Mitt Liv.

Nytt barn i familjen snart.

Jag har nyss beställt hem ett litet barn till familjen jag samlar i min fina lilla väska. :) Någon gång under denna vecka kommer ett objektiv hem till mig. + ett skydd till den. Nu när sommaren kommer så ska jag försöka ut och fota lite mer, har fan haft min kamera nerstoppad i över 4 månader tror jag. :O haha ^ Och inte fan är det mitt rätta jag.

Får la se vad som ska hända idag efter jobbet. :) Kanske tar med mig kameran ut på en upptäcksfärd. Eller nått. (A)

På Onsdag så ska jag och min mamma på Bio. Mkt trevligt!


Bild lånad av: Fotokungen.com


Mitt Liv.

Midsommar.

Nu sitter man i Gladtjärn. :) Och har käkat lite och nu sitter vi bara ute och snackar lite. Jag har fan datorn med mig. För det går ju inte bara att sitta och lyssna på dom. :P haha ^ Dom tjattrar för mkt för mig, alla pratar i munnen på varandra. haha, det är så man får ont i huvudet. men imon blire dom som ska få höra på mig, jag ska supa mig under bordet. Eller var jag nu är ^ haha..

Ikväll är man chaufför. Har redan dragit in 800 kr. på två körningar. :P haha ^ Det kan bli snabba pengar. fiiint.


 



Mitt Liv.

Det känns inte lika kul...

.. att blogga längre! Jag vet inte varför, men så är det iaf! Kan vara mkt för att när jag väl är hemma är det för att duscha, eller sova ^ Och när jag sitter på jobbet har jag ändå inget att skriva. Eller nå bilder att lägga in. Det var länge sen jag använde min kamera. Men den ska allt med imon när man åker ut till husvagnen, där min mamma redan är tillsammans med mormor och en hel hög andra människor! ^ Haha..

Sitter iaf nu på jobbet och väntar på att det ska bli fika. :) Sen slutar man kring två idag, inte fel det inte. :P haha ^ ikväll blire nog lite Vollyboll och öl, eller ja, jag ska inte dricka. Men ska allt spela. Kan sluta riktigt roligt .. haha..

nej, nu blire nog toa besök! ^ (A)


Mitt Liv.

Rederiet.

Jag är nog inte den enda som saknar Rederiet. Eller någon av alla dom där serierna. Men man kan ju alltid gå in på youtube för att se hela serien igen. :) jag är nu på avsnitt 58, ska snart dra igång 59. :)

För att börja kolla på den, se här.



Mitt Liv.

Lugn dag idag.

Nu sitter man på jobbet, men slutar om typ 40 minuter eller så. :) Drog igenom lite avsnitt av Rederiet. Så snart är man inne på 3:e säsongen. :) Och det går fort som fan. ^

ikväll blire det bara till att vara hemma, ska bli en luugn kväll. Nu har det vart för mkt fram och tillbaka hela tiden. =/ Jag vet inte hur jag själv orkar med det. Men ikväll blire en ta det luuugnt kväll iaf. :) Så blir väl några fler avsnitt av Rederiet.


Mitt Liv.

Det är måndag och här kommer Kalle kanin.

Jag vet inte va jag ska skriva egentligen, men något ska väl komma fram genom att jag trycker på dessa tangenter ^ Sitter och kollar på Rederiet. Det är mkt bra måste jag tillägga. :) Är på avsnitt 41. Så jag har ju några att glo igenom. Men det är nog klart på en pisskvart. (A)

Kastar in lite bilder från olika ställen. :P Dom är tagna under en tid tillbaka. Men det är sånt man får räkna med när man knäpper kort hela dagarna ^ haha.. Ska kasta in lite bilder på FB från mobilen.


Först kommer lite bilder från Vansbro 2010.








Tobbe och Rikard dansar satan på huven. ^


Mitt Liv.

Sitter på jobbet.

Imorse när jag vaknade var klockan inte så mkt, 05.50. :P haha, men inte klev jag upp då inte. ^ Men sen när jag väl klev upp så var jag inte det minsta pigg och glad. =/ Så jag låg kvar en liten stund. (A) haha..

igår var vi ute och spelade lite vollyboll, och jag satt igång sterion och lät den gå. Sen tystnade den, men tänkte inte så mkt på det. ^ Sen när vi skulle åka därifrån, så startade inte bilen. Det var inge kräm i batteriet ;P haha ^

Nej, om man skulle ta och leka lite med alla fakturor. Det var ju inte en jag fick imorse. =/ Haha, heeela jäävla lådan var överfull av post! =/


Dagens Bild.

Dagens bild.


Marielle & Johanna
Gammal bild.


Mitt Liv.

Ojoj, så mkt som hänt.

Nu dom senaste veckorna då jag bara har MMS:at in en bild lite då och då, har jag haft så mkt kul för mig. Så om alla viste ^ Nej, men jag har vart ute typ hela dagarna och sen när jag kommit hem har det bara vart sägen som gällt, har inte haft ork till att ens skriva nått här. Men nu när jag kollade in i min egen bligg så fick jag lite ångest, med tanke på att jag var duktig på att uppdatera förut. :P haha ^


Så vad har hänt? Man har ju hängt en hel del i Saxdalen, och med en hel del Linde folk. Dom är rätt trevliga om man umgås med dom. :) Det måste jag säga, så fan va kul man haft där ute. Och jag måste lägga till ett + på att jag själv har körkort, för då kan man även ta sig därifrån, så man behöver aldrig känna sig fast där! Som man gjorde när man var yngre. (A) haha

Har vart på Linde crusingen, och det var första och sista gången, kan jag lova med handen på mitt hjärta. :P haha ^ Alla bråkade typ med alla. :P Jag och Rikard rök ihop utavbara fan, han dunka in hela framrutan på bilen. och Walter åkte in i fyllecell. :P haha ^ Sjuuuk kväll! ^

Och nu har vollyboll säsongen börjat, vi lirade lite igår, :) det var fan bra kul, alla vrålade åt alla.


Nej, nu lär jag skita! :P