Mitt Liv.

^

Familjen annorlunda och godis!


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Post!

Fick Someday by Justin Bieber - body lotion idag. Luktar lika gott som parfymen, och ett extra plus, den kladdar inte. :)


Mitt Liv.

Mamma lär grannen att virka.

Ja, rubriken säger allt. Mamma lär grannen att virka, hur kul är inte det. Hon fick inte ens ett körkort på symaskinen i skolan, för nålen gick av, eller så krånglade det bara ^ En gång skulle hon sy upp ett par byxor åt pappa, och vek upp det ena benet två gånger, och det andra en gång, då kan ni ju räkna ut själv hur dem blev att se ut ^^ 

Jag skriver på min novell, och drogar NCIS :)

Mitt Liv.

IT-avdelningen.

Välkomna till IT avdelningen. =P Mamma köpte ny dator igår, så vi har bosatt oss vid köksbordet tillsamman. :P haha ^^ Har precis installerat allt på datorn, så hon kan använda den. 

Ska snart hoppa in i duschen, och sedan ska jag och mamma iväg på turné. Hon ska köpa mig ett till DVD ställ. Snäll min mamma är. ♥



Mitt Liv.

yeah.


Mitt Liv.

..

Take me down like i´m a domino. ♥

Mitt Liv.

Ny design.

Som ni alla ser finns en ny design här på bloggen. Sköönt, om ni frågar mig. :) Jag ska försöka börja skriva här igen, iallfall lite oftare än jag gjort hittills. ^^ Ska väl egentligen inte vara så svårt, med tanke på att det var ett tag sedan jag var här inne, och uppdaterade regelbundet..
Ska kolla på dem där idioterna till morsor nu i programmet minimodeller :O

Mitt Liv.

Något hände...

Någonting hände igår, något jag fortfarande inte kan förstå. Efter alla dessa år, och han kommer tillbaka. Ni vet den där känslan man får i kroppen när man egentligen vill beom ursäkt för allt man någonsin gjort, den hade jag igår. Jag ville be om ursäkt, men jag gjorde det inte. Stoltheten, hade han sagt, var besväret. Han ville att jag skulle svälja den för några år sedan, men jag gjorde det inte, har fortfarnade inte gjort det. Jag kanske borde? Jag vet inte. 

Det var kul iallafall att få höra att han levde, jag har tänkt på honom några gånger, och så vitt jag vet levde han rätt hårt. Så det var skönt att veta att han levde, riktigt skönt. :) Nostalgin var på hög nivå, och vi båda skrattade åt våra beteenden. Vilket jag verkligen förstår. 

Tack. ♥

Mitt Liv.

2011