Mitt Liv.

andra.

Vaknade nyss , klockan är väl lite över nio . Fy fan , jag ska skaffa fram en drömfångare , och det är illa kvickt . Faan , vilken vidrig dröm jag hade !
Jag hade typ 18-års fest för mina vänner , och så vare nån som precis hade fått en unge , och jag vägrade tala om vem det var för pappa , så han började mörda mina vänner . Till slut fick jag ut honom ur lägenheten och då hade han staplat den där 5 liken mot väggen , och mot garderoberna i hallen , in mot toan , så varken jag eller morsan vågade gå på toa , och hon vågade inte sova inne vid sig . Sen när han kom ut , så började dom skjuta raketer in mot vårt vardagsrum . Men det var ingen som träffade in . Det var han och Maria , sen vare massa utklädda , som mördade oxå !

Blire krogen idag , eller inte ? Jag är fan inte säker på om jag orkar , för va fan , den där drömmen tog på krafterna ! haha , eller ja ! Får la se hur det blir med den saken . Har ju hela dagen på mig att bestämma ! Så jag fixar nog det under dagen isf , morsan jobbar ju till 10 , så jag kanske inte är hemma när hon kommer . hehe ^^


Senare
Jag och Sandra ska snart iväg och sola , ska bli skönt som fan ! =) Det var ett bra tag sen man gjorde det . Men ja , jag har ju haft färg , men inte så mkt kanske , men sen jag kom hem från Turkiet ! Men nu blire till att lägga på lite mera färg , det kan behövas . Hehe ^^ Jadu , va händer sen då ? Jag vet inte , hem å duscha tror jag nog , sen vette satan ! Morsan ville att jag skulle fixa balkongen , ORKA ? haha , nej det tror jag väl ändå inte .


Ännu Senare
Nu har jag nyss dragit på mig lite smink ! Ska iväg på krogen om 30 minuter , ska möta Therese då . Så vi får väl se om det blir nå fart eller inte . Hehe ^^ Ja , men lite lär det ju vara iaf , typ inte hela klassen , men nåågra blir vi från klassen iaf ! Hehe .. Så jag ska väl ta och röra lite på mig nu då ! Så jag kommer någonstans !

  
  


Mitt Liv.

första.

Nu har man hittat hit också , jag tror jag har alla olika sånna här ställen . Eller ja , som Lunarstorm och alla andra konstiga ställen , där det bara hänger massa mysko typer ! =) Jag är en sån människa som inte kan sluta skriva Blogg , det funkar inte ! Om jag är borta från typ lunar en dag eller något , så ber jag alltid en annan polare uppdatera den åt mig , för jag mår dåligt om jag ser att det saknas ett datum (A)

Nu sitter jag å diskuterar med massa folk på msn ! Det är som vanligt , och snart är der Idol på TV:n ! Får se vem som går vidare å inte . Nu börjar det lite mer roliga , först är det uttagningen som man måste se , när alla gör bort sig å inte , eller inte !

Andreas -» Utan dig vet jag inte va jag skulle göra ! =) Du är det bästa som finns , jag skrattar nog inte så mkt som när du sätter igång . Vissa saker fick mer än gärna vara lite annorlunda ! =) Kommer alltid ha dig i mitt hjärta , du är och förblir den bästa pojk-vännen man kan ha ! (`v´)



Senare
Nu är jag tillbaka igen , nu kanske ni börjar fatta att jag älskar att uppdatera och skriva bloggar ! Överallt skriver jag , så mkt jag kan , men inte för hand ! Det går inte , jag vet inte varför , men det knyter sig i armbågen när jag ska skriva ner saker på papper , men ska jag skriva på dator så går allt lysande !

Nyss var det IDOL , Och jag vet inte nå vem det är som åker ut , alla var helt överbra ! =) Det är jämt ikväll , men ja , som sagt , någon kommer ju att vara tvungen att lämna det ! Men min favvo är kvar , och han kommer få stanna , JOHAN !

Sen då , jag vet inte ! .. Imorgon kanske det bli krogen , är inte säker ! Får se hur jag mår , och om jag får med mig nån jävla toffel ! =) hehe ^^ eller något i den stilen ! Får allt se hur det blir med den saken ! =) hehe ...

Det har hänt jätte mkt saker på senare dagar ! Jag , morsan och mormor ska åka till Ullared den 23/10 , hoppas det kommer bli kul ! Sen har pappa har bokat massor med biljetter , först den 5 nov ska jag på fotboll , med pappa och Maria . Sen den 8 nov ska jag på konsert med Lina , och övernatta på Arlanda hotell . Sen ska jag och Lina åka tåg hemma själva , från sthlm , så vi får se hur långt vi kommer ! Den 9 nov ska jag fylla i min tatuering , så jag får la se om det bli lika mkt smärta som förra ggå eller inte .


Ännu Senare
Nu är IDOL över , eller ja , för denna gång iaf ! Och min favvo fick stanna , jag hade rätt på att det var Sara som fick lämna , men ja , det var npg rätt . Hon nådde kanske inte ända fram till publiken idag , men hon är ju klart en av dom bättre iaf ! Finns värre , men hon var tvungen att åka . Nästa fredag äre nya tag som gäller .