Mitt Liv.

Truddilutt!

Vad kul att det fortfarande finns folk som kikar in här varje dag, även fast jag uppdaterar typ en gång i månaden ^ Jag vet inte vad jag ska skriva i denna blogg längre, det finns en annan blogg som jag lägger ned hela min själ i, så det är den som står som nummer ett på listan. Tyvärr, även om det är denna som handlar om mitt liv, men det händer inte så mycket i det just nu. ^^

Ett stort Grattis till Josefin och Perra som har blivit föräldrar till en liten pöjk söt som sjutton. :) Jag var dit idag och hälsade på en snabbis, och den lilla krabaten var så fruktansvärt liten och söt, dock sov han, vilket barn oftast gör när dem bara är några dagar. 2011-11-17 ett datum att minnas :)

Imorgon ska jag hjälpa min mamma att julpynta, och dem som känner mig vet ju hur det slutar när hon drar igång med något sådant. :P Det kommer vara julsaker överallt, förutom i mitt rum, där är det julfritt ^ haha.. Det räcker med alla tomtar hon placerar ut i vardagsrummet. Jag ska stryka lite gardiner, det lär väl gå fort, eller?

Nej, nu ska jag kila till sängen. ^

Mitt Liv.

Honey 2

Nu blir film för hela slanten, hoppas bara att den ligger på samma nivå som ettan. :) men det tror jag med tanke på att Katerina Graham är en sjukt bra dansare. :)


Kändisar.

Haha, detta är ju bara för underbart! :D