Mitt Liv.

Hemma hos Sara.

Har nyss vart iväg med Rikard och tvättat bilen. Så den blev gul och fin. :) Så nu är jag hemma hos Sara och ska vänta på att folket kommer hem, så att vi kan dra hem till mig. Så jag får duscha, och snygga upp mig lite ;) Först hade jag tänkt vi skulle förbi Therese en vända, och säga hej.

Ska va lite social nu med sara. :)

Se u soon!


Mitt Liv.

Linde ikväll.

Snart kommer Rikard och hämtar mig, så ska vi åka och tvätta bilen. :P haha, eller ja, han ska. Jag gör det inte. Då får han allt bruka våld om jag ska röra en fena. haha, tyckte jag fick nog igår. haha..

För ikväll blire till att köra till Linde, Rikard och Gunnar ska dit å festa med Walter och gänget, så jag släpa med mig Sara. Så jag har nån vettig runt mig. haha.. =)

Ska klä på mig nu, kasta upp lite bilder på FB.


Mitt Liv.

Garaget igår.

Igår på morgonen så kom Therese och hämtade mig, och vi drog upp på Hammarbacken, sen en vända på dollar. :) Sen vart det inte så mkt just där.

Så Rikard kom och hämtade mig när han kom hem från jobbet, och vi åkte till garaget och började leka lite med postbilen. Sen hämtade vi Ken, och Gunnar kom senare. Dom skruva i och ur en topp 4 gånger, fjärde gången ville den funka. :P Dom tidagare prövade gångerna sprutade det vatten ur den som väärsta niagarafallet. :P Sen fick jag hela ansiktet med glykol. Haha, kanske inte är så bra. :P Men lite ansiktsmask har ingen dött av. haha.

Lite bilder från igår.


Gunnar, Ken och Rikard


Gunnar och Rikard


Och bilen går bra? :P


Mitt Liv.

Fredag hela dagen.

Nu har jag väl ganska precis vaknat. Trött som ett as kan jag lova. Och ont i ena örat, men det är på väg att läka, så det är skönt, då kan jag snart sova på det örat. För det andra går inte, mina två nyaste hål i det örat, har inte läkt än. :P haha, eller ja. Dom gör ont än iaf.

Igår var jag Therese ute en vända, va upp till Sara å hälsade på där. :) Mkt trevligt kan man tycka. haha, eller ja, beror på. (A)

Får la se vad denna dag har att erbjuda, imon blire nog iaf filmkväll här. =D Med min älskade Sara, får la se hur mkt man orkar med i filmväg. :P haha


Sitter med tandskenan i. :D


Mitt Liv.

Blekt tänderna.

Nu har jag precis blekt klart under/över käken. Och man ser redan hur det förändras, det är skönt. Så tråkigt att hålla på med saker man inte ens ser att det händer något på.

Så om någon är intresserad att beställa, så är det bara att gå in på EaseWhite. Kostar inte så mkt, mot vad det kostar på andra ställen, och sen verkar det verkligen fungera. :)


Dagens Bild.

Dagens bild.


Daisy får stå för den, för hon är så sööt! <3


Musik.

Dagens låt.


Busted - Crash The Wedding


Mitt Liv.

Torsdag, fort tiden går.

Dagen igår var inte den roligaste eller lättaste dagen. haha, vi åkte härifrån runt tolv på dagen, ner till västerås, där Maria gjorde typ en pallnit i rondellen så man vaknade till liv. In på IKEA och handlade lite, sen vidare mot sthlm, eller ja Solna. Väl inne i rusningen så gör hon en till pallnit så vi glider. Haha, helt sjuukt. :P

Matchen var väl kul, men det blev oavgjort, jobbigt, så dom måste vinna eller oavgjort på Söndag mot Göteborg. Då är dom svenska mästare. <3<3

Väl på väg hem, så ringde först Sara och väkte mig, sen när jag kom hem så ringde jag upp Johanna med somnade typ i luren. :P haha, sen imorse så ringer Johanna och vrålar att det är dax att kliva upp. :P Men det var det inte, hon var en timme tidig. haha, sånt som händer. 

Och nu har jag nyss kommit hem från seminariet. :P 

 








Mitt Liv.

Nu jävlar vinner vi mot örebro. :)

4147b70e00e946882c9588f6f4c5dd2a.png

Kolla varifrån!

Nu jävlar vinner vi mot örebro. :)


Mitt Liv.

Ett inlägg till.

Hinner med ett inlägg till innan jag åker. Tror jag, märks om jag blir avbruten mitt i en mening. :P haha.

Therese var nyss här och lånade ut sina itroligt fula dojor, men förbannat sköna att ha på sig. Så det är ju tur att jag slipper se dom. :P För jag går då inte som en blyg tönt, och tittar på mina skor hela dagarna. :P Här vandrar man med hakan högt kan jag lova. ;)

Kommer väl hem nångång senare ikväll/natt. :P

C YA


Mitt Liv.

Veckans Love / Hate




Alla resor denna vecka. Denna vecka har det vart sjukt mkt resor, eller det blir med denna idag iaf! Var ju i ullared i måndags, sen idag blire sthlm. Kan vara skönt att komma från denna lilla stad ett tag. Och bara få göra nått som inte finns att göra här.

Stålarna jag får för bilen. Det kommer bli en fin slant kan jag lova, men säger inget fören det är helt klart. Men nog ska jag allt kunna hitta en ny bil för dom pengarna. För nu är jag ganska trött på att behöva fråga morsan om jag får låna hennes bil, eller bara vara hemma. Inte roligt fan. :P

AIK. Dom är på väg att ta hem segern i serien. Och det sitter ju ganska fint för en som är gnagare. Och personligen tycker jag att fotboll är bra mkt roligare än hockey. Så jag tycker det ska bli as kul att få komma iväg idag och se dom kliva ett steg närmare första platsen. =)




Sånna som dricker och tappar kontrollen. Finns en person som kan känna sig grymt träffad. =/ Och det är inte personen jag hänger ut på Hate It-listan, utan just hans handlingar. Jag förstår inte att det är samma visa varenda jävla gång. Ska man behöva slå ner honom i marken så han inte kan röra sig? Tydligen, få la se hur livet slutar!


Musik.

Dagens låt.


Det är en fin dag idag, så vad passar inte bättre? :P


Mitt Liv.

Sthlm snart.

Klockan 12 kommer Maria och hämtar mig så det blir en bilfärd mot sthlm, först ska vi hämta upp farsan efter vägen. :) Blir väl till att vandra lite i solna centrum, sist jag var där va fan med Anette, då vi vandra runt hela jäävla stan för att hitta råsunda. :O haha, det hoppas jag väl att vi slipper idag. haha..

Igår var man hem till Sara en vända, min lilla flicka fyllde ju 17 år. :) Så var ju tvungen krama om henne lite, saknat henne som fan. Men har man mkt att göra om dagarna, så blire svårt att göra nått. =/ Jobbigt, men fick ju träffa henne igår, så ska nog ha med henne ut i helgen med. hehe, ^^

Måste fan komma ihåg MP3, med tanke på att Maria inte har en sterio i bilen. :P Så dom andra kan ju sitta och nynna för sig själv, eller nått. Själv ska jag lyssna på musik. Haha, ^^



Mitt Liv.

Vaknade grymt tidigt.

Fy fan vilken jäävla dag det var igår alltså. =/ Var ju hemma hos Johanna tills vi skulle åka typ, där kanske jag somnade en timme eller nått. För lite sov jag iaf. haha, sen var det bara packa ihop datorn och dra hem till morsan, och lämna den och hämta henne. =P Upp till stationen, där stod det fler kända ansikten än jag trott, Jennifer vad med. haha..

Lyckades somna på bussen, och det var grymt skönt kan jag säga. Eller inte, fy fan å sova på bussar, ingen plats har man till det. Väl framme i ullared så var folk heelt galna, jag kan inte ens beskriva med ord hur dom betedde sig. Speciellt kärringar, dom kom med sina kundvagnar och bara körde, sket fullständigt i om det fanns någon framför eller inte. Dom körde hälsenorna av mig ett X antal gånger. haha, idiooter..

Men hade en trevlig dag med ont i ryggen och tårna hela dagen. :P Var in på GeKås tre gånger, och det var fan två för mkt, haha. Men man behöver det, första gångerna känner man bara att man vill ut. =/ Så jäävla mkt folk, som inte kan kontrolera vagne.

Kom hem igår vid halv 12, och då var det bara packa in allt i bilen, och packa ur det hemma, sen kasta sig i sängen och sova lite. :P Men inte fan kunde man sova länge heller, vaknade fan före 9. Jobbigt. Men nu är jag på bena, och har nyss plockat upp alla kassar, så köket ser ut som en marknad. haha








OBS. På dessa bilder är inte ens hälften upplockat. :P


Mitt Liv.

Galna människor överallt. :o Komme

0-20b6c20908c4be3e086ad0e1c52a24ff.png

Kolla varifrån!

Galna människor överallt. :o Kommer hem senare ikväll. :p


Mitt Liv.

Vila lite.

Ska ju åka till Ullared inatt klockan 2, så jag vet inte än om jag ska hålla mig vaken eller om jag ska sova innan, och va trött när vi åker igen. Ingen aning. Men ska iaf hämta Rasmus senare ikväll, med hans bil. Och sen ska jag ut till Johanna, och kolla på film, vet inte riktigt än om jag orkar. Men det tror jag, ska lägga mig nu och kolla lite på Oskyldigt Dömd. :) Så vila lite, gör inget om jag somnar. haha ^ Johanna skulle isf väcka mig senare. :P

Jag ser verkligen hur mkt grabben lider. Kan läsa det bara av hans ögon, dom är inte så där glittriga som dom är när han är glad, och det är fan inte roligt att se. Jag lider verkligen, för man vet det finns inget att göra. Tycker bara att man kan tänka lite mer än vanligt, och det skulle nog göra lite nytta kan jag tro. Annars är det en vacker dag honom man aldrig mer ser. Och det skulle verkligen ta kol på en. Det kan jag lova. För kul med honom har man alltid.





The best i ever had.


Musik.

Dagens låt.


State Of Shock - Best I Ever Had
Fy fan vilken jääävla bra låt, det är helt sjuukt.
Jag bara älska den sen första gången jag hörde den.


Mitt Liv.

Träffa på rikard en vända.

0-247c9bb33f4705140b6ebc3f8ded8196.png

Kolla varifrån!

Träffa på rikard en vända.


Mitt Liv.

Sjuuukaste helgen ever.

Fy fan va denna helg verkligen har spårat ur totalt. Det är helt sjukt, jag trodde bara det kunde hända om man verkligen gjorde något oxå. Men tydligen kan det även inträffa dom som ligger och sover.

Fredagen var lugn till en början, var hemma på kvällen och såg halva idol. Sen drog jag och Therese ut till Rikard han hade en lite fest där. Men vart inte så mkt ös, så vi drog oss en vända (ångrar det idag). Vart tillbaka till stan, och inte så mkt hände, var mer dött än vanligt faktiskt. Men då kunde man hem och sova med gott samvete :P haha

Igår Lördag, så var det den sjukaste dagen. Halv 6 ringde Rikard till mig, på morgonen. Och fråga om jag hade Daisy, bara det gjorde mig orolig. Men ah, nej det hade jag inte. Så vi snacka i typ 20 minuter. Om va han hade haft för sig. Idiot, säger jag bara. Sen efter det så drog jag och Therese en vända till Saxdalen, kolla bilen, och sen till gränges, hämta massa saker, å så mötte vi Rikard på stationsplan, han hade feta ångesten, och det kan han gått ha.

Sen efter det så åkte jag hem, och städade, nästan klart. Sen duscha jag lite å grejejer, sen kom Johanna en vända, och vi rökte lite. Sen vart det stress.. :P Pappa ringde, så jag körde han till Smen, och sen drog jag tillbaka till stan, Så Rikard och Gunnar kika förbi en vända, jag käka och bytte om, sen vare bara dra och hämta Sandra och Marcus, sen Dahlin och Thomas.

Hem till Therese och det var där allt förvandlades till bild. :P haha

När alla drog iväg på krogen, så stack jag ut till Rikard, Gunnar och Dessan. Rikard gav sig inte fören han klarade ett halvt varv i rondellen, och man vart lite yr, han snurra ju hela tiden. :P haha, Jag var med dom fram till klockan var 2 typ, då låna dom en film av mig, sen så hämtade jag upp Sandra, Marcus, Therese, Johanna, Och Linda. :) Mötte även upp Anette, hon hade hittat en film som var min bakom soffan. :P Så fick tillbaka den, har letat efter den med. haha.


Sara och Rikard [Fredag]


Rest In Peace! En dag kommer du med få det.


Ibland funderar man hur dom orkar, Johanna / Dahlin.


Johanna / Dahlin


Linda Larsson


Chrisoffer Dahlin


Dessan


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


Dagens Bild.

Dagens bild.


Dagens bild består av det bästa låtarna :P


Mitt Liv.

Snart stan.

Nu blire snart en vända på stan, jag ska in på den där nya butiken. Ska inhandla lite filmer. :) Så jag har något att göra, sen ska jag hem och stor städa hela lyan, ska dammsuga och torka golven. :P hah, då pröjsar morsan min resa till Ullared på Söndag. Ska bli så jäävla kul, att äntligen få komma dit. hehe, bara slösa massa pengar.

Ska börja med att gå in på Swedbank och fixa över lite pengar på mitt konto, så jag kan handla lite. :) haha, sen ska jag och Johanna in på systemet. Kan bli trevligt där inne med. :P hehe.

Ska kolla lite bilder nu, å se om jag kastar in en dagens bild.


Mitt Liv.

Fick brev av moster idag. :)

78ed63b12aea4f30b6bd28ba59736387.png

Kolla varifrån!

Fick brev av moster idag. :)


Mitt Liv.

Hade inte så mkt tid igår.

Men nu är jag tillbaka. Kan ju börja med att gratta rikard i efterskott, fast jag gratta han igår. Men inte i bloggen. :) Nu börjar han bli gammal.

Igår var man iväg och klippte sig, sen kom Rikard och kidnappade mig, ut till Volvo, sen till Saxdalen. Där satt man i de där garaget i typ 6 timmar kanske, och kollade medan dom skruvad i en motor i en pippi gul bil. :O haha, säger då det. Sen kom hema rikards familj å släkt, å käkade tårta. :P

Drog in till stan när bilen var klar, sen kom johanna och hämtade mig. Drog en vända till gränges, efter att vi hämtat Jossan och Therese oxå. :) Sen hem och sova, och nu sitter jag här. :P Redo för nya äventyr! haha


Foto.

Sofia.






Mitt Liv.

Sitter hos Sandra.

Sitter hemma hos Sandra nu, Therese har nyss dregglat klart här kan jag lova. Hon har nyss blekt tänderna i 20 minuter, och man ska väl kanske ha det i 40 minuter kanske. :)

Höll på och städade lite i min blogg, men det gick inge bra, får ta och göra en riktigt rensning sen. :P Lär verkligen behövas, haha!

Ikväll är det fan mkt på TV:n, samtidigt. Jobbigt!!!


Mitt Liv.

Dagens låt.


Michael Jakson & Janet Jakson - Scream


Mitt Liv.

Kom hem nyss.

Har precis kommit hem nästan, eller ja närmare bestämt typ en timme sen. Men det märker man inte när man sitter vid datorn och inte gör så mkt, tiden går lite fortare. Och det är ju ganska skönt, om man inte har annat för sig. Eller bara vill få tiden att gå.

Jag skrev ju tidigare att jag skulle iväg och klippa mig, och dra arselet i gruset vad jag fick. Mormor singde och snodde den tiden av mig, så jag ska klippa mig imon istället. För hon skulle iväg imon när hon hade tid. haha, jag blir så matt. Sen blire blekning imon, så jag blir korkare.

Var iväg upp på stan med systrarna Simonsson och Hugo, vi fikade lite och sprang runt som yra höns. haha, mkt trevligt, sen vart det lite stress på slutet så Johanna insåg hon skulle hämta barnen. Men nu är man hemma iaf, och funderar på vad man ska göra. :P


Mitt Liv.

Nu är det morgon.

Johanna våldgästade mig kan man säga, och nu är det musik, sen lär jag klä på mig och dra till frissan. :P haha, sen ska vi tydligen upp på stan, ingen aning om va vi ska göra där, va nå hon skulle fixa åt mor sin, sen skulle hon träffa Therese en vända.

Senare idag ska jag bleka frillan! =) Sköönt, så jag bli mitt riktiga jag igen! :P hehe,


Mitt Liv.

Godnatt!

Nu sitter jag med Johanna i telen, och har MTV på TV:n. Det spelar högt kan jag lova, så jag lär nog sänka annars dödar min sovande morsa mig snart. haha, eller nått i den stilen!

Jag och johanna har kommit på ett nytt motto. Varför gräva ner sig i sina problem, när man istället kan skratta åt andras?

Jag lever verkligen upp till det. ^

Kommer snart somna kan jag lova, då jag ska upp imon och iväg och klippa mig. Det vart inge foto imon med Jonna, får väl kanske ta det någon annan dag.


Mitt Liv.

Duschen / Navy CIS.

Kom just ur duschen. Det var skönt kan jag lova. :) Har precis börjat använda balsam, då jag inte gör det på sommaren, för håret blir så flottigt. Men på vintern så blir det att stå åt alla håll. haha, så då är det lika bra å försöka få ner det, annars kan man skrämma folk med det.

Nu är det Navy på TV:n, och det är ju så kungligt! Måste kila. :P



Love / Hate.

En ny kategori.

Alla stora bloggare håller ju på att rankar sina ute och inne listor, tänkte göra likadant.



Johanna Simonsson - Hon är ju som så många vet, inte riktigt normal. Och man brukar säga att ett gått skratt förlänger livet, då kan jag ju bara svara med att en dag med Johanna verkligen ger en ett helt nytt liv. Hon är så korkad ibland, och lever man på att ha roligt åt andra så kan man passa på att umgås med henne. Samtidigt är hon en äkta vän. Ibland får man slå och sparka på henne för hon ska förstå. Men andra gånger kan hon överraska en helt och hållet genom att förstå något före alla andra.

Spotify - Hur bra är det inte att kunna lyssna på hur mkt bra musik som hellst utan att behöva ha skiten på datorn? Det är ju rena rama himmelriket. Det bästa någon har upptäckt kan jag lova dig. Min dator är nog fyllt med annat skit, så behöver verkligen inte typ 4000 låtar oxå. Så det är jag njd med.

Navy CIS - En serie brukar vara bra eller dålig, men denna den är fan WOW! Heelt sjuuukt bra, jag älskar ju sånna kriminalare, och här har vi en jag verkligen har fastnat för. Abby som har labbet, hon är värsta svartrockaren, och det kanske inte är alla dagar man ser nått sånt. Sen har vi ju den berömda Gibbs, och han är ju bara som han är. Heelt cool.



Folk som inte har råd att köpa eget - När jag var mindre var det mkt så att folk snodde småsaker av varandra, och sen gömde det så att dom inte skulle hitta det när den andra kom dit. Men i äldre dagar så kan dom fan inte ens låta en bil stå? Fattar dom liksom inte att dom sårar en annan människa så jäävla mkt, det är fan kränkande. Och det gillas inte! Tar man något som är mitt, så ska man sen stå sitt kast oxå, för om/när jag får reda på vem det var som snodde min bil, så kan jag lova dig att en brandsläckare vid mig hjälper inte, det kommer bli fyrverkerier som ingen skådat förut!


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


HAHAHAHA, detta är nog bland det roligaste jag vart med om!


Musik.

Dagens låt.


Eminem - Kim


Mitt Liv.

Vart med Johanna.

Klockan ringde 10 över 8 i morse och sa åt mig att kliva upp. Det var ju bara att lyda den då! Johanna skulle komma och hämta mig efter att hon lämnat Tindra, men när hon väl kom, åkte hon förbi mig. haha, hon glömde bort att hämta mig. :P

Åkte hem till henne och städade upp på ungarnas rum, och det gick fort, för vi hitta nån jävla skiva vi poppade loss på. haha, mkt trevligt kan jag lova. Sen var det bara upp på stan en vända och träffa på Diana. In i en affär, och sen ner till Willys så hon fick handla loss där med. hehe..

Imon ska jag kanske fota Jonna, och sen ska jag iaf klippa mig, eller ja toppa blir det nog bara. Jag ska ha lååångt hår! ^ Men ska höra av mig till henne nu, och se om hon skulle fotas eller inte. Hoppas, för nu var det ett tag sen jag gjorde det, jobbigt. :P

På söndag ska iaf Johanna bada, då jag ska fota henne igen. =P Ska bli ganska intressant att se det, haha. Jag kommer ju skratta ihjäl mig när hon kommer upp, hon kommer ju frysa ihjäl. haha..


Nya Marabou med raspberry i, och nya Powerking. Gott!


Filmer / Serier / TV.

Nytt video klipp från New Moon.



Filmen kommer bli så jäääävla bra!


Mitt Liv.

Sitter hemma hos Johanna.

Jag tog med mig datorn hit en vända, och surfar omkring på nån stackars grannes bredband. :P Så går det när man inte har det låst. Då kan man råka ut för sånt. hehe.

Tänkte ta och berätta lite om vad som hände idag, jag skulle ju börja jobba kvart i 12, och jag drog upp till Johanna en vända, sen kom Therese och var helt stressad, så då vart jag det med. Så jag drog jag med, kom upp till jobbet och var helt galen, för jag kom en timme för tidigt. haha, men så var det. Sen fick jag iaf sluta 40 minuter tidigare. :D skööönt..

Men ah, imon blire fullsmäckat. :P Johanna kommer och hämtar mig, så blire hit och kasta in allt i garderoben. hehe, sen handla lite. Sen är det nog sängen .. ^^

Kollar på färjan nu, och jag ska fortsätta med det .. :P



Mitt Liv.

Ett snabbt inlägg.

Nu blir det till att skriva ett snabbt inlägg, då jag ska iväg och jobba om mindre än en och en halv timme, eller så. Men det ska nog gå bra, blir på Junibacken idag med. Som alla andra dagar typ. hehe. Men först måste jag verkligen in och duscha, ser fan ut som ett troll i skallen. Men jag skriver när jag kommer hem!


Mitt Liv.

Bloggeliblogg.

Efter tre långa timmar framför TV:n, har jag kommit på att den där jäävla reklamen går mig på nerverna. Helt seriöst, på kanal tre är det verkligen typ 4 reklamer på en timme. Och det är fan inte normalt, för det finns inte en enda svensk som inte lyfter på röven eller byter kanal när det är reklam.

Jag fattar inte ens varför dom har det. Det finns i tidningar, på hela internet, och så ska det förstöra TV tiden man har på kvällarna. Ska man behöva gå och lägga sig arg över reklamen på TV:n? Nej, det tycker jag verkligen inte.

Ska väl ta och lägga mig ner om en vända, snackar med Johanna i telen. Hon skrev och fråga om vi skulle röka, då ringde jag upp och sa, - Du röker, jag bloggar :P Visst var jag smart! ^^

Imon är det måndag, och ny vecka! Undra va man ska hitta på då! Nya möjligheter, nya tag!

Sov så gott alla!


Mitt Liv.

Fler besökare.



Vill du ha fler besökare till din blogg? Eller inte riktigt så, men vill du att fler ska upptäcka den? Bli då medlem på Bloggtrafik.nu och börja redan idag med att samla poäng, genom att besöka andras bloggar, och kanske just då hitta din favorit. :)


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


Är det något jag minns som trevligt så är det detta.
Men minns även att jag hade fruktansvärt ont i ryggen efter! ^


Mitt Liv.

Internet helvete.

Är det inte Blogg.se som krånglar så är det mitt internet, och jag vet inte om det är för att jag har en router som helt plötsligt vill byta IP nummer. Och det är förbannat jävla jobbigt, då man faktiskt gör något viktigt på datorn, och måste starta om den hela tiden. =/ Snart får LA-cable en spark i röven, jag har ringt om detta fel två gånger nu, tänker inte göra det en gång till. Det ska funka felfritt fan.


Mitt Liv.

Igår var det folk här.

Morsan hade bjudit hit massa människor, så hon var tvungen att stå och jag sitta vid bänken för att kunna käka. haha, det var fult vid bordet, så det heter duga. :P men trevligt var det, och god mat som fan, (ska nog klämma i mig en bit snart) haha.

Sen ringde Rikard mig och fråga va jag skulle göra, så det vart att hoppa ut och muppa med honom en vända, åkte hem till honom, bytte bil. Och sen ville han döda mig i den där stackars BMW :P Aldrig mer, farlig bil fan. Sen drog vi upp till Micke för han skulle hjälpa honom med nått. Så jag lekte loss lite med Lady, farlig hund. Hon ser ut som en varg. haha, inte trevligt. :P Sen drog vi hem till Rikard igen, och drog igång en brasa, så det kom lite värme i kåken, och varmtvatten. Så jag diskade upp åt honom, ser väl likadant ut idag igen kan jag tänka mig. haha, sen drog vi tillbaka till stan, och jag fick köra, han somnade. haha, fan vilen underbar bil att köra, helt sjukt!


Anki, Janne, Lotta och Göran


Sötnooooosen <3


Kändisar.

Årets blogg.

Satt och kollade igenom lite olika bloggar inatt när jag kom hem, och såg att Foki hade vunnit årets blogg. Och det var oväntat tyckte jag, men hon är värd det priset! =)
Sen såg jag även att Kissie hade vunnit kaxigaste bloggen, och det håller jag med om att hon är, men hade hoppats på att Katrin skulle ha vunnit den. Men vem kan slå en brud som bara har folk mellan 12-15 som läser en blogg? :P haha

Btw, Foki var sjuukt söt i den där klänningen och rosetten! :)


Årets blogg: Foki


Kaxigaste bloggen - Kissie

Bilder lånade från, stureplan.se


Mitt Liv.

Smörgåstårta.

Nu har jag klämt i mig en bit, eller ja, ska inte ljuga. Det vart två stycken bitar. Haha, men fan så m ätt jag blev, hemskt när man äter så mkt.

Rikard ringde nyss, och fråga om jag skulle med ut. Vist, det tackar man inte nej till. Lite frisk luft. :) Så drar hem till han först, och sen blire väl lite på stan, sen ska jag hem och sova. Så skönt. hehe...

Nu sitter jag på köksbänken, där morsan har sin dator. jobbigt fan, inte för att hon sitter på bänken men iaf, hon har ju en stol. Men jag orka inte flytta min röv. :P

C YA !


Musik.

Dagens låt.


Blir en dagens låt till. :)


Mitt Liv.

Smörgåstårtan är klar.

Det blir ju som sagt lite festligheter här ikväll, och nu är smörgåstårtan klar.
Och här kommer en bild.


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


Jag ryser verkligen.


Kändisar.

Yeees, Camilla - Bye Bye.

Äntligen! Igår fick den lilla söta rara (NOT) Camilla åka hem. Och det valet var inte bara rätt, utan jäävligt smart oxå. Slapp man en idiot i rutan. Hon trodde hon var bättre än alla andra. Haha, stackars liten! =D Äh, jag är överlycklig! Hon kan inte sjunga, och bara fjantar sig. Finns folk som sjungen 100 gånger bättre än henne.
Trodde hon verkligen hon skulle kunna sjunga en Michael Jakson låt? Haha, den var bra. Hon som har pajat två andra väldigt bra låtar, kan gått och väl sitta hemma och gråta! =D


Mitt Liv.

Om Mig, Marielle Sjelin.

 

Marielle Susan Sjelin - Född: 1988-08-15 - Hemort: Ludvika - Intressen: Foto, musik.

Folk säger att jag fått mitt utseende av min farsa, och mitt humör från min morsa, och det är väl kanske det enda jag är villig att hålla med om till 100%. Jag har ett humör som heter duga, och när det väl gäller dyker det upp. Det är inte många som fått sett den sidan än. Och hoppas väl inte att jag ska behöva visa den heller.

Har ett sjukt stort intresse för att fota, men inte massa skit. Utan fotar hellre mina vänner med massa olika teman och sånt. Har gjort några stycken sånna. Och jag är hel nöjd. Jag har bara hållt i vanliga digitalkameror. Men nu har jag mig en egen system kamera, en Canon 1000D och jag trivs hur bra som hellst med den.

Så finns det till intresse så fotar jag gärna just dig kanske, om du bor i närheten av Ludvika. Då jag fortfarande håller på och lär mig, så gör jag det gratis.

Min bil, finns nog ingen som inte har sett den. Men nu är den död. Den blev stulen den 25/9 -09, jag förstod på en gång jag aldrig skulle få se den igen. Men fel hade jag ju, men fick kanske inte se den i det skick jag hade hoppats på. Den var nämnligen uppbrunnen. =/ Den bilen var verkligen mitt liv, jag trivdes sjukt bra i den. Men nu är det bara leta efter en ny unik, som passar mig.

Mitt Liv.

God morgon.

Fy fan vilken kväll det var igår. haha, man har alltid kul när man är med Rikard, och fy satan va jag ville garva där ett tag, men kunde inte. =P haha, men ah, var hemma ganska tidigt för att vara Rikard som bestämde, men han skulle tydligen upp och jobba. Så jag körde hem honom, och så kom Johanna och hämtade mig, annars har jag blivit kvar där. Vägrade åka ut till honom i morse runt 5 :P Så då var det lika bra jag blev hämtad. hehe, ^

Idag blire lite festligheter här hemma, mkt trevligt! Smörgåstårta och så ska jag se Körslaget. Kan bli grymt med Rigo idag, med tanke på att dom ska välja en låt som körledarna har gjort. =) haha. Blir nå hiphop. <3


Gammal bild.


Musik.

Dagens låt.


Erik Grönwall - Is it true.
Bästa idol framträdandet ever.


Mitt Liv.

Idol och en sovande Rikard.

Sitter hemma hos Malin, och kollar på idol. Mkt trevligt, ända tills Rikard somnade. haha, eller ja, vilade ögona. Blir väl några vändor på stan sen i Rikards bil, kan bli trevligt. Med tanke på att den går som ett lass skit, och så är det jag som ska köra, då kommer den gå värre. :P haha.

På idol är det Michael Jakson tema, och det låter som att det är bra. :) haha, men ingen slår ju kungen själv.

Imon blir det smörgåstårta hemma, mamma har vart duktig och kastat ihop den. Mkt gott, jag känner smaken i munnen. Haha...


Ska va social nu, C Ya! :)


Dagens Bild.

Marielle just nu.


Mitt Liv.

Bloggtrafik.

Har ni inga läsar eller vill ha fler, så kommer här ett tips om hur man skaffar sig sånna, helt utan att behöva krångla eller liknande. Bara bli medlem på denna sida, så fixar sig allt! =)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=mariellesjelin


Dagens Bild.

Dagens bild(er).

Jag hoppade över duschen, ska ta den snart! Men istället så tog jag en runda med kameran, och försökte hitta lite roliga saker här i lyan som man kunde ta en eller två bilder på. :P hehe. Så här nere får ni några smakprov.





Mitt Liv.

Fredag idag.

Idag ja, är det ju Fredag. Och finns inte så mkt att göra en dag som denna, mer än att titta ut på regnet som bara öser ner. Tråkigt, men sånt är livet ibland.

Har precis gjort min mamma glad, jag dammsög hela lägenheten, och fy fan va dammigt det var under soffan, och bredvid hennes CD ställ. =/ Usch. Kanske skulle ta och hoppa in i duschen en vända, så man blir människa igen. Och ja, kanske ta fram kameran en vända, var ju ett tag sen. Men känner inte någon fotomani mer, tråkigt.

Ikväll får man se va det blir, kanske köra omkring på Rikard, om han kommer ihåg att höra av sig. Annars kan det bli problem, men han skulle ringa när han var på väg hem. Trevligt.

Kan bjuda på en fin höstbild.



Filmer / Serier / TV.

Final Destination 3-D.

Nu har jag kommit hem från Frasse, och denna gång kollade vi på Final Destination 3-D, men utan sånna där glasögon. Vilken var ganska tråkigt, annars hade man fått sett alla saker flyga hejvillt. :P haha, men ah, här kommer trailen iaf. =)




Mitt Liv.

Mammas pojkar & Inlåst.

Har nyss sett Mammas pojkar, och det är ett av dom mest patetiska program som någon har kommit på. haha, det är heelt sjukt hur vissa tjejer är mediakåta. Man märker sånt, efter hundra av detta program. haha, eller ja, sånna program.

Nu är det Inlåst, och det är ett av dom bättre programmen. Det är sånt som verkligen händer i verkligheten, sånt som är viktigt. Sjuukt bra. :) Men synd det är så några avsnitt. hehe.

Den 15 Januari ska jag på bio. =D Snabba cash. Tror den blir sjuuukt bra. :)

Och en sak till, har skrivit över tusen inlägg i denna blogg, ganska precis 1015 med detta. Sjukt kul för mig, jag strävar frammåt. hehe.




Kändisar.

Joel Kinnaman.




Filmer / Serier / TV.

Dagens film.

Helt klart en av sveriges bästa filmer. Alla filmerna som Johan Falk är med i, dom har något. Men dessa dom sätter ribban högt, det kan jag lova. Fy fan så bra dom är. Önskade bara att rollen Frank kunde vara med i dom sista oxå, men det är han ju inte. Och har kanske lite förståelse för det oxå. Men ah, bra är filmerna iaf! =)




Filmer / Serier / TV.

Filmer.

Folk säger dom gillar att kolla på film, men jag säger att jag ÄLSKAR! Jag kan slå på vilken film som hellst, vilken tid på dygnet. Jag tröttnar aldrig på en film som jag tyckte va asbra i början, den kan jag se än. :) Den har något i sig, som gör jag kan se den om och om igen.

Men ah, idag har jag och morsan sett film, först såg vi Johan Falk, finns ingen trailer på den, tyvärr. Men den var riktigt bra, det var den 4:de av 6 st möjliga. Men dom bästa är ändå dom tre första, för Frank är ju så snygg. :P haha

Men den andra vi såg var Final Destination 3. Man får ont i magen när man vet att döden jagar folk. :P haha, men dom filmerna är as bra, så ingen som sett dom, se dom för fan! :) haha.




Final Destination 3


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Stan snart.

Ska snart kasta på mig alla kläderna, som jag ska ha på mig. :P Sen kommer väl morsan hem snart, så då ska vi dra på stan. Först förbi Sandra och lämna en box å en film till henne, och ett smycke till Johanna. Sen upp på banken eller om det bli efter vi har käkat på kina. Mums.. Måste iaf sätta in mina pengar på mitt konto, orkar inte ha dom hemma. haha, för mkt.

Ska väl kanske egentligen sitta här, med tanke på att jag har så fruktansvärt ont i axeln, och det är väl inte bra. Börjar väl få nått man kallar Mus-arm :O haha, illa!

Imon blir det nog några vändor på stan skulle jag kunna tro, med tanke på att jag ska köra på Rikard! Kan bli trevligt, var länge sen man va med honom, eller såg honom överhuvudtaget. :P

Aja, klä på sig var det!

C YA!


Mitt Liv.

Ny duschad.

Fy fan va skönt det var att få duscha. Då är man ren igen. Inte varje dag det händer. haha, fast höll på att dra omkull mig i badrummet, haha, shiiit. Vart livrädd. :P

Kom ju hem från Frasse för ett tag sen, och filmen vi såg var as bra fan. Kommer ej ihåg vad den hette. Men bra som fan. :P

Ska nu klä på mig och sätta på en film. :D



Mitt Liv.

Film time.

Ska snart kila mig bort till Frasse, för vi ska se på film. Undra sa flundra va det kan bli för trevligt idag då! :P haha, efter det så ska jag hem och duscha, för att sen upp på stan en vända. Ingen aning om vad som händer efter det. Sånt man aldri vet om jag ska va ärligt. Ah, men nu ska jag dra! =)





Mitt Liv.

Godis råtta.

Snart är det TV som gäller, väntar på att klockan ska bli 20.00 så jag kan kolla på Navy CIS. Det bästa programmet ever, diggar Abs stenhårt. Hon är så jäävla cool! Sen är ju även Gibbs, totalt grym. Slår sina arbetskamrater. haha, efter det blir det Andra Avenyn. Och det är väl just nu sådär. Inte en höjdare, som det var förut. Det måste bli lite fart på Kitty, sen på Roxanna. :P Då tror jag det kan bli bra som fan. :)




Dagens Bild.

Katja och Mirva.


Mitt Liv.

Städat rummet.

Nu har jag vart jätte duktig, har städat rummet, och fixat till alla sladdar som tillhör allt från dator till mobil. :P Sen har jag vart iväg till Willys för morsan glömde massa saker, så då var jag snäll och åkte. För jag får ju låna bilen imon. haha, mkt bra kan jag lova! =)


Före


Efter


Mitt Liv.

Nya funktioner.

Nu har det hänt lite saker här i min blogg, några märker kanske och andra inte. Så därför skriver jag detta inläg för att förklara vad det är.

Över min bild här till vänster finns det två stycken flikar, trycker man på den vänstra så kommer man till något som jag har kallat Portfolio, där jag samlar alla mina bilder, eller ja, inte alla. Men utvalda, och vart väldigt nöjd med den delen av bloggen. =)
Och trycker man på den högra, så kommer man såklart till min Bilddagbok.

Kommer kanske upp fler flikar, vet inte än, får se!


Dagens Bild.

Hugo.

En gammal bild på Hugo som jag fixade och trixade lite med! Tyckte den vart väldigt bra.



Mitt Liv.

Ny blogg.

Eller vad man ska kalla det, jag döpte den till Portfolio iaf. Får la hoppas att det blir fler bilder än dom som ligger i nu. :) Den ska ju nästan vara full iaf. haha, Lägger upp en länk och en bild längst ner sen. Så är bara klicka er in där.

På måndag då har man lite och göra, Jonna och Linn ska fotas, det kan bli riktigt bra faktiskt! =) Hoppas jag iaf, haha. Så blir det sånna fina höstfärger med alla träd å skit. :P haha

Ska kolla på film med Frasse imon, undra va han plockat fram nu då. Haha, det är alltid nått bra, men sista filmen vi såg, den sög verkligen. =/ haha



Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

På väg ut.

Ska kila ut en vända, är nog snart tillbaka skulle jag kunna tänka mig. =P



Mitt Liv.

Sitter här än.

Sitter ju fortfarande här sen senaste inlägget. Och det är fan inte roligt, för snart har jag ligg-sittsår. =/ haha, för jag har antingen setat här eller legat i sängen hela dagen, har inte ens klätt på mig. Men vem fan bryr mig, när man snart ska klä av sig :P

Glömde ju berätta i förra inlägg att farbror blå ringde och hade ett litet förhör med mig över telen. Haha, det är inte alltid det händer, men när det väl gör det är det ju lika bra och svara på frågorna. haha, ^^

Har iaf kollat klart på Navy CIS, eller iaf tredje säsongen. Och det var ju lite tråkigt, var inte alls beredd på att det skulle sluta så där. =/ Men det gjorde det. haha, ^

Hoppas försäkringsbolaget hör av sig imon, eller att pappa ringer dom och hör hur fan det går. Tänker fan skaffa mig en bil snart, å då lär jag ha lite stålar fan. haha, går liksom inte att köpa en sån utan pengar.

Sitter nu och kollar på Roast på Berns, ganska värdelöst så det blir kul. =/ haha, då är det nå fel fan.

Måste även lägga en liten tanke på Johanna som jobbar natt idag, usch. Jobbigt fan. Eller ska man säga. -Synd om dig. :P Nej, det skippar vi.


Mitt Liv.

Ligger i sängen.

Vaknade i morse och va så jääävla pissnödig, trodde mitt liv var slut. :P Men fanns ju bara en sak att göra åt den saken. :)

Har iaf nyss duschat och grejer. Mkt skönt kan jag påstå, aldrig fel att bli extra ren. Satt nog ner på golvet iaf i en 30 minuter, det var skönt som fan.

Ligger nu och kollar på Navy CIS som vanligt, men är snart klar med tredje säsongen. Sen är det bara vänta tills vi kommer ner till Ullared, och se om dom andra finns där. :)

Igår var jag hemma hos Johanna och hon fick nå frispel, och började tatuera sig själv. Ganska kul att se, med tanke på att hon satt i kolsvart, å hade ont. :P Maskinen la av, och ville inte starta efter att hon gjort ett sträck. haha, det var kul som fan kan jag lova. :P Men sen fick vi igång den.



Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Kom nyss hem.

Förstår mig inte på folk som lever kring bloggen, helt ärligt. Vem fan orkar uppdatera mellan 3-9 gånger om dagen? Sånna människor utan liv möjligtvis. Det är ju sjukt. Orka!

Aja, kom just hem iaf, har vart bort till pappa och lämnat ifrån mig mina nycklar till bilen. =/ Fy fan, det känns. Men fick arbeta lite när man kom dit oxå, han höll på och rensa rabatten, och då hjälper man till, snäll som man är. :)

Nu kanske man ska ta och städa rummet, fan hur det ser ut alltså! =/ Men jag vet inte om jag orkar. haha, sånt som visar sig sen.


Känner fortfarande den där hemska doften i näsan. Det är fan inte roligt alltså. Jag vill ju verkligen tro att det inte var min bil, så är ju inte fallet, det var så mkt min. :(

PÄRLAN!




Mitt Liv.

Falska vänner.

Jag har kommit på att jag gör något helt omedvetet när det kommer till så kallade vänner. Helt plötsligt kan jag bara sluta skriva till någon, och då vet jag att om den inte hör av sig på ett tag så är den inte min vän. Enkelt, och förbannat bra. Varför ska jag hålla på och slösa energi på sånna som inte ens är mina vänner egentligen? Det är ju bara onödigt. För skriver inte personen till mig, så är det ju ett bevis på att det ändå alltid var jag som hörde av mig, eller så. Och sånna behöver jag inte ens i mitt liv.

Nu till en annan sak.
Kom just hem, var ut en vända med Johanna, Therese och Christoffer. Var upp till vindkraften, och skika lite. Sen åkte vi en vända hem till CD, splade lite TV spel. Så jag fortfarande har kvar de där i fingrarna, för jag ska bli kung på det. :P haha, sen nu är man hemma, ska väl snart lägga sig och sova lite. =)

Imon vet jag inte nå vad som sker, får la se när jag vaknar om jag ens orkar kliva upp. Men lär nog en vända till pappsen eller om han kommer hit, vi får se. Lär lämna ifrån mig nycklarna och massa sånt till bilen. =/ Vill egentligen inte göra det, för då har jag inga minnen kvar. Men men, bara massa bilder, och en halvt bucklig skyllt. haha.

Mammsen fyllde år idag oxå, har inte glömt bort att gratta henne. =) Paketet står i hallen obrutet. Ska väl kanske bygga ihop den åt henne imon, om jag orkar :P haha.


Mitt Liv.

Bogserade bort liket.

Nu har jag nyss kommit hem. Var iväg för att visa bärga vart han skulle någonstans. Så fick ju se den en gång till. Och just när jag såg bilen så förstod jag inte riktigt att det var min bil, den jag har pkt omkring i, och haft mina resor med. Men sen när den åkte iväg, då förstod jag. - Fan det var ju min bil. Det var lite jobbigt kan jag säga, men har inte fällt en enda tår än, och tänker inte göra det. Jag har mer skrattat mig igenom detta, för att jag hela tiden sagt, -Händer inte mig. Men även jag hade fel.





Mitt Liv.

Vila i frid, OEZ 060.



Mitt allt. 1989 - 2009

Min ögonsten blev bara 20 år gammal. :(


Mitt Liv.

Nu har jag sett min bil.

Jag och Johanna drog iväg imorse vid klockan 9, och skulle se om vi hittade på bilen. Vi åkte hela vägen till Skinnskatteberg, och ingen bil. Så vi åkte tillbaka, och jag ringde till polisen, å han försökte förklara för mig vart den stod. Men ah, det gick ju som det gick. Så vi stannade igen, och jag ringde, då vart jag kopplad typ 3 gånger innan jag kom till rätt människa. Så han förklarade för mig igen, men tillslut gav han upp, så han tog mitt nummer så att han som var med och hittade bilen, Jesper. Skulle ringa upp mig, så han kunde förklara, men ingen ringde. Men då hittade vi den.

Och här är resultatet!















Mitt Liv.

nu är min bil upphittad!

0-69591be0e2f3b37b773924010cc9ac3b.png

Kolla varifrån!

nu är min bil upphittad!


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.



;)


Mitt Liv.

Mötet gick kanon.

Var iväg på ett möte klockan 10. Det gick hur bra som hellst, kan väl säga att det känns som det kommer funka.

Ligger för övrigt i sängen och kollar på Navy, och jag är helt fast. Det är nå sjukt med den serien. haha, ska se klart denna skiva, sen ska jag hoppa en vända in i duschen tror jag, känns som det skulle behövas lite tvättning. haha, ^^

Ingen aning om vad som händer sen, och har annars inga planer denna vecka. Känns skönt, får la se om dom ringer om nå mer jobb. Kanske skulle va lite skönt det med. hehe, ^

Nej, en rök. Sen ska jag se klart, så jag blir ren nångång. C YA !


Mitt Liv.

Fika på Engel.

Johanna ringde och frågade om jg skulle med på stan, fika med Diana och Robert. Mycket trevligt, satt där ett tag, diskuterade lite. :) Drog först ner i källaren med massa saker, med morsan. Så hon vart av med lite grejej. Kan vara trevligt att få lite gjort ibland. hehe, sen iväg till tobaksaffären, och hämtade ut ett paket. Ännu trevligare fan.

Ska väl lägga mig till rätta, och slå på lite Navy CIS, och ha ont i magen.


<3


Mitt Liv.

One day.

Idag är en sån dag då man verkligen känner att man är utan bil, skulle nämnligen ha lämnat in den idag, så min taklucka vart lagad. Men slapp ju som sagt lägga ut pengar på det. Men hade ju vart skönt att ha en bil. Men det har jag ju inte nu. :P

Idag vet jag inte va jag ska göra, kanske hjälpa morsan ner till källaren med massa bröte. Får la se hur mkt det är som ska ner, haha. Är väl om inte annat bara kasta ner det för trapporna, slipper man ju bära det. haha ^

Johanna skulle nog höra av sig när hon hade vart hem och städat. Får la se om hon kommer förbi en vända.

Nej, en rök. :) C YA!


Mitt Liv.

Ett inlägg till, sen godnatt.

Kom just hem från Johanna, var där en vända och kollade på Färjan, sen de där Hollywood fruar. :P Dom är ju så jääävla dumma hu huvudet, så det är ju ett måste att se. Tycker Maria är den sjukaste, hon som inte ens minns vad det var hon gjorde i sverige. ^^ Det är ju humor på elitklass. Sen den där Anka då, henne ska man nog ta sig ett snack med. haha, som gnäller på svenska människor att dom inte stryker tvätten, vem orkar stryka barnkläder? :O Dom blir ju ändå skitiga efter en kvart. haha, idiooot!

God natt med er. =)



Mitt Liv.

Måndagen är här.

Och jag orkade knappt kliva upp ur sängen, det har nog blivit för mkt sömn denna helg. Det kan jag lova. =/ Somnade igår, och så hör jag på låångt avstånd att det vibrerar, så var väl bara vakna då. Johanna som ringde. Mupp. ^

Har vart en vända på stan med Johanna och Tindralutten, tog en fika på engel, och sen vare bara arbetsförnedringen som gällde för henne, dock inte för mig. =P Har slutat med de där. (A) Sen drog vi en vända på dollar, hittade två armband. Ett sånt jag hade förut, som en viss Coffe hade sönder, IDIOT!

Ska nog snart ta mig en simtur i duschen, känner mig äcklig som fan. Ikväll blire kanske en vända ut till Johanna, får se om jag orkar. :)

Pappa har iaf avbokat min tid som jag hade på OK imon, har ju ingen bil, så varför ska jag då ta upp en tid? :P På onsdag ska jag på möte med min jobbcoach. Funny, NOT!!!


Mitt Liv.

Helgen har vart lugn.

Och det har vart skönt som fan kan jag lova. :) Man behöver inte göra något, bara gutta sig framför TV:n. Och det är väl så jag har spenderat min fina helg. Eller ja, var ut till Morfar igår, för han fyllde år. Så var där och käkade lite. Och det var god mat som vanligt.

Kollade även klart på min NCIS box, den första säsongen som jag har. Blir väl snart till att se om jag hittar den andra lite billigt, kan ju kolla när jag åker till Ullared =D Där kanske man hittar både de ena och det andra i box format. :) haha, men måste snart införskaffa mig ett nytt ställ, har inte plats med så mkt mer snart. Kan bli jobbigt då. =P haha, klart allt ska synas, kan ju inte stoppa in det i garderoben. :P

Ska väl kanske ta och göra nått nu, eller vet inte om jag orkar ! :P haha


Musik.

Dagens låt.



Låten är mkt bättre än orginalet! :D


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Prison Break.



Nu har jag sett sista säsongen av Prison Break. Den var helt okej, slutade verkligen på ett helt annorlunda sätt än det jag hade tänkt mig. =/ Filmen som är åt höger är den delen man aldrig fick se i serien, så man kan väl säga det var tur jag beställde dom båda. Annars har jag blivit förbannad. ^

Usch va jag grät när Michael räddade Sara ur fängelset och lät sig själv stryka med i planen för att hon och deras barn skulle klara sig. Det är faktiskt ganska starkt gjort.