Mitt Liv.

- Ovako i sommar.

Nu har jag äntligen fått mitt besked, om att få ett sommarjobb, eller ja, 10 hela veckor på Ovako har jag. Och alla ni som var med mig då, vet att inget annat än blogg.se fungerar på deras datorer, så det blir ju att man får blogga lite extra, så ja. =) Heelt perfekt, då blir den full med skit igen, och saker som jag egentligen inte förstår själv. =)

Ska iväg till Nisses sen, och inhandla nya gardiner, dom kostar väl runt 200-300 kr. Men det är sånt man får räkna med när det inte är billiga nisses längre! ^ haha, sen blire hem och torka mitt fönster, sen har jag ju på nå konstigt sätt lovat morsan att göra lika i köket med, å jag gillar inte riktigt de där fönstret, för man måste snurra det, å på tredje våningen är det inte kul alltså! =P


Mitt Liv.

- Grabbar & Pistoler

Dagen har vart heeelt underbar, solen har skinit så mkt att det har vart ganska varmt, både inne och ute. Och det brukar det inte vara i April ^ Vaknade typ halv 7 i morse, och inte fan kunde jag somna om, hade väärldens jäävla smärta i magen ! =/ Inget jag förstår vad det är.

Drog iväg med morsan på bildelar-jakt ! ^ Men inte fan vart det mer än en lampa hon tom fick från Mekonomen. Så det vart inte så mkt till handla. Sen var det bara dra vidare till alla mataffärer.
Drog hem sen, kasta i mig en paj, och drog upp till Sandra som var hemma hos mor sin. Sen kom Therese när hon slutade, och vi drog och handlade hårfärg, för Tvillingarna skulle färga det svart! =) Riktigt snyggt vart det efter att jag var klar med det, även fast jag färgade mig själv på bröstet, therese golv, och hela hennes rygg ! ^^ haha


Förstår inte hur grabbar kan vara så lugna när dom har en
ladda pistol mot sig, och en bli heelt galna när dom är kära!
Mitt Liv.

- Ahlgrens bilar.

Det börjar bli mer å mer skrivet i denna dammiga gamla blogg ^ Men jag har inte så mkt tid till att hålla på med denna mer, även om jag så skulle vilja. =/ Jag gillar ju å designa, och skriva av mig. Men som sagt tiden räcker inte till, även om jag kanske sitter här, så har jag helt andra saker jag gör då. Som att leka med bilder å sånt! =)

Var iväg på Jysk igår, och hittade mig ett sånt snyggt påslakan, att jag bara var tvungen att slå till ^^ 150 kr, och det var riktigt läckert. Lägger upp en bild här nere sen! =)


Mitt Liv.

- Friheten sitter fint nu va?

Jag måste bara uppdatera en gång, innan jag ska gå och sova lite fint, med min skadade handled! =/ haha ^ Synden straffar sig själv! =PVaknade imorse och var inte på den gladaste sidan, över min handled. Men så helt plötsligt vart jag överlycklig! =) Min käraste var inne, och heelt fiint var det verkligen. Har saknat honom massor, och det finns inte ens ord till att beskriva min känsla jag hade då jag såg det! =) Jag fick tom. tårar i ögonen, så jäävla glad vart jag! Och just att han verkligen svarade oxå, hade sina spydiga kommentarer till allt. Åh, jag saknar massor av sånt! =P Du är det bästa som finns vännen, glöm aldrig bort det. Varje dag i drygt tre månader har jag tänk på dig, kastat en liten tanke om dig. När jag hade det svårt, viste jag att det fanns en som hade det sämre! =( Men snart är allt över hoppas jag. Och jag vet att din vilja och styrka tar dig igenom detta, med hela livet i behåll. =) Så friheten just nu måste vara riiktigt skönt!


Och nej, ligger inte sömnlös över dig ;)

Mitt Liv.

- Barnvakt!

Nu sitter man hemma hos Johanna för att hon jobbar, och Therese ligger naken i badet ^^ Funderar på att knäppa en liten bild! =) Det skulle vara lite roligt faktiskt! Eller vad säger ni? ^ Ronja och Tindra sitter bredvid mig, och väntar på att jag ska läsa en liten saga för dom. Det var länge sen man gjorde något sånt! haha. Men snart ska man göra det med.

Jag sov middag en liten stund idag, tills Johanna ringde och väkte mig igen, då var det istort sett bara åka och hämta Therese så hon kunde hämta Hannis hem nyckel ^ För hon hade ju låst. Illa illa. =P

Var in på Arbetsförnedringen idag, och redovisade mina jobb, träffade på Cathrin där inne med! =) Sen så drog jag och Johanna en vända, sen var det bara för henne och åka till jobbet =D haha, vissa har ju inte den möjligheten ^

Den 21 April, ska man iväg och undersöka sina tänder oxå, kommer nog gå där ifrån utan tänder, det kan ju vara en trevlig syn det med ^^ haha.
Och på torsdag ska man jobba på Willys, ska packa kundernas kassar, för att det kommer vara hur man folk som hellst!

Det märks verkligen att mitt bloggande har kommit tillbaka litegrann =) Känns sköönt som fan, och få skriva av sig lite!

Dagarna blir bara roligare och roligare för varje dag ! =) Iaf när man har Johanna med i sitt liv, då kan mkt hända har jag märkt! =) haha ^^


Nej, nu ska jag dränka Therese, sen natta ungarna!
Se U <3<3

Mitt Liv.

- Vek På Uppdatering.

Jag är heelt värdelös på att uppdatera. Jag vet inte vad det är som gör att jag inte orkar, eller har tid! ^ För jag sitter ju bara å fjantar mig om dagarna, så jag borde väl ha all tid i världen tycker man. Men nej, så är inte fallet! Har massor och göra, även om det kanske inte är viktigt, så gör jag iaf saker. Försöker skaffa mig ett jobb, är väl det som ligger högst upp på listan!
På tal om jobb, jag har nog kanske fått sommarjobbet på Ovako =) Sköönt, då blir det nog mkt uppdatering, skulle jag tro! med tanke på att dom varken har msn eller bdb på datorerna där ^ Det är ju där jag då sitter och muppar mig på bloggen ^ Uppdaterar om allt, det är väl lika bra det!

Nu har jag precis klickat hem säsong fem av One Tree Hill, så snart kommer väl den oxå, ska ni se! =) haha


Det har gått och blivit fint väder på senare dagar, skönt ute, så vi grillade idag ! =) Men fan så det blåste!