämmer så äckligt bra in på mig. Så det är fan synd om det! =|


Kändisar.

- Richard Engfors, och Pride!

Jag lovar, snart blir jag helt vansinnig! =/ Jag har alltid velat åka på Pride, men tamme fan är det något varje år, antingen jobbar jag, eller inga pengar! Eller nått annat som ska fitta sig totalt! .. haha, ^



Richard Engfors - Hanna Graaf

Mitt Liv.

- Min Dator Är Som Ny!

Igår när jag kom hem från jobbet, så funderade jag hur fan jag skulle göra den med datorn. Om jag skulle hoppa sönder den, kasta ut den från fönstret, eller bara ner i soporna. Jag kom på att om jag hoppar på den, kan jag skada fötterna, och om jag kastar ut den genom fönstret, går glaset sönder, och någon kan få den i skallen! =/ Och det sista, då hade bara kärringarna klagat på att det ligger annat än skräp i soporna! Så jag fick helt enkelt låta den stå kvar där. haha, men sen slog det mig, vi ringer Elgiganten suport! =) Och sagt och gjort, ringer dit, han försöker hjälpa mig så gott det går, men ingen funka, då fanns det bara en sak kvar att göra. INSTALLERA OM HELA DATORN! =| Det var ju bara göra det om jag ville ha en hel! haha, så jag fixa till allt de där, å på cupen så fick jag Norton 2008 istället för 2007 =) haha, tack ska jag ha!

Så nu när jag kommer hem, ska jag pyssla om min dator jätte mkt! =)



Kändisar.

- PCD, Finalia ! ^

Idag är det som rubriken lyder, final i PCD ! =) Och jag vet redan vilka som vinner, det är heelt otroligt vad bra man kan vara på att gissa rätt! Men heeelt klart lär man ju se det även om man vet redan, för jag måste njuta riktigt mkt när dom säger hennes namn! haha, och lika kolla på framträdanden! ^^


nämen, oj. Vad hände här? ^^

Mitt Liv.

- Jobbets Sista Vecka ! ^^

Fy fan va skönt det känns, att sen kunna sova hur länge jag vill, Iaf nån vecka. Sen ska jag ta tag i de här med jobb igen! ^^ haha, eller ja. När morsan drar en spark i arselet på mig! ..

Folk har iaf börjat komma tillbaka på jobbet nu, så har lite mer post att ha att göra med! =) Vilket är skönt, så man slipper de här tomma skiten, som man bara åker runt å letar en enda postpåse! ^^ haha..

Idag efter jobbet, ska jag och Sandra upp på stan och införskaffa oss ett par nya skor, hon ska ha ett på svarta, och jag ett par rosa. Likadana, sen har Therese redan ett par i guld =) hehe.. 


Har en bild att bjuda på ! ^^



Kändisar.

- Melinda Clarke

FÖRE:


EFTER:

Mitt Liv.

- Nu Är Det Bara...

... 2 timmar och 40 minuter kvar tills jag slutar! Och jag börjar redan längta fan. Detta är inte kul längre, så jag drog ner och våldgästade Mai-Britt lite! =) haha, så jag käkade min lunch med henne, sen åkte vi och köpte glass =) Riktigt mysigt fan, ute i det jäääätte fina vädret. Men det är nästan för varmt, för glassen hann ju smälta innan jag ens han stoppa ner växeln i plånkan ^ haha.

Undra sa flunda va fan man ska göra idag då, ta med sig en filt och lägga sig ute när man kommer hem, om inte det blir som igår, att solen gick i moln! =/ Min dagliga tur fan. Men sånt är livet. Och det är ganska jobbigt ibland! haha..

Träffade på Wiktor nere på stålverket idag oxå, inte igår man såg honom inte! ^ Riktigt trevligt det fan. MEn kände knappt igen han, han var lite skitigare än vanligt ^ haha..

Nu står jag iaf vid Mai-Britts dator! Och hon sitter och arbetar, medans jag knappar så fort jag kan på dessa små knappar ^^ haha, stackarn, hon går nog snart och hämtar öronproppar! (A) haha

Kändisar.

- Angelina Jolie

Har man tråkigt på jobbet så har man! ^^ Och då sysslar man med sånt här!







Jag personligen tycker att hon vart myyycket finare på efter-bilden! =)

Mitt Liv.

- Jobbet Som Vanligt.

Nu sitter jag här igen, och har inget att göra! =/ Fan vad tråkigt det är. Men kul sen nör lönen kommer! ^^ haha, Och den kommer på fredag, och jag får från två ställen, men kanske bara får några hundra av det andra stället. Alltid något, + att jag har lite pengar undanlagda. Som är bra att ha. För alla mina andra pengar har ju tagit slut (A) haha.

Så vad ska man hitta på att skriva om idag då? I förrgår var jag, Sandra, Therese, Duffen, Johanna & barnen i väg och fiskade vid Tommy. ^ Men det regnade när vi var på väg dit, men la av efter ett tag, sen så kom solen fram å det vart riktigt skönt ute. =) Sandra var den som fick upp fisken först, men den var liten tyckte Tommy och drog upp en annan ^ Som var liiite större bara. Och så sa ju han att dom inte skulle räkna antalet fiskar, utan storlekarna på dom för han hade ju den största, sen jäävlar drog de till i Johannas spö, och hon fick upp en BRAX ^^ haha, men den kastade Tommy i igen, tillsammans med Rocko ^^ HAHA, för det var ju ungifär som blattar, dom är inte värda att ha ihjäl utan bara pina ^ haha.. Men det var en riktigt rolig fiske tur. =) för på slutet så började vi diskutera gud, och jag har alltid sagt att jag inte tror på honom, fören den dagen han visar sig. Då sa Tommy typ, va fan har han gjort som är bra, jo en sak, skapat oss, och sen kom ni (kvinnor) haha.. ^^

Nejfan, nu var detta oxå tråkigt! ^^

Mitt Liv.

- Vackra Bilar, På Ett Eller Annat Sätt!


Denna kanske alla förstår varför jag gillar ! =)
Men så klart färgen, vad annars? Jo, det snygga på sidan!



Grannens Calibra, men man saknar u så klart den svarta han hade! =)
Men denna är fin den med, på sitt vis! =)



Riktigt vacker färg måste jag säga! <3


och här har vi ju så klart en Rosa, inte trodde ni jag skulle svika en sån! ^
Riktigt snygg färg, och inredningen på bilen, var ungifär likadant! =)

Mitt Liv.

- Helgen Som Har Varit.

Nu tog det ju lite tid på morgonen för mig att orka sätta mig här, eller ja. Logga in på min egen blogg, när jag hade missat hur många inlägg som hellst av alla andra jag läser! ^^ haha, kan ju roa mig med det tills dom är lästa, och jag inte har annat för mig (A) För här är det ju knappt att man orkar uppdatera.

Men ja, helgen som har varit har vart trött, å ja åter trött! =P
I fredags när man slutade var det bara 200 hem, och in i duschen, klä på sig någorlunda snygga kläder, hämta upp Anette och iväg till möhippan i värmland. =) Jodå, det låter trevligt, men vänta ni! ^^ Anette fick köra dit, med tanke på att jag förstod jag skulle få köra resten av kvällen, och oj så rätt jag hade! ^^ Väl där, såg alla ut som frågetecken och typ vad-gör-hon-här stilen, sånt man får räkna med när man är på nya ställen! haha, men efter bara 5 minuter hade ingergerd gjort klart för alla att jag var ju Rosapanten! och ja, så förblev det även resten av kvällen! haha, sen efter lite snack å sånt så skulle vi iväg till Lindesnäs, och jag hade väl mina tankar om det, men när jag var där sist så var jag bra liten, så det kanske hade förändrats trodde jag, så jag gav det en chans! Kommer dit, 140 kr i inträde =O Okej, då måste det vara bra drag här inne tänkte jag, sen kommer man fram, EN LADA. =O Det är inte sant var min tanke. HAHA, sen inne i ladan, DANSA DOM BUGG. Men vad i helvete! Aja, ett tag kan jag stå ut, men sen började myggen komma, då fick jag panik, av alla dess slag! haha.. Men sen efter ett tag så drog vi tillbaka, och jag och Anette började resan hemöver! ^^

Det var en lyckad kväll, ingen som slog sig, ingen som började bråka, och ingen som dog!

På lördagen så gjorde jag inget, jag vaknade typ runt halv 12 och undrade vart fan morsan var någonstans, så jag ringde henne, hon var hos mormor, och slulle käka där. Jaha, ska inte jag få nå mat tänkte jag! ^ Men jag drog dit jag med, i egen bil ^^ Sen var vi där kanske 1-2 timmar, å så skulle vi åka hem, å jag hamna före morsan på vägen, och så åkte det nån jäävla kärring framför mig i typ 30 på vägen, å det spöregnade, så jag drog om kärringen i 130, men tänkte dock inte på att morsan var bakom mig, så var ju bara gasa mer, å sen gömma sig när man var hemma. ^^ haha, mkt riktigt. - VA VAR DET DÄR FÖR IDIOT OMKÖRNING DÅ? Kastade hon ur sig när hon hade tagit sig ur bilen ^ haha.. Sen gjorde jag inget, gick å la mig. Vaknade när morsan ville ha skjuts upp på Hammarbacken, så jag körde upp henne å grannarna. Å när jag var på väg hem, ,ötte jag på Johanna och ungarna i SPÖREGN. Dom skulle ut och plocka blåbär ! haha, humor! Sen så somnade jag på soffan, och vaknade halv ett dagen efter. Skööönt! ^^

Och igår var man hemma hos Johanna, och bakade lite med henne å barna, sen gick ju grease ett och två på tv:n, som man satt och kollade på! ^^ Riktiga kult filmer fan, och så tittade vi lite på oskan, och blixtarna! =) Vackert fan! .. Sen drog man hem lite senare mot kvällen!
Och idag ska man tillbaka till Johanna, för hon ska göra inbakade flätor på mig! =)

Mitt Liv.

- Jag Vill Byta Bil Nu! ^^

Jag har hittat min pärla som jag vill ha. Men den är nog på tok för dyr för mig! Så mkt pengar har jag nog inte, på vaken bilen, eller skatt/försäkringar å sen brensle! ^^ haha, dom drar inte lite dom där bilarna, iaf inte vad jag har märkt! ^^ haha.. Men det skulle vara bra kul att få parkera den hemma på min egna perkeringsplats!


Mitt Liv.

- Designa Din egen T-Shirt

Haha, när jag kommer hem. Ska jag göra en tröja, som jag sjäääälv har designat! =) Och sen beställa hem den.
Och jag vet EXAKT vad jag ska ha på den. koko.. Ge mig mkt pengar nuuu! =)


http://www.shirtcity.com/

Mitt Liv.

- Kan Dagen Börja Bättre Eller?

Det började med att jag för all del inte kunde hålla hastigheten hit, jag körde typ i 70, var så förbannat trött! Haha ^ Sen när man kommer in i porten, sitter det nått snusk där, som antagligen inte fått ligga på ett tag, och var bara tvungen att försöka lägga in en stöt, så jag stack illa kvickt ^ Sen tog jag min dagliga runda, ner till utl. och medium! Kommer upp till HK och ska gå in genom dörren, ja va fan händer då? Jo, LARMET GÅR!!!!!!!!! ingen idiot som vart här före mig, och när ulla gjorde mitt kort sa hon att jag aldrig skulle vara här först, så att jag fick ingen larma-av-kod =O Nehe, där stod jag som ett fån och halv döv! och tänkte, va fan ska jag göra nu då? Då kommer det en karl och larmar av, men måste ner och stänga av larmet någon annan stan, fatta noll. Men jag satt kvar utanför tills det var tyst där inne, ^^ haha, sen kom Kenneth och så följde jag med han, så han fixade en kod åt mig, till både HV och porten! ^

Filmer / Serier / TV.

- High School Musical

Du är mest som Ryan Som syskon till Sharpay har du alltid stått i bakgrunden. Du hänger i Sharpays ledband och hjälper till med allt. Du kan verka lite anonym, men egentligen vill du också synas och få uppmärksamhet (helst från Gabriella). Så du gör vad du kan, som att ha en mängd olika hattar.




http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=466&a=407669

Mitt Liv.

- GRATIS BIO

Nu har jag gått och blivit medlem på Gratisbio.se, och man behöver inte alls göra så värts mkt fören man har kammat hem en pott med poäng =) Så har man som jag, tråkigt på jobbet. Kan man alltid sitta och kika runt om man hittar något trevligt, och samtidigt kanske kamma hem en pott med bio biljetter, eller varför inte ta ut dom i presentkort?


Mitt Liv.

- TRÅKIGT!

Nu har man så där förbannat tråkigt på jobbet igen, och känns som att min blogg oxå är tråkig. Jag vet inte, men känns som att alla följer ett ämne igenom hela sin blogg, medan jag bara snacka goja ^ haha..

Men igår var jag iaf in till Jörgen och frågade om inte han kunde sätta mig i arbete, för jag har mer tid till att göra annat än vad mitt jobb behöver ^ Så han skulle vara så snäll och gå upp på data avdelningen och fråga om inte dom kunde fixa så att jag kunde göra något på datorn! =) Men sen kom han ner och sa att det var låst utifrån, inte dom som hade låst det! =/ Men men, det var iaf snällt av honom, och försöka. Med tanke på att det är jätte svårt att sätta mig i arbete på en sån här avdelning, man måste kunna så mkt om så lite ^ Posten är ju lätt mot allt annat! haha,  ^

Jag fick iaf reda på igår vad jag får för lön, och dom drog FÖR lite i skatt av mig, så ska in till Jörgen när han kommer, för jag tänker då fan inte få nån restskatt nästa år, det kan dom glömma! =P haha..

Undra sa flundra vad jag ska hitta på att göra för nått idag då. När inte jobbet kallar, haha ^

Mitt Liv.

- Dolly


FÖRE


EFTER

Tips På Blogg.

- Rockdoll

Hittade en ny snygg sida, ska bara börja läsa bloggen oxå. Men det är sånt jag fastnar för, det är första intrycket av sidan, och den sidan var NÅGOT snygg! =)

http://rockztar.blogg.se


Kändisar.

- Marie Picasso

  

Förbannat jääävla snygg vart hon! (A) haha..

Dagens Bild.

Dagens bild.



En bild på britneys syster. =D haha ^

Mitt Liv.

Ont I Magen.

Igår när jag kom till jobbet var allt okej, men efter bara någon timme, var det som att någon högg mig i magen med en kniv, och riktigt vred om den. Har fan aldrig känt den smärtan i hela mitt liv, fy fan va hemskt det var. Ringde morsan, så hon fick fixa treo åt mig. =) Så kicki kom hit med det, men innan hon kom ringde jag pappa, men ramlade ihop inne på toan, bena kunde inte hålla mig uppe längre, så jag låg där ett tag, tills jag var tvungen att ta mig upp. Och Jörgen hade gått på lunch, så jag fick panik å tänkte - va fan ska jag göra med posten?

Men jag ringde och sjukanmälde mig, (som jag fick höra på själv idag ^) haha, och åkte hem med pappa! Jag kunde då fan inte köra nå bil, då har jag kört av vägen eller något. Så när jag kom hem hoppade jag in i duschen, med KOKHETT vatten, skönt som fan! Sen bäddade jag ner mig i soffan med OC boxen, och en macka. Och sov till klockan var 5 på eftermiddagen från 12 =D hehe..

Sen på kvällen eller ja, efter att jag hade vaknat så åkte jag och pappa ner till jobbet, och hämtade hem min bil! Så att jag kunde ta mig till jobbet idag, och nu är jag här. Med ett treo glas bredvid mig! hehe ^


Dagens Bild.

Dagens bild.



Har man lite tråkigt sådär på jobbkvisten, vad gör man inte än att göra om sig själv lite ^^ haha. Det bjuder jag på, så jäävla läcker som jag vart! =D haha

Dagens Bild.

Dagens bild.

Ludvika i ett nötskal, så det skriker om det! =/



Mitt Liv.

Nu Sitter Man Här Igen.

Förut bloggade jag aldrig, och kan ju nästan helt säkert säga att detta är över om 3 veckor igen. För då slutar jag här, eller ja sommar-jobbet tar slut! ^^ Så då orkar jag nog inte slösa mer tid på detta, men här har jag ju inget annat än tid fan! Så jääävla lång tråkigt så det finns fan inte. =P

Men man kan ju alltid sitta och kolla nya bloggar, igår hittade jag ju två nya favvisar! ^^ haha, dom jag berättade om! =) Sen finns det ju säkert fler, och dom lär man ju undersöka! (A) haha..

Undra sa flunda om inte min mage börjar kurra lite. =O haha, och det är inte bra, för jag har fika halv 10 =| haha. Jobbigt läge fan!


Mitt Liv.

En Ny Design Tack!

Nu är jag så trött på denna vanliga, jag vill ha något nytt, å frächt! Men det verkar jag ju inte kunna fixa, jag vill oxå vara lika haj på photoshop som Nevnarien och Mariiia =) Men nejdå, allt ska krångla när jag gör något, så frustrerande! Men jag är iaf glad att jag lyckades med denna, som jag har nu. Är inte alla som klarat av det fan! =) haha, ^^

Nej, ska nog allt hem och försöka tänka ut något! ^^ om jag så ska måla i paint! ;D 


Nu är det snart fika hoppas jag, så jag får äta lite mer idag =) haha, sen är det sista turen klockan 3, och 10 i 4 då är jag klar, och drar till posten! ^^ Sen heeem. 



Borta bra - Men hemma bäst! 
Eller vad säger du Anette?!  

Tips På Blogg.

Två Nya Kanon Bloggar

Nu har jag upptäckt att det finns flera av Diana & Crystal stuket! =) Och bra kul är det fan, dom känner nog tom varandra, och detd gör ju saken ännu roligare fan! Jag gillar deras underbara namn dom har på varandra! Alltid lika roligt med lite nytt och läsa, och hittar man en ny blogg som man gillar, äre ju bara läsa den från början ! ^^ haha, så man kanske fattar något av den! ^ Och det gör jag nu, har istort sätt trillat igenom hela ! =) På bara någon timme. Så är tur man har lite tid över på jobbet!

Den nya bloggen heter: Club Vegas


Och den andra heter: Partypinglorna ^ 


Mitt Liv.

Vem Vill Inte Bo Så Där Flott?

Nu har nån jäävla forskare kommit fram till att när vatten nivån om nått år stiger till över en meter, så ska han bygga sånna hus, eller ja, konstgjorda öar ^^ haha,


Dagens Blandat.

Dagens Humor

Anette: Det är fan Söndag idag, och det finns då inte med på kartan!

Mitt Liv.

FY FAN VAD TIDEN GÅR SAKTA!

Jag tror jag blir helt vansinnig snart. =/ Tiden på detta bygge går så jäävla sakta. ^^ haha, och inte nog med det, breven fastnade i brevmaskinen, och jag låste datorn, så jag inte kom in nå mer =/ haha, det är fan inte min dag idag tror jag. Sen i morse när posten kom, så kom det 1003902478743 kuvert! som JAG skulle öppna, och sortera! :'( haha^

I fredags var jag med therese efter att hon slutade jobba =) Vi kollade på lite film och sånt, sen var det ut en sväng, träffade på linus ^^ Sen tillbaka hem till henne och kollade mer på film, tills man somnade (A) haha

lörden var typ lika, men hämtade farsan på kvällen sen. från klubben, och körde hem han. =)

sen söndagen då tror man inte sina ögon/öron, för anette hon var då fan full än :O haha ^^ Och det var bara att hämta henne fan. annars har hon väl nackat mig ! ^^ haha.. så vi drog till borlänge en sväng, handlade lite smycken, och ett par skor =) hehe, och sen hem till ingergerd, kommer alltid lägligt tills dom ska käka, vilket är trevligt, så vi fick lite mat oxå ! =) Sen var det hem till anettes morsa och anette drack lite mer :O haha ^^ sen hem till henne, och spelade wee tills klockan var 10 kanske ^ och sen hem för att sooova =D =D

Mitt Liv.

Tänk Om Man Hade 125 Tusen!

Fan vad jag skulle kasta min bil i sjön omedelbart då, och sen bara ringa på denna, å köpa den på en gång! =/ Vart fan riktigt kär i den, :'( Haha...


Det är ju bara titta på den, så kanske man förstår! =)


GUL BIL! -smack-

Mitt Liv.

Lunchen Uppäten!

Nu har jag precis kastat i mig min lunch som bestod av Korvstroganoff och ris, med lite gurka till, och bravo jos =) Fasen vad gott det var. ujuj, måste göras flera gånger känner jag, men inte just nu, för nu går det nog inte ner mer än luft ^ haha, om ens det! =) Men ska snart ta och trycka i mig en sån liten 25 g kexchoklad =D haha, det var fan inte igår jag käkade en sån. ^^

Imorse så hade tydligen inte klockan fattat att den skulle ringa.. =/ Så morsan stormade in 10 i 7 och vrålade i åt mig, "när fan ska du åka?" då vare bara studsa upp, kasta på sig kläderna, och morsan kastade i ordning matlåda åt mig, å sen var det bara i 200 km/h hit! .. haha, men inte fan hann jag heller, då hade hon redan dragit ner och lämnat posten, så jag började gå mot HK. =) Då kom hon, så jag fick skjuts sista biten, men klockan var bara 10 över när jag kom hit. ^^ haha..




Mitt Liv.

Första Uppdateringen För Idag.

Och den hinner dock inte bli så lång, för snart ska jag ut på den första turen med posten! ^^ Men lite snabbt hinner jag väl skriva litegrann.

Det är tråkigt att jag inte har några bilder jag kan lägga in, men när jag kommer har jag arbete att göra, ska nämnligen skicka alla bilder på Bujars bertone, som han hade en gång i tiden, till Alexandra ! ^^ Och det är ju bara börja leta då. haha.. ^^ Får la hoppas man hittar på dom, så snart som möjligt. Sen när han drar utomlands, så kanske jag drar dit och dricker lite kaffe å kollar in vovven hos Alexandra. =) Kan ju hoppas det blir av, för hon är en väldigt trevlig människa. =)

Hmm, undra om Lisbet vet om vad klockan är, hon brukar alltid säga åt mig att det är dax att dra, men inte denna gång! ^^ haha, sånt man får fixa själv. Undra sa flundra om jag ska dra själv idag, eller om hon följer med? Det är sånt man inte vet. haha.. ^^


Men ah, är väl lika bra att dra.
Skriver senare! =) =)

Mitt Liv.

Sitter Och Väntar På Lunch.

Nu har nästan halva dagen gått, om inte mer. =) Och det är redan lunch, så underbart. Jag är vrål hungrig ^ men det är det väl ingen som bryr sig i här inte.. haha, men jag GÖR! =|

Nu på dagen någon gång så ska far min kolla på mitt lyse bak, jag har tydligen bara ett bromsljus. Men det är sånt som inte jag bryr mig i, ser ju ändå inte bakdelen ^^ haha...

Var nyss iväg till bokhandeln. Och jäävlar va grejer jag fick tillbaka.. ^^ Men den stora tavlan får någon annan hämta, den tänkte då fan inte jag släpa in i bilen. haha!

Nej, nu ska jag regga lite! .. se u ! ...

Mitt Liv.

30 Minuter

Nu är det ca en halv timme kvar tills jag ska äta min korfstroganoff med riiis =) Fy fan va gott det ska bli, och jag behöver inte oroa  mig för konstiga påföljder. ^^ För nu är det inte Anette som lagat den, utan morsan .. haha ^

Va iväg en sväng till bokhandeln, och hämtade lite fakturor. ^^ Sen in på ica och köpte väärsta godis påsen ^ Så efter lunch då äre jag som ska äta. haha..


Vette fan va jag ska göra när jag sluta, om jag gör det (A)


Bästa, ha så trevligt med att måla rum eller vad du sysslar med ! =)

Mitt Liv.

Tillbaka På Jobbet

Nu är jag tillbaka på jobbet, och tacka fan för att det inte var lika många fakturor idag, som dom andra dagarna. Då har jag bara lagt mig ner och börjat grina ^^ haha, satt i min lilla lugn och ro, helt plötsligt stormar farsan in med min dator på ryggen, som nån annan jäävla joggare ^^ haha .. humoor!

Om man har lite tur på detta ställe, kanske det är lite fika snart, för nu jäävlar börjar det slå volter i magen på mig. =/ Och det är hemskt fan. Men snart så ska den få ostmacka med choklad å dricka, eller doppa i =) haha..

Idag vet jag inte riktigt än om jag ska köra ut själv, eller om jag ska ha henne med mig! ^^ haha... Får la se hur det slutar, om inte annat ska jag iaf lämna lite post åt min far!!!


FIIIKA... Se U !