Mitt Liv.

Tjohoo - Som min mamma brukar säga ^^

Nu ska jag snart börja klä på mig, för att sedan traska ut i detta snövärlder. =/ Ska iväg på den där kursen igen, så får la hoppas att jag har gjort det man skulle göra tills idag. ^^ (A)

Igår fick jag tillbaka min bil, med ett nytt avgassystem, en femma och en hestighetsmätare. :) Bilen lät så sjukt högt innan att till och med min baslåda pajade då jag hade lite högre volym på än innan, men den fixade vi också, och nu låter inte bilen över huvud taget. :O haha ^^ Men jag är glad, och jag hoppas den håller till 16 mars, då jag ska besikta den. :O usch.



Mitt Liv.

Gammalt!


Mitt Liv.

:)


Mitt Liv.

Gammal bild på mig.



En väldigt gammal bild på mig ^^

Filmer / Serier / TV.

The Girl With Dragon Tatto.

Jag och mamma har nyss sett den amerikanska veritionen av män som hatar kvinnor. Den var faktiskt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Men det finns ju ingen som slår Noomi i rollen som Lisbeth. :) Men ah, den var absolut sevärd. Så har du inte sett den, se den!  


Mitt Liv.

Hemmakväll.se



Så här ser det ut hemma hos mig. :)

Mitt Liv.

Bästa lagningen! :)


Mitt Liv.

Melwin Dufström


Dagens Blandat.

Dagens låt.

'

Denna låt går om och om igen, jag älskar hans röst. Det är heeelt sjukt. ♥

Mitt Liv.

...

Har precis kommit tillbaka från ett möte på ams, yippei. ^^ Beror kanske på hur man ser det. 

Ska väl iväg på turné med min mamma om en stund, vi ska käka ute, sedan vet jag inte vad vi ska göra. ^^ Det är sådant som märks. Jag sitter iallafall och skriver på min novell just nu, och jag hoppas bli klar med den snart. Jag har mina planer om den, men ah, får se hur det går. ^^