Foto.

Marielle i bildformat.










Mitt Liv.

Ojoj, tragiska människor!

Jadu, vad ska man säga om allt som pågår?

Varför ska man be om ursäkt för saker man står för, det är min första fråga? Är inte det rätt onödigt. Det bevisar ju bara att man inte står för det man sagt. Och det gör jag, kommer alltid göra. Men nu är det ju så att vissa andra inte kan göra det!

Sitter iaf här med party prinsessans döda sida. Och snackar hur mkt skit som hellst. ;) Undra va vi ska hitta på sen då. =)


Aja, trevligt att veta att det finns folk över 50 som läser min blogg. :) Det uppskattar jag.


Mitt Liv.

Navy CIS.

Är man snäll kan man få trevliga grejer i brevlådan, titta vad som slog ner idag :)


Mitt Liv.

Folk tror jag är dum.

Igår så drog jag och hämtade Johanna när hon slutade, och vi drog en vända över stan. Och lite andra ställen för att kolla efter min bil, men inget nytt! =/ Sen åkte vi till gränges, och Christoffer hakade på. Så drog vi till flickan i stenen, och den där galningen är ju inte klok, han slog av lampan, och försökte skrämma oss. ^ Men det gick inte så bra. haha..

Efter det drog vi upp till vindkraftverken, och fy helvete vad kallt det var där. Johanna ramla ner i nå jäävla hål kan jag lova iaf. Fan va kul det var. Men något som var mindre roligt är att Dahlin kasta ner mig på marken, och jag vart spettad av en sten rakt på armbågen. Den mår inge bra idag kan jag lova. haha, helt blå och 12 ggå större än vanligt. :(

Sen drog vi en vända till galjbacken i kopparberg oxå, och fy fan säger jag bara, vilka jäävla vägar. Bilen måste verkligen vara skadad idag, eller ja. Inte rikitigt kanske, men nästan. Haha, och inget hände när man var där heller. Har aldrig gjort när jag vart med heller. =/ Tog väl en timme å åka runt de där, kändes det som. haha.

Åkte hem till Dahlin sen, och spelade massor med TV spel. As kul fan, jag vann en gång, så jääävla stolt, för annars brukar han vinna med typ flera minuter, å då är det inge roligt nå mer. Och sen då, Johanna hon kan ju verkligen inte spela. Tycker det borde vara lag på att man ska lära sig sånt, som är kul :P Men hon var mer i skogen och i dikena än vägen, även när det var raksträcka. Haha.

Var hemma halv 5, ska snart med bilen till farsan.
Först ska jag ha MAT, fick ingen igår! =/








Mord platsen för min armbåge! :O


Mitt Liv.

Ska snart ut.

Snart drar jag ut. Ska hämta upp Johanna, har fått låna min snälla pappas bil. Även om den inte är den bästa men jag fick låna den.

Det kommer bli ett väldigt tjat om min bil. Men det får ni stå ut med, för jag vill verkligen ha tillbaka den. Förstår inte hur man kan sno nån annans. Har man inga pengar ska man inte ha nått heller. Va fan, blir så förbannad.

Undra va vi ska hitta på idag då? Det är nått som visar sig. hehe, ska ju som sagt hämta henne snart.


Hör av er om ni ser bilen; 0764128287


Musik.

Dagens låt.

Du säger att du har känslor kvar
och tror att allting är ditt fel
du säger att han brukar vara snäll
fast han slår dig nästan varje kväll

Men ingenting är ditt fel
bara han rår för sina fel
nu när skeppet snart sjunkit helt
lämna det innan du följer med


Mitt Liv.

Fy fan vilken jäävla dag igår.

Dagen igår tror jag att jag aldrig kommer glömma kan jag lova. När det började gå nedåt, var när någon hade kört in i min bil. Hela min sidospegel hängde på trekvart. Och jag fick ringa min pappa som satt fast den igen, men den hade ju fortfarande ett stort vitt märke på sig. Efter det åkte jag iaf hem, och klockan var runt 16 på dagen, sen när jag och Therese kom ut och skulle vänta på Johanna som skulle hämta oss. Så insåg jag att även hela bilen var borta, dvs stulen. Fan va irriterad jag började bli då.

Vi körde iaf pappa till SMB då, sen drog vi tillbaka till stan, och kollade lite. Men fanns inte så mkt att kolla runt på så vi drog till Gränges en vända, och hade inte alls planer på att träffa Dahlin, men det gjorde vi. Och stod och snackade med han i typ 1 timme eller så. Ingen aning. Men iaf, när vi åkte där ifrån, fick Therese nå jäävla utbrott, skrek att vi aldrig brydde oss i henne, utan bara i Dahlin. Och vist, säger hon så är det väl så. Hon har ju alltid rätt. Men jag orkade inte höra så mkt mer, så jag vrålade tillbaka. Sen hoppade jag och Johanna av hemma hos mig. Kliver in, och morsan får ett frispel. =/ Nå fel på alla människor tror jag. Hon började käfta om att hennes lilla bil hade haft inbrott två gånger. SO WHAT? Min bil är stuuuulen, fattar hon ens skillnaden? Tydligen inte, men då kan jag förklara den. Hon fick behålla sin bil, jag kommer nog troligtvis aldrig mer få se den. Men det var ju mer synd om henne.

Ikväll blire att va ute med Johanna. Det kan bli en trevlig rundtur. Bara inget mer händer, för det vet jag inte om jag orkar med. Kommer nog flippa ur ändå, känns det som. Har mkt innom mig som vill ut kan jag lova.



SETT DEN? RING MIG; 0764128287


Mitt Liv.

SE UPP, BIL STULEN.

MIN ÖGONSTEN, EN SVART OPEL KADETT 16V MED REGNUMMER OEZ 060, HAR FÖR TILLFÄLLET BLIVIT STULEN, SKA SNART LETA PÅ TJUVEN, MÅSTE SOVA LITE INNAN SÅ JAG ORKAR. RING MIG OM NI SER NÅGOT: 0764128287 .. VILL HITTA PERSONEN, OCH DÖDA DEN. =)

Nu blir mamsen arg, men vem fan bryr sig? Jag gör vad jag vill, för Therese var så duktig idag och påminde mig om att jag var 21 år, dvs. har åldern inne för att göra va fan jag vill. Eller hur?

Aja, ska sova lite nu. Imon bakar vi andra bullar. Och inte vilka bullar som hellst ;) Utan kanel bullar. Och ni får inte va med. =D Haha, loooooser! Det ordet känner jag igen, ja just ja. Är ju han vi ska leka med. Fuck u!


Mitt Liv.

Ny gaddning.

Nu har man fina armar, och ömma. Eller ja, det värker ju lite iaf. =/ Förstår inte varför det ska göra så ont dagen efter. Fy fan, när han väl började kändes det som att det var nån som skar med rakblad. Det var en sjuuk känsla kan jag lova. Och inte fan sker den igen, räcker med att jag har en på varje arm nu. Men fan va nöjd jag blev. Riktigt kul faktiskt!

Sitter nu och kollar på Johan Falk, vapenbröder. Och fan så snygg den där Frank är. =P haha, har bara sett den tre gånger. haha, men den var fan bra kan jag lova.

Jag och Johanna hade en stund över så vi lekte lite med kameran, och fy fan va jag garvade. Några bilder kan jag väl allt visa er. hehe. :)







 


Mitt Liv.

Gaddning och töjning.

Imon är det äntligen min tur att gadda mig igen. =) Ska bli så jäävla mysigt, haha. Halv 6 ska jag va där, tillsammans med Johanna och Therese. Dom ska oxå gadda sig igen, kan bli en trevlig kväll. =P Eller ja, vet ju inte när vi är klara. haha.

Sen håller jag på och töjer mina öron. Och dra åt skogen va det gör ont. haha, men det får man stå ut med. Johanna tröck i den lite längre idag, hon ska nog få trycka klart den senare ikväll, eller imon. Får la se hur mkt smärta jag står ut med. haha, ^^

Sorry förester för mitt extremt negativa inlägg här under. :P
Men lite måste ur, å jag står för allt!



Skriverier.

Förbannade idiot!

Tänk att det är sånt här som gör att jag blir så jävla förbannad. För 2 år sen när jag skulle på 50 Cent, så frågade Dahlin mig om jag skulle träffa Andreas. Och han bara skrattade åt mig när svaret kom. Och jag lovade honom att jag skulle erkänna att han inte fanns om han inte kom. Och han kom ju aldrig, han "glömde" bort mig. Men än idag kan jag inte låta bli att lägga en tanke åt hans håll.

Jag saknar honom varje dag som går, även fast han behandlade mig som skit. Han brydde sig aldrig, han bara tog tog tog, gav aldrig något igen. Och det sa jag till honom för bara 20 minuter sen. Och han svarade med att så var inte alls fallet. Men jo, så är det tyvärr! Jag gav han så mkt jag bara kunde under dom åren vi snackade med varandra, men fick inget igen.

Han grattade mig på min födelsedag och jag bad han dra åt helvete, och det står jag för. För jag är så jäävla trött på att han kommer tillbaka hela tiden, varför kan han inte bara försvinna helt? Som den där gången då han blockade mig och kom tillbaka tre månader senare och bad om ursäkt. VARFÖR? För att dra upp mina sår igen eller? Jag förstår inte. Kommer nog aldrig göra det heller.
Och nu har han fått sig en son, och jag grattade honom, då skratta han åt mig. Och tyckte jag var dum i huvet som gjorde det, för jag bett han dra en gång.

Är så trött på att han hela tiden fuckar min hjärna. Men en gång för alla så är det slut på det. Han ska fan inte kunna göra det en gång till. Han är borta för alltid i min skalle. Sakna han kommer jag alltid göra, med hjärtat. Men inte med skallen, den har han knullat så det räcker!

BTW, bryr mig inte ett skit om han läser detta. Han förstjänar fan inte ens att bli nämnd i min blogg egentligen. Men nu vart han det, och det kanske är bra att en gång skriva av sig. Det är ju bara gå igenom den för att se hur många gånger han sårat mig. Så kanske alla förstår hur jag ens kan skriva detta.


Du äcklar mig, din dumma hora!


Mitt Liv.

Tisdag och förkyld.

Har egentligen mkt att dela med mig av, men vet inte om det är så lägligt eller inte. Så skippar nog det. Lika bra, vet inte vilka det är som läser min blogg och inte. =/ Har inte lust att förlora nå tänder och få ett blå öga. haha. ^^

Pappa ringde nyss och frågade om jag ville med på fotboll i slutet av nästa månad, det tackar man inte nej till. Det kan jag lova. Så han skulle se om det fanns nå biljetter. =) AIK. <3
Plus att jag och morsan åker till Ullared den 26 okt. Och ska stor handla, mormor orkar inte köpa julklappar åt mig, så jag får köpa dom själv. Haha, hon skickar med mig pengar, som jag ska sätta sprätt på. Det lär ju inte va så svårt.

Jag vill gadda mig igen, och vet precis vad jag vill göra oxå. Ska bara se till så att det blir av oxå. Men det lär ju inte va så svårt. haha..


Mitt Liv.

Helgen avklarad.

Ja, alla som läst tidigare inlägg, vet att jag var i parken med gänget i lördags =) Och det var trevligt som fan kan jag lova. Men kan ju börja tala om vad som hände på förfesten hemma hos Göran. ^ haha, jag satt ute och rökte och skulle in och hämta cigg, då jäävlar brinner det i köket. En hel duk tog eld, och Görans nya spis fick massa fläckar å skit på sig. Heelt sjuukt, och Johanna stod med en vanlig talrik och öste vatten. Sen när det var över då börja Renbro strippa. Det var det vääärsta jag vart med om. HAHA.

När vi kom ner till parken så fråga vi om det var mkt folk inne, å kärringen svara 70-90 pers. Det var max 15 inne. =/ haha, hon måste ha vart vindögd, så hon såg dubbelt. ^^ haha. Började där inne med att dra en vals typ. Fan va vi dansade. haha, mkt trevligt! =)

När det var en halv timme kvar typ innan dom stängde, så hade Dahlin fått nå jäävla frispel. Men det är vi vana med vid det här laget. Gick inte att snacka med honom för fem öre, han bara sucka och hade sig! IDIOT!!

Sen när man skulle hem då vare bara köra alla dit dom skulle, sen hämta upp Marcus vid donken, och hem med han och Sandra. Sen fick han nå frispel, å skulle slå ner mig oxå. =/ Fatta noll.

Vaknade igår av att Johanna ringde. Så det var bara på med kläderna, och gå ut, för att köra henne till Gränges, så hon kunde hämta ungarna. Och sen hämta Therese. Sen hem till Hammarbacken, för att duka fram till Kalas för Ronja. Så det vart typ 60 korvar, och massa mooos kan jag lova. :P haha, bra kul vare, dom är så jääävla många, så när nått händer då äre stort. haha, sen vare bara hjälpa till och riva häcken, eller ja. Jag fick dra massa grenar :P haha.









Mitt Liv.

Marknad i gränges.

Vaknade av att Sandra skrev sms i morse, så det var bara klä på sig, och åka hit. Morsan körde mig. Så började jag med att bleka hennes hår, och sen när det var klart, då vare bara ha i den bruna färgen. :) Tror det vart snyggt. Har inte sett hur det ser ut än. Men kan ju hoppas det blir bra iaf.

Sen körde Marcus hem mig, så jag packade en väska, sen så drog jag tillbaka. Så snart kommer Therese och hämtar oss, vi ska på Marknad i gränges. Sen ikväll blire förfest hemma hos Göran, och sen blire parken! :P


Dagens Bild.

Dagens bild.


Dagens bild får min älskade vän Sara stå för idag! <3


Mitt Liv.

Idol i soffan.

Missade idol igår, men min snälla mamma spelade in det åt mig. Så nu sitter jag i soffan och kollar på det. Vaknade av panik i morse kan jag lova. Men det var nog bara för att jag var tvungen att se Kissie på Vakna med The Voice. Se hur pinsam hon egentligen är. :P

Idag blire till att färga håret på Sandra och Therese, får la se hur det slutar. Jag vet ju iaf om att jag inte ska hålla en sax, det är ju bara fråga Johanna, och hennes lugg hur den mår :P haha, sen senare ikväll blire till att gå på bio med mamma och Ann, sen ska ju tydligen farsan dit med några oxå, så det blir en hel sjelin släkt där, bara farmor som saknas :P Men kanske ska va glad om hon inte kommer, annars somnar hon väl, och snarkar över alla så dom inte hör! ^

Marknad imon i gränges, ska väl dit på dagen en vända, och inhandla lite godis och grejer, sen vet jag inte om det blir så mkt mer. Senare på kvällen blire förfest hemma hos Göran, sen ska vi till Parken i gränes. Får la se hur den kvällen slutar, blir ju alltid slagsmål i gränges, och blire nå sånt, då ska dom jäävlarna få se på mina egna krafter, det kan ni ge er på!



Dagens Bild.

Dagens bild.


Megan Fox, en av världens läckraste brudar!


Mitt Liv.

Dålig på detta.

Det blir inte så mkt uppdatering när man inte har så mkt tid till det. Men ska försöka få fram lite text nu iaf. Igår var man hemma hos Frasse och såg en film på morgonen, den var helt okej. Men inte så bra som den borde ha slutat iaf. Sen drog jag och hämtade Therese för att käka hemma hos Sandra. =)

Var även med Sara igår till tandläkaren, fy fan, höll på att svimma. ^ Men det är sånt man inte berättar för någon. haha. Sen drog jag vidare upp till Therese, och vi drog till Linda, mkt trevligt, såg nya Wallander, och sen Idol. Efter det drog vi hem, och fan va trött jag var. Första kvällen man är hemma innan 10 typ. :P haha

Ska iväg med Therese idag med, lite ärenden på stan. Sen äre inte så mkt inplanerat! =)


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Öga för öga.

Tand för tand.

Har nyss diskat upp all disk, och torkat av den där diskbänken. Ska väl kanske ta och göra nått åt mitt rum oxå, men vet inte om jag orkar med det. Jag tvättade igår, och det är redan fullt på golvet igen. Haha, vet inte riktigt hur jag klarar av det där. Men jag gör ju det iaf, om det är nått jag kan så är det att stöka ner. Det är jag kung på. Någon som behöver hjälp med det, så säg till. Jag fixar! ^

Snart slutar Therese, så hon kommer väl hit då. Undra sa flundra va fan vi ska hitta på idag då? Ingen aning, solen lyser ute, och inte ett enda moln på himmelen. Niiice som fan, nu skulle man ha haft en Cab eller en MC. Det hade inte setat fel. Men jag tänker aldrig mer åka hojj mer än några mil, har gjort mina sverige rundor så det äcker. Det får va bra med dom nu. haha, så ont man har efter det, det finns inte svar på det. :P


Mitt Liv.

Kärleksbrev!

Haha, det kan ni skriva upp. Det är mitt nästa projekt! :P

Återkommer senare :D haha


Mitt Liv.

Tvätt och BratZ.

Tvätten ligger i maskinen och snart är väl den klar skulle jag kunna tro. :) Så jag får hänga upp alla mina kläder. Så jag har nå rent. Det var ett tag sen kan jag lova.

Jag och Therese har vart en vända till AMS, och hon redovisade lite jobb. Och jag talade om att jag skulle komma in någon dag här framöver, så att dom kan kolla min senaste anställning, men dom papprerna har ju inte jag fått hem än, så det är lite svårt. Men det kunde ju inte hon förstå! =P haha..

Sen åkte vi upp till Sara, och tog med oss henne, ut på en vända. Niiice vare iaf, eller ja. Hade ju kunna vart mer nice om man sett det man ville se! :) haha. 

Kärlek i luften! 


Mitt Liv.

Natten var tung.

Jag hade bestämt mig för att hålla mig vaken tills jag hade sett MVA, men det gick åt pipsvängen kan jag lova. ^^ Men ska försöka berätta hur det ligger till.

Therese skulle hjälpa mig och hålla mig vaken, det hade hon lovat! Så vi åkte hem till Dahlin, och kollade på Män som hatar kvinnor. Och han tjåla genom hela filmen, höll på att få ett psykbryt. Men iaf, klockan var väl typ 7 när vi kom dit, och typ 2 när vi åkte. Men iaf, jag och Dahlin spelade lite TV spel, och det var väl inte det bästa jag gjort. haha, var mkt duktigare förra gången. Men nu gick det åt skogen. Sen låg vi bara å dryga oss ett tag, tills Therese ville hem, och då kände jag hur jäävla speedad jag var av dom där energi dryckerna :P haha, jag skulle ju vara vaken.

Men kom hem, och la mig i sängen, och vad gör jag. Jo, somnar, och vaknar klockan 9, av att TV:n står och vrålar på MTV! =O haha, jag orkar inte med mig själv nå mer, varför ska jag ALLTID somna när det är något??? :O

Och en sak till, jag driver inte. Tro va fan du vill! :(


Mitt Liv.

Han inte blogga så mkt igår.

Igår var det fullt upp hela dagen. Så det var inte ens en idé att sätta sig vid datorn, eller jo. Men kanske inte till att blogga så mkt.

Efter det sista inlägget så drog jag och Therese ut till hennes päron i husvagnen, som stod mitt ute i skogen. haha, men var rätt mysigt ändå. Vi käkade lite där, och sen drog vi igen. Åkte in till stan, men smarta som vi var tog vi stora vägen, lika bra. :) Sen vare bara invänta Johanna, sen drog vi ut en vända till, var hemma innan 1. Sköönt.

Imorse ringde Therese och väkta mig, å fråga om jag skulle med till Falun för att kolla på Max när han cyklade. Och det var väl inga problem, klev upp gjorde mig klar, och vi drog. Max han vann, var jätte duktig, och fick lite kort på han igen. =P haha, sen när vi skulle åka hem, ja. Då började bilen muppa, så vi vart ståendes i en uppförsbacke utan bensin eller nått, mitt mellan Falun och Borlänge. Ingen aning om vad felet var. Men iaf, pappa kom efter typ 50 minuter, men den ville inte starta då heller, så vi lifta med han till Borlänge, jag och Johanna i skuffen, och Therese fram. :P Så vi gick och käka på max, sen så kom annelie och kurre efter typ 50 minuter igen. Så då hade vi väntat i tre timmar kanske :P

Men nu är jag hemma iaf, tänkte slå på en film, ska vila skallen lite, sen så äre ju bara invänta klockan 2 inatt ^^ haha.

Lite bilder!!!



Therese och Hugo


En glad vinnare.


En vart det stopp. :P


Sen åkte vi ifrån pärlan. =P


Sen vart det bogsering. :P


Filmer / Serier / TV.

Robert Pattinson.


350 bilder på mindre än 2 minuter, se och njut! =D


Mitt Liv.

I miss him.

Jag saknar den där grabben som fan. Vi satt och diskuterade dom där bilderna jag la in igår från förr. Kom på att jag verkligen hade rastaflätor då. Och det betyder att jag nyss kom hem från Turkiet. Och det betyder inget mindre än att jag hade Andreas i mitt liv. Men det har jag inte nu. =/ Och allt är mitt eget fel.

Hade det vart förut, så hade jag gått under. Men just nu känns det liksom inte som att jag bryr mig, men vissa dagar då funderar man lite mer än andra, på tex. Hur hade vi vart om vi snackat? Finns hur mkt som hellst, som jag skulle kunna skriva.

Allt jag gillade med honom, är borta :( Och det är lite tråkigt. Seriöst, det är tomt som fan. En som han var allt jag någonsin önskat mig, att ha i mitt liv. Och nu finns han inte där mer.

Vet att han inte tycker om att jag skriver om honom, men det skiter jag i, för det är min patetiska blogg. Och kommer alltid att vara.

Det enda jag kan säga är, att jag kommer aldrig glömma honom.


Mitt Liv.

Torsdag & fredag.

Jag vet inte om jg talade om att jag å morsan käkade kräftor i Torsdags. :) Men ja, det gjorde vi. Och fy fan va jag vart dålig av dom, måste ha vart nå andra hand sortering, med svininflunsan. ^^ Men jag överlevde ju iaf, och det är väl det man ska försöka med varje gång, har jag hört.


Igår fick jag hem mina strumpbyxor, som jag ska ha när Katja fotar mig. :) Beställde 4 par. Ett par rosa, ett par gröna, och sen två par randiga, ett par med rosa, det andra med gult! Det kommer bli hur grymt som hellst. Tro mig. Ska bara hitta en grym bakgrund till det oxå. Va hem till Katja och visade henne dom, och hon trodde oxå det skulle bli grymt!

Sen när jag kom hem, så satt Johanna här utanför, hon hade precis slutat jobbet. Så vi drog upp till mig en vända, sen drog hon vidare med Therese. Och jag la mig och vilade och käkade en vända. Sen så drog jag med upp till Hammarbacken, vi kolla på idol och dom gjorde sig i ordning. Sen drog vi ut en vända, var inte så mkt folk, så blev inte ute så länge! Får la se vad som händer ikväll då.








Dagens Bild.

Dagens bild.


Drakbåten 2007, om det nu stämmer!


Mitt Liv.

Minns ni detta?

Jag och Johanna satt och gick igenom massa gamla skivor jag har med bilder på. Och jag hittade en hel del kan jag lova, och det är nästan pinsamt att titta på. Det är hur mkt gammalt som hellst. Alla som känner mig vet att jag alltid, och då menar jag alltid hade kameran med mig, vart jag än var. Och det är ett konstigt betende. Men sånt får man räkna med om man umgås med mig. ^^

Tror mkt väl ni vill se massa bilder, eller hur? Eller ja, spelar ju inte så stor roll, för jag lägger upp dom ändå. haha..


Vi börjar med Backstreet Boys, ingen aning om vilket år det var. =P


Längst ner till vänster: Cathrin, Anette & Marielle (jag)


Marknaden 2002, Marielle Sjelin. =P




Avslutar med få bilder från Drakbåten, vet inte om året stämmer, men isf 2007.


Dagens Bild.

Dagens bild.


Min extremt snygga dörr!


Mitt Liv.

Hemma igen.

Precis när jag hade hoppat in i duschen hörde jag alla telefoner ringa, var ju bara att svara. Morsan som ville jag skulle förlja med till AMS. Och vist, upp dit och snacka med dom om varför jag inte fått nå pengar. Och kommer inte få några heller på 3 månader, fattar inte varför! =/ Men sånt är livet tydligen.

Johanna och Tindra kom hit en vända, men dom sitter ute vid morsan och kollar på de där programmet, där det är med en familj från Ludvika. Pinsamt värre. Sånt kan jag inte se, precis lika som Ensam mamma söker, hon är ju oxå med här ifrån. haha, sjuukt!

Ska hämta Rasmus snart, eller ja, ska dra om 25 minuter eller så. =) Sen ingen aning, om vad som händer.


Mitt Liv.

Duscha, sen fixa mig.

Ska snart hoppa in i duschen, för nu är jag äcklig. Eller ja, håret är. Det ligger som flott mot skallen. haha, sen ska jag klä på mig, och käka nått tror jag. Sen hämta Ramsus.

Snackade med Jonna i telefonen nyss, och henne ska jag fotografera nästa vecka nån gång. Tror det kommer bli hur grymma bilder som hellst. Är heelt övertygd om det. Ska bli kul å se vad hon väljer för typ av tema. Eller vad man ska kalla det. :)
Jag själv ska bli fotad nästa vecka, av Katja. :) Det kommer bli hur kul som hellst. Och jag vet exakt vart vi ska vara nånstans! Och vad jag ska ha för kläder på mig! KANON KUL.

Ingen aning om vad jag ska göra idag, mer än de där tidigare. Sen är det ju snart helg oxå. Va fan ska man hitta på då?


Min andra mejl har det blivit nå fel på. Och jag kommer inte in på den. =/ Blir så trött på allt detta.


Dagens Bild.

Dagens bild.


Idag får snyggingen pryda det! =)


Filmer / Serier / TV.

Bratz och Sara.

Drog iväg till Ovako och lämnade en blomma, och hälsade på lite =) Mkt trevligt. Sen drog jag vidare till Sara, och vi handlade lite, så hitta jag en film. =P BRATZ The Movie ! Haha, var ju bara ett måste. Den var helt klockren. haha, vi garvade oss igenom filmen, för den var så sjuk. Dessutom kollade vi på den och den var DUBBAD! =/ Sen gick jag in i menyn, och där fanns den på Engelska och svenk text :P haha



Mitt Liv.

I love discshop.

Haha, det kan ni skriva upp. :) Är uppe i silverbonus, och mer sa det bli! Fick hem en film nyss, Jag kommer alltid veta vad du gjorde förra sommaren. Hoppas den är lika bra som alla andra. Sen la jag även in en beställning på första säsongen av Navy CIS, det är ju bästa programmet ever. Sen åkte även 90210 första säsongen ner i korgen. Men dom sista har jag inte fått än, för den ena gick bara att beställa, och den andra fanns inte i lagret. Men dom kommer ju då dom finns. Niiice.
Tidigare under året har jag även beställt Prison Break 4:de säsongen, och sista filmen som tydligen är ett evslut på den serien, men dom gick oxå bara att beställa. :) Såklart jag gjorde det. Så får la se när dom dyker ner i brevlådan. :)

På tal om massa filmer, jag vill verkligen ha den 20 November NU! Tror det finns hur många som hellst som vill ha det, eftersom att jag redan läst alla böcker, så vill man ju se hur bra Kristen och Robert beter sig på vita duken. Första filmen var ju kanon! Och tror faktiskt att andra kommer bli lika bra, men som alla som känner mig vet ju dom att jag vill ha fjärde och sista filmen.


Foto.

Smått och gott.






Mitt Liv.

Marielle i årgång.


2006


2007


2008


2009


Finns det nån skillnad?


Foto.

Ny bild.


Mitt Liv.

Saknar kameran.

Nu är det ett tag sen jag verkligen hade lust för att ens titta på kameran, det enda jag gör med den är att flytta runt den. Det känns lite som att man skulle viljaha fler olika bra fotoställen. Eller iaf ut för att leta lite efter sånna. Vet inte rikigt nå vart man skulle kunna hitta nå sånt.

Har några kvar jag ska fota, och jag vet ju inte rikigt hur det ska bli med dom, för det är ju inte alls kul om man ska va på samma ställe som alla andra vart på. Måste hitta ett unikt ställe, det är heelt självklart! =) Men samtidigt vill jag inte åka jorden runt för att hitta den där speciella platsen.


Filmer / Serier / TV.

Twilight.


Mkt vackra grabbar ! =D


Skriverier.

Barnmisshandel.

Finns det något värre än att höra hur föräldrar skadar sina barn, både fysikt och psykiskt.

Jag och Johanna satt och diskuterade detta ämne igår i typ 40 minuter kanske. Och fy fan va man kommer på saker hela tiden. =/ Det är ju fruktansvärt.

En sak vi satt och diskuterade var. Att vill man adoptera vilket många gör av lika många anledningar så måste man gå igenom hur mkt olika tester som hellst. För att se om familjen är godkänd som adoptivfamilj. Man undersöker familjens syskon, och hur mycket annat som hellst.

Men ska man skaffa barn den naturliga vägen behöver man inte göra nått. Vad finns det som säger att man inte skulle kunna vara en dålig mamma eller pappa bara för att man kan skaffa den normala vägen. Det är ju bara kolla på alla människor, det blir vanligare å vanligare för varje dag som går att en mamma eller pappa skadar sitt barn så hårt, att han/hon tom. dör! Är det så vi vill att det ska vara. Är det ingen som tänker göra något åt det?

Som socialen gör ibland, är fel. När dom tar ett barn från sin riktiga familj, och låter bo hos en fosterfamilj, pga av att barnet tar skada av föräldrarna, så tycker inte jag att dom har rätt att få tillbaka det, ever! När barnet har blivit så pass stort att det själv får avgöra om den vill träffa sina riktiga föräldrar, då är det okej! Men aldrig som liten att den ska behöva gå igenom samma sak en gång till, för att soc tycker att mamman eller pappan har skött sig bra utan. Men det är väl klart, då har den ju ingen att skada. Ibland funderar man på vad folk tänker med.


Kolla denna lilla flicka vad hon fick stå ut med: 

JonBenét Patricia Ramsey, född 6 augusti 1990 i Atlanta, Georgia, USA, död 25 december 1996 i Boulder, Colorado, USA, var en ung amerikansk skönhetsdrottning.

Julen 1996 mördades den 6-åriga JonBenét under mystiska omständigheter. Hon påträffades i ett litet rum i familjens källare, hennes ben samt händer var ihopbundna och hon hade tejp för munnen. Föräldrarna, John och Patsy Ramsey, var huvudmisstänkta för mordet, till den 16 augusti 2006 då John Mark Karr, en före detta lärare greps i Bangkok för mordet. Det visade sig dock snart att Karr var oskyldig.

Patsy Ramsey avled i cancer den 24 juni 2006.

JonBenét hade blivit torterad, misshandlad sexuellt och sedan blivit strypt till döds. Hennes pappa hittade henne. Han bar upp henne och hennes föräldrar försökte med allt. Men hon hade redan varit död i flera timmar.

Mordet är alltjämt olöst.





Jag tror mycket väl att det är föräldrarna eller hennes äldre bror som har haft ihjäl henne, ingen tvekan. Brorsan hennes kanske kände sig glömd för att hon fick all uppmärksamhet, ingen tvekan om det, vem skulle inte göra det som liten? Sen föräldrarna som oxå kanske kände sig hotade av henne. Men fan, hon var 6 år. Föräldrarna hade satt henne i den där positionen, inte fan tror jag hon valde de där själv iaf!


Sen finns det ett mord till, jag skulle kunna skriva om en hel dag. Det är mordet på den 3 åriga flickan Kelsey. Mamman Raye och pappan Lance var skilda och mamman gifte sig senare med Michael Lee Porter. Som senare sparkade henne i magen så hårt att hon avled. Tycker ni alla kan se videon, så får ni se själva hur go hon var! En sak till, videon innehåller inga starka bilder, men den skär i hjärtat! 


Mitt Liv.

Bilar, är nått man blir trött på.

Ska snart iväg och hämta upp Johanna så hon kan pka och hämta barnen, eller ja. Först lär vi se så vi får igång bilen. ^^ Den har gått hur bra som hellst nu länge, men ska väl då så klart börja mucka. haha, Hon ringde och var panik slagen, då bilen hade lagt av, och hon skulle på föräldramöte, 10 minuter senare. Och var på fel sida stan för att hinna. ^ haha..

Ska iag hem till henne senare, och glo på Män som hatar kvinnor. Vilket jag har sett typ 6 gånger typ. haha, på bara den korta stunden sen den släpptes. Och så bra är den nog inte. Men men, uppföljaren kommer snart! =)




Året var 2005


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.



Kolla detta, jag höll på att dö av skratt.


Mitt Liv.

Måndag, och ny vecka.

Denna vecka har jag lite att göra faktiskt. Idag ska jag försöka bli av med min bil, dock inte sälja den, utan en verksta ska få kolla på den, och se om dom kan göra nått åt min läcka jag har från tackluckan. Är inte så mysigt då bilen börjar mögla. Men sånt händer väl det oxå.

Imon har jag nog inget jag ska göra, tror jag. Och då kanske det kan bli ett eller annat äventyr. Sånt som visar sig. :) hehe.

På onsdag ska jag till jäävla arbetsförnedringen, och ha ett första möte med Cecilia, på säkert 15-16 veckor. Vilket har vart hur skönt som hellst. Att få kliva upp, och ha något att göra om dagarna :)

Torsdag då blire fika med Jonna, skulle jag tro. Vet inte riktigt än. Men hoppas, har ju faktiskt vart kul denna sommar, med så underbara människor runt om sig. :) hehe, Jonna var en av dom.

Och på fredag så ska jag fota Jessicas lägenhet, för uthyrning/säljning. Ingen aning, men det visar sig väl då. Får la hoppas hon hinner klart med städningen. =) haha..


Idag har jag vart hur duktig som hellst, iaf enligt min mening. Har diskat, och plockat av bordet i vardagsrummet. Sen så har jag kastat kökets äckliga soppåse. :O Mkt duktigt (A)
Vet inte va jag ska göra nu, men tror jag ska se klart Smallville. =) Det är ju så jäääävla bra.


Mitt Liv.

Bio den 18/9, med mamma.

Då ska jag och min mamma gå på Flickan som lekte med elden. Hoppas den är lika bra som den andra va. Eller ja, rättare sagt, ÄR! =)

På tal om dessa filmer, så var Sofia hem till mig med massa jultidningar. =/ Dom har redan kommit alltså, sjukt. Inte ens sommaren har tagit slut eller va man ska säga. Men iaf, så beställde jag dom tre böcker, som dessa filmer är baserade på. Har jag lite kall vinter läsning att genomföra. =) haha.

Denna filmen handlar ju om att Lisbett blir anklagad för tre mord. Och att Kalle Blomkvist ska visa henne oskyldig eller nått sånt! =)



Filmer / Serier / TV.

Nu kan alla leka med The Pat.

Nu har USA gått och blivit totalt galna, tror jag!

Så här skriver Klick: Vakna ut drömmer om en vampyrhunk i sovrummet, tjejer. För nu är det verklighet. Nästan. Sexindustrin har nämnligen snappat upp att senaste tidens vampyrhajp fått varenda kvinna att drömma om en blodsugare. Nu har ett amerikanskt företag tagit fram "The Vamp" - en vampyrdildo. Sexleksaken glitrar likt Edward Cullen, och är isande kall. "Lägg den i frysen för den där autentiska känslan", skriver företagets hemsida. Den blekrosa dildon tillägnas dem som "fantiserar om det förbjudna", och kan köpas loss för cirka 300 kronor.


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Körkortet är mitt.

Yeah, idag går min provtid ut på mitt körkort. Det känns fint som fan. Och inte fan känns det som att det har gått två år heller. =/ Det är lite konstigt, men ah. Mitt är det. =D Och ingen ska få ta det av mig. haha, (A)

Igår var jag hem till Johanna men blidde inte att lägga ut det på tradera. ^^ Vi ska göra det lite senare i månaden! Så folk har hunni fått pengar. =) haha.

Kollade på alla 4 nya Wallander filmerna igår, dom var riktigt bra faktiskt. Det är ju konstigt jag inte har alla dom, som jag har precis alla Beck. ^^ Det är ju samma stuk på filmerna =P

Idag blire nog inget skulle jag tro, är ganska trött på de där med att va ute hela tiden. =/ Då ser jag hellre nån bra film, å bara ligger hemma. =)



Mitt Liv.

Blondie.

Om jag inte förstår vad det är ni säger, så kommer svaret nu!

Före:


Under:


Efter:


Mitt Liv.

En mkt trevlig dag.

Var ju som sagt iväg och fotograferade lite idag, vart ner till dom där tågen en vända i gränges. Sen typ bredvid skolan hittade vi ett övergivet hus med tegel, och hon ville så gärna ha en tegel vägg med, så det var bara börja klättra. Vilket man kommer vara van vid, efter detta. haha, sen ner i massa stenras för en snygg vägg fanns längre ner. =P Har vart en mkt trevlig dag. Sen när vi var klara, bjöd hon på mat! Tackar!!

Så nu när jag kom hem, så satt jag mig och redigerade om lite bilder, med färg å sånt. Så dom får ett finare kontrast. Eller ja, bilder är väl bäst orginal, men sånna bilder som får lite starkare färg, är inte heller så dumt.

Vad jag ska göra nu? Ingen aning, fortsätta muppa på Facebook, och lyssna på Shebang! <3 haha.



Foto.

Katja i bildform.






Mitt Liv.

Fotografering.

Idag ska man ut och fotografera lite med Katja! =) Kan bli en mkt trevlig dag känner jag, och inte är det så vackert väder heller. Men det regnar inte som tur är! Får la se när hon dyker upp, snart hoppas jag. Eller iaf så jag hinner se klart Small"nått" på 6:an. haha, det är ju as bra ju.

Kollade imorse på Vakna med The Voice. Och fy fan va bra Katrin är. Det är ju den bästa som finns, hon är så jääävla klockren. Alla B Kändisar går och klipper sig hos Bobby, och alla A Kändisar går och klipper sig nån annanstans, där hon är inräknad då! ^^ Och Kissie å dom är B ! haha, så bra sagt!

Fick mig nyss ett SMS om att biljetterna till Flickan som lekte med elden är släppta. Perfekt! Kan man snart gå på bio igen då. =) Sen i november är ju höjdpunkten! New Moon, och luftskottet som sprängdes! Det kommer bli trevliga filmer tror jag. Men kanske inte är så kul när man typ har sett hela New Moon. =/ Men kanske blir en as bra när man ser allt. Sånt som visar sig.


Lär fan pissa. Hörs sen!


Mitt Liv.

Gimp 2,6.

Nu sitter jag hemma hos Katja och ska lära henne Gimp programmet! Det kan bli intressant, med tanke på att hon kliar sig i skallen när jag visade henne. Men men, det är sånt man får räkna med från början. Man kan inte allt på en gång.

Och nu blir hon nervös, över att jag skriver så fort! ^^

Ska hjälpa henne nu. =) Skriver snart !



Mitt Liv.

Johannas balkong.

Sitter ute hos Johanna nu, vi har vart ner i källaren och hämtat upp lite kläder, som vi har gått igenom, plus barnas garderober. Hon har ju typ 5 overoler var till barnen. ^^ Så dom kan man ju göra nått vettigt med. Snart ska vi väl börja knäppa lite kort, så det hamnar på tradera snart. =)

Och nu jäävlar blåste hon rök i hela fejjan på mig. :P


Mitt Liv.

Arbetsförnedringen.

Efter att Sandra och Hugo lämnade mig, så kom Monkan och Cajsa, dom hämtade Män som hatar kvinnor. Sen vare bara att hoppa in i min mögliga bil ^ haha, så kan det gå! (A) Men iaf, drog upp till Arbetsförnedringen, och ja. Va fan fick man inte göra där då? Om inte skriva in sig. Dom lovade mig att jag inte skulle behöva göra det, och dom håller aldrig vad dom lovar, så varför ska vi? Jo, för annars får man inga pengar. haha, Loppor!
Ska iaf på möte den 9:de. Då ska jag träffa Cicilia.

Så har iaf en vecka ledigt till nu, efter detta besök! =)

Ska hem till Johanna se och gå igenom hennes hundra säckar med kläder ^ Så vi kan lägga ut lite på tradera. Så tanten kan köpa sig en ny bil. hehe, lika bra det. Den andra kan hon inte åka omkring i. =P haha


Har ju som sagt gjort en blogg till Sandra. (Tryck på bilden för att komma dit.)



Mitt Liv.

Denna dag.

Idag vare ingen klocka som väckte mig, men däremot så behöver jag ingen sån, med tanke på att jag vaknar tidigt ändå! Va fan, å så blir man skit trött senare på dagen, som igår, somnade och vaknade runt 8 eller nått sånt. Av att Johanna ringde och väkte mig, då vare bara kolla på filmen som gick på 4:an. Den var bra fan. =)

Idag ska väl Sandra ta sig hit tror jag, ska väl fixa en blogg luring åt henne. Som både hon och Marcus kan skriva i. Kan bli trevligt att läsa den. hehe...