Mitt Liv.

Har vart ut med Sara.

Runt 4 så åkte jag till stationen och hämtade upp Sara, Andreas och Johan. Så drog vi till bärget en vända. För Sara skulle fotograferas, men vart inte så mkt, jag är ingen vinter människa, och det är nog inte Sara heller. Så det vart inte så mkt.

Snart är det Blåsningen på TV:n.. Och sen är det Wallander, men efter de är det fan sova som gäller. Ska upp 20 i 7.. Inte kul, men ett måsta.. Och imon är ju Mona tillbaka.. Så inte lika tomt och tyst nere nu. :)




Mitt Liv.

Nu är jag vaken.

Haha, jag somnade om när jag hade lagt mig ner igen. :) Sköönt som fan var det när jag vaknade. Fast åt helvete varmt bara. =/ Men nu har jag duschat och grejer. Ska väl ta och äta lite mat kanske. :) Får la se om man kanske skulle ta och åka till fader en vända om han är hemma. :) Ska leta på hans stativ. :) Kan blir kul..

Köpte en ny sak till kameran idag, ett batterigrepp. :)


Mitt Liv.

Slutat röka.

Yepp, ni läste rätt. Sista ciggen vart tagen i fredags kväll halv 12. Sen dess har det inte vart nått. :) Och det var inte så farligt som jag trodde. (A) Jag är nöjd över att jag har klarat det så bra.

Igår var jag bara hemma, nästa. Inte när det närmade sig kväll, då drog jag till Smb en vända, till Sara. Och så körde jag Tony och Camilla till stan. Sen var jag hem till mormor en vända, fick mig lite varma mackor där. Gutti! Sen drog jag hem, och bakade en liten kaka. :P haha..

Ska se om Sara hör av sig idag, så kanske vi ska ta oss tid till att fota lite. :) Får la se!


Mitt Liv.

Kommentarer.

Jag älskar när folk kommenterar i min blogg. Men när dom ställer frågor och inte har angett en mail-adress eller en blogg. Så är det lite svårt för mig att svara. :P Om man kanske inte skulle ta och fixa en frågestund. Jag vet inte, tror inte jag skulle få så mkt frågor, så det skulle bara vara pinsamt (H)

Men iaf, om ni vill ha svar på era frågor, så vore det bra om jag fick tag i er. :)


Mitt Liv.

Jag på jobbet idag.




Dagens Bild.

Dagens bild.


Bild lånad av: http://Glife.se


Filmer / Serier / TV.

I skuggan av värmen.

Handling:
Eva (Malin Crépin) arbetar som väktare och lyckas skickligt dölja sitt heroinmissbruk. Hon lever själv tillsammans med sin schäfer och när hon inte jobbar tänder hon av. På så sätt får hon livet att fungera. En dag möter hon polisen Erik (Joel Kinnaman), hennes liv rörs om och missbruket blir svårare och svårare att dölja. Dessutom har hon ett förflutet som jagar henne, bästa väninnan från förr lever i ett stormigt förhållande, men passar hon in i Evas nya liv, eller är det Erik som inte passar in?

Personligt tyckande:
Jag gillade verkligen filmen. Det var en film som vilken människa som hellst skulle kunna ha haft som sitt eget liv. Det var en film som verkligen berörde. :) Men, direkt jag såg hon Malin som spelar Eva, så tänkte jag på Johanna Sällström. Hon hade kunna spela den där rollen mkt bättre. :)

Men filmen var helt kanon, och den får lätt godkänt. :)


Mitt Liv.

Kollar lite på film. :)

0-642f81dde7912a480a1ea02e160ae334.png

Kolla varifrån!

Kollar lite på film. :)


Mitt Liv.

Jobbet idag igen. (Dag 4)

Imorse var det mkt reklam kan jag lova som kom med posten. =P Men oftast på all reklam och sånt, så står det namn klart och tydligt, så då behöver man aldrig springa omkring och fundera vart det ska någonstans. :) Och skönt är det kan jag lova.

Har nyss vart uppe på fika. Och jag räknade ut när jag gick upp att det är 57 trappsteg jag går i. Och sen ska jag ner, så sammanlegt så är det 114 trappsteg. (H) Ingen match. Haha. Jag springer där några gånger om dagen, kan jag lova. =P Så tillslut blir det jobbigt. :P haha ^

Nyss fick jag mig ett trevligt litet SMS. Om att mitt paket finns att hämtas ut. =) Whoohoo. <3 Så direkt efter jobbet åker jag dit och hämtar upp skiten. Hem och leka lite, ska försöka mig på lite andra saker oxå. Jag måste läsa intruktionerna. Annars fattar jag inte ett jota. :P haha

Nej, nu ska jag fortsätta se fimen! :P


Love / Hate.

Veckans Love / Hate



Joel Kinnaman. Egentligen behöver jag inte skriva mer för att folk ska förstå, men gör det ändå. Även fast jag är ett Beck-freak, så måste jag tyvärr flytta ner dom filmerna för att göra plats åt alla Johan Falk. Men anledning är för att Joel spelar Frank Wagner så jävla bra. Efter att jag har sett dom filmerna, tror jag inte någon annan skådis skulle kunna spela den rollen lika bra. + att han är en av sveriges hetaste just nu. :)

Kamera tillbehören. Jag bara älskar att jag äntligen har beställt lite nya saker till kameran. Jag har inte hittat en sida jag förstått mig på, fören jag var inne i Nevnarien´s blogg. Så jag lär väl tacka henne. (A) Jag hoppas att jag får sakerna imon. Annars är det väl egetligen inte hela världen om jag får det på måndag. Men dom är beställda iaf. <3

Godaste godiset Avec. Många kliar sig nog i huvudet nu och funderar va fan det är jag snackar om. :P Och ja, förklaringen kommer här. Det är mintpastiller, fast dessa är mindre och smakar mer. :P haha ^ Skiit goda, dom heter även Franskapastiller. Och finns oftast på båtar i taxfreen. :) Så jag säger bara, antingen så köper ni dom själva, eller ber någon som åker båt göra det åt er! :)  



Jag skrev denna lista tidigare på jobbet men inget vart sparat. Sånt kan reta gallfeber på mig. =/ Varför ska Blogg.se hålla på och muppa upp sig totalt? Dom kan hålla på med saker under nätterna, när den största delen av alla bloggare sover. Eller har jag helt fel? Man läser ju överallt att det krånglar för dom, så varför inte lyssna på vad vi har att säga?


Dagens Bild.

Dagens bild.


Så jääävla snygg när han leeer. ;P


Mitt Liv.

Navy CIS.

Tog med mig datorn till jobbet idag, så jag skulle kunna pyssla med lite mer saker än det jag gör annars. :P Och även två skivor av Navy följde med, så jag har sett tre avsnitt snart. :) Och det blir bara bättre och bättre. Det är fan den bästa serien som går på TV:n. :)

Snart är det lunch, och jag börjar bli lite hungrig nu. :) Men det är bara 20 minuter kvar tills jag får maaat i magen. Haha..


Mitt Liv.

Ja, jag är på jobbet. (Dag tre)

Klart som fan jag är på jobbet, men det har vart lite mkt nu på morgonen så jag har inte hunnit skriva nått fören nu, när jag fick mig en fri stund. :P haha ^ Det var mkt i morse som inte stämde med resten som kom. Och sånt gör mig förvirrad. haha, men nu är allt som det ska igen. Och jag har fått lite frukost i magen, den skrek innan. :P haha ^

Igår var jag hemma hos min fader och grattade honom. Han fick lite skrap lotter, och han vann på en. :P Ett nummer ifrån en mille. Det hade vart fint (A) haha.. Tårtan vi skulle käka fick vi använda den vassaste kniven i lådan till. Den var lite väl fryst. :P haha ^

Hoppas jag får mina saker till kameran imon. Då blir jag heelt överlycklig. :P haha


Mitt Liv.

Fika hos pappa. :)

6d0e2345742999fc396554ef84417c55.png

Kolla varifrån!

Fika hos pappa. :)


Mitt Liv.

Slutar nu.

Nu kom Kalle och hämtade posten. :) Så för min del är det bara att vandra ut till bilen. Och skotta fram den. =/ Det är fan inte kul alltså, för det är bra mkt snö på den. :P Men det är väl sånt man får räkna med när man bor på ispolen. Eller iaf där det bara snöar. Det VRÄKER ju ner. :O haha ^ 

Blir en vända upp till Sara iaf, blir inte kvar där så länge, med tanke på att jag ska till pappa och gratta han. Sen ska morsan ha bilen, kvart i 6. Så lite tid har jag ju på mig iaf. :) haha..

Nej, nu ska jag nog kila, får la se vad Sara är någonstans, om hon hinner hem eller inte. :P

Skriver när jag är hemma igen!


Mitt Liv.

Pappa fyller år idag.

Ska väl ta mig i kragen och köpa en lott med vinst på, åt honom. :P haha.. Sen kan man ju hoppas på att han bjuder mig på en resa. (A) haha.. Nej, ingen aning om vad jag ska köpa åt honom. Jobbigt läge alltså. Haha..

Blev inge Sara idag, hon skulle iväg.. Så jag drar nog hem till pappa på en gång när jag slutar eller så! Får la se hur det var med bilen, om morsan skulle ha den lite senare eller inte. Ska ringa henne och höra. :) haha.. Man vet ju aldrig i dagens läge. Så lika bra att höra med henne, hur hon hade tänkt det. :P haha ^

Jag ringer henne nu. :)

Brandlarmet har dom provat idag oxå, tror jag. Jag rymde upp till pappa i kojan. :P haha, för att slippa höra om det funka. (A) Tjillevippen. :D


Listor.

Marina utmana mig. =P

1. Kopiera awarden på er blogg
2. Länka till den som gett er awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar
6. Lägg en kommentar i deras blogg om att du har gett dom en award


7 fakta om mig...
1. Jag har alltid olika strumpor på mig.
2. Jag dricker inte alkohol.
3. Jag är besatt av DVD-boxar.
4. Jag har ett helvetiskt humör, när det väl drar fram. :P
5. Jag har bott i sthlm i 20 dagar, men hade lägenheten ytterligare i 5 månader.
6. anledningen till att jag inte köpt ny bil är för att jag inte orkar skotta min parkering.  
7. Bara älskar min kamera, Canon 1000D. :)

Jag vill ge awarden/utmärkelsen till:

http://gunnarssonsara.blogg.se/
http://idahelisten.blogg.se/
http://pinknation.se
http://emeliechristianthilde.blogg.se/
http://jonnachoona.blogg.se/
http://sandralh.blogg.se/
http://alexandralalla.blogg.se/

Mitt Liv.

Dag två, på Ovako.

Imorse fick jag skrapa alla rutor på bilen. Tog egen idag för jag ska upp till Sara efter jobbet. :)

Posten gick hur fint som hellst idag, inga problem alls, förutom en ynklig liten faktura. :P Men det är ju löst, har ju så snälla medarbetare så dom hjälper mig.

Sitter här nu, och kollar ut genom förnstret, ska väl snart upp i det gamla postrummet, och hämta lite andra saker, eftersom att det inte är klart än. Kjell måste ju ha lite på väggarna här nere, så det inte bli så kallt. :P haha ^ Och jag ska fixa allt medans han är borta. Så han kommer tillbaka och det är klart. Ställde datorn på rätt plats idag, alla sladdar låg huller om buller, så nu är allt fixat. :) Duktig jag är (A)

Jag vill verkligen ha mina saker till kameran nu. Men det är fortfarande en sak som inte finns i lager än, och det stör mig. Fan ska man beställa, tycker jag man kan få det högst 3 dagar efter, och det är imon, men det går ju inte. För dom har inte ens fått hem min sak än. :P haha..

Nej, nu ska jag leta på Mona, och leta saker till väggarna. :)


Filmer / Serier / TV.

Paradise Hotel.

För det första så fatta jag inte ett skit igår när jag slog på TV:n. När jag såg att Andreas hade kommit in igen, varför fick han det? :O haha. Men ah, han är iaf inne. Och jag gillar han inte, men kan hålla med om att han är en skicklig spelare, om man spelar spelet. Annars är han bara sliskig. :P haha ^ Men han ser heelt okej ut, den där kroppen är ju inte att leka med. =P

Det andra då: Kan någon förklara för mig va fan det var som hände igår? Hur faan kunde Cimon få åka? Det är heelt sjuukt, jag var fan lika säker på att han skulle få vara kvar, som han var. Jag förstår inte att Jackie kunde göra som hon gjorde. Jääävla fan!

Och alla va så säkra på att Jackie skulle ställa sig hos Kristoffer, men det kunde dom ju glömma. Hon och den där Patrik spelar väl i samma spel igen. =/ Jag förstår inget. Det är fel..

CIMON LUNDBERG ska ju vara kvar! :O Han skulle ju ta hem vinsten. Va gick fel?


Mitt Liv.

Paket idag igen. :)

Fick en AVI i brevåldan idag. Och jag viste ju vad det var ;P


Kan ni gissa? ;P


Dagens Bild.

Dagens bild.


Joel Kinnaman från Guldbagge galan! :)


Mitt Liv.

Nu börjar vi om, dag ett!

Nu är jag tillbaka på Ovako. :) Och det känns kanon bra. Fast nu sitter jag nere i källaren. :P haha, men fan, har ju riktiga fönster och grejer här nere. Och dom på data har nyss fixat nätet här nere. :) Så nu är jag glad igen. haha.. ^^

Hoppas att mina saker kommer idag, eller iaf en box jag vill ha. :) Får la se hur lång tid det tar för alla kamera grejer, men kan ju hoppas på att dom kommer i slutet av veckan. Beställde ju även en film med Joel Kinnaman. :)

Jag avslutade kvällen igår med en glimt på Joel i Johan Falks sista film. :P Eftersom att han inte vann, så var jag ju tvungen att trösta mig själv. haha^

Nej, lunch snart! Gutti.


Mitt Liv.

Nu är jag förbannad.

HUR I HEEEELA FRIDEN KAN NÅGON SOM KJELL BERGQVIST VINNA ÖVER EN SÅN SOM JOEL KINNAMAN? :O DET ÄR HEELT OTROLIGT. JOEL VAR JU SOM GJORD FÖR DEN DÄR BAGGEN, OCH SÅ KOMMER KEJLL OCH TAR DEN FRAMFÖR NÄSAN PÅ HONOM. DÅLIG STIL, OM JAG FÅR SÄGA DET SJÄLV. =/



Mitt Liv.

Nu drar jag.

Nu sticker jag vidare hem till Pappa och ska vänta på han kanske en halv timme eller nått. Jag kan ju alltid leka lite med hans katt. :P haha.. Har bestämt mig nu, för att köpa en klocka, men vet inte vilken av dom. Haha, sånt som visar sig när man kommer dit.

Ikväll äre guldbagge galan som gäller, jag ska allt se när Joel Kinnaman slår Kjell Bergqvist med hästlängder, annars blir jag heelt galen, den där gamla gubben kan gå och gräva ner sig och aldrig mer kolla upp. Jag tycker inte alls om honom. Haha. :P


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Gryyym snöflinga på slutet.


Låten till denna visning passa så jäävla bra, och sen hans kläder. :)


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


Mitt Liv.

Borlänge idag.

När pappa slutar ska vi åka till Borlänge. Var ett tag sen jag var där. Så ska se om dom fått in nå nytt. :P Eller om det är samma skrot och korn som vanligt. Haha, man vet aldrig. Även dom kan förvåna ibland. (A)

Ska iaf kolla på en klocka, är inte hundra på att jag ska köpa en, men ska kolla. :P Det kostar iaf inget. Haha. ^ Kanske hittar lite brallor oxå, det börjar tunna ur lite i garderoben. Haha. Så behöver fylla på lite.


Mitt Liv.

Beställt nya kamera tillbehör.

Yepp. Va in och fick lite ideér hos Nevnarien.se. Heelt kanon sida, om man är lite vilsen. :P haha ^^ Blev iaf ett Objektiv, en större väska än den jag har, och lite små saker! :) Kommer bild här.




Filmer / Serier / TV.

Tjenare Kungen.

Efter Johan Falk filmen, så ska jag avsluta denna kväll med Tjenare Kungen. Jag minns att dom visade den på bussen när vi skulle till Funäsdalen, men jag somnade väl som vanligt. :P haha ^ Så jag har inte sett den, så det ska bli intressant att se den nu. :P haha, eftersom att dom säger den var bra, så kanske den är det nu med. :P


Mitt Liv.

Städning och Johan Falk.

Vem fan kom på ordet damm? Eller vem uppfann de där jäävla dammet? Det är heelt sjuk hur äckligt det blir efter en kvart. Haha, så nu har jag iaf dammat av all skit som jag har här hemma. Har för mkt elektriskt, som drar åt sig massa skit. Men nu är det iaf borta ett tag, tills skiten vill tillbaka igen.

Samtidigt som jag gör nått tråkigt, gör jag även nått trevligt. Kollar nämligen på Johan Falk - National Target. Och den är en av dom bästa av dessa sex. :) Joel är bra sexig när han spelar Bad Gay. Så därför kan man ju se honom hur mkt som hellst i dessa filmer.


Inte den filmen, men denna är oxå bra <3


Dagens Bild.

Dagens bild.


Den bjur jag på! ;P


Filmer / Serier / TV.

Sommaren med Göran.

Jag och morsan kollade på Sommaren med Göran för nån timme sen, och jag satt nog mer med handen över ögonen än kollade på filmen. Men olyckligtvis hörde jag ju ändå vad dom sa. Och det var väl det som var pinsamt. Hur kan man få göra en sån pinsam film? Haha, sjuuukt! Men ah, nu kan jag lägga den på min lista av "sedda filmer, men kommer aldrig se om".. ^

Men ah, den hade humor i sig, den var rolig. Man skrattade verkligen åt den.


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


Kan inte mer än garva åt slutet :P


Mitt Liv.

Säter igår.

Var iväg till Säter en vända igår, och hälsade på Sara när hon var hemma hos far sin. :) En trevlig liten resa, måste jag säga. Haha. ^^ Sen tog vi oss några vändor på den stora staden. Haha, men det var fan dödare hemma på stan, än där. :P Vi var där kanske en timme, sen drog vi hem igen. var hemma 20 i 1 eller nått.

Vaknade fan klockan 11 idag, kanske behövde sova lite. :P Eller vad säger ni? Har iaf ätit frukost nu, och ska väl ta mig en dusch, så flottig som jag är i håret. Det är inte kul kan jag lova :P haha..


Kändisar.

Joel Kinnaman i Andra Avenyn.

Nu har jag äntligen hittat avsnittet då Joel Kinnaman är med i Andra Avenyn, och spelar Gustav. Fast han är ju med i två svsnitt, men spelar samma person. :P haha, en riktig överklass slyna är han iaf. Haha.. Jag funderade va fan det var han spelade där, men när jag såg det, så kom jag verkligen ihåg det. :P haha..

Synd bara jag inte kan göra en printscrean. :P Så ni alla kunde få se hur han såg ut då. Haha...


Mitt Liv.

Morsan har gamla roliga bilder.

Morsan fick nån bild skickad till sig så hon höll på att skratta ihjäl sig, så nu har hon plockat fram alla sina gamla bilder, så jag sitter här i köket och scannar in dom. :P haha ^ Och det är ganska kul måste jag säga, min mamma verkade gilla randigt när hon var mindre, och det var inte åt ett håll, utan hon hade brallor med lodräta ränder, och en tröja med vågräta. =D haha


HAHA ! ^


Musik.

Dagens låt.

Låten som blir dagens låt idag, får mig att tänka tillbaka när jag var liten och min mamma lite rolig. :P Hon skrev upp massa låttexter och sjöng som bara fan, till bla. denna. :P Och det minns jag än.


Mitt Liv.

Haitigalan inatt.

Jag visade ju er att jag kollade på Haitigalan inatt, men efter de där inlägget så gjorde jag bort mig. Jag släkte mitt rum, och la mig ner. Sen tog det nog inte mer än 30 minuter så sov jag. :P haha ^^ Det är samma visa varenda gång det är nått mitt i natten som jag ska se. Och jag lär mig aldrig. (A) Men morsan spelade in det, så nu har jag sett hela. Och det var ganska intressant faktiskt, och bra organiserat.


Robert Pattinson - HOPE FOR HAITI NOW


Mitt Liv.

Ligger och kollar på Haitigalan. D

0-70d7b9daa7bed8ac4c4223ff80b58e68.png

Kolla varifrån!

Ligger och kollar på Haitigalan. Direkt send från usa och england. :)


Dagens Bild.

Dagens bild.

Alla vet ju att jag inte har nå bilder på datorn, så får bli en på Cimon. :)



Mitt Liv.

Dagens Smothie.

Alla stora bloggare håller på med sina nyttiga dieter hit och dit. Jag blir så trött, man behöver inte låtsas. ;P Jag gör den så onyttig det bara går, det som är godast. :)

½ paket gammeldags vanilj.
1 burk mandarin klyftor
och så mkt jucie man känner för av Bravo, mandarin äpple och apelsin. :)



Kändisar.

Någon mer än jag som ska se Haitigalan?

Jag ska lätt sitta uppe till klockan är två inatt. För jag ska se galan som visas på TV4, Kanal5 och MTV. Jag tror jag ska kolla på MTV. Vet inte varför men känns mer som min kanal. Men jag tycker det är bra att den visas på fler kanaler, alla kanske inte har 5:an och MTV.

"Den direktsända internationella stödgalan ”Hope for Haiti” sänds från flera platser samtidigt. Clooney leder sändningen från Los Angeles och Wyclef Jean leder sändningen från New York. Galan sänder också direkt från Haiti och från London där Robert Pattinson leder den." skriver Aftonbladet.

Det kommer bli en bra gala, och dom kommer få in mkt pengar, det tror jag.

Så, är det någon mer än jag som ska sitta uppe?



Mitt Liv.

Fredag och snart slut på veckan.

Blev ingen film i morse. Men det gör inget, eftersom att det var ganska skönt att sova lite. :P haha ^ Har fortfarande ont i ryggen, jag vet inte vad det beror på. Men kan ju hoppas att det går över när som hellst. :)
Har typ spenderat morgonen i sängen fram tills för typ 20 minuter sen, då morsan och jag började klä om fönstret i köket. Julgardinerna åkte ner. Haha, och upp åker nå blommigt.

Vet inte va jag ska göra idag, får la se vad tiden visar.

Fick mitt lönebesked igår. Det gillade jag. (A)


Mitt Liv.

Be aldrig om ursäkt..

.. det är ett bevis på svaghet!

Var ju iväg och jobbade en vända idag, och det gick hur bra som hellst. Först var jag i ettan, och inte fan fatta jag nått av vad dom gjorde på matten. (A) Undra om jag missade en del i undervisningen då? Haha.. Men efter att dom sluta sen gick jag över till G huset, och var på fritis.

När jag kom hem kastade jag i mig lite mat, och la mig och sov. Skönt var det, med tanke på hur ont i ryggen jag har. Det är fan inte kul alltså. Morsan hade på nån djungel olja, så det brann på ryggen. Haha, får la se om det hjälper eller inte.

Nu håller jag på och kollar på Navy CIS, och Gibbs har nyss blivit sprängd typ. Men han lever. Haha


Mitt Liv.

Godmorgon.

Ska ta och göra mig klar nu, ska köra iväg grannarna till stationen vid 10. Så jag ska nog ta och dra på mig lite kläder, och dra en borste genom barret. :P haha.. Sen har jag så jääävla ont i ryggen, känns som att den vill gå av. =/ Och det är fan inte kul.

Börjar jobba halv 1, och så slutar jag fyra. :) Ingen aning om va jag ska göra sen. Det är sånt som visar sig.

Nej, FRUKOST!?


Tips På Blogg.

Jane Timglas, från Mammas Pojkar.

Samtidigt som jag ska visa er ett inlägg så ska jag även tipsa om en blogg.

Det är Jane Timglas, hon som medverkade i Mammas Pojkar. Hennes blogg är nog bland det roligaste jag har läst. Hon är så ärlig, och skriver verkligen rakt ut. Som vissa människor snackar. Ibland kan man tro det är skrivet innan hon tänker. Men hon är kul. Och hade jag fått välja skulle Bobby ha valt henne i tv programmet. =) haha, jag önskade hon skulle gå hela vägen.

Här kommer iaf inlägget. Jag garva nå så fruktansvärt när jag läste det. Tack vare Therese fick jag syn på det. Ja, jag delar med mig av detta. Så nu kan ni läsa och garva. :)


Mitt Liv.

Jobba imon.

Imon blire till att jobba lite grann. :) Skönt det, börjar halv 1 och slutar 4. Så det är bara 3 ½ timme. Men lite kosing kan man ju få för det. Haha. ^^

På fredag blire en film på morgonen hemma hos Frasse. Vi har alltid våra skräckfilmsdagar halv 9 på morgonen. Skönt när man går upp, men det var bättre förut, då det var sommar och mkt närmare. :P Nu är det vinter och kanske 100 meter extra att gå. Men vem kan motstå en film liksom? Vi ska se nya Saw =D

I helgen ska jag umgås lite med Rikard. Var ett tag sen man gjorde nått med han känns det som. Så nu ska det allt bli något. Men vet ej vad. :P haha..

Nästa vecka på Tisdag börjar jag på Ovako igen. Minnst två veckor ska jag vara där. Får la se va dom har att erbjuda då. :P Och är nog skönt med lite folk runt om sig. Nu är det ju bara han jag ersätter som är borta kan man ju hoppas.


Filmer / Serier / TV.

Sen när vart jag en DVD-butik?

Haha, det är helt otroligt. Jag trodde verkligen att Sandra och Marcus skulle flytta in på Hemmakväll när det öppnade i stan. Men ack så fel jag hade, dom flyttade ju in här mkt tidigare. Varenda gång jag har sett en film, så skriver jag ju om den. Och då ringer dom två sekunder efter och frågar om dom kan få låna den. Tror dom gått igenom alla mina filmer hundra gånger. Haha, heelt sjukt!

Tänk om man skulle börja ta 5kr för varje film, det skulle fan bli en hel del kan jag lova. :) Iaf efter att Sandra och Marcus är här var och varannan dag och lånar filmer. Sist då ville ju Marcus ha med sig Festival hem, men det fick han då inte för Sandra. Hon skrek rakt ut :P haha ^ Komiskt!


Love / Hate.

Veckans Love / Hate



Att datorn är som ny. Finns inget på den för tillfället som kan ta skada som det alltid gjort för mig förut. =/ Men jag hinner nog fylla den ganska bra ska ni se. :P Om ett halvår är den ominstallerad igen. Om jag känner mig själv. Med tanke på att det var lättare än jag trott att göra det, genom att hålla in F11 när datorn startar upp. :P haha ^^

Wallander - Skyddsängeln. Den var faktiskt riktigt bra. Jag trodde inte jag skulle gilla någon annan nu när jag har sett skytten. :P För den var verkligen något extra. ^ Och det gillade jag, man kunde inte alls tro den skulle sluta som den gjorde, precis som denna gjorde. Den slutade helt oväntat. Ni måste se den. :)

Dagens goda gärning. Ska snart rensa ur min garderob med massa gamla väskor som jag har samlat på mig under alla år. :P Ska ge bort dom till Fia, hon älskar att få saker av mig. Så jag kan ju lika gärna fortsätta att langa över grejerna dit. :P haha.. Denna gång blir det väl över 5 väskor iaf. :)




Vissa bilder glömde jag bränna ut. Haha, men det är sånt som händer. Men eftersom man inte kan ersätta sånt, så blir man lite smått irriterad. Men det var bilderna på Jonna och Linn. Och jag vart inte så nöjd med dom. Så just för min del gör det egentligen inte så mkt, det var väl just det att dom inte hann se alla. Haha...


Mitt Liv.

Nu är datorn som ny.

Eller ja, nästan. Lite små grejer kvar att göra. Men det får vi ta under dagen. Eftersom sist jag försökte med det, så ville det inte funka. Och det störde mig, så jag gick och la mig. :P haha ^ Jag blir så förbannad när saker inte går som jag vill att det ska gå. haha ^

Paradise Hotel var ju kanon igår. Jag blir så jääävla lack på den där Pontus. Faaan, va trött jag blir. Va gör han där? Inte ett skit, han snor saker av folk, sen vägrar han ge tillbaka det. Haha, va är felet?

Nu ska jag ta och kolla lite på Smallwille. Det är ju as bra ju. :P haha

Ska rensa ut lite väskor idag, som Sofia ska få. Kan vara snäll ibland. :)


Mitt Liv.

Nu är den tom.

Nu har jag installerat om datorn. :) Och det är lika skönt varje gång, för man känner verkligen att det blir som en ny start.

Men nu har jag egentligen inte tid med detta, för det är Paradise Hotel. <3 Cimon is the shit!


Mitt Liv.

Håller på installeras om datorn. S

0-5077324ef42a74e72246161485e0bfe9.png

Kolla varifrån!

Håller på installeras om datorn. Stackars vännen. Men han får skylla sig själv. Han kunde inte ens öppnade min BLOGG. :o


Skriverier.

Kissie är den största lögnaren, ever!

Tänk att det ska vara så svårt att läsa en blogg, bara för att man inte spenderar tusen spänn om dagen, på bara massa skit. Fixar sina naglar för ofta, bara för att man har pengar. Eller springer runt och tror att man är kändis. "Kan ni sluuuta smygfota mig" - är väl det värsta den där Kissie har skrivit någonsin. När alla vet att hon ber sina vänner gå framför eller bakom ute på stan, och ta en bild, som inte blir sådär jätte bra, så att alla ska tro det är folk som verkligen smygfotar henne. IDIOTER! Ni är så jääävla körda, alla som verkligen går på hennes jävla spel. Va är det för fel på er?

Ska man behöva springa omkring på stan och köpa massa chai latte? Som inte ens är gott, finns det nå äckligare eller? Fylla läpparna så dom hänger ner under hakan och bara ser äckligt ut. "Boka" tid för bröstförstoring, för att tidningar ska ringa och ställa massa frågor, man ändå inte kan svara på, eftersom att allt är fejk.

Den där bruden som verkligen tror hon är barbie. Som gör allt Kissie gör. Det är oxå något som är för mkt. Hur är hennes föräldrar funtade då? Som låter sin 15 åring lägga ut halvnakna bilder på sin blogg som halva sverige läser dagligen? Hur kan dom låta henne dricka, och verkligen visa i bloggen hur odräglig hon blir när hon gör det. Hennes mor och far, måste både vara blinda och döva. Eller så är det helt enkelt så att dom inte har nått att säga till om, och då är det nått fel i deras uppfostran på deras dotter.

Ni är så lååångt ner på listan över kändisar, så ni kan inte ens kalla er B Kändisar, och det är väl bland det värsta någon har kommit på. Det finns bara en sorts kändisar. Svårare än så är det inte, men ska vi använda ordet B-kändis, så ligger väl ni någonstans bland åäö-kändisarna. Ni gör ju liksom inget?

"Visst är jag snygg idag?" är väl något dom använder lika ofta som dom använder Photoshop. ;P Haha, Kissie skriver att man är fet om låren går ihop. Då vill jag bara säga "hej, tjockis;)".. Du redigerar dina lår, så det blir fyrkantigt mellan bena. Och det finns inte en mänsklig varelse som ser ut så. Förutom du, efter din operation i PS. Haha, så kom inte och säg att du är nöjd med dig själv. Du gör dina armar och hela bena smalare i PH, så det ser ut som att du har 45 på fötterna. Haha..


Nu har jag fått ur mig en hel del! Tack och hej!


Mitt Liv.

Ikväll är det Paradiset som gäller.

Eftersom att jag såg gårdagens avsnitt i morse, så är det ganska skönt att det är ikväll med. :) För då blir man av med det fortare. Haha, Eller ja, av med det och av med det. Jag läser ju Cimons blogg. Han är nya bloggvärldens kung. Han är så jääävla grym. :P Haha..

Funderar på om jag ska ta och lägga in nya Wallander på USB-minnet. Och sen kolla på den efter Paradiset. :) haha ^ Dödsängeln eller va den hette, den kan nog vara lika bra som alla andra. Ingen är ju sådär jätte dålig, men en jag inte gilla är den där Tjuven. :O Haha, den höll ju inte alls samma klass som dom andra. :P

Nu ska jag göra mig nått att äta, och sen kolla igenom Frida som dumpade ner i brevlådan i morse. :) haha


Skriverier.

Sara Gunnarsson.

Först av allt vill jag bara skriva att jag lätt skulle kunna sitta och skrivahur mkt som hellst om dig unga dam. :)

Vi lärde känna varandra för drygt ett år sen, kanske. Minnet är inte det bästa har jag hört. Men det var fina stunder vi hade dom gångerna vi umgiks, det var ju inte så ofta just i början. Men det blev mer och mer för varje dag som gick. Vi har haft våra strider, eller kanske inte just att det var du och jag mot varandra, utan mer att vi stod på olika sidor av krigslinjen. Men det gör nog alla någon gång. Men idag ärallt bra, och jag har huur kul som hellst när jag är med dig. Jag skrattar alltid med dig, man har aldrig tråkigt med dig i närheten.

Det finns mkt jag minns, men en av dom gångerna är nog då vi var i Linde på Walters fest. Du var helt överlycklig av att du hade kommit in på krogen. :) Det var kul att se dig så glad. Och jag tror vi alla hade en riktigt bra dag då. :) Sen lika den där natten, då det var kokhett och lite för mkt folk i min säng. Minns du? ;P Haha

Som sagt jag skulle kunna skriva mkt mer, men jag avrundar med ett: Jag älskar dig vännen. <3<3


Mitt Liv.

Jag idag.


Mitt Liv.

En ny blogg design.

Nu har jag piffat upp min blogg lite. :) Jag gjorde två st igår, eller ja. Jag bytte ut lite bilder på den ena bara, men Saras vart riktigt snygg. :) Så jag var bara tvungen att göra om min lite. Så jag bytte ut headern, och lite färger här och där. Riktigt nöjd vart jag. Hehe.

Ska snart iväg till berget. Hem till Farmor Mjau, som fyller år. Eller nått sånt, jag vet inte riktigt. Men jag tror det, hon blir väl iaf 88 år nu. Haha. Gamla tanten. (A)

Igår var jag ut med Therese en vända, drog till Sara, och hämtade henne. Sen satt vi oss på torget i SMB, och snackade massa skit, om allt och alla. Riktigt trevligt må jag säga. haha ^ Man behöver sånna stunder ibland. haha..

Kollade på Paradise Hotel imorse, för jag spelade in det. Och fy fan, va bra det var att det var Catja som fick åka hem, och jag kan hålla med om att hon är ett stort hot mot dom jag vill ska vara kvar, och tom vinna skiten. :) Så dagen började bra med det. :) Så ikväll måste det ju vara en grabb som ska lämna igen, med tanke på att dom är en mer! =D Bara inte Cimon åker, nu får gärna Pontus åka, han har gjort sitt! ^


Nej, nu ska jag ta och klä på mig. :)


Mitt Liv.

Lekte lite i Saras blogg.

Yepp, nu är den klar för denna gång. Går väl några månader, sen får man göra om den igen. :P Haha, jag vet ju hur jag själv är. :) Och det är inget fel med att vilja ha det perfetkt. Jag vill oxå ha det så. Men denna gång vart tom jag riktigt nöjd, fast det är ju hon som ska bli det. Men jag hade tur, även denna gång vart hon det med. Haha...

Lägger in en liten översikt på den.


Mitt Liv.

Fråga mig inte vad dom sysslar med

0-10696d44f91e6cc7383d85ea8c5fe398.png

Kolla varifrån!

Fråga mig inte vad dom sysslar med. :p


Mitt Liv.

Följer ni mig, följer jag er.

bloglovin

Följer nig mig, så följer jag er. :)
Kommentera detta inlägg, så fixar jag det!


Mitt Liv.

Jag har ju vart i Sälen.

För första gången i mitt liv har jag vart i Sälen, med min pappa. :) Vi åkte på Lördagen, och jag körde hela vägen upp. Men det gick bra, var ju bara raka spåret upp, svänge en gång utanför Ludvika. :P haha ^ När vi kom upp, så var det kolsvart ute. :P

Jag sov högstupp i en våningsäng, trodde ryggen skulle gå av, det var fan inte kul. :P Och när jag har denna smärta i ryggen, brukar jag alltid vakna tidigt, men jag vaknade lite efter 9. Så jag var nöjd. Haha ^

Vi åkte från stugan runt 12, men var inte ifrån Sälen fören runt 1. Då vi åkte runt och kollade på alla anläggningar. :) Mkt trevligt, men jag hittade inte min snögubbe, som jag ville se. haha.. :P Men det fick väl gå ändå.

Pappa körde halva vägen hem, sen tog jag över. Haha. Lika bra, gick lite fortare då. (A)




Filmer / Serier / TV.

Snabba Cash, på bio!

Jag ville ju egentligen gå på premiären av Snabba Cash, men så blev inte fallet. Då både jag och Therese satt och spelade på discot. Men det blev av igår. Igår fick jag se Joel Kinnaman spela JW på bioduken. Det var stort, han är en grym skådis.

Många hade sagt att filmen var rå, eller ja, några stycken. Det tyckte inte jag, allt som hände i filmen som skulle ha vart rått, det är så det är i verkliga livet. Är det någon som golar så får dom stryk, det är bara så. Ger man dom inte det, tappar folk respekten för dom.

Men något som var mindre bra, det var scenerna då alla JW´s polare var med, i dom såkallade stekar scenerna. Det var bara något riktigt dåligt, det kändes för mkt film. Inge verklighet. Jag vet inte varför.

Men jag gillade filmen, riiktigt starkt. En ny favorit, heelt klart!


Dagens Bild.

Dagens bild.

Tänkte jag skulle avsluta denna dag med en dagens bild, som Joel Kinnaman får stå för. :)


Mitt Liv.

Nu åker vi från stöten. :)

0-770319e9f576cf42533559346aea4afb.png

Kolla varifrån!

Nu åker vi från stöten. :)


Mitt Liv.

Nu är det frukost som gäller. :)

-f3997a6f0a91c9c8605994f9000bccb.png

Kolla varifrån!

Nu är det frukost som gäller. :)


Mitt Liv.

Är i vansbro nu, och har nyss ätit

0-7833ebd64aca8c4d4561395c5596aa07.png

Kolla varifrån!

Är i vansbro nu, och har nyss ätit en hamburgare. :)


Mitt Liv.

Drar snart vidare.

Sitter hemma hos pappa nu, och han ska väl duscha innan vi kommer någon stans :P haha ^ Har iaf vart upp på elgiganten och inhandlat dammsugarpåsar. :P Sen drog jag hem en vända och brände en skiva, men vi ska väl snart vara på G tycker jag. :P hehe ^

Sitter här med Katt i mitt knä, och han kurrar så mkt att tom jag vibrerar. :P haha


Mitt Liv.

Sälen idag kanske.

Egentligen skulle man ju ha gått på bio ikväl, men om det blir som jag vill, så går vi på den imon istället. För min fader ville jag skulle köra han till Sälen. :) Och det skulle va kul, jag har aldrig vart där, har aldrig vart en vinder människa, eller en skid människa :P haha ^

Ska käka nu, sen ska jag vandra till pappa, med massa filmer. Sen får vi la se om Therese ska med eller om hon inte blir med. Ska iaf ha en rök bil, med sterio :P haha, det är ett krav, så det är antingen pappas eller Therese, om hon nu ska med. :P haha


Mitt Liv.

På väg till falun idag.


Va och hämta morsan idag. :)


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Grillad och klar.

Igår när jag gick och la mig så slog jag på 9 millimeter, fan så länge sen det var man såg den filmen. Men jag kan ju inte komma och påstå att det är en speciellt bra film, men ah B-film, lätt! :P Haha, men orkade bara sen en halv timme, sen la jag mig ner. Och herrejääävlar va hett det var i de där rummet, mormor ville fan grilla mig levande. Haha..

Morsan ringde för ett tag sen, hon hade smugglat med sig mobilen in på toa, och ringde därifrån. :P haha.. Hon skulle höra av sig sen, om hon blir kvar eller inte. Dom hade tagit massa prover på henne, så får la se va skiten håller på med. :P haha

Nu är det Våra Bästa År som gäller. Idioter i hela salem. :P haha


Mitt Liv.

Hitta en bild på mig hemma hos mor

0-4222f90388470c484cb92a240a49a919.png

Kolla varifrån!

Hitta en bild på mig hemma hos mormor. Jag är väl typ 4 år eller något. :p


Mitt Liv.

Sitter hos mormor.

Mamma drog ju som sagt, och kommer inte tillbaka idag. Utan dom skickar henne till Falun, så jag sover hemma hos mormor. Inge kul att vara själv. =/ Absolut inte under dessa omständigheter. :( Men det ska nog gå bra att sova här. Mormor har bäddat upp sängen åt mig, så jag förväntar mig frukost på sängen imon (A) Haha, 5 stjärnigt hotel hoppas jag detta är. Haha.

Nu har Peo stekt lite ägg, så han vart mätt i magen. Själv har jag inte ätit sen lite rukost imorse. Men är inge hungrig. Känner mig ganska mätt. :P haha.

Får la se om morsan kommer hem imon, eller om hon blir kvar. För isf vill jag åka upp imon, och hälsa på henne. Men det visar sig imon. När moder ringer. För hon skulle höra av sig imon.

Nu ska jag se klart på Grannfejden, dom är ju helt galna. :P haha, på tal om det. Jag har oxå haft mig en liten grannfejd. Grannarna snett under oss, gillar inte mig så mkt. Jag brukar spela ganska hög musik, och dom ringer varje gång och gnäller. Sen tillslut fick dom npg och satt upp en anonym lapp i trappen, om att dom tyckte inte jag skulle spela för hela grannskapet. :P haha...


Mitt Liv.

Mamma åkte igen.

Min kära mor mådde absolut inte så pass bra att hon skulle ha åkt hem. :( Men dom skickade iväg henne ändå. Vad är det för jävla sjukvård vi har här i sverige? Hon har nyss opererat sig, eller ja igår. Men skit samma när fan det var, dom skickade hem henne. Och ändå sen hon kom hem så har hon spytt. Så hon fick åka upp till Akuten i Ludvika, får la se om hon blir skickad till Falun då eller om hon blir kvar. Då hade det väl varit bättre om hon fick va kvar iaf en eller två dagar.

Jääävla idioter!

Nu sitter jag här och kollar på The X-Effect, på MTV. Det är ju bland det bästa programmet som MTV visar. Haha.. Ska nog ta mig lite mat, eller nått. Och se om min mamma ringer snart. Eller nått. :)


Love / Hate.

Veckans Love / Hate



Cimon Lundberg. Blir placerad på Love It listan för denna vecka. Bla. för hans vackra yttre och sen för att han charmar mig genom rutan rakt av, med hans mystiska leende. :P haha. Sen även för att han har den bloggen med mest humor i. Han skriver på ett sånt sätt som får vilken som hellst att le framför datorn. :P haha

Fick mig ett samtal från Ovako i måndags. En förfrågan om jag kunde jobba lite mer. Klart som fan man tackar ja till det. Vem behöver inte lite extra kosing i fickan när det inte kommer pengar från himmelen? :P Haha, så jag ska dit igen den 26:e. Kanon trevligt, får la se om dom har flyttat posten då eller inte. Verkar ju inte gå så fort på den fronten.

Bara jag och Therese här hemma i två dagar. Ingen mamma har varit hemma, och det har väl vart både bra och dåligt, med tanke på att hon är borta för en orsak. Och sen så har det ju bara vart jag här, å sen Therese. Ingen mamma som säger åt mig att göra si och så. :P haha ^



Förbannade äckliga mensen. Va fan ska den va bra för? Seröst, kunde inte skaparen av människan komma på nå vidrigare eller? Det måste ju vara nå fel på han/hon/den/det som skapade oss. Haha, seriöst. Det kan inte ha vart en kvinna, vi är interligenta, och skulle aldrig hitta på nå sånt. Eftersom det bara är vi som har det. Fan om det hade vart grabbarna =D HAHA


Musik.

Dagens låt.


Ison & Fille, Mogge & Petter - För Alla Dom


Mitt Liv.

Duschen snart då.

Therese drog tidigare, hon skulle hem och städa eller va hon tjåla om. ^ Så jag slog mig ner här en vända, eller ja. Har väl setat här sen hon drog och det är väl några timmar sen. Haha, har kollat lite på Paradise Hotel. Sånt man inte fick se på TV.

Drog dammsugaren genom hela lägenheten, och diskade upp all disk som fanns oxå, 5 gången på två dagar. :P haha, humor. Och vi har vart två pers här, inte 102. :P haha ^^ Ska snart hoppa in i duschen, börjar få lite trä smak i rövva. Haha.

Ingen aning om vad jag ska göra sen. =/

Nu ska jag röka iaf.


Dagens Bild.

Dagens bild.

Får snyggingen Cimon Lundberg stå för.


Bild lånad av: Cimon Lundberg


Filmer / Serier / TV.

Bio på Lördag - Snabba Cash.

JW (Joel Kinnaman) lever dubbelliv som stekare på Stureplan. När han förälskar sig i Sophie lockas han in Stockholms organiserade brottslighet. Jorge (Matias Padin) är på flykt från både polisen och juggarna. Hans plan; göra en sista koksleverans och lämna landet. Mrado (Dragomir Mrsic) - indrivare åt den jugoslaviska maffian som försöker hitta Jorge, men samtidigt tvingas ta hand om sin dotter.


Mitt Liv.

Godmorgon.

Jag är ju som sagt hemma utan mamma nu, så Therese sov här inatt. Och igår så gjorde vi mat och kollade One Tree Hill. Vi åt fan upp en hel rotfruktsgratäng, det är ju inte lite mat om man inte bara äter det. :P Men allt gick ner. Haha, och gott var det. Det kan jag lova.

När klockan började närma sig 10 så var det bara att slå sig ner och hålla käften, för då var det Paradise Hotel. =D Och det är ju det bästa som finns. Speciellt nu, när Greta och Cimon spelade ut Rami. Nu kan man äntligen kolla på TV igen, utan att komma på sig själv med att sitta och svära och skrika högt över den där. Han är nästan inte ens värd att nämnas. Haha..

Nu är vi iaf vakna, och Therese har duschat. Själv tänker jag sittar inne heeela dagen. Och skänt ska det bli. :P Ska ringa mammilutten lite senare, eller ja, iaf höra hur hon mår! :)

Nu måste jag ha lite käk iaf! ^^ Haha


Mitt Liv.

Jobba på Ovako igen.

Kjell ringde nyss och frågade om jag var intresserad av att jobba på Ovako igen. Och det är klart man är det, behöver ju lite extra pengar så här när man inte har några. :P haha, så jag började den 26:e Jan. Fast han försvinner den 27:e, men jag vill ha lite stöd första dagen, sen klarar jag mig själv kanon fint, om det finns andra på kontoret som kan hjälpa mig. Och det hoppas jag väl att det finns. Haha ^

Men det ska bli lite roligt iaf. ^


Dagens Blandat.

Dagens humor.

En kvinna som kör för fort blir stoppad av polisen.
Polisen: Ni körde för fort.
Kvinnan: Oh, jag förstår.
Polisen: Kan jag få se körkortet!
Kvinnan: Jag skulle gärna visa er det, men jag har inget.
Polisen: Har ni inget körkot?
Kvinnan: Nej, jag har förlorat det fyra gånger för rattfylla.
Polisen: Kan jag få se registreringsbeviset?
Kvinnan: Tyvärr inte.
Polisen: Varför inte?
Kvinnan: Jag har stulit bilen.
Polisen: Stulit den?
Kvinnan: Ja, och jag har dödat ägaren och styckat honom i bitar.
Polisen: Vad har ni gjort sa ni?
Kvinnan: Delarna av honom ligger i plastpåsar i bagageutrymmet, ifall ni vill kolla.

Polisen tittar på kvinnan, backar långsamt därifrån, och ringer efter förstärkning. Inom några minuter kommer ytterligare fem polisbilar, och en annan polis närmar sig med dragen pistol.

Polis 2: Kan ni kliva ur bilen?
Kvinnan: Är det några problem?
Polis 2: Min kollega har berättat att ni har stulit den här bilen, och mördat ägaren.
Kvinnan: Mördat ägaren?
Polis 2: Ja, kan ni vara snäll och öppna bagageluckan!

Kvinnan öppnar luckan, men där fanns ingenting. 
Polis 2:
Är det här er bil? 
Kvinnan: Naturligvis, här är registreringsbeviset. 
Polis 2: Min kollega säger också att ni inte har något körkort. 

Kvinnan gräver i handväskan, tar upp sitt körkort, och räcker sedan över körkortet. 
Polis 2: Jag måste medge att jag är konfunderad. Min kollega har berättat att ni inte har något körkort, inget registreringsbevis, att ni har stulit bilen och mördat ägaren! 
Kvinna: Jaha, snart påstår han väl att jag körde för fort också?  

Skriverier.

Jag tappar helt förmågan till att prata.

Så jag skriver av mig istället. Eftersom att det är stydligen så folk gör idag. Men jag vet inte va jag ska skriva heller. Kan inte folk bara slaäppa saker och gå vidare. Eller måste dom hela tiden ställa till massa beskymmer för sig själv?

Uppenbarligen har dom för lite saker att göra om dagarna, för dom klarar tydligen av att ställa till det för andra. Eller försöka göra det iaf. Men dom lyckas aldrig, för dom gör det inte ordentligen. Va ska man behöva tala om för dessa små idioter som hela dagarna sitter och försöker göra massa skit mot andra?

Fan klipp er och skaffa er ett jobb.


Mitt Liv.

Städat bloggen lite.

Sitter här vid datorn och sneglar lite på Paradise Hotel, och det är nån dödskap på G mellan Greta och en annan tjej hon får välja ut. Och den som förslorar åker ut! =/ Scary.. Haha..

Har städat upp lite i min blogg, flyttat lite inlägg till andra kategorier. Så nu kanske det inte är så mkt på ett ställe, för när jag skaffade bloggen hade jag bara en kategori. Så nu är det lite utspritt..

Imon åker min mamma :( Men Therese ska sova här, så det inte blir så tomt!


Mitt Liv.

Ett paket i brevlådan idag.

Idag när jag kom hem hade det ramlat ner ett paket i brevlådan igen. Det bara väller in saker =D haha ^


Vad kan detta vara? :P



En personlig allmenacka =)


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Är hemma hos Therese.

Nu har vi hållt igång sen halv 10 i morse. :P haha ^ Hon kom och hämtade mig då, och sen upp till lasarettet, för hon skulle lämna blod. Sen drog vi till AMS och redovisade lite jobb, eller iaf ett. Som jag sökte på Kapp-Ahl. :) Duktig jag är. haha ^ Sen tog vi oss en tripp till Dollar. Och jag handlade lite ansiktsmasker, och hårnålar. Och nu är vi hemma hos henne, jag har precis diskat väääärldens höög av disk. :O Sjuuuk hur man kan ha så mkt disk om man är ensam. Haha, men hon lyckas med det mesta. haha

Ska iväg och hämta morsan vid 3, vi ska handla lite, så jag har mat hemma, när hon inte är det. :) Blir ju lonley i 3 dagar. :) Lite skönt, men tomt kan det nog bli oxå. Haha, ska ligga i min säng heeela dagarna. Haha.. ^^


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.




Dagens Bild.

Dagens bild.

Får min vän Johanna stå för. :)


Mitt Liv.

Pappa åkte nyss.

Idag har min snälla far vart här och hjälp mig att sätta upp alla fyra högtalare, så nu sitter dom alla i ett varsitt hörn. Mkt vackert och fridfullt. :P haha ^ Alla sladdar är snyggt upphängda så allt är som det ska nu. Jag är så glad över julklappen so, fick mig att köpa ny TV och allt detta. :)

Nu håller jag på och bränner ut en film, och jag och morsan ska beställa pizza snart. Gutti. Det kan jag lova, det var bra länge sen jag stoppade tänderna i en sån. :) Mkt bra gjort av mig. haha ^


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Ska ut med Therese snart.

Hon slutar om typ en kvart, så kommer hon och hämtar mig. :) Så ska vi ut å hänga en vända, ingen aning om vad vi ska göra annars. :P Kallt och jäävligt, men vi kommer nog på något. Är iaf klart, så bara att kliva ut när hon ringer, eller skriver. :)

Sitter nu och lyssnar på musik från Dirty Dancing. :) Dom låtarna, och danserna är ju bara kult. Ingen kan säga något emot det. haha ^


Filmer / Serier / TV.

Massa filmer idag.

Idag har det vart en filmdag för mig. :) Började redan imorse då jag slog på Wallander - Skytten. Det är ju en av mina favoriter bland dom senaste Wallander. Ingen aning, kanske är just för att skiten slutar som det ska. Och boven gör allt av en anledning. Haha ^

Sen kollade jag på New Moon med svensk text, och skit bra kvalité. Det är jag glad över, för i den förra veritionen som jag hade, så såg man inte ens att Edward glittrade. :P Och det var liite störande, med tanke på att det har en stor del i filmen. :P

Och sen efter dom två har det vart massa dansfilmer. Jag älskar sånna, är inne på tredje nu. :) haha, först såg jag, Save The Last Dance, sen efter det vart det You Got Served, och nu är jag inne på Honey. Mkt bra filmer alla. Om man kunde dansa som dom gör. Det hade vart fräckt! :P haha ^


Mitt Liv.

Vill du ha fler besökare?



Behöver du bara klicka på bilden här ovanför. :)


Mitt Liv.

Reklam.

Ni ser att det har kommit upp lite reklam på min sida, och det är enbart för att jag vill se hur det fungerar! :) Men ni får jätte gärna använda sidorna oxå.

Jag kan bara rekomendera EasyWhite, den fungerar verkligen. Jag har blekt ner mina tänder en bra bit nu, allt händer ju inte på en gång, så det tar lite tid. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. :P haha ^^

Och D7 sidan, är hur kul som hellst. Finns mkt roligt där inne, till alla åldrar oxå. Så det är mkt presenter som finns där inne. Den rekomenderar jag om du har lite sjuk humor oxå. :)

Och Gratis SMS, det förstår ju alla vad det innebär! ^^

     


Mitt Liv.

Nu är det baseboll som gäller. ^

0-674d809b1113485f1b330aeed6ba4b4d.png

Kolla varifrån!

Nu är det baseboll som gäller. ^


Mitt Liv.

Är hemma hos rikard och spelar wii

0-24118afdda9267553f187e2817808afd.png

Kolla varifrån!

Är hemma hos rikard och spelar wii. :)


Mitt Liv.

Ingen rubrik.

Jag vet inte va jag ska ha som rubrik. Så det får vara sådär nu, som det är.

Idag är det sånt väder ute, man bara önska det kunde vara lite varmare oxå, så kunde man knata ut och fotografera lite. Men jag vill inte frysa ihjäl, eller frysa fast på knappen. Och det känns som att det är risk för det. Haha, plus att när solen kom fram så såg man hur skitit det var i mitt rum, och det är mindre bra kan jag lova. Så jag tog fram trasan och torkade av allt vid TV:n :) Sen knäppte jag en bild, så ni får se hur det ser ut, har ju inte visat det innan. =/

Ska ta och laga mig lite mat, och slå på en film eller nått. Får se vad jag gör, kanske städar upp lite på golvet oxå, kan behövas, med tanke på att det ser ut som att nån kastat in en handgranat. :P haha ^ Och det är inte så snyggt, men bekvämt. (A) haha


Dagens Bild.

Dagens bild.


Morsans bil med motivlack. :)


Mitt Liv.

Bolaget och Sara.

Igår på dagen var jag och morsan hem till mormor och käkade. :) Riktigt gott var det, dom andra käkade lutfisk, men jag vägrade, det ser ju ut som jelly :P haha ^ Och nått sånt stoppar jag inte i munnen. Men jag fick annan fisk. Så det var gott som tusan.

Sen vare bara upp på stan och handla massa skit morsan skulle göra en korg. Så det vart mkt på bolaget. haha, ^ Inte så ovanligt att det blir mkt där inne. :P haha..

Sen var jag hemma till klockan var runt 7, och då kom Therese och hämtade mig. :) Så vi drog hem till Sara en vända. Åkte hem när klockan var halv 11 eller nått.


Musik.

Dagens låt.


Dead By April - What Can I Do?


Mitt Liv.

Onsdag, fast ändå Söndag.

Vaknade runt 7 i morse och trodde jag hade blivit galen. :P Men jag somnade om, och vaknade runt 9 igen. Och det var skönt, men hade så ont i ryggen när jag skulle kliva upp. Inte kul, men uppe är jag nu iaf.

Slog på första High School Musical då för att få höra lite musik. :) Sen när den var slut vare bara slå på tredje, det är ju dom som är bäst. :) haha, ska slå på andra nu. Och sen efter det, hoppa in i duschen. :)

Haha, kalabalik i PH igår, jag garva så jag somnade. Haha, sjuuka deltagare det är med nu alltså! :P Säger som Cimon, tycker man det har vart galet hittils, så ska man kolla nu, blir ju bara galnare och galnare! ^


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


Tycker det är så kul när grabben hoppar ut där! :)


Foto.

Lekte lite med bilder på Sara.


Är inte sådär jätte duktig på just redigering. Men jag kan lite iaf. :)


Love / Hate.

Veckans Love / Hate



Bio ikväll. Det är ju bara nått som måste vara med på Love-listan. :) Har ju som sagt sett den en gång tidigare. Men kan se den måånga gånger, utan problem! Får la se om den är lika bra denna gången oxå, som förra. Haha, vilket är troligt, den kan tom vara bättre. Haha, nu kan man leta efter fler grejer som man kanske missade förra gången.

Min nya Philips 32". Jag bara älskar min TV. Framförallt min nya dosa till TV:n. :P Haha, den andra funkade ju inte mer än 3-4 knappar kanske. Haha, ska ge fan i att tappa nya i ett vattenglas så ska nog denna hålla lite längre än förra. haha, bilden på TV:n är ju helt gudomlig. Jag bara älskar den. <3

Dead By April. Låten dom har gjort till Robinson är ju bara för bra. :) Losing You. Och den nya som jag hörde igår, spelar nog sönder den snart, skulle jag kunna tro! :) What Can I Say, heter den nya. älsk älsk älsk <3<3<3



Inge mer Ovako. Lite tråkigt, precis när man börjar vänja sig med att kliva upp och anpassa sig till detta jobb, så får man helt plötsligt sova ut imon, och dagen efter det. :P Men kanske blir nått mer här nästa år, jag vet ju inte hur det blir. Det var ju nå snack om att dom skulle ta bort posten helt. Ingen aning om hur det blir med det. Sånt som visar sig.


Mitt Liv.

30 minuter kvar tills jag slutar.

Har nyss lagt ner allt i massa kuvert, och satt frimärken på alla utom Hofors posten, för den kan det komma nå mer till. Inte säkert, men lika bra att ligga på den säkra sidan, så man slipper öppna och hålla på och tejpa igen den sen. :)
Har även lagt ner post till Jörgen, och till Maj-Britt! Så dom blir glada när dom kommer tillbaka. :P haha ^

Ska hem en vända innan jag drar till pappa, måste nog fan byta dojor. Annars kommer jag svettas ihjäl på bion med dessa. :P Jäävla vinter kängor. :P

Har kollat runt lite på olika fotobloggar för lite inspiration, och jag har kommit på lite som jag skulle vilja prova på, så får la hitta nån som vill ställa upp på det. På tal om detta, Johanna hon skulle ju bada. Så det ska jag allt påminna henne om. :P haha ^ Nu är det ju riktigt kallt ute, så allt ska hon få bada! =D Kan bli en riktigt kul syn, vem vet. Kanske skrattar så pass mkt att jag inte ens jag fota. (A)


Mitt Liv.

Bara drygt en timme kvar. :)

0-5d0d198c68ed8f943e56e2c7fe869851.png

Kolla varifrån!

Bara drygt en timme kvar. :)


Listor.

En liiiista. :)

Namn: Marielle Susan Sjelin
Kallas för: Maggan, men det känns så 14 ;P
Stjärntecken: Lejon, märks inte det?
Höger eller vänsterhänt: Höööger.
Piercingar: Oj, tre i läppen, näsan, tungan. Tre i högra örat, och 8 i vänster.
Tatueringar: Biatch på foten, kärlek på höger arm, och respekt på vänster.
Längd: 1.65
Skostorlek: 38
Hårfärg: Blond
Fräknar: NOT!
Motto: Välj dina ord lika omsorgsfullt som dina vänner.
Kär? Nej, och tacka fan för det.
Önskar du att du bodde någon annanstans? Det vore ganska fint med en lyxfilla i LA =D
Tycker du att du är attraktiv? Absolut!
Dricker du? Vatten och mjölk.
Röker du? Mjo.
Vilket schampo använder du? Va fan heter det då? barnängens?
Vilken parfym använder du? Ingen aning om vad den heter.
Vad är du rädd för? Inte speciellt mkt.
Gillar du att tvätta? Beror väl på om jag vill ha rena kläder eller inte.
Gillar du berg- och dalbanor? Det är ju det roligaste som finns i en nöjespark.

Senaste…

Filmen du hyrde?
 Hyr inte filmer, köper dom hellre.
Filmen du köpte? Oj, det måste ha vart boxen med andra säsongen av Gossip Girl.
Låten du hörde: Erik Grönvall - Bodies
Låten du laddade ner? Hmm, hela skivan Absolut Musik 62
Personen du ringde? Therese
Personen som ringde dig? Pappa
TV-program du såg? Måste ha vart två och en halv man igår kväll.
Person du tänkte på? Ingen aning.

Favorit…

Låt:
 Dead By April - Losing You
Sak att göra: Kolla film, blogga.
Sport: haha, sova?
Dryck: Powerking.
Kläder: Mjukiskläder =)
Film: Oj, The Twilight Saga.
Bil: Dodge
Serie: Gossip Girl, 90210, med flera.

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke?
Har jag nog.
Gråtit över en flicka? Nej?
Ljugit för någon? Vita lögner har nog alla dragit.
Varit i slagsmål? Mjodå. (A)
Blivit arresterad? Nej, och ska aldrig bli.
Träffat någon från internet IRL? Mjodå, det har jag allt.

Antal…

Gånger du varit kär?
Ingen aning, en - två kanske.
Gånger ditt hjärta brustit? Haha. Humor! ;P
Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen. Skulle jag tro.
Tjejer du kysst? Varför skulle jag kyssa sånna?
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Oj, ganska många, skulle jag nog säga. Gånger ditt namn varit med i tidningen? Endel.

Senaste…

Boken du läste?
Har ju läst ut alla Twilight böcker, är nu inne på Stig Larsson
Personen du fick e-mail av? Elin, Nevnarien. :)
Personen du fick brev av? Ingen aning. :P
Personen du fick sms av? Therese
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton :)
Saken du köpte? Hmm, någon film. :P
Vad har du gjort idag? Jobbar fortfarande :P
Brukar du svära mycket? Haha, allt för ofta.
När stiger du upp på morgonen? Imorse var jag uppe 10 i 7. :)
Vad har du på dig? Mjukiskläder.
Vad ska du göra ikväll? Gå på bio. <3
Vad är du allergisk mot? Nötter, å djur med päls :P
Var har du ont? Ingenstans
Använder du hårspray? Sällan
Kan du stå på händer? Om jag kan ;)
Håkan Hellström eller The Ark? Ingen.
Salt eller socker? Oh, inte samtidigt iaf. :P
Gillar du ketchup? Jodå.
Är du glad nu? Absolut, mat snart! =D
Var du glad igår? Det var jag nog. Minnet är inte bra.
Vad dansar du till? Allt.
Stockholm är… ? Huvudstaden i sverige?
Göteborg är… ? En heelt underbar stad.
Kan du sjunga? Om jag kan ;)
Spaghetti eller makaroner? Makaroner, det andra kladdar bara.
Land du vill besöka? Vad sägs som USA? =)


Skriverier.

I´m so popular.

Boys and girls pretend to know me, they try so hard.
And I get what I want, my name is my credit card.
Don´t try to hate me because I am so popular.

You always wanna be around me
So you know what it's like
When the world is at your feet
And you're VIP tonight
You've either you got it or you don't
And I'm sorry you won't
Get there by using me
Just go & do your own thing


Mitt Liv.

Ovako dag sex. (sista)

Alla fakturor gick hur bra som hellst i morse. Behövde hjälp med vissa bara, men det är ju bara som vanligt. Var upp till VD avdelningen och fick lite hjälp. Så nu är allt löst.

Ska snart dra mig upp två våningar, så jag kan göra lite käk. Eller ja, stoppa in i micron iaf. Så det blir varmt, skiten är ju redan klart. Mamma hade gjort korvsoppa. :) Muuuums! Börjar bli lite hungrig känner jag, men kan inte äta fören om en timme! 
 
Imon ska jag sooova heeela dagen, utom när mormor ska bjuda på lutfisk. Fy fan va äckligt, jag själv får nån annan torr fisk! :P

Sitter och snackar med Therese i phooonen nu. Och hon påminde mig om att vi lurade snuten i bärge här för nån dag sen, Haha.. Johanna va ute och sladda lite, kom på att hon inte hade nå körkort, å snuten svängde efter oss. :P Men då hoppa hon bak, och jag satt mig fram, sen fortsatte vi den lilla färden! =D HAHA, luuuuurade!


Filmer / Serier / TV.

Luftslottet som sprängdes.

Jag och min pappa ska gå på bio idag. :) En film jag redan sett, men jag kan se den igen, inga problem. Tyckte den var riktigt bra. Så kan nog se den fler än två gånger oxå. Haha.. Men denna gång ska vi se den på Avenyn, och jag gillar inte den bion, men det får gå ändå. :P Haha..


Tips På Blogg.

Paradise bloggar.

Haha, har nyss setat och kollat lite i alla bloggar från Paradise Hotel. Och jag måste säga att jag diggar Cimon mer nu efter att ha läst det han har att komma med. :) Haha, han är ju fan riktigt rolig. Så jag tänkte jag skulle lägga in några bloggar här!

Bara klicka på bilden så kommer ni dit.







Dagens Bild.

Dagens bild.


Jackie Ferm


Mitt Liv.

Bejeweled.

Jag och morsan har väl haft en liten kamp på FB, och jag leder. Eller ja, jag har ju vunnit, för imon så försvinner det och det blir nollställt. :) Har nästan legat 1 i en vecka, och det tar hårt på min mamma. Haha, nej nu ska jag bädda ner mig för att väna in Paradise Hotel! =D


Filmer / Serier / TV.

Paradise Hotel.

Äntligen är Paradise Hotel tillbaka på tv:n ikväll. Som jag har längtat efter det. Jag kollade aldrig när det gick på tv:n dom första 16 programmen eller nått sånt, för då låg jag efter och kollade på webben, men nu när jag har sett klart alla där, kollar jag självklart dom på tv:n! =) Mkt bättre, och större bild! ^  




Filmer / Serier / TV.

Discshop, mitt andra hem.

Haha, liite kul kan man ju tycka. Jag gör det iaf, med tanke på att det är ett av mina bästa ställen, och dom har allt! :) Så då är det klart att man hellre lägger pengarna på nått man kommer använda, än massa annat skit. Som jag inte alls vet vad jag ska med till. ^ Filmer kan man alltid se flera gånger, eller ja, ända tills dom är så repiga att man måste köpa en ny! ^


Mitt Liv.

Mätt som en plätt.

Nu är jag mätt, efter dom där torra fikspinnarna. :P haha. Har inte gjort så mkt mer sen sist. Har väl setat här.. ^^ Har gått igenom bloggen, och flyttat över alla inlägg från Blandat, till Mitt Liv. Får la se om det går att ta bort kategorin sen när jag kommer hem, funkar inte här. Eller alla inlägg ligger kvar i den mappen, och tar jag bort nått sånt, då blir det väl knas eller nått. :P haha

Ditt jävla leende får mig att vilja krossa dina ben ta en stor skrovlig sten och slipa den len emot ditt skallben. Göra ditt namn känt nationellt genom att lägga dig på rälsen och köra tåget själv. Rulla tolv ton stål rakt över dig dela dina leder med dom medel som förärats mig Din blick, dina vidriga ögon skall aldrig mer se så peta ut dom och släng dom!

Jag känner mig lite hatisk idag, men det går nog över. och kan nog mkt väl bero på att jag fick se alla inlägg om Andreas när jag höll på här. Och dom gör mig bara förbannad, för att han var en sån fitta. Utan att jag insåg det! =/ Men nu har jag ju det, och han är ute ur mitt liv. Och lever som den lyckliga familjen eller nått =/ 20 bast, två barns pappa. :P Fint lyckat!


Mitt Liv.

Ovako dag sex.

Då var man tillbaka på jobbet. Imorse kände jag för att ta mig en liten sovmorgon, med tanke på att jag kom i säng lite senare än alla andra kvällar, när jag ska jobba dagen efter. Så jag ställde min klocka på kvart i sju, istf halv sju. Och det var skönt att få sova den där kvarten, det kan jag lova. haha ^

Alla fakturor är nu avklarade. Och sköönt är väl det, med tanke på att det fanns en del sen förra veckan, som jag inte viste vart dom skulle. Men tack vare att Ulrika var här, så vart det löst! =)
Sitter nu och fikar lite för mig själv, har ju inte så mkt att göra. Så blir väl att sitta här till klockan är runt 12, då jag ska käka. Mamma gjorde matlåda åt mig, fiskpinnar och mos. Gutti som fan.

Har inga planer när jag kommer hem, och sköönt är väl det! Kanske ska se till så min tv kommer ifrån mitt rum, och bära ner en kartong till källaren, så den slipper stå i hallen och ta plats. ^ Sen vet jag inte så mkt mer.

Igår var jag riktigt duktig, då jag tvättade tre maskiner, och diskade! =)


Filmer / Serier / TV.

Tusenbröder.

Haha, fy fan vilket skämt till serie. Så jääävla väärdelös. Trodde jag gillade allt, men detta var fan priset. Inget händer, heelt seg serie. Va fan äre för skit. =/ haha

Orkar inte skriva mer om skiten!


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


Grease - You're the One That I Want


Grease 2 - Who's that guy?


Mitt Liv.

Ingen rubrik.

Igår så var man med en vända till Diana med Johanna och barnen. :) Dom skulle ju ändå till far sin, så då pkte vi dit och drack lite kaffe och snacka dynga. Mkt trevligt må jag säga. haha ^
Sen drog jag och Johanna hem till mig och var kvar här till klockan var runt 1 eller nått. =/ Drog ut då och tog nån vända på stan. Men sen vare bara åka hem, och sooova =D haha

Imorse ringde pappa och väckte mig, men ah, jag sa ju han skulle ringa när han vaknade :P haha ^ Så får ju skylla mig själv. Iaf så hoppade jag in i duschen och käkade lite, sen hem till pappa och hämta han och Rosie. Sen upp på Elgiganten, för att köpa en ny TV. :) Kom därifrån med en Philips 32". :) Fin som fan. Men var lite värre att förstå sig på den. Haha, men nu är iaf hela mitt hemmabiosystetm på plats! Och jag gillar det.

Therese skulle höra av sig när hon kom hem från Rättvik, så får la se va vi ska muppa om idag då! ;P


Mitt Liv.

Avslutet på 2009.










Mitt Liv.

Marielle på Nyår!


Mitt Liv.

Grattis Andreas 20 år.

Jag vet att jag egentligen inte bör göra detta. Men kommer få dåligt samvete annars. Så lika bra att få det överstökat.

Jag vet inget annat sätt att säga det, eller iaf så att han kan se det. Vet inte ens om han är här inne och snokar, eller om han har lagt av med det. Men går han tillbaka i min blogg och kollar in detta datum, kan han iaf se att jag grattar honom. Eftersom att det inte är så många Andreas jag känner som fyller 20 den 1 Januari 2010 :)

Nu är det gjort iaf! :) Grattulerar Andreas 20 år!