Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.



Johanna våldtar en osyldig Rikard! =/ haha

Mitt Liv.

- 20 September

Det finns så jäävla mkt man skulle kunna blogga om, och jag vet inte riktigt vart man ska börja! Men folk som hela tiden ska snacka skit bakom andras ryggar, är det värsta jag vet. Det finns så många falska människor i min närhet har jag lagt märke till. Men det är sånna man skiter i tillslut! Det finns vissa som aldrig hör av sig, och tror att man orkar hålla på å höra av sig till den varje gång. GLÖM DET! Det har jag slutat med nu, så då kan den personen ta och hålla sig borta. =/ Det blir för mkt för även mig, även om jag står ut med mkt.

Jag tål inte folk som gör sig större än vad dom är, för att folk ska lägga märke till dom, och slippa vara den där ensamma människan som sitter i ett hörn! Som hela tiden ska vräka ur sig grejer, och tro det är okej! Det är bara för mkt. =/ Jag skäms över sånna människor, försöker hålla mig så långt ifrån, så att folk inte tror att man umgås med den. =P Mycket smart fan!




Haha, sitter här vid datorn och är helt vansinnig! .. ^^ Men det är sånt som man blir glad över snart.

Mitt Liv.

- 16 September

Nu sitter jag här med Johanna, och håller på å gör om lite bilder!
Tänkte jag skulle ge er ett smakprov på en, som vart riktigt läcker! =)



Mitt Liv.

- 15 September

Jag vet inte riktigt varför jag började skriva på detta inlägg, har egentligen inget att säga. Men något måste jag få sagt!

Igår satt jag hemma hela dagen, och spelade Roller Coaster Tycoon 2. Jag fick nå flipp å installerade det, och så fastnade jag en hel dag framför det ^^ Hade ju inte så mkt annat för mig fan. Gick och la mig en sväng mellan spelandet, så ringde Maria och väkte mig, frågade om jag ville köpa hennes jacka. Den är förbannat snygg, men den var för liten! =/ Så ska åka till borlänge imon, och se om det finns i min storlek! =) Så kanske man köper en sån!

Idag började jag dagen med att spela GTA, och jag hatar de där spelet, jag kommer ju ingen stans på det. Och finns ingen som vill hjälpa mig fan! =/ Elakt folk!