Mitt Liv.

- Lite bilder från i Onsdags !



Den stora golfbollen, som sen efter matchen lyste både blått och gult ! =) Rätt snyggt faktiskt ^^



Under matchen. =)



AIK klacken, eller ah, en del av den iaf =P

Mitt Liv.

- Allmänna idrottsklubben AIK!

Var på hockey igår som ni alla redan vet om ni läste inlägg neranför. Matchen slutade ju som den skulle, 5-1 till AIK! Heelt okej faktiskt, det roliga var att det var typ 7500 pers där, och 100 av dom var Leksingar ^^ haha, det gillar vi gnagare.

Bilresan ner var helt okej, men när vi började närmaoss globen, sa det bara pang och det var stop i trafiken, vi kom fram i kanske 10 km/h om vi hade tur. Dom filerna runt mig flöt på, men inte min. Så jag började få lite smått panik. Men det gick över när jag såg loben, då var det okej.

Under matchen fick farsan nå jäävla frispel, skulle kasta ut mobilen på dommaren å grejer. Jag fattade inget, jag hängde bara med i alla fina sånger dom sjöng =) Allmänna idrottsklubben AIK, vi är överallt, men det är inte ni för ni är djurgårds jäävlar (8) .. Sånt man får räkna med när det är hett ute på plan, ^ Men seriöst, dom där jäävlarna som pker omkring på isen i en randig tröja, å pipa i mun. Dom ska ju ha sig ett nacksving eller nått =/ Det är ju bara så! Jääävla idioter ^

Bilresan hem, ja. Den var ju lite värre än den dit. Jag var gris trött och hade inte nån som höll mig vaken, för farsan han låg ju och sov, så varje gång jag väckte han så la han ner huvudet på andra sidan och somnade om =/ Så tillslut fick jag säga åt Anette hon skulle ringa upp mig så nån kunde hålla mig vaken .. ^^

När jag kom tll stan släppte jag av farsan, åkte ut till Tobias och hämtade mina OTH boxar, sen upp till Anette och lämna den ena. När jag åkte därifrån så kom jag till rondellen och snuten åkte efter mig, och jag trodde det var ett skämt när jag klev ur och såg att dom parkerat bakom mig, så jag fick blåsa och visa körkort ^ Och det värsta av allt, klockan var HALV TRE PÅ NATTEN!

Mitt Liv.

- Stockholm imorgon!

Imon då drar jag vid ett på dagen, ska köra mig å min far till sthlm, för att se när AIK spöar Leksand i hockey på Hovet! Roligt Roligt. Vi åker redan den tiden så vi har lite tid när vi kommer fram, så jag kan få springa i lite affärer! (A) haha ^

Ska ta och se Sanning eller Konsekvens senare, eller om det blir nu. Ladda ner den nyss. ^ Var ju ett tag sen man såg den, kanske ska ta och friska upp minnet lite. Jag mena, dom är ju rätt små alla i den där filmen, klart det var ett tag sen man såg den ^ haha, har nyss sett både Rallybrudar och Boog & Eliot 2. Rallybrudar sööög verkligen. :( Men den andra va skiit kul. haha..

På tal om träd, fan va sköönt väder det är ute nu, det är nästan så man vill dra på sig bikinin och ut och soola lite =) haha



Mitt Liv.

- Vilka är ni?

Det skulle vara lite roligt och veta vilka det är som är inne och läser. Så jag tycker gott och vl att ni kan lämna en kommentar! Annars är det ju lite onödigt om ni läser, och jag inte ens märker av det.


Musik.

- Cedd & Jeff - Fast i vår trakt



Heelt underbar låt. Lyssnar på den här dagligen, och kan inte hitta den i vanlig MP3. =/ Vilket är synd, annars hade jag poppat den jämt i bilen ! =)

Mitt Liv.

- Ursäkta, måste damma bloggen lite ^

Haha, var ju ett bra tag sen man höll det här med att uppdatera varje dag. Förstår inte hur typ Blondinbella eller Stina Lee kan uppdatera hela dagarna. Jag tror ju dock att dom inte kan ha ett liv, eftersom att dom skriver om massa dom gör å grejer, men jag tror fan att hälften av det är ren skitsnack. Hur ska dom hinna göra nått, när dom hela tiden sitter med datorn i knät? Är dom så otrevliga mot sina vänner, när dom typ är och fikar, att dom sitter å knäpper kort, å bloggar? Ja, det var ju en trevlig fika! =) haha ^^

Nej, nog om dom töntarna! Jag klarar mig själv, behöver inte media för att ta mig fram, ni ska nog få se! ;) 

Var iväg och tvättade bilen idag, och det gick väl inte så som jag hade tänkt det =/ Förra året fixade jag nya skärmkanter överbakre hjulen, men idag när jag skulle tvätta, råkade jag väl tvätta för hårt eller va man ska säga, färgen försvann iaf. =P Sen missade jag typ hela baksidan på bilen, mkt vackert ! ^ haha, eller inte. Men det är sånt man får räkna med, när man har brottom. Har även planterat om mia blommor, som jag tror var väldigt nödvändigt. Så dom mår nog bra tror jag. Bäddade även rent i min säng, så jag kan få sova gott nu, det var ju oxå ett tag sen, ÄCKLIGT!


Har hänt så mkt sen man verkligen uppdaterade, så jag vet inte va jag ska skriva. ^ På onsdag drar jag iaf till sthlm, och hoppas på att få en trevli tid där. Jag och min far ska kolla på AIK - Leksand på hovet! =) Så klart kommer ju Gnaget spöa skiten ur dom andra, det kan inte gå till på något annat sätt ! ;P Jag ska dock köra hela vägen, både dit och hem. Men det ska npg gå bra det med ska ni se!



Dagens Plus - Solen har lyst hela dagen! =)
Dagens Minus - Missen med biltvätten ^