Mitt Liv.

True Blood & Andra Avenyn.

Fick ju hem första boxen av True Blood idag, så jag slog på den. :) Är redan inne på andra skivan! (A) haha,.. Jag bara älskar den serien. Fast jag har redan sett mer än dom visat på TV:n. Är man beroende så är man, finns inget man kan göra åt saken mer. :P haha ^

Om mindre än 50 minuter är det Andra Avenyn som gäller. Får se vad den där Ursula har att komma med idag då! Hon är ju det värsta den där serien har släppt in. Haha, hon kan inte prata och är bara irriterande. Sen den där jäävla Hästen, varför kan han inte bara dö? Ska det vara så svårt!? haha, tydligen!

Efter det är det iaf ett nytt avsnitt av True Blood, som går på TV:n. Och det är ju andra säsongen där, så jag hinner med mkt. :P men vet inte vilket nummer det är, men har sett hela den säsongen oxå. (A) haha ..

Nej, om man kanske skulle ta och sparka igång den andra datorn lite, lär nog damma av den först  (A) haha, ska se om jag har kvar lite sidor på den skulle det sitta fiiint! :)


Mitt Liv.

Bäddade om min säng så fort jag fick upp p...

dsc00242 (MMS)

Bäddade om min säng så fort jag fick upp paketet. :) Visst blev det snyggt?


Mitt Liv.

Vad var det i det förra?


Fler vampyrer!


Mitt Liv.

Ett till paket!


Vad kan detta vara?


Oooh, bäddsätt med Edward Cullen. ;P


Mitt Liv.

Paket i brevlådan. :)

dsc00241 (MMS)

Paket i brevlådan. :)


Mitt Liv.

Slutar om mindre än en timme!

Snart är det dax att börja plocka ner alla brev i stora påsar och frankera dom! :) 

Stod tidigare där uppe och höll på att tugga papper, då tyckte den ena elekrikern att jag skulle kliva in i arkivet så att han kunde låsa, och kasta bort nyckeln! haha, troooligt, nog är jag blond, men inte dum i huvudet! Så det så! 
 
Kalle dyker väl upp om inte så lång stund! Får se..

Ska fortsätta måla lite papper nu! :D


Mitt Liv.

Ska snart upp till Ulrika...

.. och hämta nyckeln till arkivet. Så att jag kan fortsätta att tugga papper! Haha.. ^^ Hon behöver nog så mkt hjälp hon bara kan få!

Idag ska jag hem efter jobbet och se om jag har fått nå paket. Eller om jag måste hätma det på posten! :P haha ^ Sen ska jag och morsan städa lite, och jag ska kolla på slutet på CSI, fan jag somande ju igår! Jääävla skiit! ^ haha

Får se om man hinner träffa Sara nått innan hon flyttar, vore ju lite tråkigt annars! Men ah, beror på om jag har nått att göra nästa helg eller inte. =/

Nej, upp till Ulrika va det!


Mitt Liv.

Följer Mats Alm´s rättegång minut för minut.

Jag hoppas väl kanske att jag inte är ensam om den saken. Med tanke på att det borde finnas fler där ute som vill se han fällas! Även om det inte finns grundliga bevis till att det är han, eller hur hon ens dog. Men någonstans innom oss, så säger en röst att det är han.

Men han är fruktansvärt smart, han svarar åklagaren med sånna fullföljiga svar. Han har nog för högt IQ för sin kropp. Hur kan man sitta i rättssalen och säga att man inte påverkas när en annan människa säger. -"Han lurar inte en jävel” och att när "Lindas kropp hittas kommer en viss person få påhälsning av polisen".

Är det någon mer som vill följa rättegången, tryck HÄR !


Mitt Liv.

Snart är det Navy på TV:n.

Har precis sett ett avsnitt av en triologi av CIS .. Andra delen kommer ikväll, så jag var ju tvungen att se första innan, så jag inte sen sitter som ett frågetecken. :P Men innan det ska det bli ett avsnitt av Navy CIS på tv:n. :) Nya avsnitt dessutom, heelt i min smak (A) haha..

Imon är det onsdag, och det betyder halva veckan som gått efter arbetet imon. Tiden går fort när man har kul, eller va man ska säga. :P haha..

Undra sa flunda, om man ska ta och röka en vända, och sen kanske ta sig lite glass med varma hallon! <3


Mitt Liv.

HAHA, men dra kuken i gruset va kul! =D



När jag läste detta höll jag på att dö, jag trodde livet var slut.
Har nog inte skrattat så mkt på bra länge! =D HAHA


Dagens Bild.

Dagens bild.


HAHA ! =D


Mitt Liv.

Snart lunch.

Sitter nu iaf och föröker skissa upp en tatuering. Men det går inte så där jätte bra, men har en klar iaf. Håller på med den andra nu. Får se hur det går! ^ Men just nu ser det ut som att sudd är med värt än jag! haha, (A)

Snart är det lunch, och jag ska KÄKA MAT! =D Haha, Mat är livet. (A) Nej, men iaf, kan bli gott med lite käk i magen. Helt okej..

Igår när jag höll på med min andra datorn så fick jag över en hel den faktiskt! :) Får se om jag orkar bli klar idag, har ju en hel del musik, man kan ju faktiskt använda USB minnet, slipper man sitta och skicka det fram och tillbaka. :P Haha...


Mitt Liv.

Spärra in Mats Alm på livstid.

Det är i stort sett det enda jag har att säga om honom!

Ska snart sticka upp och fika lite, börjar bli hungrig som fan. Så jag kastar bara in lite ord här. Haha..

skriver mer sen!


Mitt Liv.

Jobbigt.

Håller nu på och för över allt till nya datorn, från den gamla. Och det är inte lite skit jag har på den! :P haha ^^ Eller ja, allt får inte följa med, utan det mesta ska ut på skiva ändå, så då tar jag bara det jag har användning för! Och bara det är ju en hel del! ^ Folk som känner mig vet vad jag snackar om, är väl några tusen bilder! ^ haha

Imon blire till att ta mammas nya bil till jobbet, jag själv ska snart sätta mig ner i lugn o ro och kolla lite på blocket. Efter att jag är klar med allt detta, ska jag kasta ner gamla datorn på golvet, jag får ju fan inte plats här, med två datorer på ett litet bord som knappt är gjort för en dator! :P haha ^

Ikväll är det Svenska Hollywood fruar och Håkans bar! =) Mkt trevligt måste jag säga! ^ haha, sen blire natten för mig. Ska bara komma ihåg att ställa om alarmet, tänker itne gå upp 10 över 6 imon med. Nejdu, där går gränsen för en sån som jag. Jag behöver sova så länge jag får! haha, =)

Nu ska jag ut och röka, och ringa Sara, få se om hon svarar! :)


Mitt Liv.

Nu är man hemma igen.

Eller ja, det har man väl vart ett tag. :) Men har iaf nyss fått ordning på min dator. Riktigt glad fan, fixade ner Norton på denna med. Va så jäävla hungrig oxå, när jag kom hem, så kastade ihop lite pyttipanna. Mkt gott måste jag säga. (A) haha

Ska snart iväg med morsan som sagt, och hämta hennes nya bil. :) Kan bli intressant, då hon åkte iväg i den själv förra gången. :) Så det blir premiär för mig.


Mitt Liv.

Snart kommer Kalle tillbaka.

Snart är Kalle tillbaka och ska hämta upp posten som ska lämna Ovako! Och då går jag upp och fikar klart med resten av gänget. Sen tänkte jag höra med Ulrika om hon behöver hjälp med dom där plastfickorna som ska få inneboender! ^ Hon har ju lite annat att göra, så får se om det är gjort eller inte. =)

Ska ju vänta på pappa tills han slutar!

Nu kom Kalle!!!

C YA !


Filmer / Serier / TV.

Eclipse.


Mitt Liv.

Efterrätten har anländt! Så nu ska jag sma...

dsc00240 (MMS)

Efterrätten har anländt! Så nu ska jag smaska.


Mitt Liv.

Dagens jag, trött och jävlig. :p Snart är ...

dsc00239 (MMS)

Dagens jag, trött och jävlig. :p Snart är det lunch, hungrig som en gris.


Mitt Liv.

Fan va tidigt!

Haha, imorse så klev jag upp 1 ½ timme tidigare än vanligt. Eftersom vi har tagit bort en timme nu. :P Jag skulle nämnligen lämna in morsans bild. :P Så jag ringde pappa när jag åkte, och han svarade inte, vart lite nervös! Men sen ringde han upp.. Och jag drog ut till Clemens, sen ringde pappa och fråga vart fan det låg. :O så det var bara för mig att börja traska ! ^^ haha..

Idag när jag kommer hem ska jag nog kasta mig i sängen. :) Sen ska jag och morsan åkte ut och hätma hennes nya bil. :)

Ska röööka! =D


Mitt Liv.

Söndag.

Idag har jag inte gjort så speciellt mkt, vart ute med Sara och Therese en vända. :) Sen har jag bara vart hemma. Sköönt det med, ska hoppa in i duschen snart, sen ska jag fan sova.

Imon ska jag lämna in bilen åt min mamma, och sen ska vi hämta hennes nya bil. :) Efter jobbet imon..

Nej, duschen.. Tänkte bara tala om att jag levde! :D


Mitt Liv.

Min nya och gamla dator. <3

0-33aa83c9ff681414c4a28d9cd30ffde1.png

Kolla varifrån!

Min nya och gamla dator. <3


Dagens Bild.

Dagens bild.



Va tvungen att prova nya camen :)


Mitt Liv.

Hemma hos Josse.

Sitter hemma hos Josse nu, ska väl snart börja spela lite spel! :) Fast just nu färgar Josse håret. Dom andra springer väl bara runt, :)

Sitter just nu och snackar om den där Festival filmen. :P haha ^ Den är ju kullt, precis som Hipp Hipp Hora. :)

Nej, nu skiter jag i detta!


Mitt Liv.

Ny datorn.<3

Har man pengar så har man, :) Det var lika bra jag köpte en ny innan den andra pajar totalt. =/ Då börjar jag grina.. Så nu måste jag se till att få ut allt skit på skiva, eller nått.

Köpte iaf en på Elgiganten idag, så la jag till en trygghetsförsäkring, så datorn gick på 6904 kr, :) Den är mkt vacker, och jag ska bevara den med mitt liv. haha..

Ligger i min säng nu och försöker få någon ordning på den, men inget vill som jag vill. ^ På måndag så ska jag fixa virus program, har ett i 30 dagar nu. :) eller va det låg på. minns inte.
Sen kollar jag på massa avsnitt av Oskyldigt Dömd! :)


Mitt Liv.

Fredag heela dagen.

Och denna lunch var inte att leka med, den toog låång tid kan jag lova. Jag har kollat på klockan heela lunchen, eller ja, var 5 minut! :O haha ^ Och inte fan går det nå fortare, men snart kommer nog Kalle och ska hätmta posten. Så då kommer tiden gå lite fortare.

Ska bara se till att göra något vettigt av tiden. :P haha ^ men jag hittar nog nå skåp eller någor jag kan städa ^ Det är ju typ det jag gör när tiden inte vill som jag vill! ^

Klickade hem ett presentkort på HM idag iaf, så jag får det väl nån gång nästa vecka. :) Det är lätt förtjänta pengar kan jag lova..

Ska äta min arraksboll nu. =D


Filmer / Serier / TV.

R. Pattinson som vaxdocka.

Nu för alla Twi-fans där ute så finns chansen att ta en bild med Robert mkt större än för ett år sen. :P Han har nämligen fått en kopia av sig uppgjord på Madame Toussauds vaxkabinett i London!

Fast min personliga åsikt om den dockan, är väl kanske inte så jätte lik, men från sidan ser den helt okej ut. Men itne framifrån.. Men kanske är ganska svårt att göra dessa dockor! Men ah, han har sig en docka iaf! ^


Dagens Blandat.

Dagens humor.



Säger väl sig själv!


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Mkt lustig reklam.

Haha, satt inne på Aftonbladet och kollade lite i morse när jag kom till jobbet. Och min upptäckt vart förvånande! ^ Jag är säkert inte ensam om det. Men det var en kul grej iaf.. Vem vill inte springa jorden runt med Joel Kinnaman? :P


Mitt Liv.

Fika avklarat.

Nu har jag nyss käkat frukost, och avslutade det hela med en kaka! =D haha ^ Satt även på fikat och snackade om den här händelsen i byn utanför Önsköldsvik. Tänk att det har uppmärksammat alla i min närhet. Jag blir så jäävla förbannad.

HUR KAN MAN FÅ GÖRA SÅ HÄR? FINNS DET INGEN SOM TÄNKER PÅ DEN LILLA FLICKAN, SOM TOG SIG MOD ATT SITTA I ETT POLISFÖRHÖR OCH BERÄTTA IN I MINSTA LILLA DETALJ OM HUR VÅLDTÄKTEN HADE GÅTT TILL? HUR FAN TÄNKER NI?

Far åt helvete!


Foto.

Sara Gunnarsson.






Mitt Liv.

Kall morgon.

Det var lite kallt när jag kom ut i morse! Eller ja, ingen sommarvärme iaf (A) haha..

Sitter nu har på jobbet igen, och nu väntar jag på att posten ska komma. Så jag får dra igång dagen! :) Finns inte så mkt annat att göra denna tid på jobbet, inte så mkt folk här. :P haha ^

Idag kommer jag att lägga ut lite nya bilder, som jag inte har hunnit än. Igår hade jag varken lust eller tid. För hade jag gjort det, hade jag fått stressat, och det är aldrig kul! :(

Var upp igår på stan och kollade in nya gallerian, och en av lägenheterna som dom ska öppna. Och den var bra fin faktiskt! :) Men hyran var inte billig. :P haha ^ Men ah, det vart bra allt! Brända tomten är numera borta! =/ haha ^


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Nu är jag klar.

Nu har jag gått igenom alla bilder, och det var många som vart bra! =) Så det är jag nöjd med, men man kan inte använda flera bilder som man bara flyttat kameran kanske 2 cm på. Det är inte Okej! ^ men några vart utvalda till att använda, finns säkert fler att ta fram senare, men inte just nu! ^ Så Sara ska få några när jag kommer hem. Absolut!

Nu har Kalle nyss hämtat posten, så han är väl tillbaka om 30 minuter eller nått! Haha, så jag får lite att göra. Får se va jag ska göra så länge då.. :) Kanske hittar nån gammal låda att gå igenom.

Morsan ringde och frågade om jag ville köpa hennes bil. =/ haha. Nejdu tack!


Mitt Liv.

Här får ni ett livet smakprov på v

0-7b8e674c946986cf3bf2643532146120.png

Kolla varifrån!

Här får ni ett livet smakprov på vad som kommer upp senare idag. :p


Mitt Liv.

Redigerar bilder.

Sitter här på jobbet med min datorn oxå. :P Haha, på den sitter jag och kollar igenom alla bilder jag tog på Sara igår. Och jag tror mkt på det hon sa igår, att när man väl har tagit några bilder så blir det lättare att styra ansiktsuttryck! För det syns verkligen på bilderna.
Jag ska försöka göra klart så många bilder jag kan under dagen, för att kunna skicka dom till Sara. För jag vet att hon vill se dom, hade hon fått som hon velat igår så hade hon haft alla redan nu. men igår var jag allt för trött, så gjorde bara två! Men har ingen här. Så ni får se när jag kommer hem igen! ^^

Idag hade jag tänkt att jag och morsan skulle kolla på nya lyan som dom har visning på i nya gallerian! =) haha, annars lär man ju aldrig få se den, för inte fan har nån av mina vänner råd med nån av dom. (A) haha.. ^^

Nej, nu ska jag fortsätta! :)


Skriverier.

Linnea blev våldtagen.

Och folk började att frysa ut henne! Ibland funderar jag hur vissa är funtade. Jag förstår ju om föräldrarna till denna pojke inte vill tro på det, men att en hel by vänder henne ryggen. Skolan vill inte ställa sig in i problemet, men det gjorde dom ju när dom sa så! Då valde dom ju hans sida, precis som alla andra gjorde!

Oskar som grabben kallas/heter våldtog Linnea inne på handikapps toaletten på deras skola i Örnsköldsvik. Hon sa nej flera gånger har pojken berättat i ett polisförhör, där han även erkänner våldtäkten.

Varför ska vi ha den där bilden om hur en våldtäktman ska vara, varför kan det inte vara en helt vanlig kille, en som kanske är lite mer populär än andra, han som kanske ser lite snyggare ut än andra. VARFÖR? För uppenbarligen är det där problemet ligger.
Många av alla saker som finns skrivet på nätet om detta, är typ att han ser för bra ut för att behöva våldta och han skulle aldrig göra en sån sak, han är för snäll!

Men nu har han gjort det och han har erkännt!

På skolavslutningen togs han emot med jubel och öppna armar. Sen våldtog han en tjej till, Jennifer. Och även den våldtäkten blev han dömd för.

Egentligen vill jag veta hur alla som har skrivit taskiga saker om Linnea på nätet, mår! Dommen har ju liksom fallit. Och som vanligt är det ANONYMA små fittor som ska sitta och öppna sina munnar, fan om man har något att säga, gör det då. Och stå för det sen! Finns det folk som vågar stå för det? Vågar dom ta parti för en våldtäktsman, och visa vem det är!

Igår i programmet som tog upp detta fall, så träffade dom en tjej som hade setat på Bilddagboken och skrivit kränkande saker om Linnea. Och reporten frågade varför hon hade gjort det. Och svaret som oftast är detsamma, blev typ. - Ja, jag vet inte. Jag har ju inte med saken att göra egentligen.

Nej, men va fan öppnade du käften för från början?

Fan, ibland önskade man att man kunde få dela ut lite slag till sånna som verkligen skulle behöva dom!

Läs detta inlägg oxå! Riiiktigt bra skrivet!


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Skor jag designat! =D

 

 

 


Filmer / Serier / TV.

Beck - Levande Begravd.

Handling:
I en lekpark mitt i storstadsidyllen hittas en nedgrävd trälåda innehållande en känd och respekterad åklagare. Beck & co misstänker först en grovt kriminell MC-ledare för dådet, men man får snabbt omvärdera fallet när MC-ledaren hittas mördad i en liknande trälåda. Ganska snart upptäcks ytterligare ett antal trälådor och polisen inser att man är inne i en katt- och råttalek med en galen seriemördare. Polisutredningen visar efterhand att det finns ett svagt samband mellan mordoffren i form av en nio år gammal händelse, men vad Martin Beck inte anar, är att även hans eget liv står på spel, då mördaren har utsett honom till nästa offer..


Min personliga åsikt om denna lilla berättelse. Jag tror den kan bli hur bra som hellst, om dom håller samma mått som alla andra Beck filmer, så klarar dom nog av denna med! ^ Jag som är ett Beck-Freak måste ju få tycka till. Och det tänker jag göra oxå..

Vissa Beck filmer är sämre än andra, finns ingen som jag verkligen tycker är nå bra nå mer, med tanke på att jag har sett alla filmerna minnst 20 gånger. :P Jag hade Spår i mörkret som favorit förut! :P Bara för att Daniel Larsson var med i den! :P haha..


Det återstår att se hur denna film blir, premiär på Bio den 22/6. :) Dvs. 89 dagar kvar i skrivande stund! ^^ haha


Mitt Liv.

Gratis Bio!

Kanske finns det någon där ute som inte vet vad det är jag kommer skriva om nu! Men det gör inget, för jag kommer förklara det. Bli medlemmar idag!

Du samlar poäng och genom dom kan man växla in till olika presentkort, på tex. BikBok, Nelly, HM, Gina Tricot, och mååånga många fler! :) Jag har samlat ihop mina poäng, genom att logga in dagligen, skriva till och bli vän med andra medlemmar, vara med i olika tävlingar som absolut inte kostar något, och beställa saker jag vet jag behöver. :)

Blir ni medlemmar HÄR får ni 50 poäng i välkomnspoäng och 25 poäng extra för att ni blir medlem via mig, så alltså 75 poäng i potten. Inte dumt va? :) + att ni sen bara lätt kan samla ihop till vad ni i stort sett vill! :) Det är bara fantasin som stoppar er här!


Mitt Liv.

Tänkte jag skulle pröva detta med att blog...

Tänkte jag skulle pröva detta med att blogga från mobilen! Är snart på väg upp på fika, är hungrig som fan. :p haha..


Mitt Liv.

Rösta på min vän Sara !

Min vän Sara är med i en tävling, och är en av finalisterna! Så nu vill jag ha er hjälp, alla som skickar ett SMS för att hjälpa henne, får en länk i min blogg när tävlingen är avslutad! :) Ni kommenterar då detta inlägg med eran blogg adress, och sen skriver ni även vad som står i SMS ni fick tillbaka efter röstningen! :)

På bilden står det hur ni gör! (+ SMS:et kostar 4kr) och det kan det vara värt om man uppfyller någon annans dröm!


Mitt Liv.

Onsdag, och jobb!

Sitter på jobbet nu, har nyss kommit hit! :) Eller ja, för typ en kvart sen. (A) Hade pappa framför mig idag när jag åkte hit, men tror inte han uppfattade att det var jag! ^ haha, jag skulle nog inte heller reagera.

Igår åkte ju jag och Sara till Borlänge! :) Hittade mkt smått och gått! ^ haha, ett par nya dojjor, och ett par glajjor, sen lite leggings, och en tunnika! Prima ballerina! ^ Snyggingen inne på Stadium. ;P haha ^

Idag har jag packat ner allt man behöver vid en fotografering. :P För jag ska hem till Sara och fota henne. (igen) :P men denna gång ska det bara vara porträtt tror jag! ^ Får se hur mkt vi orkar med. Den där lampan dom har där är ju inte så värst trevlig, den är så jääävla heet! (A)

Ikväll är det Anda Avenyn, och i tidningen stod det att dom fortfarande letar efter våldtäktsmannen, undra vem som får ut för det här näst! ^ haha ...

Nu ska radion på! :D


Mitt Liv.

Saras katt har fått ungar. :)

0-295b140ccb18f082c5316dc3e1f1175b.png

Kolla varifrån!

Saras katt har fått ungar. :)


Mitt Liv.

Rubrik!

Var ju på möte idag, och det var precis som det andra! Luugnt! ^

Sen har jag hjälpt Ulrika att fixa massa gammalt i arkivet, och ska fortsätta efter lunchen, när hon kommer tillbaka! :)

Och jag har ett litet problem. (A) Min frankeringsmaskin vill inte funka. Så jag vet inte hur vi ska göra idag! ^ haha, men ska försöka fixa det nu efter lunch! ^


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Jobbet.

Om jag hade vart ledig idag skulle jag ha lagt mig framför TV:n klockan 10.00. För Cimon är med från Paradise Hotel. Och det vill man ju inte missa, men jag har inget val. Finns ingen TV här! ^

Igår så var jag med Sara i studion en vända, men det gick kanske inte just som hon hade hoppats på! ^ Utan mer åt andra hållet. (A) haha, sen drog vi hem till mig och jag blekte slingor på henne. Mkt vackert vart det! =)

Idag blire på möte vid 10, (läser du detta Sara, så ringer jag vid 12 istället.) med Elin och gänget, vanligt sånt avdelningsmöte! får väl se va dom har att komma med. haha..

Efter jobbet ska jag hämta upp Sara, sen hem till pappa och kolla om man kan göra något åt massa spolarvätska. Eller om det är nå katastrof med det. :P haha, sen ska jag och Sara åka till Borlänge, eftersom att jag BEHÖVER nya dojjor! :O

Nu är jag hungrig! =/


Mitt Liv.

Är i studion med Sara. :)

70c09874fa0ff406d136bd81f0d25bc6.png

Kolla varifrån!

Är i studion med Sara. :)


Mitt Liv.

Lunchen gick ner idag med.

Har precis kommit tillbaka från lunchen, var hem till Sara och käkade den! :) Hon kom precis från tåget när jag hade lunch, så jag plockade upp henne, sen drog vi hem till hon. Fan va Tila har lagt på sig, eller ja, inte så konstigt med tanke på att hon ska ha massa smått. :P haha ^

Efter att jag slutar ska jag hämta upp Sara, och vi ska dra till stan, upp på kyrk! :) Får se hur det går idag då, om hon kan recorda en låt iaf! :)

Sen ska jag hem och sooova. =D haha ^


Filmer / Serier / TV.

The CWtv.

Varför kan inte vi i Sverige ha precis som dom i USA har? En kanal som det bara går massa bra serier på. Dom har ju alla serier som jag följer, och skulle dom skaffa nå sånt liknande i sverige så kan jag lova att jag stängde in mig. Tänk att bara ligga i sängen och glo på bra serier heela dagarna. Huur mysigt vore inte det? :) haha..

Det är många serier som jag följer, och alla är precis lika bra. Jag förstår inte. Dagens TV industri blir ju bara bättre och bättre. Jag bara älskar CW. Tur det finns internet i dagens läge! =D 

För er som inte vet vad det är jag pratar om kan ju trycka på länkarna här nere, och läsa lite om serierna. Men jag säger bara en sak, gör det på egen risk, annars kanske ni blir som jag, FAST! ^  

Gossip Girl
One Tree Hill
True Blood
90210
Melrose Place
Vampire Diaries 



Love / Hate.

Veckans Love / Hate

Melrose Place 2009. Jag måste sätta det på Love It listan, för jag har fastnat för det totalt. Så nu får dom i USA sätta fart med att hitta scenskrivare. :P Så det kommer hit igen! Fast egentligen, jag kollar ju från CW kanalen! ;P haha ^ Nej, höga + till den serien! ♥

Andreas Carlsson. Håller på och läser hans bok, och jag måste säga att jag förstår varför han är som han är idag. Och han förtjänar verkligen allt han har idag, sina dyra bilar, lägenhet i LA. ja, allt han har! Mkt cred till honom. :) ♥



Snön som kommer igår! Va fan skulle den ner och göra, den ställer bara till massa problem. Jag hade värdens vall bakom bilen imorse, som jag var tvungen att trampa ner lite fint. :P haha ^ Och sen är det så jääävla kallt ute. Nej, SOMMAR TACK! ♣


Mitt Liv.

Jobbet igen.

Tillbaka på jobbet igen. :) Och lyssnar på radio. =/ Inte varje dag jag gör det hemma, men när jag är på jobbet så är det ju bara de allternativet jag har. Annars blir det ju heelt tyst, så jag får stå ut med, Roger, Ola, Sofia & Gert! ^ haha

Igår satt jag nästan inte vid datorn alls, nån gång här och där under dagen. Annars låg jag bara i sängen, och sköönt var det! ^ Kollade på Melrose Place. <3 Det är ju det bästa hittills. Sen såg jag halva sista avsnittet av Gossip Girl, ska nog se klart det när jag kommer hem! :)

Solen börjar kolla fram lite nu, kan ju hoppas att snön försvinner! (A)


Dagens Bild.

Dagens bild.


Shaun Sipos, skådespelare som medverkar i Melrose Place. <3


Dagens Blandat.

Två gamla filmklipp.


Jag står på händer ^


Billy på Ludvikafesten 2007. :)


Filmer / Serier / TV.

Melrose Place.

Nu har jag äntligen fått tag i en hel del från denna serie. :) Och den är ju hur bra som hellst. ^ Men fan så irriterad man blir av den där Syd! :O haha, va fan är on för satkärring. :P


Filmer / Serier / TV.

Hemmakväll..

.. har allt en människa önskar sig! :) haha ^ Var in där idag, och hittade på en box, Oskyldigt dömd säsong två! :) Perfekt, kan jag avsluta kvällen med en bra serie, det är altl som behövs för att jag ska må bra. =D haha


Filmer / Serier / TV.

Två filmer.

Nu har jag klämt igenom två filmer. :) Den ena var sjut bra och den andra lite sämre, men den var bra. Jag älskar ju Johnny Depp´s alla olika roller. Så det är klart man måste se den nyaste. :D haha




Mitt Liv.

Nu blir det Alice in wonderland, m

069d8f8a398e6fe9a5dd6483b86ce6cd.png

Kolla varifrån!

Nu blir det Alice in wonderland, med 3d glasögon. :p


Mitt Liv.

sitter ute och grillar. :p

5b54a9fe9f3da6c7d5ae5d48e119708a.png

Kolla varifrån!

sitter ute och grillar. :p


Dagens Blandat.

Dagens låt.


Så jääävla sköön! :)


Mitt Liv.

Paket på posten, och i brevlådan.

Haha, när jag kom hem fanns ett paket i brevlådan, som jag inte viste va det var =/ haha. ^ Men det tog jag snabbt reda på.


Det till höger är nått jag inte vet. :P


Men det var ju bara New Moon filmen. :)


Mitt Liv.

Tillbaka från lunchen.

Har nyss kommit tillbaka från lunchen, var hem till Sara då och käkade! :) Trevligt att träffa henne innan hon åker till Nyköping.

Efter jobbet åkte jag på att handla oxå, men morsan är ju på jobbet. Så hon är ju iaf där inne, för ajg vet inte nå vad jag ska ha för nått ^ haha, förutom det jag sa. Men sen är det nog hennes grejer. Men före det tänkte jag att jag skulle hämta ut ett paket! :) haha, det bara ramlar ner saker hemma. ^

Sen ikväll blire nog bara lugnt! Ska kasta mig en vända in på blocket nu, och kolla om man kanske hittar sig en bil. :)


Dagens Bild.

Dagens bild.


Sommar <3


Mitt Liv.

Fredag hela dagen.

Jag har hittat en ny radio kanal som jag bara älskar! ^ Rix Morgon zoo =D haha, dom är ju bara guld alla som är med där! ^ Det är det första jag sätter på när jag kommer till jobbet. ^ Dom spelar bara dock samma musik hela tiden, men det får man leva med. Dom är ju så roliga! ^

Idag måste postis ha smygit sig in här, för jag hörde inte att han kom! ^ Men det kanske va det som gjorde att jag bara behövde hjälp med en enda sak idag. :) haha, annars brukar det alltid vara hur mkt som hellst! (A)

Idag när jag kommer hem, vet jag inte nå va jag ska göra. =/ Sånt som visar sig! Men imon ska jag iaf köra pappa till smb, då han inte vill ha bilen ståendes här nere, utan jag tar hem den igen! =)

Nu ska jag kila ut och röka!


Mitt Liv.

Dagen är snart över.

Idag har jag rensat lite skit i endel lådor här på kontoret. Har kollat om alla pennor funkar, och om dom inte gjorde det åkte dom i soporna. :P haha ^ Men det kanske ni förstod. (A)
Sen har nog dagen vart som alla andra dagar här. :) Endel är det lite mer att göra på än andra, får se vad Kalle kommer tillbaka med idag, om det är en hel lunta blir jag glad. :)

Efter att jag slutat ska jag in på Willys och handla lite. Mamma ville ha lite tvättmedel eller vad det var. (A) haha, kommer inte ihåg. :P Men det är sånt som visar sig, vet ju vart det står iaf. ^

Sen när jag kommer hem ska jag duscha och sätta mig vid tv och se in i skallen tror jag. :P haha, är dyng trött! Vaknade inatt av sjukaste drömmen ever. =/ Så jag vaknade verkligen till liv oxå, klockan var väl runt halv 4. Kunde inte somna om på typ 30 minuter eller nått. Men sånt som händer.

Ikväll är det The Vampire Diaries. Sjuuukt bra serie, man jag har ju redan sett hela första säsongen tror jag, iaf alla avsnitt som finns utlagda (A) haha ^ Igår somnade jag iaf under True Blood, och det var synd, för att det avsnittet var bra! :O haha ^


Mitt Liv.

Andreas Carlsson.

Sitter nu på mitt jobb och läser igenom min nya bok, Andreas Carlsson - Live To Win. :) Den verkar faktiskt ganska bra, man kanske får sig en annan bild av honom. Man vet aldrig! ^


Har nyss sett det roligaste klippet ever. :P


Mitt Liv.

Ont i röven.

Eller man kanske inte ska uttrycka sig så? Men det är precis det jag har. Jag har setat här sen jag kom hem från jobbet. Sett bilder som snurrat förbi skallen, så nu kommer jag drömma om kort. Tur det är sånna jag tagit, så jag inte blir rädd (A) haha.

Har iaf lagt på lite nya loggor på en del kort, är långt ifrån klar. Men lite är fixat iaf. Tänkte att jag skulle leka lite med min Portfolio imon. Göra om den lite, har fixat en header nu iaf, som får sitta ett tag, tills jag kommer på nya idéer. ^

Sara har även fixat mig en grupp på FB. Vilken ängel hon är! (A) haha.. Men iaf vill man bli fotograferad så är det bara ta kontakt med mig, det är väl typ det gruppen går ut på! :)

Nu kollar jag på Navy CIS, men ska snart slå över till ettan, och kolla på Andra Avenyn. Sen efter det är det nog natten och True Blood som gäller. Bästa serien, tillsammans med Vampire Diaries. :) Kanon bra serier!

Nej, godnatt på er! Skriver mer imon. Och sen uppdaterar jag Portfolion under dagen, så kika in där om ni vill se lite nya/gamla bilder. :)


Foto.

Sara Gunnarsson <3






Mitt Liv.

Nya idéer.

Ja, nu har det kommit upp lite nytt jag ska dra igång med. Kan bli mkt trevligt om det går som jag vill att det ska gå. Men det beror ju på hur motiverad man är till att göra saker.

När jag kommer hem ska jag iaf sätta mig ner med min Portfolio, det är en sak som är säker iaf. Den har ett utseende som en 12 årings blogg skulle kunna ha. Och det är inte rätt budskap, kan man ju tycka! ^ Så får se om det blir i lite mer, svart/vitt/grått stuk på den. Och att jag sen fixar till denna som jag har nu och skriver i. Den har oxå ett lite barnsligt utseende. =/

Får la se när jag kommer hem hur mkt jag karar av innan jag svimmar av fyrkantiga ögon. ^

Sen håller Sara på med en sak åt mig nu, får la se hur det går!


Mitt Liv.

Fotat Sara.

Var iväg på lunchen och fotograferade Sara en liten vända. I deras "håller på och bygger om"-rum. Vart faktiskt riktigt bra bilder. Inte alla, men endel vart användbara. Och det är det som är huvudsaken. :) Bilderna kommer upp när jag kommer hem. Sen är det mer saker som händer under dagen kan jag lova. Det får ni veta senare.. :)

Nu är jag iaf tillbaka på jobbet och väntar på att Kalle ska komma tillbaka med posten. :) Så man får sätta fingrarna i massa brev och grejer.

Ska nog leka lite med min blogg nu! :)



En bild från i somras! :)


Mitt Liv.

Onsdag.

Nu har jag precis gjort klart allt som har med morgon post att göra. :) Riktigt duktig som jag är! ^

På lunchen idag så ska jag hem till Sara, hon hade nån idé jag inte riktigt förstår. Inte för att hon har berättat den heller, men ska bli intressant. Så kameran fick följa med idag till jobbet. :) haha ^

Nu ska jag gå ut och ta mig ett bloss hade jag tänkt mig, fast det är lite kallt ute. =/

BTW, det var fan hagel på hela bilen imorse! :P


Skriverier.

Pengar.

Vadå, allt kan inte köpas för pengar?
Det beror på vad man är beredd att betala.


Filmer / Serier / TV.

Eclipse trailer.



Dra åt skogen. Kolla vad jag hittade. Och jag vet det är efter, men just nu hänger jag inte med i Twi-världen. =/ Men fan, filmen kan nog bli bättre än boken. Man kan ju hoppas iaf, med tanke på att jag inte gilla boken. Inte är det så lång tid kvar tills den kommer heller, med tanke på att det gick fort innan New Moon kom ut på bio.


Skriverier.

Vilken värld lever vi i?

I dag kan man inte älska någon av samma kön, man kan inte ha grönt hår eller hångla upp femton killar på en fest utan att folk ska ha åsikter. Människor är gjorda på det sättet att vi älskar att tycka och tänka om andra, medan vi egentligen kanske borde bry oss mer om oss själv än vad den där slampiga tjejen på högstadiet gjorde förra helgen? Låt henne för fan knulla tre killar varje helg, låt henne ha sitt gröna hår och låt henne kyssa sin bästa tjejkompis öppet på stan om hon känner för det.

Jag är en flicka. En tjej. En kvinna.
Dessa titlar berättar för mig precis hur jag ska vara, vad jag ska säga och hur jag ska ta mig an min roll. Jag ska le mycket. Vara söt och gärna lite rosa. Jag ska sova med händerna på täcket och inte låta dumma pojkar komma för nära.

Vad händer om jag vägrar?
Vad händer om jag vill att de där pojkarna ska komma farligt nära?
Vad händer om jag låter honom slita av mig mitt rosa nattlinne?
Är jag en hora då?

Jag blir trött på det här med att jag som tjej inte kan, inte ska vara, kåt. Om jag har sex med två olika killar, två helger i rad, så är jag stans madrass. Jag blir utnyttjad, säger de som säger att de vet.
Är det inte egentligen jag som ska veta sådant? Jag kände mig inte utnyttjad.
Han ville. Jag ville. Vi ville ha varandra den där natten. Bara just där och då.

Ingen blev utnyttjad.

Är det äckligt med tjejer som tar för sig?
Är det förbjudet för en tjej att vilja en ha en främlings händer på sin kropp?


- Du är bara ute efter bekräftelse! Särar för vem-fan-som-helst! Horjävel !!
Vad är grejen med sådana ord?
Varför skriker man så efter tjejen som hamnade i samma säng som killen i parallellklassen förra helgen?
Kan hon inte bara få vara ung och jävligt kåt?

Tanken har aldrig slagit er att hon kanske har ett sexuellt behov, hon också..

Precis som killen hon slet av kläderna?

Killen som var kung - Gjorde bruden till en Hora

Mitt Liv.

Lunch.

Nu har jag nyss käkat. Och fan vilken god mat min mamma hade lyckats med. :) ♥ Ska snart ta och packa ihop korgen till posten rundan som Kalle kommer och hämtar efter ett.

Igår la jag även in en fin liten beställning. :P haha ^ Så jag har något att läsa, tre böcker vart det. ^ Dom tre första i en serie av Gossip Girl. Den serien som går på TV är ju iaf bra, får la hoppas böckerna lever upp till det. ^


Dagens Bild.

Dagens bild.



Forget about the people from the past. There is a reason they didnt make it to your future.


Skriverier.

Sluta le.

Ditt jävla leende får mig att vilja krossa dina ben, ta en stor skrovlig sten och slipa den len emot ditt skallben. Göra ditt namn känt nationellt genom att lägga dig på rälsen och köra tåget själv. Rulla tolv ton stål rakt över dig, dela dina leder med dom medel som förärats mig. Din blick, dina vidriga ögon skall aldrig mer se, så jag ska peta ut dom och trampa på dom!


Love / Hate.

Veckans Love / Hate

Det börjar äntligen stiga lite över till + grader. :) Och hur sköönt är inte det då? ^ Synd bara att det är så pass kallt på morgonen att man måste skrapa rutorna. :P haha ^ Men det är ju hur skönt som hellst ute på dagen. Bara det inte blåser, då blire lite kallare.

Ego Woman By Carolina Gynning. Den boken är bättre än Ego Girl. Så för alla ni som läst EgoGirl, måste läsa EgoWoman. :) Hon är ju så rolig när hon förklarar saker, och sen har hon ju ett ganska intressant liv. :) Så klart man blir lite fundersam.

Rix Morgon Zoo. :) Haha, det är ju huuur kul som hellst. Den där Ola Lustig han förstår ju inte så mkt. Och hon Soffipropp. :P haha ^ Va är dom för gäng liksom. Haha... ^^ Jo, ett riktigt kul gäng blir dom ju tillsammans. :)



Äckliga jäääävla mensen. =/ När verken kommer så känns det som att någon trycker upp en hand, och ska slita ut alla mina inre organ. Det är inte nice, måste jag säga! Haha, men håller jag mig sysselsatt så jag inte tänker på det, så är det inga problem! :P


Mitt Liv.

Faceboockar lite. (A)

Det har vart helt galet på Facebook ett tag nu, men nu har alla barn lugnat ner sig! ^ Och det är jag glad över, det märks att man börjar bli gammal, man hinner inte med lika mkt som man gjorde förut ! (A) haha.. ^

Imon ska jag nog se till så ni får se en Hate / Love - lista. Har inte orkat eller haft tid idag, när jag var på jobbet. Men får se imon. Då ska jag nog kunna göra en. :)

Det känns inte alls lika kul att blogga längre som det gjorde förut! =/ Jag vet inte varför, och det är lite tråkigt!

Efter jobbet idag iaf, så drog jag hem till Sara en vända. Trevligt! Sen var det bara hem och käka lite.



Nu är jag så jäääääävla trött på all snö, så jag ska nog börja hälla varm vatten ut genom fönstret! :O


Mitt Liv.

Nu har jag skaffat nått kul.

BTW, snart lunch!

Jag har iaf skaffat en ring knapp här till vänster i spalten! Bara trycka på den blåa telefon knappen, slå ditt mobil nummer, så ringer den upp mig. Och vi kan prata! :) Man kan ju inte säga något fören man har provat! :P haha ^


Mitt Liv.

Solen i ansiktet på vägen till jobbet.

Jäävlar va rädd jag vart i morse när klockan ringde. =/ haha, det är väl sånt man får räkna med när man har en hysterisk låt som väckarklocka. :P haha ^ 
 
Sitter iaf på jobbet nu, efter att jag fick skrapa rutorna, och frysa om fingrarna. Inte kul. :( Har nyss avslutat dagens första jobb. :P Men det tog lite tid, fick springa hej vilt mellan alla människor, för att fråga om hjälp. (A) haha.

Ska snart upp på fika, börjar faktiskt bli lite hungrig! Så det ska bli gott med en smörgås, och lite te. =)

Idag ska jag väl få till en lite ute och inne lista. Var ju ett tag sen sist! =/ Jag börjar ju som sagt tröttna lite på de här med blogg! ^


Mitt Liv.

Söndagen är snart slut.

Jag har haft en helt okej helg faktiskt! :) Men som det ser ut i bloggen så är det nog mer än två dagar sen jag uppdaterade.. :P Sist var nog i Torsdags. Men det är bara för att jag inte har haft ork till att skriva massa meningslösa meningar, bara för att man måste. =/

Men nu är jag här iaf. I fredags så var jag med Sara. Vi gjorde inte så mkt mer än att kolla lite på stan, sen drog vi hem till mig och kollade på Big Brother, innan hon skulle hem. Sen gick jag och la mig heelt utslagen. (A) haha ^

Igår så vaknade man skit tidigt typ, som man gjort alla andra dagar med. :P haha ^ Drog till morfar och Sirpa strax före tre, för hon fyller 60 år här om nån dag. Så det var kalas igår. Va några ansikten som jag aldrig har sett. =/ haha, men kul var det. God mat som fan. :)

Sen drog jag därifrån direkt hem till Sara, och kollade på melodifestivalen. Och jag höll ju garanterat på Eric Saade. Det gjorde Sara med kan jag lova. :P haha.. Vi satt och vrålade när alla länder gav iväg alla sina 12 till massa skit bara.. Och sen då, när den där jääävla Anna Bergendahl vann. Va fan va de för låt egentligen?

Efter de där så drog vi in till stan och insåg att nån försökt eller lyckats råna statiol. Haha, va fan. Nån som inte tycker att det händer så mkt här kanske? Va vet man. Haha.. Sen kom Johanna och Therese. Så vi snackade med dom ett tag.. Men blev gaska kallt ute, så vi drog hem.

Kasta oss i sängen och slog på Festival. :) haha ^ Var ju ett tag se man såg den, så var väl kanske på tiden.. Tänk när man var liten och kollade på den där, så alla tjejer tyckte han Mark var så jääävla snygg. Men nu är han inte det mer. :P haha

Lägger nog in lite bilder någon annan dag. Om jag orkar (A)


Mitt Liv.

60 års kalas.

7f3154b0392c7646c0759213154c7876.png

Kolla varifrån!

60 års kalas.


Mitt Liv.

Jag tror jag dööööör.

HAHAHAHAHAHAHA..... Detta är nog det sjukaste jag hört och sett i heeela mitt liv! ^


Mitt Liv.

Paket idag.

Idag hämtade jag ut ett litet paket. :)



  
Tryck för större. :)


Mitt Liv.

Det börjar bli gles uppdatering.

Men det är ju bara för den här härliga solen är framme. :) haha ^ Ska snart upp på stan och möta mamma, först ska jag se om mina kläder har kommit, så nu väntar jag på posten. Man kan ju hoppas att dom är lite snabba, på deras hemsida, står det att man ska ha sakerna dagen efter, om man beställer före 17.00.. Och det gjorde jag. =/

Idag är jag ledig, och det är väl ganska skönt egentligen, med tanke på att jag går på 6 veckor nonstop på måndag. Kan bli intressant. :P haha ^

I helgen ska jag hem till morfar och fira Sirpa som fyller 60. Det kan oxå bli intressant. :P haha ^

Nej, en cigg!



Dagens outfit! :)


Dagens Bild.

Dagens bild.


Bild lånad av nyalt.se


Mitt Liv.

Jag och Sara.


Var tvungen att lägga in denna igen, den är ju så kul! =D haha


Mitt Liv.

Back at work.

Nu är jag tillbaka till det vanliga arbetet igen. :) Och samtidigt som alla andra sitter och bloggar för att få pengar, så behöver inte jag skriva hur många inlägg som hellst om dagentan jag kan läsa andras bloggar för att få pengar. Med tanke på att jag inte gör så mkt på jobbet, så jag får tid över. (A) haha, lucky me! ;)

Men iaf, det är riktigt sköönt ute i detta väder. :) Frös inte alls i morse när jag skrapade rutorna. Och det var skönt.

Nu har jag nyss käkat frukost, och det var gott kan jag lova. Men jag brände sönder min tunga på mitt te. =/


Mitt Liv.

Jobbat idag.

Jag och morsan var upp på stan och käkade lite på Kina. :) Gutt som fan. haha, eller ja, det är det ju alltid!! Och under tiden så ringde vikariepoolen. Så det var bara att dra och jobba, men imon kan jag inte för då ska jag tillbaka till Ovako! :)

Men iaf, nu har jag smällt i mig en glass, och kollar på Tow and a half man. Första säsongen. Dom är ju så jäääävla klockrena. =D haha ^

Ska fortsätta glo på det nu. Och senare är det Andra Avenyn!


Dagens Bild.

Dagens bild.


Dagens Blandat.

Dagens låt.


Mitt Liv.

Tisdag.

Det betyder att imon ska jag tillbaka till jobbet, har bara lite semester nu, som min mamma kallar det. (A) haha..

Och idag ska jag iväg upp till AMS snart, och det vet jag väl kanske inte om det är höjdpunkten. Haha, får la se vad som händer efter det. Ska nog kanske kila in på Hemmakväll en vända. :P haha ^ Man kan ju alltid hitta skojsiga saker där inne. Hoppas bara mitt VISA kort kommer idag, så kan jag beställa hem dom där tröjorna som jag ville ha. :) haha ^^


Mitt Liv.

Familjen annorlunda.

Sitter i vardagsrummet och kollar på Familjen annorlunda. :)

Idag så var jag och Simonsson iväg till södebärke skroten, för Therese skulle hämta sina drivknutar som äntligen hade kommit. :P haha ^ Det var en helvetesresa kan jag lova. =/

Sen har jag vart och hälsat på mormor som kom hem idag. :) Mkt trevligt..

Men nu ska jag se på tv..


Dagens Blandat.

Dagens låt.


Mitt Liv.

Vecka 10.

Jaha, ny vecka. :P haha, bara 42 veckor kvar till nytt år (A) haha..

Ska ta och klä på mig lite, sen käka lite frukost! :) Therese och Johanna kommer och hämtar mig vid 1 tiden, vi ska till södebärket. Therese ska hämta nått på skroten. Haha, ^

Sen har jag ingen aning om vad som händer, men tänkte jag skulle ta mig en vända med kameran, var ett tag sen. :P haha ^


Mitt Liv.

Söndag kväll.

Igår efter folkracen så var det bara hem, och så somnade jag. sov i 3½ timme. =/ Var nog ganska trött efter en dag i bärget. Haha, men iaf.. Jag och Therese drog ut på kvällen, och hon käkade lite.. Sen åkte vi och hälsade på Rikard. :) Trevligt, var ett tag sen man tog det lugnt med honom. :) Vi kollade på halva bröllopsduellen, och sen Wallander - Hämnden. Och sen ville Therese se på UFC. Haha, idioter. :P

Drog hem vid 1. Somnade, och sov skööönt. :)


Har städat hela mitt rum idag, och mamma drog resten av lyan.. Fan va dammigt det var alltså! =/ Haha, nu är det iaf Wallander - Mastermind som gäller. Bästa av dom gamla. (A)


Mitt Liv.

Vaknade nyss. (A)

Kom hem vid tre från folkrace. :) Det var ganska kul fakriskt att se det, fast mina fötter va lila när jag kom hem :P haha ^

Men jag lägger in lite bilder, och filmer! ^


Hugo fick åka pulka! ^


Marcus på banan :)


Sen blev det mat! ^


Så kan det gå om inte ratten sitter på :P


Therese på dass :P (A)


Marcus på en fin andra plats :)



Johanna ska backa med släp. Haha, (A)



Marcus i sista loppet! :)


Mitt Liv.

Folkrace.

Sandra väkte oss en timme innan vi skulle upp. =/ haha, och sånt är aldrig kul. Nu håller jag iaf på att klä på mig, skidutrustningen är på. Nästan, bara brillorna som saknas. :P haha ^

Får la se när jag kommer hem. Det är det ingen som vet. :P haha ^


Mitt Liv.

Gonatt på er.

Jag vet att jag har vart jätte dålig på att blogga. =/ Sorry, men det har inte funnits ro eller tid till det. Men kastar i ett snabbt inägg nu.

Har vart med Therese hela dagen, kollade på sportlovsfotbollen idag, finalen. :) Och det gick som vi alla ville. (A) haha.. Sen har väl inte så mkt mer hänt egentligen. Men nu ska vi kila till sängs, för imon väntas det folkrace i gränges. :P haha ^

Nej, en film. Sen sooova.. Godnatt!


Mitt Liv.

Dagens outfit.

-2d5049a2d311965bae3efd2bbc8313c.png

Kolla varifrån!

Dagens outfit.


Mitt Liv.

På väg till falun nu. :)

27edad66706d4e69848b480f0ca8d893.png

Kolla varifrån!

På väg till falun nu. :)


Mitt Liv.

Ska hälsa på mormor idag.

Ska snart ta forrrrden och styra den upp mot stan, ska fixa ett VISA kort! :) Och så ska jag möta upp min mamma. :) För hon är och kollar synen, eller nått.. Bara hon inte är blind (A) haha..

Vid ett så ska jag, mamma och peo åka och hälsa på mormor i falun. :) Trevligt med en utflukt, bara det att det blivit lite väl mkt sjukhus nu på senare månader! =/


Mitt Liv.

Sandra fick en ny design.

Sandra har länge frågat om jag inte kan göra om hennes design, men hon har alltid lyckats fråga när jag är på väg ut eller nått annat. Men idag kände jag att jag ändå inte hade så mkt för mig, så jag tog mig tid att gå igenom den grundligt! :) Och hon vart nöjd, det är väl huvudsaken, har jag hört iaf! :)

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. :)



Dagens Bild.

Dagens bild.


Filmer / Serier / TV.

Filmerna jag har sett.


Riktigt grym gjord. Sen om handlingen kanske inte var den bästa, men fan vilken maffig film!
Heelt sjuukt, och sen om allt stämmer som Maya folket har sett i framtiden är ju häftigare (A)


Lika bra alla gånger man ser den. Men den är ju förutsägbar, med tanke på allt som händer
och inte händer i filmen. Men helt klart ett bra slut på en triologi. :)


Denna film och sen American History X är en av dom filmerna jag sett flest gånger skulle jag kunna tro.
Den är ju så jäävla bra, samtidigt som den är patetisk! :P Haha.. ^^


Mitt Liv.

Nu sitter man på jobbet igen.

Var nyss upp och snackade lite med chefen, om dom kommande veckorna. Och det visar sig att jag ska jobba 6 veckor from. den 15 mars! :) Så det blir i slutet på april som jag slutar sen. :) Sen blire nog kanske sommarjobb här med, så det blir lite stålar. Sköönt som fan kan jag lova! :)

Om jag inte hittar en bil innan det, ska jag lägga undan lite mer pengar som jag kanske kan lägga på bilen sen. :) Mkt smart va? haha, jag vet, min idé ;)

Ska dra förbi morsan sen när jag åker hem, och kolla om dom har fått in luftslottet som sprängdes. Och så måste jag ha cigg! :)

Innan jag åkte till jobbet låg jag hemma och kollade på Aladdin. Haha, så klockren film.. :)


Mitt Liv.

Jobbet snart.

Ska bara dit och se till så att posten kommer iväg till posten i smb. :) Så det blir bara typ 30 minuters arbete, eller nått i den stilen. Haha..

Har nyss kommit ut ur duschen, sköönt som fan! :)

Har missat dom senaste dagarna att skriva om alla filmer jag sett. Men orkar inte göra det nu heller. :P haha ^

Tänkte kila ut och rööka :D


Mitt Liv.

...

Nu är det fika! =D

Dagens Bild.

Dagens bild.


Får dessa två muppar stå för.
Andreas och Johan


Mitt Liv.

Marielle är tillbaka snart.

Nu är jag tillbaka på jobbet. Och när jag satt mig i bilen i morse och körde mot SMB så kändes det som att jag hade gjort det några gånger denna helg. :P haha, och det kan jag väl kanske tycka. :P haha ^

Vet inte riktigt än hur jag jobbar denna vecka. Ska snacka med Jörgen om det. :) haha ^ Det är egentligen ingen som har koll på det. ^

Jag känner mig fortfarande lite seg i kroppen, men är absolut tillbaka när denna dag är över. (A) haha


Mitt Liv.

Galnaste helgen ever.

Jag vet inte ens vart jag ska börja någonstans. =/ Det har hänt så jääävla mkt denna helg. Jag har träffa så roliga människor som jag inte ens trodde existerade. Och engentligen så kan jag bara tacka - Sara, Andreas, Johan och Sebastian för denna galna helg. Jag hoppas absolut inte att det var den sista

Folk sa att vi muppade förr i tiden, men då har dom fan inte träffa dessa tre grabbar samtidigt. När dom är ensamma är dom kanske precis som vilken som hellst. Men slå ihop dom tre, och jag lovar att du aldrig har skrattat så mkt. :P haha^

Den enda dagen jag egentligen kommer ihåg är väl igår. Då var jag iväg till Johanna och hämtade upp henne för att dra till SoleMio och dra en panini. :) Mkt bra val måste jag säga. (A) haha... Sen drog vi vidare till Utsikten i sörvik, för där befann sig familjen annorlunda. (H) haha, dom grillade korv tills ungarna satt och skrek i bilen att det var kallt. :P haha..

Sen på kvällen så äkte vi och hälsade på dom, och sen drog vi ut på en liten vända. :) Mkt trevligt!

Jag saknar dom faktiskt redan, det är ganska tomt och tyst nu. :P haha, fast mitt huvud mådde inte så där jätte bra igår. Men då tar man sig en treo, så går det över. =) haha ^^


Lite bilder från helgen kommer det här: