Mitt Liv.

Snusk värme.

Det är drygt 30 grader inne på mitt kontor, jag dör inom loppet av en timme. =/ Jag hittade en liten bordsfläkt, som jag har här bredvid datorn ^^ ganska skönt faktiskt.

Vaknade i morse och hade ont i halsen, fy fan va de där är drygt! Varför ska man ha det? Det är ju inte mer än onödigt. Så jag klämde i mig en strepsil, men inte fan vart det nå bättre. haha, det är ju liksom varmt ute oxå, så man funderar ju på vart fan det kommer ifrån,  jag blev hes i fredags, men sen gick det utför! =/ haha

har iaf vart ute på min första runda nu på morgonen, sitter väl här i min ensam het, och fläkten. ^^ haha

Mitt Liv.

Back at work.

Och dra arselet i gruset vad hett det är, enligt min termometer inne på mitt kontor, så är det 30 grader inne och 32 ute  =/ Jag pallar inte vara här mer, det går inte, jag blir suuuk snart !

Igår var vi på Ludvika Camping och badade och solade, fy fan. Jag brände sönder heela ryggen. Sjuukt, ^^ haha

Möhippan i Lördags, var heelt sjuukt kul =D

Svettas ihjäl, hooj!

Mitt Liv.

Slut på dagen, snart!

Om 1 & ½ timme går jag hem för dagen! Känns inte som att det finns så mkt annat att göra här ^^ Inte en enda käft här nere förutom jag! Och det är inte så kul, när man håller på och somnar ! ^^ haha, men det är väl bara försöka hålla ögona öppna hela dagen/natten, ^^ Det kommer gå åt helvete allt känner jag. Kan ju hoppas på att jag inte somnar ståendes imon ^^ haha..

när jag kommer hem sitter min mamma och väntar på mig i trädgården, för då ska vi upp till Kina och käka lunch, men det känns liksom som att denna värme kommer göra så att maten smälter ! ^^ haha, får la se hur det ser ut runt halv 4 någon gång, när jag kommer hem. Vet inte riktigt när det blir, för post skiten den öppnar ju inte fören tre! haha, idioter!

Och på tal om idioter, tänker inte ens åka till Bokhandeln idag, för då blir jag bara besviken! ^^ Det är ju nå fel där borta eller så, för boken verkar ju aldrig komma fram! NÖTTER! ^

Var ut till Jonna en vända och bassängerna, men fan så in i helvete hett det var ute! =/ Jag höll på att dö.. haha, stackrarna ^

Imorse när jag kom till Jobbet, så åkte jag ner till utlasts kojan, och där började Kenneth jäävlas med mig. Så jag gick in till utlasten, och när jag kommer ut, då har karl jäveln flyttat min bil, och dragit! =/ Åååh, är det inte värmen så är det idioter ! ^^ haha

Kändisar.

Michael Jackson har dött.

Pop-ikonen Michael Jackson har dött inatt! =/ Tragiskt, jag trodde att han skulle vara en av dom som inte gav sig så lätt. Med tanke på allt han har gått igenom. Men å andra sidan så kanske det var allt de där som gjorde att han inte orkade mer. Han skulle börja sin sista turné iår, men det blev aldrig av.

Allt han gick igenom, det är sjukt att man överlever det. Allt från sin extreemt stränga pappa, till alla operationer han har gjort! Han har ju verkligen tagit plastik kirurgi till en helt annan nivå, från att födas svart, och dö vit! Då har man lyckats! ^^

Han lade dansen på en ny nivå, med sin Moonwalk. =) Han byggde upp ett Neverland, han visade upp en av sina söner ut genom ett fönster på en bra höjd för alla kameratokiga människor.

Finns hur mkt som hellst man skulle kunna skriva, men någonstans måste man sluta!


Michael Jackson 29 Augusti 1958 - 26 juni 2009

Mitt Liv.

5 veckor och 2 dagar kvar.

Tills detta jobb är över, inte för att jag räknar ner, utan för att inse hur fort denna tid har gått. När jag går hem imon, har jag vart här i 5 veckor, det känns som att jag började här igår! =/ Eller ja, inte riktigt kanske, men förra veckan. haha, lite kul äre ju iaf. Vet ju vilka alla är sen förra året ^^ Så det är lugnt å fint!

Idag börjar Ludvika festen, och min gris kommer hem ! =) Ska möta upp henne på stationen vid 7 eller nått, och sen halv 8 börjar väl den där Charlotte Perelli skråla, så det måste man ju bara se. ^^ haha, humor! Sen blire senare ikväll skrålar E-Type, det är ju bara ett ännu mer måste. Sen ska jag hem och sova, för att orka upp imon. Annars dör jag ju =/ haha. Men imon äre heelt fritt fram till att vara ute ^^ haha, för jag har ingen tid att passa mer än ganska tidigt då med. Men sånt skadar inte ^^ haha..

Fakturorna är klara för idag, och jag är glad. =) Ska snart fika lite, men känns som jag måste pissa först ^^ haha

Mitt Liv.

Bokjääävel.

ja, kan man bli mer förbannad på en bok, än vad jag har blivit? =/ Den förbannade boken har inte kommit än, så den måste ha försvunnit från sin rätta plats. ^ Så den snälla Daniel hade beställt en till, så när den kommer är den min, och när den andra kommer på sin rätta plats, tar han den! ^^ haha, jag går snart i taget, av förbannelse! haha.

Imon börjar Ludvika festen oxå, undra sa flundra om man ska orka sig ut i detta väder ! ^^ haha, men man kan ju hoppas på det iaf. På fredag blire till att vara ute iaf, fan va trevligt det ska bli!
Sen på lördag, bara det inte blir 800 grader! =/ Då dör man ju. Sen är söndagen här, och en dag till närmare jobbet ! ^^ haha

Mitt Liv.

Slump eller inte?

Fråga en historielärare om han eller hon kan förklara följande ...



Abraham  Lincoln blev invald i kongressen 1846.  
John F. Kennedy blev invald i kongressen 1946.

Abraham Lincoln blev vald som president 1860.
John F. Kennedy blev vald som president 1960.

Bägge var mycket engagerade i medborgarrättigheterna.  
Deras fruar miste ett barn, medan de bodde i Vita Huset.

Båda presidenterna sköts och mördades på en fredag.
Båda presidenterna blev skjutna i huvudet.

Lincoln's sekreterare hette Kennedy,
Kennedy's sekreterare hette Lincoln.

Båda blev mördade av en person från sydstaterna.
Bägge presidenterne efterträddes av en från sydstaterna med namnet Johnson.

Andrew  Johnson, som efterträdde Lincoln, föddes 1808.
Lyndon Johnson, som efterträdde Kennedy, föddes 1908.



John  Wilkes Booth, som mördade Lincoln, föddes 1839.   
Lee  Harvey Oswald, som mördade Kennedy, föddes 1939.



Bägge mördarna blev kända med 3 namn.
Båda mördarna namn består av 15 bokstäver.

Lincoln mördades i en teater som hette"Ford"
Kennedy mördades i en bil av märket Lincoln, tillverkad av "Ford"

Lincoln mördades i en teater, och hans mördare sprang till ett värdshus för att gömma sig.
Kennedy blev skjuten från ett varuhus, och hans mördare flydde till en teater, där han gömde sig.

Booth och Oswald mördades INNAN rättegången.


&&&&&&
1)  Vik ihop en ny  $20 dollar sedel enligt nedan...

2)  Vik ihop den igen som bilden nedan visar:

3)  Vik den andra sidan enligt nedan och jämför med bilden til höger:

4) Vänd sedeln upp och ner, och jämför med bilden på Twin Towers till höger...

Dessutom...  


Är det slumpen som gör att tre katastrofer kan visas på en vanlig $20-sedel?
Katastrof 1: Pentagon
Katastrof 2: Twin Towers
Katastrof 3: Osama

Se även: 9 + 11 = $ 20 !

9/11 = 11 september, dagen, då Twin Towers och Pentagon blev angripna!!


Mitt Liv.

Inte mkt bloggande.

Idag har det som ni kanske ser inte blivit så mkt skrivet i denna lilla blogg! men det beror på att jag inte orkar sitta här hela dagarna. Så jag tog med mig min egen dator. Så det har blivit mer Sims spelande än någonsin ! ^^ haha, och nu kollar jag på Bring It On, All Or Nothing. Den är ju så jääävla klockren ^^ haha.

Imon blire bokhandeln, och se om den förbannade boken har kommit! =/ haha

Ska gå in och se filmen nu. Se u !

Mitt Liv.

Nu slutar jag snart.

Snart är det sista minutrarna på dagens jobb.
Även fast jag inte har något att göra, så går dagarna fort fan. Det är helt sjuk. Hur kan en dag bestående av typ 3 timmars arbete av 8, gå fort? Mysko de där.

Ska iaf hem och vila en vända, sen ska jag nog duscha, om jag orkar. En sak vet jag iaf att jag ska göra, jag köpte två tavlor på nisses idag, eller ja, ramar! Som jag ska sätta in massa kort i. =) Mkt trevligt, har skrivit ut allt på nytt nu igen. haha ^^

Ska ta och packa ihop där inne nu tror jag, får la se om tiden rinner mer ! ^^

Mitt Liv.

Förbannade bokhandel!

Tror ni jag blir något förbannad eller? Man beställer en bok, för att man vill läsa den, eller? Ja, och det var exakt så jag gjorde för EN vecka sen, och den har fortfarande inte kommit =/ Vad är det för fel?


Mitt Liv.

Tillbaka på jobbet. (4:de veckan)

Nu är jag som sagt tillbaka på jobbet, fan denna helgen var skön. Men samtidigt inte, jag vet inte varför. Kanske för att jag vill få detta gjort så fort som möjligt ! ^^ Eller ja, kan ju skylla på att jag fyller år dagen efter jag slutar. Och då bär det av mot sthlm, för att gå på The Voice! =) Mkt roligt, Johanna och Therese ska ju med, och jääävla om dom små kråkorna hoppar av, då ska jag aldrig mer snacka med dom. =/ haha..

Fanns en person som undrade vart jag hade beställt mina Twilight saker från, och dom kommer från www.discshop.se. Så är bara gå in där, och klicka sig runt, kommer in lite nytt hela tiden! =)

På tal om det, hoppas min bok har kommit idag då, annars blir jag fan ledsen, då hade jag kunna köpt den nån annanstans, så jag hade haft den vid det här laget! =) haha IDIOTER ! ! ! ! ! !

Saknar min Sara fruktansvärt mkt. Dax att komma hem snart, va fan! =) <3<3

Mitt Liv.

Sakerna jag har beställt.

En sak till att börja med, det känns så jääävla skönt att inte behöva dra till jobbet imorse! Dra åt skogen vad det regnar ute. Det är sjukt, och detta ska kallas midsommar ^^ Välkommen till den svenska varianten. =P haha, eller nått. Hoppas bara dom inte får för sig att slå upp ett tält ute då, för jag vägrar då sätta mig ute om det regnar ^ Så då går jag ner och hämtar mat, och sätter mig på balkongen och tittar på blötdjuren ^^ haha

Nu till den andra saken! Jag har fått hem min stora Edward Cullen =) Sen min Team Edward-tröja! =) Förbannat snygga kan man tycka, men andra tycker jag är galen, typ morsan, och Therese.. =P Fick ju även ett bokmärke, med honom på, och sen en nyckelring. Med deras loga på å massa andra grejer! ^^





Mitt Liv.

Helt ensam.

Som rubriken lyder är jag helt ensam på denna avdelning, alla andra gick hem fan före lunch, och här sitter jag, tvungen till att göra det oxå, men runt halv 4 då drar jag, då får det vara nog på detta.

Vara ut till bokhandeln och kollade om min bok hade kommit, men nej. Inte idag heller, så får la bli en hel helg utan läsning! Så störande, för nu vill jag verkligen läsa fortsättningen! Dra åt skogen, va förbannad jag var ^^ haha, som sagt, bokhandeln, fick med mig tre paket istället, som vägde typ APA! =P Vem fan ska ha dom ? ^ haha

Drog sen in på Ica och köpte mig en tidning, så jag har nått att göra dom närmsta timmarna ^^ haha, eller ah, är ju bara 2 ½ timme kvar ju. Tills jag packar och drar ! ^^ haha

Mitt Liv.

Anonyma kommentarer.

Haha, jag kan inte annat än skratta. Med tanke på hur mkt folk snackar! Och vist, får dom väl tycka jag är ful, skiter jag i ;P Inget jag ligger sömnlös över om nätterna precis. Så bespara mig erat skit, jag är inte i behov av det, ge det till nån som verkligen behöver höra det ^^ HAHAHAHA ... Orka bry sig!

Folk som snackar om mig har en bra anledning.
Dom gillar inte folk som är bättre än dom själva! ;P



Filmer / Serier / TV.

Varför dom inte pussa varandra!


Mitt Liv.

Sitter hemma hos Frasse.

Fy fan vilken dag på jobbet, den gick sakta till att börja. Sen rusade tiden fram ^^ haha, sköönt det fan! Alla på kontoret ska ju ha halv dag imon, utom jag, som måste vara kvar till 4. Fy faan, va orättvist! Men som sagt, allt kan inte vara rättvist heller, hur skulle då jorden se ut?

Sitter iaf hemma hos Frasse nu, såg att han stod ute och höll på med Rasmus nya bil. =) Så åkte dit, sen så vare bara hem till dom, i deras nya lya. Den var vacker, så sitter här nu.. ^^ Och han håller på å spikar massa skit, allt är ju inte klart än på långa vägar skulle jag tro. Kärringen på Boxer såg ju till att han inte fick nå kanaler på TV:n nyss iaf ^^ haha, så han är ju typ halft galen. Men det är inget ovanligt..

Ska väl snart hem och se till att man får lite mat i matlådan tills imon. ^ haha, eller så! jag vet inte riktigt vad man ska göra, kanske lite köttbullar i gräddsås! =) Det blir nog Guttans. Sen ska jag se om jag har fått nå paket (A) Oops, i did it again! ^^ haha, så kan det gå när det är lätt att trycka på en knapp luring .. haha, som sagt ingen bok fick jag ju inte heller idag, kan ju hoppas på att den kommer imon, annars måste jag ju vänta hela helgen tills på månad, och det har jag inte ro till! ^^ haha..


Filmer / Serier / TV.

Rösta!


Rösta, det har jag gjort! ^^

Mitt Liv.

20 över fem, vaknade jag.

Jajemän, rubriken stämmer fint! Men vem fan tror att jag gick upp då? Nejdu, jag slog ner huvudet på kudden igen, och saomnade om. Va fan skulle jag upp då och göra, trodde först jag såg i syne, så jag börja gnugga mig i ögona ^^ haha, kom i säng rätt tidigt igår, även fast jag låg och halv såg One Tree Hill. ^ Men det är ju så bra, så jag vet inte vart jag ska ta vägen, ^^ haha.

Tröjan jag visade igår, har jag nu beställt! ^^ Tillsammans med lite mer smått och gott! Mina pengar, jag gör vad jag vill! ;P haha

Snart kommer posten btw, och då börjar arbetet på heltid. Nu är det bara strötid. Pappa ska fan bju på mat idag, slapp min matlåda! ^^ Sen så ska jag till bokhandeln, och kolla posten till Ovako, och om min bok kommit! ^^

Nej, ska kika lite aftonbladet nu, innan det kommer brev! ^
MASSOR av brev! =/

Mitt Liv.

Thererse Johansson



Hur kan man ens köra så här?

Jag har följt detta i tidningarna sen det börja, och jag blir bara mer och mer förbannad! För någon dag sen i tidningen stod det att flickan nu vars namn är Tove Lind bröt ihop och fick köras till psyk eller nått. Varför ska hon få hjälp, hon ska sitta inspärrad. Sen till grabben, Tim Vrågård, hur i hela helvete kan man göra en sån sak? Seriöst! Det måste ju ta emot om man är mänsklig.

Jag kände inte Therese, men jag lider fruktansvärt mkt med alla hennes vänner & familj. Jag kan inte ens tänka mig hur det känns. Men det spelar ingen roll för att få medlidanden!

Jag hoppas med handen på hjärtat att dom där två inte är ute än på fleeera lååånga år! Finns liksom ingen anledning, sverige borde ha dödsstraff. Om en människa har tagit en annan människas liv, varför ska den få gå fri på gatorna efter några år? Är inte det fel i det svenska samhället då? Vi säger som en dommare som sitter i en rättssal, som dömer folk som mördat till 10-12 år, tänk om det var honom/hennes barn, som hade dött. Nog fan ville den se den personen död då, annars har vi fan en till som inte är mänsklig! IDIOOOOTER!  

Mitt Liv.

Startmotor, yippi!

Har min nya startmotor i bilen nu iaf, så jääävla skönt! Igår när jag skulle från jobbet vare bara till att knacka typ 5 gånger innan den startade! ^ Så åkte till skroten efter, å köpte mig en ny för 400, billigt och bra! ^^ Denna vecka typ har jag lagt ut närmare 1500 på bilen. Haha, sen fick jag nya sånna man sätter fast solskddet med, så nu slipper dom oxå hänga å slänga, så man får dom i skallen, så sköönt! =)
Känns väl som att det enda som behövs nu är ett nytt avgassystem, och en ny ruta fram. Väärldens jäävla spricka i den, så jag ser väl snart inte ut. Och sen lär jag fixa olje läckan, men det kan bli svårare gjort än sagt! ^^ =P haha.

Idag lyser solen för första gången på fan mer än en vecka, så jäävla skönt när man åker med posten, man blir inte blöt, och det är nästan inga vattenpölar kvar! ^ haha, så jag springer runt i mina vita sandaler, i det kolsvarta stolverket! ^^ haha

Filmer / Serier / TV.

Nya saker.

Tänk om man vore helt oberoende av pengar, kunde shoppa hur mkt som hellst, utan att det ens syndes på kortet! ^^ Då vore livet toppen. Haha ^


Kolla bara denna snygga tröja! ^


Eller varför inte denna?


Eller alla tre! ;P


Halsbandet är något jag absolut ska ha ! Så är det bara ! ^^

Mitt Liv.

Löneförhöjning.

Jahapp, då har pappsen vart in och fixat till min lön lite, skulle ha fått 10 kr mindre än förra året. Och det går man inte med på, så han fixade till de där! ^^ Så runt 17000 i månaden får jag ut, fina slantar de där!

Idag var fakturorna jobbiga som fan. Att det inte kan vara SMB nummer och JBF lappar, så ska ni se att jag är klar på en piss kvart. ^ haha, men allt kan inte vara en dans på rosor. Eller?

Mitt Liv.

Följ gärna min blogg.

Via: bloglovin 

Mitt Liv.

Jobbet idag igen.

Vaknade fan 4 minuter innan klockan ringde. Så duktig jag är, å pigg känner jag mig oxå, även fast jag var vaken lite längre igår.

Var och hälsade på Sandra, Marcus och lilla skrutten Hugo! =) Så sööt den där lilla krabaten är. <3 Börjar väl snart dra ihop sig för ett litet dop. Kan man ju hoppas! ^ 

Till frukost idag har jag med mig yogurt, haha. Dom kommer tro jag har blivit galen. ^^  

Mitt Liv.

Järnvägar.

Hur många gånger om dagen kan man få böter
för att man går över en järnväg på fel sätt?!

Jag passerar ett spår minnst 4 gånger om dagen med mina fötter. Så det vore lite kul om jag fick böter alla gånger  oxå! ^^ haha, eller va säger ni?

Filmer / Serier / TV.

Sova med Edward.

Vem vill inte göra det liksom?



Filmer / Serier / TV.

Perfect.



I've never been perfect
But neither have you



Mitt Liv.

Min dagliga rutin.

Så nu har jag vart iväg med all post ut, så när jag kom tillbaka hade Jörgen precis gjort klart sin, som får åka med nästa vända, och fan va grejer det var ^ haha, tunga som jag vet inte vad. Men tur man har muskler ^

Var iväg till bokhandeln oxå, och där stod han redo med påsarna i handen så jag skulle försvinna fort som fan, men var ju tvungen in och höra om han hade tredje boken i Twilight serien, men det hade han inte, så han beställer hem den åt mig! ^ Kommer förhoppningsvis på Onsdag, eller torsdag, får la se hur det blir med den saken! ^ Jag vill ju läsa den nu fan, men tydligen inte, kanske är bra om man väntar ett tag, innan man får hyper ^ Jag läste såpass mkt igår att mina ögon såg i kors efteråt, och jag läste då över 200 sidor, och det är inte bra för mig ^ haha


Mitt Liv.

Vecka tre på jobbet.

Fan dom här veckorna har ju bara rusat fram. Och denna vecka består ju bara av 4 dagar, så det kommer ju gå ännu fortare! Skööönt. Men som han Danish som alltid bara jobbar fyra dagar, han får inte känna på den där känslan hur det känns när väl dagen kommer då man får gå hem en extra! ^

Ska dra till skroten idag igen, mitt andra hem ^ haha, ska köpa mig en startmotor (och solskyddsfästen) så jag slipper använda röret för att starta den ^ haha, kan ju vara en bra idé. För när jag var i falun förra helgen, så starta inte bilen, och jag smög ur den med luvan på skallen och röret i handen, tänk om snuten kommit! ^ haha. =P

Sen ska jag lämna in ett papper på arbetsförnedringen oxå, men det blir bara in i brevlådan! ^ Orka gå in.

Mitt Liv.

Utlästa boken, dra åt skogen.


Boken är nu utläst, och trean ska bli köpt imon ! =D

Mitt Liv.

Ingen Rubrik


Musik.

Dagens låt.


Twilight Soundtrack.

Mitt Liv.

Fan vilken dag.

Denna dag har inte vart kul kan jag lova, började med att jag vaknade typ halv 8, så var så där övertrött när jag vakna att jag inte kunde somna om! =/ Det är skiit jobbigt, men denna morgon hade jag iaf inte ont i mina revben! Det hade jag igår när jag vaknade, å då trodde jag livet var slut! haha ^ Men det gick över på dagen iaf.
Tillbaka till dagen, sen efter det så ringde pappa och sa att bilen var klar och att han tänkte åka till Gladtjärn, så jag hakade på och bilen gick som på is! ^ haha, så var vi tvugna att åka tillbaka till stan, släppa av pappa och hämta Therese, sen tillbaka till morsan. Käkade mat där å stanna en vända, sen vare inte så mkt som hände där! Så vi åkte hem till mig, kollade igenom dom där filmerna som jag skrev om innan, sen så vart det inte så mkt mer, så jag höll ju på att somna. Så vi drog ut en vända, men var lika dött där med ^ Så nu sitter jag här.

Imon vette fan va jag ska göra, morsan kommer ju hem iaf.

Filmer / Serier / TV.

Mer Edward i filmen än boken.



Fy fan, har inte kommit så långt i boken än, men tillräckligt för att sakna Edward redan ! ^ Men nu får man ju veta att det blir mer han i filmen än i boken, varje gång hon hör hans röst, ska man få se honom i filmen. =D Det är ju så jääävla bra, för det finns ju fan ingen snyggare! <3 Heelt sjukt man kan se ut så!

Varför kan han inte finnas på riktigt? Inte Rob, utan Edward. Det är ju så orättvist !

Filmer / Serier / TV.

Fler filmer.

Nu har vi även sett Jump In, med han krull totten som är med i High school musical. =) och Therese ska ju börja hoppa hopprep har hon kommit på nu, efter den den filmen. haha ^^ Det vill jag se fan.




Sen sitter kärringen och kollar på Ronny och Ragge, det är ju ganska pinsamt! =O


Filmer / Serier / TV.

Filmdag med Therese.

När vi kom hem från mormor och alla i Gladtjärn så slog vi på Ghost Ship. Den är ganska bra, samtidigt som den är dålig. Men det går att se den, helt okej film. =P
Sen efter den slog vi på Bring it on - All or nothing. Och den har man ju sett hundra gånger innan, men fan. Tror både jag och Therese somnade till den! ^ Men det gör inget, båda har ju sett den .. haha ^
Och nu har väl Therese tvingat mig att se Linas kvällsbok. Jag skäms så fruktansvärt mkt, ingen kommer förstå det.
Du kan kö tratten på mig istället!

   


Mitt Liv.

Ny kylare i bilen.

Tack Pappa!
För hjälpen med kylaren. =) Så nu kan man ut och åka lite mer. ^^ Men fan att jag aldrig tänker försöka hjälpa någon igång med bilen iaf, det är då min bil pajjar har jag märkt! Så det får vara slut med det nu. =) För allas bästa, jag blir inte på världens bästa humör när min bil går sönder, tro mig, dom som har vart med mig förstår det! ^

Nu är jag bara en vända hemma hos pappa innan jag ska åka och hämta Therese för att åka ut i Gladtjärn och käka med resten av gänget! ^ Eller ja, morsans gäng. Men jag och Therese lär ju ha mat i magen för det! =P haha ..
Ska bara låta bilen bli lite svalare, och låta oljan rinna tillbaka, så jag kan kolla hur mkt det är i den! ^ Annars kan det bli att jag får köpa mig en helt ny motor, å nå sånna stora summor har jag inte. Räcker med en kyklare denna vecka, och en ny start motor nästa vecka. Ska åka till skroten och hämta den på måndag. Fiint skit! =)

Sen har jag väl lagt ut mer pengar på den än vad den är värd! ^ Men det är sånt man får räkna med när jag kör, allt kan gå sönder. Men vem fan vill starta en bil med ett gammalt dammsugar rör? ^^ Inte jag iaf, så lika bra att byka starten innan jag slår sönder hela bilen!

Nej, ska springa på toa, sen drar jag. Ha så trevlig i detta väder! ^


Bjuder på bilden!

Filmer / Serier / TV.

Hemma hos Therese.

Sitter hemma hos Therese, och visar henne hur jäääävla snygg Robert Pattinson egentligen är!
Jag har iaf fått mina fina armband, och det andra kommer sen, fanns inte i lagret! ^ Men ven fan bryr sig när man har dom här runt armen ! ;) haha

Tänkte visa er en fin liten video jag hittade ^ Bästa låten, och bästa filmen i samma, kan det bli bättre? ^^




Mitt Liv.

Helgen är snart här.

Så om bara några minuter lämnar jag nog denna byggnad! =) För att ta två dagars ledighet. Ganska skönt, med tanke på hur jääävla trött jag är. =P

Dagen har blivit ändrad, jag ska hem och duscha, sen kommer pappa och ska bogsera min bil hem till honom, så han kör hem mig sen, så jag kan ta bilen upp till Therese! .. ^^ Eller ja, min morsas bil rättare sagt. Men jag måste även kolla om det kommit nå post åt mig, så det kan bli lite brottom detta. haha, har ingen aning om när dom stänger på tobaksaffären! Men det är sånt som visar sig, dom har väl öppet en vända imon hoppas jag. haha

Mitt Liv.

Tröttheten kommer smygandes.

Fy fan va jag gäspar. Jörgen brukar fråga mig runt fikat om jag fortfarande är trött, å jag svarar jämt att vid lunch slutar jag att gäspa. Men inte idag, jag behöver tydligen mer syre idag, än någon annan dag. Kan det bero på att man sover för lite, eller att lungorna inte får in det dom behöver!?

Jag som alltid är uppe til runt 1-2 nån gång på natten, har börjat gå och lägga mig när klockan är halv tio, tio. Det är sjukt, och kroppen blir som en ny kropp. Men inte gnäller jag, jag får ju sova fler timmar då fan. ^ 9 timmar får jag ju i sömn typ! ^ Det är bra för att vara Marielle, som jäämt sitter uppe annars! ^

När jag kommer hem, ska jag kasta mig själv i duschen, och skrubba hela kroppen. ^ Sen ska jag hem till Therese för att hämta alla mina filmer och grejer. Ta en kopp kaffe, å tjåla skit. Det var länge sen nu, man var med henne. Sen ska jag nog kanske ta mig en vända ut till Gladtjärn, får se om jag orkar. Har ju boken med mig, ligger i väskan. ^ Men fan, den kommer vara utläst imon eller på söndag! ^ Så det kanske inte är så kul.


Mitt Liv.

Ovako dag 10.

Fan dom här två veckorna har gått fort som fan. =) Har bara åtta veckor kvar när jag slutar idag. Och det känns lite kontigt, med tanke på att jag hade sex veckor förut. Men det går fort som sjutton detta. haha, och det är skönt fan.

Som sagt så inhandlade jag ju andra boken i Twilught serien igår, har nog redan läst en tredjedel av den. Men den är inte lika bra som första, för edward försvinner i början, och det är bara Bella och Jacob som det handlar om nu, men har sett han kommer tillbaka i slutet, så jag önskar det kunde gå fort. ^^ Haha, lite besatt är man allt. Men hur snygg är han inte i filmen då? Och hur mkt önska man inte att det var jag själv som var bella i den där fantasin? ^

När jag kommer hem hoppas jag det ligger en AVI på golvet, så jag får springa till posten, och hämta ut mitt fina paket, med två armband, och ett bokmärke i ! =) Så jag har nå snyggt att lägga i boken ^

Imon drar jag nog till gladtjärn, morsan å alla ska campa har dom kommit på. ^ Så det kan bli lite kul, men jag vägrar nog att sova kvar, haha. ^

Var och hämtade min kylare igår, och fick ett svar av dom att dom även hade en hel startmotor, för 400 kr. Som pappa ska ringa om idag, kanske ska ta och slå en signal och påminna honom om det. Får se om han har hämtat nycklarna av morsan sen då! Så han kan ta min bil hem till han, så roligt när en kylare pajjar. Så det är bara för lilla Anette att ge tillbaka min glykol. ^ Men det är tydligen jäävligt svårt!


Filmer / Serier / TV.

När jag hör din röst.

Nu har man äntligen köpt den andra boken i Twilight serien, När jag hör din röst! =) Den verkar ju helt sjuuukt bra, med tanke på att man har sett klipp från andra filmen. Man kan inte bli besviken, det hoppas jag verkligen. Har ju hört man ska läsa böckerna före man ser filmen. Så då äre ju lika bra att börja göra det! =)

Ska ta mig ett snack med boken redan nu, och filmen som bakrundsljud! <3


Tips På Blogg.

Kan Dee Drowings

Jag är absolut heelt såld på hennes fina skisser, och färdigställda. Tänk att få ha en av hennes fina målningar på väggen, typ som denna. Skulle absolur inte säga nej till den. Det kan jag lova er alla! ^^


Filmer / Serier / TV.

Ditt Twilight namn. ;P

My Twilight name is Isabella Swan.
Take Twilight Name Generator today!
Created with Rum and Monkey's Name Generator Generator.

Vill du oxå ta reda på vad du skulle ha för namn?
Gå in på denna sida då! ;P

Twilight name!


Mitt Liv.

Dagen får gå helt själv.

Idag är det första dagen jag inte har henne med mig, hon har gått på lite semester i dom här två dagarna, + nästa vecka. Sen kommer hon tillbaka, men inte till posten, utan hennes nya jobb, så fram till den 14 aug, är jag helt själv nu. Men med min vilja tror jag detta kommer gå hur bra som hellst! =) Jag är envis som en gammal räv. Så jag ger mig inte.

Har iaf köpt en ny mobil nu, ligger i min ficka och sover! =) 
Sen idag ska jag köpa en ny kylare till bilen, pengarna bara ryker! ^
Men det är inget som drabbar en fattig ! (A) Läser min mamma det år hon spader nu ^



Filmer / Serier / TV.

Den omtalade kyssen.


Eller vad säger ni? ^^

Mitt Liv.

Armband.

Jag har hittat ett armband jag vill ha.
Och funderar på att klicka hem det! =)


 

Dagens Bild.

Dagens bild.


Robert Pattinson
Behöver inte säga så mkt mer! ^

Mitt Liv.

Yäääääs, fan va jag är bra.

Har för första gången klarat av alla fakturor själv! Och hon är inte ens här, haha ^ Jag är så jääävla bra. För imon måste jag klara av dom själv, det är det som är det värsta, men för hoppningsvis är Karin här, så jag har nån att fråga om det går åt helvete! ^ Men det ska det väl inte göra, hoppas jag! (A)

Imon åker jag till skoroten, hämtar min nya kylare! ^^ Så det kan gå. ;P

Och idag så ska vi på hemligtuppdrag jag och min mamma. ^^ Före det ska vi på elgiganten, ny mobil för min del! Och dom har den säkert inte ens inne, då blir jag vansinnig!


Mitt Liv.

Opel Kadett GSI.

Köp för fan aldrig en sån bil, är det inte det ena felet. Nu jääävlar är jag så förbannad på denna bil krake, att jag lätt skulle kunna slå sönder den, elda upp den och anmäla den stulen!

Jag skulle vara snäll och hjälpa Johanna med hennes bil, och så satt jag och gasade utav bara helvete, hade ingen koll på hur många varv =P Men sen sa det bara whof, och så sprack kylaren! Så Johanna och jag bytte plats, hennes bil fick vi bogsera till skuthamn, och min vart ståendes kvar där borta! =/ Röööv bil! ^

Filmer / Serier / TV.

The Comic-Con Phenomenom.


Haha, dagens bästa video klipp, ingen kan le som han.
Kolla vad han rodnar när hon berättar om kyssen ^^

Filmer / Serier / TV.

Robert Pattinson

Tänk att helt ärligt gå i samma klass som en vampyr, utan att helt veta om det!?
Jag vet en som önskar att hon vart biten av edward. ^^



Filmer / Serier / TV.

Twilight´s andra film, new moon.




Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på en glasskärva och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne.

Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne...



Tycker den filmen verkar vara helt okej, har sett trailen till den. Och längtar redan till den 20 / 11 -09 då den har bio premiär. ;P Jag ska sitta på bion, och gråta så mkt jag bara kan om han lämnar henne. ^^

Mitt Liv.

Nu brinner det.

Som rubriken lyder, det har tagit eld! ^ Jag vet inte nå vad det är som händer där nere, men 4 brandbilar har iaf tagit sig igenom grindarna, och försöker väl släcka elden! ^

Jag är så jäääävla hungrig att jag tror jag dör, skicka hit en ambulans med.. ^^

Filmer / Serier / TV.

Om jag kunde drömma,

skulle jag drömma om dig! - Lyder en mening skriven av Stepheine Meyer. Edward pratar med Bella under den meningen! =) Boken, som Twilight är baserad på är ett måste för alla er där ute som älskade filmen. Många tänker säkert att dom inte orkar läsa en bok som är 3-4 cm tjock, men det gjorde inte jag heller. Och se idag har jag bara några få sidor kvar, av ett inköp i fredags. Man kan inte släppa boken. Eller ja, jag kunde inte det iaf. Och nu längtar jag bara tills andra boken kommer till min bokhandel den 15:de nästa vecka. Jag vill ha den i pocket, men ändå inte. Men klaga kan man göra när man dör! =)

Baksidan på boken lyder:

Decenniets kärlekshistoria!
Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag viste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom.

Isabella Swan flyttade till Forks, en liten regning sovstad i Warhington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning.
Edward har länge lyckats hålla son identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.


Mitt Liv.

Snart är jobbdagen över.

Snart slutar man för dagen, och det har gått hur bra som hellst idag med. =P Har kollat lite på den där kortmaskinen, så jag ska väl försöka memorera lite om hur fan man gjorde. Tror redan jag glömt hälften ^^ Men sånt är livet, när det sitter folk som ska lära mig, och det går för fort. haha, aja!

Min lilla gumma har vart jätte duktig i skolan idag. =) Så glad för din skull <3

Man har mkt på jobbet att göra, när man snart har läst ut en bok på bara några dagar här, och jag brukar inte vara sån att jag sitter hur länge som hellst med en, men fan så bra den jääveln var! =) Eller är, är inte riktigt klar med den, men efter mig ska morsan ha den. Hon såg filmen i förrgår, och satt å grät i slutet! Men inte fan gjorde jag det, men jag fastnade i boken istället, å känner på mig det kommer lite tårar rinnande i slutet på boken! =)

Nej, om man kanske skulle ta och gå in och packa klart alla kuvert. Så man har det gjort tills man slutar och ska åka hem.



Edward / Bella - Bästa film kyss.

Mitt Liv.

Ny vecka, ny dag.

Fy fan va sköönt jag måste ha sovit inatt. Jag gick och la mig när klockan var 10 tror jag somnade halv 11. för hann inte mer än se ett tag på den fantastiska filmen! ^^ Sen vaknade jag en halv timme innan klockan ringde. Det slår aldrig fel, jäämt vaknar jag innan klockan. Och jag blir så förbannad. ;P

Har nyss kommit tillbaka från introduktionen som Micke höll i, fast jag hade redan hört allt, och sett filmen. Men man måste ju visa gott intryck. ^ Så jag var där, och satt å skratta lite smått. haha.

Måste kanske ta och läsa ut boken nu, så att jag kan börja på nästa! haha ^^
OM JAG KUNDE DRÖMMA!


Föresten, helgens bästa kommentar:
Snygg tröja, du lämnar den på mitt golv innan du drar va? ^^

Dagens Blandat.

Dagens humor.

Satt ute på altan hemma hos Saras farsa, och så började hon skråla.
Men det slutade rätt bra fan ändå. ^^
Eller vad tycker ni själv? ;P


Mitt Liv.

Inte uppdaterat sen i Fredags.

Nej, som ni ser. Men jag har vart i säter, kom hem för ett tag sen, så har sovit i 40 minuter, och sen så kollar jag på film, ingen kan gissa vilken ;P haha. Eller jo, finns nog en som slår den gissningen rätt bra! =)

Satt och kollade runt lite på nätet, och fan va jag hitta ^^ Kolla bilden, heelt underbar ju !


Filmer / Serier / TV.

Twilght - Bästa filmen ever.

Fy fan, såg väärldens bästa film igår, vart heelt kär i Edward Cullen som spelas av Robert Pattinson. Hans ögon var dom första jag verkligen såg, synd bara att filmen hade så dålig kvalité att man inte såg när hans ögon bytte färg så där som alla säger att dom gör! =)

Jag sa till mig själv att somnar jag under filmen, så var det inte hela världen. Men fan, ögona var som uppklistrade. Jag kunde knappt blinka för jag trodde jag skulle somna, filmen var så jäävla bra. Heelt otrolig, tänk att komma ny till en skola, å allt kretsar kring den där mystiske grabben. Sen inser man att han är en vampyr, vad gör man?

Kollade på MTV Movie Awords igår, och fan så många kategorier den filmen var med i och sen gick segrande ur. =) Bla. dessa tre, två till var det med oxå, som jag inte riktigt minns ! =)
• Bästa film kyss - Mellan Robert och Kristen.
• Bästa kvinliga skådespelare - Kristen Stewart
• Bästa film - Twilight




Mitt Liv.

Dag 5 på jobbet.

Nu är jag tillbaka, har precis sorterat posten som kom, och är klar med alla brev som ska öppnas, fakturorna sparar vi till efter lunch så vi har lite att göra då. Men det kan jag inte göra sen, för det kommer ta ännu längre tid då jag är själv! Heelt sjuukt mkt att göra! ^

Hela dagen kommer gå fort känns det som, sen ikväll ska jag köra lite studentmänniskor =) Och det kommer gå hur bra som hellst, sen ska jag till farsan och hälsa på Blomman och Vibecke ! =) Så kul när dom kommer och hälsar på. Trevliga människor.



Mitt Liv.

Precis klar med fakturorna.

Oh, vilket jobb. =) Det är inte att leka med kan jag lova. ^

Är fortfarande mätt, pappa gav mig en finm matlåda (A) Guttans ^ Så satt jag och käkade då kom han precis! Snackade nått språk jag inte förstår riktigt, med alla hans chefer! ^ Sen fick jag höra av Jörgen att dom ska lära mig kortmaskinen, så jag kan göra kort =P Vad nu det ska va bra för. Eller ja, det kanske är bra, om nån nu i sommar tappar bort sitt kort, så kan den ju inte bara gå hemma ^^


Idag blire nog till att bara ligga hemma, får la se om man orkar så mkt mer! =)

Mitt Liv.

Dag 4 på jobbet.

Jahapp, nu har tiden gått lite roligt frammåt. Tyckte nyss att jag började, och fick mitt fula kort på paserkortet! ^^ Samma som förra året, trodde jag skulle få ta ett nytt, men där sket jag en lök ^ Sen så har allt bara rullat på, posten den kan jag redan, har lite problem med namnen, men annars helt ok faktiskt. De är de där med alla fakturor, dom är lite knepiga att förstå, och det blir jobbigt då. =/

Igår var jag iaf med Therese och hon var barnvakt! =) Och vi skulle se säckgången, då började de HAGLA! Fattar ni, i Juni? =/ Vilka nötter! ^^ Sen drog vi hem till Johanna och Therese la ner huvudet på kudden och somnar, vilken apa. Det slår aldrig fel, jäämt trött. =P

Snart kommer posten, och då börjar allvaret! =) haha, tänkte jag någon gång under dagen skulle lägga in hur min dag ser ut varje dag. ;P

Mitt Liv.

Slutar om 40 minuter.

Idag har dagen gått fruktansvärt fort. Sånt gillar jag, när dagarna bara rullar iväg =) Kom nyss tillbaka från min sista rundkörning. Fiiint skiit. Inte så mkt post att lämna ut heller! Och inte så mkt jag fick hämta. Så det gillas starkt, för då slipper man den där fula korgen, eller va man ska kalla den! ^ haha..

Idag är det tydligen säckgång oxå, får la se om jag orkar gå på det. Beror på hur jag känner mig när jag kommer hem. Och det första jag lär göra när jag kommer hem, är att leta reda på min näsplutt! =/ Nu har jag ett avklipps gem i näsan ^ Och det är inte så snyggt kanske! ;P

Sen fick man ett mess idag av min gulliplutt Andreas! =) Saknar ju honom nå så fruktansvärt, har inte sett han sen studenten för två år sen! Och det är synd, för honom gillade jag verkligen!

Mitt Liv.

Första rundan avklarad.

Nu har jag väl för bara nån minut sen, kommit tillbaka från min första runda, som tog kanske 40 minuter idag! =) Det går fortare och fortare för varje dag. Så det känns sköönt..

Igår när jag kom hem, var det bara att börja leka eltekniker. Morsan hade köpt nå förstärkare, å en inspelningsbar DVD. Så satt och lekte lite med det, tills jag fick panik och gick ut på gården till resten av folket. Så Janne berättade lite om hur jag skulle göra, så när jag kom upp, gjorde jag klart det sista. Så nu är min mamma nöjd! =) Och det är bra det.

Drog till Sara en vända på kvällsluringen, satt ute å rökte å bara snacka skit! =) På lördag drar jag till säter, till min lilla vän, som är barnvakt. Så vi ska grilla å grejer på kvällen, kommer bli så trevligt så! Och bara tjejer är vi oxå, om då inte Sebastian kommer =P Eller han kanske klassas som en sån? ^^

Ikväll på TV:n går Hide And Seek =) Charliiie - Charliiiie

Undra sa flunda om man skulle ta och göra nå intressant nästa vecka. Vågar man!? ;P


Mitt Liv.

Trååkigt!

När man inte har så mkt att göra så blire lätt långtråkigt! Men samtidigt så får jag se glad ut, för jag sökte ju inte ens det här jobbet, utan chefen ringde pappa och frågade om inte jag skulle ha det =P Sen så äre ju ganska mkt pengar att säga nej till om det skulle vara så. Men nu är jag här, och det är så jääävla hett i denna byggnad! (Mamma du hade svettats ihjäl =P) haha, det är hemskt! Och ingen annan känner det, men jag håller på å rinner bort! ^

Var med på ett möte dom hade i morse, rätt trevligt faktiskt, fick jag lära mig lite nytt, om detta ställe ^ haha, massa ekonomi å grejer. Nej, riktigt intressant var det! =)

Enligt Peter här, så tycker han att dom ska ge mig en GPS så jag inte tappar bort mig, och sen så tycker han att dom ska slå mig, om jag inte sköter mig. Han är en elak typ. ^

Blev ingen bokhandel idag, eftersen att den där gubben där inne är så jääävla grinig, om jag vill åka dit en gång om dagen, låt mig då få göra det! ^ haha, ska det vara så svårt att förstå?




Mitt Liv.

Tillbaka på jobbet.

Nu sitter jag här igen, och har precis öppnat all post. Så nu är allt de där klart, väntar bara på att gå ner till stålverkets kontor, och sen frukost. =) Så man får något i magen på detta bygge. Sen är det bara att vänta på första körningen. Som är runt 10. =) Sen äre ganska dött igen, fram till klockan är 12, då det är lunch.

Men ska kika runt lite, hörs sen! =)

Mitt Liv.

Ingen rubrik.





Varför kan folk inte kommentera?































Mitt Liv.

Nu är jag lite fluffigare.

Fy helvete va mätt jag är, jag orkar fan inte ens en mun vatten till, har nyss käkat! ^


Helgen har vart kanon kul, (tumme upp) Men fan så den spåra ur igår. =/ haha, sånt som händer.

Sen finns det ju folk i den här staden som bara kan hålla käften, det är sjuukt! Ibland vill man bara döda. Det är ju så. Idioter!


Mitt Liv.

Första dagen på jobbet!

Hade klockan på 10 i 7 i morse, men inte fan kunde jag sova tills dess för det. Det var rena rama autobanan utanför. =/ Vet inte vad det var med folk imorse! ^ Nåja, skit samma. Åkte till jobbet kring halv 8, började 8. Så gick in till farsan en vända för å se om han levde. =) Sen drog jag mig mot mitt, så upp och fick lite papper, mitt otroligt fula kort, och så började arbetet. =) Det gick bra för att vara första gången på länge. Så har vart ute på min rundtur helt lonley.

Ska ut och ta mig en rök å dricka kaffe! Se u.


Andreas - I D L U, I H U K T!