Mitt Liv.

- Fest Hos Anette

Nu sitter man hemma hos Anette , och det är hur mkt folk som helllst här; Sandra , Sandra , Flaffy , Buken , Mia och Amadeus ! =) Och sen blir det väl kanske mer ! Man kan ju hoppas, så det blir lite drag på detta ställe ! .. ^^

Jag blir så förbannad på folk som är i min blogg, som inte har ett skit med mig att göra =/ Det är ju så man blir gråhårig ! =/ Och jag blir lika förbannad varje gång ! ..

Nej, nu ska jag ta och hälla i mig groggen, så jag uppdaterar kanske senare ! .. eller så blir det imon.. =)

Ledig i helgen! Sen börjar jag på måndag ^^ klockan 2 , före det har jag körning ! .. =D

Ciaaao ..

Mitt Liv.

- Prison Break

Nu har jag fått den andra boxen av pappa , eller ja, jag fick den i förrgår ! =)
Har redan sett två skivor , är inne på sista nu ! haha ^^


Ska snart iväg och jobba ! .. Hinner inte skriva så mkt mer ! .. Kanske kan skriva lite sen ! ..


=)

Mitt Liv.

- Heelt Slut

Japp, det kan man verkligen säga att jag är ! =/ haha .. Jag orkar fan inte stå nå mer , mina ben vill inte det iaf ^^ haha .. Jag ska jobba nästa vecka med , samma tider , men på fredagar börjar jag 12 , slutar 6 .. så det är skönt ! haha =)

Ja , justja! .. Jag har ju fått en till läsare , Hej Anettes Mamma =) hehe ..


Nej, idag ska jag till mormor ! .. och käka lite , och peo ska få paket av mig , han fyller väl år imon eller idag ^^ haha .. Så ska han köra mig till jobbet ^^ haha , =) Skööönt ! ..

imon blir det fest =) Det ska väl bli trevligt ^^


Föresten , Hemköp i marnäs ska bli Willys ! .. haha ^^

Mitt Liv.

- Jobb

Nu har jag fått mig ett jobb, eller ja.. Jag jobbar extra än så länge , så jag hinner få ihop lite pengar iaf, för det var ganska lite folk, och ganska mkt att göra på Laggen ^^ haha ! .. Men bra kul var det , förutom att man fick ont i fötterna, och ryggen ! =/ Men det är sånt man får räkna med när man står från 2 till 10 på kvällen ^^ haha ..

Idag har jag körning klockan 11, sen börjar jag jobba klockan 2 ! .. =) haha ^^

image345

Mitt Liv.

- Flyttar

Jahapp, då var det klart nu då! Anette sa nyss upp sin el och sitt bredband, hon säger upp lägenheten senare idag , sen finns det fan inte återvändo. Den 1 december byter jag adress , till sollentuna ^^ haha ! Detta är sjuukt , för ett år sen , var det ett skämt , nu är det allvar =O Undra hur detta kommer sluta egentligen! =/ Är inte så förbannat säker på om jag vill veta det heller ^^ Haha ..

Jag kliar mig i pannan och undrar om det är en dröm ! =/


Jag har fan fler ovänner vid mitt nya hem, än vad jag haft på 19 år här ^^ Fattar inte själv hur man lyckas , men jag har gjort det iaf ! .. Inte mitt fel ^^


HJÄLP VAD HAR JAG STÄLLT TILL MED ?!

Musik.

- Dagens Låt

P Diddy Ft. Keisha Cole - Last Night
Skiiit sköön =)



Filmer / Serier / TV.

- Dagens Filmtips

är som ni ser - Se Upp För Dårarna

Den är riiktigt kul fan ! En dotter försöker lära sin pappa snacka svenska ordentligt. Hon blir lika irriterad varje gång han säger dårarna, istället för dörrarna ^^ haha ! Nej, den är heelt klart sevärd ! =) och det är ett måste, så ingen kommer undan! =) haha ..

Baksidan Lyder;
Två tjejer i 20-årsåldern. Så lika, så olika. Elin, dotter till en självupptagen kriminalprofessor, och Yasmin vars pappa är en turkisk hjärtkirurg som får nöja sig med att köra tunnelbana i Stockholm, träffas när de söker till Polishögskolan. Tuffa intagningsprov, röriga kärleksrelationer och känsliga familjeförhållanden sätter deras vänskap på prov i väntan på intagningsresultatet... "Se upp för dårarna!" är en kärleksfull berättelse om utanförskap och vänskap, om stolthet och fördomar, om två tjejer med huvudet på skaft och framtiden för sig.

image344

Mitt Liv.

- Papper

Jag vet inte om jag gillar de där med att det dumpar ner massa papper i min brevlåda som man ska fylla i ^^ Det kan vara så jäävla jobbigt om det är miljoner papper , men denna gång var det bara ett papper att fylla i, sen var det två sekretess papper, som jag skulle skriva under. =) Sen ska jag skicka tillbaka de där, med papperet från polisen, och mina betyg!

Igår var jag hemma hos Anette, och hon hade införskaffat sig två st. nya album, som hon satt och satt in alla bilder i, tror hon fyllde dom rätt snabbt ^^ hehe, sen slog vi på Sleepers, och jag somnade, vaknade när bacon fick ett skott i pannan ^^ haha , och då vart anette glad igen =) Och jääävlar va ont jag hade i mina knän efter de där =O haha , jag somnade väl med bena ihop, för anette satt i andra änden, =| haha , och fy fan vilken ilska jag hade i mig igår ! =/ Tur jag somnade utan tvekan , så jag slapp tänka på det!


Haha, jag säger ingenting så har jag ingenting sagt ^^
Om man skulle ta och förstora brösten kanske, eller va säger du anette?
HAHAHAHA , det är ju så man avlider! Och så vill man inte att sin dotter ska
synas med kläder på. =O Stackars unge som får växa upp med en morsa
som vikt ut sig , för att hon förstora brösten =D Haha, kan inte sluta skratta!

Mitt Liv.

- Nyss Kommit Hem

Det är som rubriken säger, nu har jag nyss kommit hem.
Trampade så fort jag kunde på cykeln hem från Anette! ^^
Och jag höll fan på att frysa fast! =O Haha, den äckliga hösen är på väg. =/



Nej, ska sova nu! Skriver mer imon =P

Mitt Liv.

- Bruden Som Kollar På Ganska Mkt Film

Jag är nog som han säger, -En riktig filmnörd!! 
Ja, men sitter man hemma, och inte har något att göra,
klart man slår på en film, isf att sitta upp och ner ^^



  


image343


Nästan hela min DVD samling ^^

Mitt Liv.

- Tack Alla

För alla kommentarer jag får..
Det börjar bli mkt mer nu , än vad det var i början!


Skriverier.

- Skratta Eller Gråta

När jag ser dig, ser jag er !

image339

Då jag verkligen berättade saker om mig själv till dig, trodde jag du skulle vara ärlig tillbaka. Men den sparken fick jag rätt i ansiktet. Jag var så blåögd att jag trodde vi var vänner som kunde berätta saker för, men så var det tydligen inte. Och du blir förbannad när jag kallar dig player, är det så jäävla konstigt? "när jag verkligen försökt visa" -jag skiter i om du FÖRSÖKT! För att det skulle nå fram till mig, var du tvungen att KLARA av det.



Men nu är som sagt allt över. Och du ska få se en vacker dag. =)

Mitt Liv.

- Min Lilla Hörna

Ja, tänkte lägga in lite bilder på min dator, och på stället jag sitter vid ^^


  


image338

Skriverier.

- Hatar Dig!

Det finns ingen annan människa än du, som har lyckats dragit ner mig i skiten. =/ Bara för att jag inte är som du vill att jag ska vara, så ska jag få ut för det. Fan, du kunde ha gett mig ett manus så jag skulle veta och säga i vissa situationer. Isf att bli fly förbannad på mig! Ibland när jag inte ens har gjort något fel. Så blir du skit förbannad. Fattar inte hur fan du orkade. I flera jävla månader. Hur fan orkar du med dig själv? Lev du ditt jäävla perfekta liv själv, jag vill/tänker inte vara del av det mer. Jag orkar inte med dig, att få ut för saker som jag inte ens ha gjort! Du vet hur jag är, men ändå skulle du hacka och ha dig!
"jag har brytt mig" - den frasen kan du trycka upp någonstans. För du vet fan inte ens vad det ordet betyder! Det är då ett som är säkert. Och allt annat du sagt, bara rena rama speleriet, och du kallar mig falsk? HAHA, snälla nån! Är det nån av dig och mig som är det, så kan du titta dig i spegeln för att se svaret!
När du gjort något, så var det heelt okej, eftersom att detta var mellan dina regler, men jäävlar om jag gjort något ! =/

Kommer aldrig glömma den gången jag var på krogen bland dom första gångerna. Redan när jag gick var det någon som vart fly förbannad, och när jag kom hem var ju inte saken bättre. Jag sa att jag hade dansat kring stången och att det var allmänt trevligt, svaret jag fick var "Jaja, hora. bra du ger grabbarna signaler" eller nått i den stilen "jag vet hur vi grabbar tänker" - Ja, so what ? =/ Jag skiter väl i dom.. Men tydligen gjorde inte du det. Utan du hakade upp dig på de där..


Nu är allt äntligen över; och du , mina snyftmess.. Hoppas du inte tog dom för allvarligt !


image343

Mitt Liv.

- Övningskörning

Idag hade man körning klockan 11 , och jag fick börja med att göra säkerhetskontroll på bilen, hon herreguuud .. Aldrig mer , försutom när jag har uppkörning! Men fy fan vad jag lär plugga det alltså! Annars kommer det aldrig sitta i skallen =/ Sen efter det kom Tvillingarna och hämtade mig , så åkte vi till dollar =) Absolut trevligt ! haha ^^ Sen vidare in på kinatown.. God mat har dom oxå , men idag var det inte så gott. jag vet inte vad det var ! =/ haha ...


Jag vet inte nå vad jag ska göra, inatt fick jag inte sova fören klockan var 3-4 =/ haha ..


image342

Musik.

Dagens låt.

Heelt klaart sköön =)


Mitt Liv.

- Liseberg

Hittade massa gamla kort från spegelhuset på liseberg, som jag tänkte bjuda lite på ^^


  
   


Sen hittade jag massa andra från samma resa;

   
    
    

Dagens Blandat.

Dagens humor.

För flera år sedan, gjorde jag en sak. Som jag får höra av ilip än idag,
tänkte att ni andra oxå skulle få ta del av det ^^


Jag fixade till mitt håt, och satt på mig nån ful
skärmkepa, och ett par ganska för små brillor ^^



image324

Ser ABSOLUT inte ut så idag ^^

Mitt Liv.

- Tråkig Söndag Igen

Jahapp, då var vi här igen! En sån tråkig söndag =O Morsan är iaf full än ^^ HAHA , hon höll på å dra en volt från balkongen igår =| Sen vaknade hon på golvet i morse ^^ haha , Jadu , hon blir alltid fullast på fester , fattar inte de där.. Det räcker med att se henne , så dricker inte jag ! ^^ haha ..

Imon har jag iaf en lärning klockan 11.00 =) Måste komma ihåg det fan .. haha !

När Anette kommer hem , ska man muppa med henne =) Kanske bli nån cykeltur eller något ^^ haha .. det brukar visa sig vad vi ska göra , och inte ^^ haha



Vad ska ni alla andra göra en tråkig söndag som denna ?

Mitt Liv.

- AIK möter Malmö Hemma

Idag klockan 17.00 möter AIK, Malmö hemma på Råsunda. Och jag får inte vara där och bevittna det hela.
Nej , för min pappa tänker aldrig på mig, utan bara på sig själv! =/ Tänk om jag oxå hade velat se när malmö får fett med stryk =O Men nejdå, jag ska sitta här hemma och gråta hela dagen istället! Fy fan , om jag åkte på nått sånt , skulle jag få skäll !



image323

Filmer / Serier / TV.

- Dagens Filmtips

Mitt liv som popstjärna =) Heelt klart ett tips för dom som inte sett den ^^


Mitt Liv.

- Bonde

Haha , hell yeah för bondar i boots och hatt ! =) Små flätor och piskor ..
Ante, jag ska allt ta hand om dig i ladan , så ska du få se på fan ;)





Nejdu, nu måste jag se klart filmen ! ^^ Höres imon !

Musik.

Dagens låt.

Texten är totalt överbra ! ^^



Mitt Liv.

- Philip Är Hemma

Nu har äntligen Philip kommit hem igen! Har saknat att få tryk i röj-flaggorna ^^ haha

Han är väl lika brun som en överbränd pepparkaka , eller något (A) haha
Brukar ju vara s iaf, tom. när han är hemma blir han så, ORÄTTVIST ! ^^


 


Han är så heet, så heeet ! (8)

Mitt Liv.

- Marielle Sjelin

Jag hade lite tråkigt, så jag tog en massa bilder ^^

    

Kändisar.

- Britney Spears

Någonstans har den människan tappat förståndet ! Hon har liksom två ungar att ta hand om , och det ryktas om att hon är med barn igen ! haha ^^ Men denna gång vet hon inte ens vem det är som är pappan till det.
Stackars krake, att försöka hänga sig i ett lakan , med siffrorna 666 i pannan, låter inte så speciellt normalt. Att helt plötsligt komma på att man ska raka av sig allt hår , låter inte heller så speciellt normalt! ^^

På dessa bilder har hon sin vackra peruk ^^


 

Mitt Liv.

- Foten

Min tatuering på foten!
Finns ingen som har en likadan,
för det är jag själv som gjort mallen ! ^^


image310

Mitt Liv.

- Hur Klantig Kan Man Vara ?

Jadu , den frågan kan man ställa många gånger!
Men detta tar fan priset , =D
Sandra tvärnitade med fram bromsen på moppen,
på rullgrus av allt ^^


Så det som står i detta tidningsutklipp stämmer dock inte !
Var inte jag som körde ! ^^


image309

Mitt Liv.

- Mr. H

Den bästa av dom alla, är den enda jag inte ha nämnt i denna blogg!
Ante har iaf en kommentar om honom, -Hårig! =|
Äh , va fan ! Han är ju en hund , klart han är hårig ^^


Här är den där Hubbe =) Och han håller i sina kyckling vänner =) haha .. ^^

image308
Vem vet, ni kanske får höra mer om honom ! =)

Filmer / Serier / TV.

- Dagens Filmtips

dagens tips blir; Nattbuss 807


Den är heelt klockren ! Jag lovar er att allt dom säger i filmen , kommer fastna i skallen på er ^^
Det har dom gjort på alla oss som tittat på den, dom sitter där än idag ^^

Det är helt klart en B-film , kassa skådisar och kass handling , men den är så kass att den blir bra (A)


image306


Mitt Liv.

- Finnmarksturen

Vilka förbannade idioter! Man ska då aldrig få sova för att den där gubben ska stå å vråla i miken , så man blir vansinnig =/ Starten går vid 10 , men ändå ska han hålla på å intervjua massa andra å vråla , och spela massa kass musik i dom där stackars högtalarna =/ haha ^^ - Trampa på, trampa på, hej vad det går. Det är ju så man blir mörkrädd =O haha

Sen senare idag , ska jag ut och glida lite bil =) eller ja , kära tom. ^^ Ska hämta Lisen i Smen.


Jag kan då bara tala om att det fanns fan ingen fullare än Tuppen igår ! haha , hon höll på å dra sig en vurpa på cykeln , sen viste hon inte om hon skulle rakt eller inte , men hon fortsatte köra i backen ^^ det var nerför ^^ haha !


Mitt Liv.

- Grillning

Har typ vart nne hela dagen , eller ja .. till och med legat under täcket för att det var så jäävla svalt under =) Ute var det ju för fan 500 grader , typ ! haha ^^ Så jag har plöjt igenom massa filmer , jag sett typ 10 ggå ^^ Men det är alltid bra , för då kan man somna om man vill , utan att missa något ^^ Sen har jag tagit en massa bilder på mig själv , hade så tråkigt.. Och då kan man kasta fram kameran en sväng , och leka lite ^^ Och jag lyckades nästan med en lika bild som jag tog när jag och Anette var ute för nån vecka sen, och en sån som Simone ville härma ^^

image301


Sen har man ju vart ut och grillat lite nu på kvällen , och man tog ju då lite kort ! ^^ haha , men fan va mätt jag är , tror jag sprängs snart =O haha , och inte var det så gott som jag trode det skulle vara , men va fan , jag vill ju inte svälta , när det inte fanns något annat på menyn ^^ haha ..

   

Skriverier.

- Därför Älskar vi Killar

  • * Sättet de ser ut på när de nyss har duschat och har en handuk slarvigt knyten runt höfterna.
  • * Den där djupa rösterna de får på morgonen.
  • * Deras rufsiga hår när de är precis nyvakna.
  • * Att de hur lätt som helst kan få oss på bra humör genom att se på oss med deras hundögon, tills vi börjar le.
  • * Den där otroligt sköna känslan när dom kysser oss i nacken.
  • * Det där gulliga,frustrerade ansiktsukttrycket de får när de försöker få av bh:n utan att lyckas.
  • * Sättet när de sätter händerna på våra höfter när vi går igenom ett rum fullt med folk.
  • * Sättet på vilket våra händer känns så otroligt små inuti deras.
  • * Hur det erbjudet oss deras jackor, fast att de bara har en T-shirt under och det är jätte kallt.
  • * Hur de ser ut som små barn när de sover, fast att de är hur tuffa som helst när de är vakna.
  • * Det där gulliga ansiktsukttrycket när de tvinnat ens hår och så blir de en tova som dom vill få ut själva.

Filmer / Serier / TV.

- Dagens Filmtips

Hata Göteborg - Den var bättre än vad jag trodde den skulle vara , när jag hörde om den!
Det var en hel del kända ansikten med i den, bl.a Han som spelar Aron i Fjorton Suger , sen han med sommarplågan , hej hej moniCa !
Det var en sån sommarfilm, som man inte kunde sluta titta på, även om man ville! Fotboll på stranden, brasa och gitarr på stranden, bara sånt man drömmer om i denna lilla håla ^^

Tidningarna gämför denna film med Fucking Åmål, och säger att männen har fått sig en egen sådan ^^

Baksidan lyfer följande;
Hata Göteborg är historien om ett grabbgäng där vänskapen mer börjat likna en terrorbalans och slagsmålen blivit viktigare än fotbollen. När göteborgaren Isak dyker upp och visar att det finns mer i livet börjar det hända saker i gänget.


image300


Mitt Liv.

- Ansiktsmask

Jag började lite fint med att städa, men det orkade jag inte med.
Så jag drog på mig en ansiktsmask, för då har jag en viss tid på mig att städa klart ^^
Fan va smart jag är ! =) Haha ..
Så lägger jag in några bilder med ! (A)


  

Dagens Blandat.

Dagens humor.

Dagens roliga går till Shan Da Man. Han är heelt klart det bästa som satt fötterna på en scen =) Sånna ståuppare brukar vara tråkiga , men han är riiktigt kul fan =)


Skriverier.

- Minnen

Det finns egentligen hur mkt som hellst, som man skulle kunna skriva under denna rubrik! Men en sak är säker , finns bara en sak jag ALDRIG kommer att glömma. Men vet inte om jag vågar skriva så mkt om det! Eller vågar och vågar, jag vill nog hells inte nänmna något om det istället!

Jag har mkt minnen med många människor. Bl.a Anette - Philip - Andreas - Ante - och alla andra vänner.


Kan ju börja med Philip, han började jag snacka med 2001 eller något i den stilen. Jag och EriCa hade tråkigt en ludvika fest. Så vi gick hem till pappa, satt oss vid datorn och in på den berömda chatten Aftonbladet. Och så var det två grabbar som började skriva till oss, och vi nappade väl. Snacka på nätet kan man ju göra med alla liksom. Dom frågade oss om vi hade nummer, så vi gav ut mitt och dom ringde upp. Inte fattade man mycket av vad en skåning sa, men till slut gick det bra. Vi snackade varje dag med dom tror jag. Sen så addade man gänget på MSN. Man kunde få samtal mitt i nätterna av Philip, och han var jätte full. Sen höll man honom sällskap från och till gymet. Riktigt trevliga tider var det, har fortfarande kontakt med honom och nu är det så att - i miss him !

Anette då? Henne har man kännt sen man var liten, eller ja mindre! Vi har alltid så jäävla kul när vi är tillsammans, ingen kan stoppa våra dumheter då. Alla gånger vi vart ute sena nätter , och tidig morgon ^^ Vi har setat i stadsparken , och kollat på massa fula människor , han på cykeln "If u are not tyst i´m gonna kära ner cykeln i halsen på dig" , HAHA ^^ Det är något man inte glömmer, =P Våra sthlm resor - tro inte jag glömmer dom. ^^ Den gången vi var där i flera dagar , det var bara något inpuls vi gjorde på nån timme, haha.. Och sen helt plötsligt satt vi på bussen. =) Vi hade lägenheten för oss själva, och vandrade så bena skakade. Den andra resan vi gjorde, då Marielle somnade på en parkbänk. haha, det är oxå något man kommer ihåg, för jag vart ju fett sjuk. Finns mycket mellas oss, fan =)

Min egna Anderas, går inte att beskriva hur mkt jag saknar dig! Efter tre år med dig, går det inte att beskriva fan. du var det bästa som fanns för mig, att vi hamnade i samma klass. Och att vi blev så bra vänner, det är fan ett under. Du är guld värd för mig. Ingen annan finns som du gör. Funäsdalen, då vi hade så kul. Du och Matias skulle hacka grönsaker i käket i vår stuga, men Jannice skickade ut er lika snabbt. =) Alla dom gångerna vi satt själva i soffrummet, och bara snackade. Och den degen du gick från mig på studenten, kommer jag aldrig glömma. Det är något jag tänker på varje dag. Hur jag gräät i din famn, å grejer! Trodde aldrig jag skulle gråta inför dig. Men då kunde jag inte hejda mig. Du är det bästa som finns, och - I Love U !

Det näst senaste minnet som jag kommer ihåg, - Ante. Han dök upp som väärsta riddaren på en vit häst. Han var så jäävla söt mot mig i början. Och allt de där var skit bra, sen spårade allt ur! =/ Men ändå kunde jag inte sluta gilla grabben. Så många försök som vi gett allt detta. Jag är så jääävla glad att hans finns. Vi kan ha våra dagar, då vi verkligen har det kul. Sen finns det andra dagar , då man önska att man unde strypa honom, även om jag aldrig skulle våga (A) Skulle aldrig höja en hand åt den grabben, och ja.. Det ska nog jag själv vara glad över ^^ Han är iaf en av dom bästa som finnt, och han betyder sjukt mkt !


Vissa minnen är tydligare än andra !


Mitt Liv.

- Den Svaga Länken

Igår var man iväg och hjälpte Lisen att flytta, =) Eller ja , jag och morsan .. Från att klockan var typ halv 10 till klockan var 1 .. Sen åkte vi hem , somnade nästan tills dess att vi skulle iväg och hämta mormor , och ut på nya öventyr ^^ Det bar av till Laggen , men inte var hon där inte , så vi skulle åka tillbaka senare, körde vidare till loppis, och mormor fick kolla lite ^^ haha , sen till dollar , och det var ju inte 10 plus glader ute , men lägg på en 0:a så vart det nog den ^^ haha , sen for vi hem ^^

Sandra kom ner efter ett tag , och morsan började bleka mitt hår , fan va vackert det vart ^^ haha , sen hade jag tankat en ny film , så jag och Sandra kollade på den ! Beck - Den svaga länken .. Den var riiiiktigt bra fan , den bäästa av dom nya som dom gjort ! heelt klart , Gundval var på väg att bli sitt jag igen ^^ haha ...



Den är oxå ett måste att se ^^

Filmer / Serier / TV.

- Gangster

Dagens filmtips, har jag inte ens sett själv ! Men den släpps den 29/8 och heter Gangster.. Huvudrollerna i filmen är bl.a Mikael Persbrandt , Kjell Bergqvist , Zara Zetterqvist ...
Och jag ska självklart se den ! Inte ens jag kan missa en film där Persbrandt är med ^^ haha ..



Filmens baksida lyder följande;
Gangster skildrar mötet mellan överklassens tillsynes glamorösa tillvaro och den kriminella undre världen under några hektiska sommardygn. Thomas Ståhl (Mikael Persbrandt) styr sitt maffiaperium med järnhand och hans inflytande överksrider alla gränser. I historiens centrum står gangstern Antonio Moro (Peter Gardiner) som kämpar för att lämna maffian och överklasskillen Alexander Klintberg (Lukas Loughran) som samtidigt dras in i den kriminella världen. Civilpolisen Tanya Pilfors (Zara Zetterqvist) och hennes kollega kriminalkommissarie Kent Lundstedt (Kjell Bergqvist) leder Stockholmspolisens kamp mot den organiserade brottsligheten.


image295

Musik.

Dagens låt.

Den är sådär bra/dålig !
Det går att lyssna på den , och den fastnar =)


Mitt Liv.

- Mikael Persbrandt !

Jag vet inte vart jag ska börja , har typ tjatat om han i flera år nu ! Har sett alla hans filmer , och ska se alla som kommer =) haha ^^ Han är heelt klart bäst , och har alltid sagt att det är han som jag ska gifta mig med (A)

Och idag då? Så kommer eva in och säger att hon har skickat min man på mobilen, jag fatta noll =/ Sen fick jag se , hon har tagit kort på honom =| HON , ingen annan fotograf, utan HON ! .. hon har sett han , pratat med han =| livet är inte alltid rättvist ^^ haha , men ja , jag fick ju bilden iaf =) Och lika glad är jag för det ! haha ..


Hon är BÄST ! =)


image294

Filmer / Serier / TV.

- Stockholm Boogie

Stockholm Boogie är en feelgoodfilm som utspelar sig under en sommarnatt. Två bästa kompisar, en svartsjuk exflickvän och ett ragg sätter känslor och vänskap på spel.

image293


Jerka har beslutat sig för ett uppehåll i förhållandet med flickvännen Terrorese - ett mycket ångestfyllt beslut eftersom de varit ihop i fem år och Jerka alltid har svårt att bestämma sig för vad han egentligen vill. Hans kusin och bästa kompis Hoffe, som alltid hatat Terrorese, släpar med Jerka ut på krogen för att fira hans nya civilstånd. Terrorese å andra sidan vägrar acceptera läget och får ett psykbryt. Efter att ha fått nys om var Jerka håller hus ger hon sig ut för att prata honom tillrätta och samtidigt röja sin värsta konkurrent Hoffe ur bilden. Parallellt har kusinerna, på Hoffes initiativ, raggat upp den äventyrslystna skönheten Nathalie. Tillsammans ger de sig ut i sommarnatten på ett triangelformat äventyr till fots, med den svartsjuka Terrorese hack i häl. Nathalie lockar fram känslor hos dem båda som sätter deras livslånga vänskap på prov.


     

image292

Listor.

- Lista !

ALLMÄNT

1. Vad heter du?
- Marielle Sjelin
2. Hur ser du ut?
- Störst, bäst och vackrast!
3. Hur lång är du?
- 1.68 , kanske !
4. Vad har du för kläder på dig?
- Ett nattlinne.
5. Sminkar du dig?
- Kan hända ibland!
6. Vilken färg har dina ögon?
- Blåa
7. Vilken är din favoritfärg?
- Vitt , svart , rosa <3 
8. Vilken färg har du på huden?
- Lite färg har jag allt.
9. Kommer du från ett annat land?
- Mormor är finsk , så lite blatte blod har jag i mig!  
10 . Har du någon gång vart utomlands?
- Jag har rest en gång om året sen jag var nyfödd ^^ Till dess att päronen gick isär!
11. Vart bor du?
- Ludvika
12. Vad har du för färg på håret?
-  Blond, har jag sagt.

DIN OMGIVNING

1. Hur många går det i din klass?
- Ja , vi tog studenten i våras, så det finns ingen! :?(
2. Känner du några som röker?
- Nästan alla jag umgås med!
3. Hur många är ni i eran familj?
- Ja, det är jag och mamma.
4. Har ni nå husdjur?
- Nope, vi tål inte päls, och dom andra har vi gjort oss av med :'(
5. Känner du någon som knarkar?
- Jodå, många i min omgivning!

OM DINA VÄNNER

1. Har du någon riktig vän?
- Ja!
2. Vem är din bästa vän?
- Anette , lugnt!
3. Hur många vänner har du?
- Jag håller inte räkningen på dom, utan vet vilka som finns!
4. Vilket kön är oftast snällast?
- Det handlar inte om att va snällast utan ärligast, så jag säger; Killar!
5. Hur ser dina bästa vänner ut?
- Dom som känner henne vet!
6. Vem är din bästa vän utav de andra könet?
- Kan inte säga annat än Andreas, han var svaret till varför jag gick till skolan! =D

OM MUSIK

1. Vad är musik?
- Sånt som får mig att må bra!
2. Vad lyssnar du på?
- Hiphop / R'n'B
3. Vad är dålig musik?
- Sånt skit jag inte lyssnar på! 
4. Har du nå favorit band?
- Det får bli allt svenskt!

TRAGISKT

1. Känner du dig värdelös?
- Nej, varför ska jag göra det?
2. Har du skurit dig?
- Verkligen inte!
3. Röker du?
- Ja
4. Har du nån gång försökt begå självmord?
- Nej, får ju ändå inte höra snacket efter.
5. Känner du någon som begått självmord?
- Nej, det gör jag nog inte!
6. Känner du någon som tänkt begå självmord?
- Sånna kryllar det av runt om mig!
7. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns?
- Ja, det har jag!
8. Har du någon gång provat droger?
- Nej!
9. Har du någon gång prövat alkohol?
- Ja, det har jag!
10. Är det någon som du brukar ha ? djupa samtal ? med?
- Ja, det finns nån!
11. Är det någon som har sålt alkohol till dig?
- Nej, jag köper själv!

OM KÄRLEK

1. Är du kär?
- Nej, kärlek är bara för sånna som är rädda att leva ensamt!
2. Vad tycker du om kärlek?
- Överskattat !
3. Har du nångång varit olyckligt kär?
- Ja, det har väl hänt!
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon?
- Måste vara 2 år !
5. Är du homosexuell?
- Nej, är jag inte!
6. Tänker du gifta dig när du blir stor?
- Nej, det är så dyrt att skilja sig.
7. Bor dina föräldrar ihop?
- Nej, och tacka fan för det.
8. Tror du på kärleken?
- Nej!

Dagens Blandat.

Dagens humor.

Satt och kollade på Catroon Network, och så dök så klart Scooby Doo upp , och fan va bra dom är alltså ! Jag saknar verligen att kolla på deras Maraton som alltid brukade gå , med flera avsnitt efter varandra ! Spelade ingen roll hur många gånger jag hade sett det innan , jag satt som en sten vid tv´n =P haha , så det är klart man saknar dom ! Fick se mig ett avsnitt idag iaf , även om jag kom ihåg vem det var som var skurken ^^ haha ..

image286

Listor.

- Lista !

Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
- Jag vet inte, kanske hur jag såg ut eller något!
Hur mycket kontanter har du på dej?
- Har inga pengar på mig !
Vilket ord rimmar på "test"?
- Fest
Favoritplanet?
- Hm , månen ?
Vem ligger fyra på missade samtalslistan i din mobil?
- Blatte = Anette ! =D
Favoritsignal på mobilen?
 - Har olika på alla som ringer nästan !
Vad har du på dig på överkroppen just nu?
- Nattlinne ^^
Sätter du etiketter på dig själv?
- Finns ingen anledning !  
Vad är det för märke på skorna du har på dig?
- Har inga skor på mig inne.
Vad gjorde du i midnatt?
 - Kollade på skärgårdsdoktorn , och läste noveller
Vad står det i ditt senaste mottagna SMS?
 - Snälla din hoe, hur kan du tro att jag e din, i´m a playa, min kärlek e inte blind. Den har öron och ögon , å kan se din horiga stil. Du har känslor, de säger dom alla, tro mig jag vet, på min lista vill du hamna. Så fort du drar ut är de byxorna som ramlar, tro mig jag vet, att din fitta e till för alla. Har hört folk snacka å har hört folk babbla, med sammanfattningen blir alltid den samma. Du har ingen chans men vill aldrig fatt. WTF är det med dig din jävla slampa? (8)
Var ligger ditt närmsta Seven eleven?
 - Stockholm  
Ett ljust eller ett mörkt rum?
 - Mörkt.
Vilket uttryck använder du mest?
- Blatte , skulle jag tro.
Vem sa du "jag älskar dej" till senast?
- Ja, var nog Andreas!
Vilken pälsbeklädda sak rörde du senas?
- Oj, kommer inte ihåg !
Hur många olika sorters droger har du utnyttjat de senaste tre dagarna?
-  Cigaretter , Musik , Vänner !
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
 - Inga, jag framkallar genom nätet!
Vilken ålder har varit bäst hittills?
- Vet inte , gillar min ålder nu ! =)
Din värsta fiende?
- Emma Engberg.
Vad har du för skrivbordsunderlägg just nu?
-  En bild med mitt namn , och lite text.
Vad va det senaste du sa till någon?
- Det var nog Hejdå till Anette ^^
En miljon dollar eller förmågan att kunna flyga?
-  Jag kan redan flyga, så jag tar nog pengarna !
Gillar du någon särskild extra mkt just nu?
- Kärlek är bara till för sånna som är rädda att leva själv!
Senaste låten du lyssnade på?
- Fredrik Sonefors - Det Borde Vara Vi


Musik.

Dagens låt.

Dagens låt går självklart till denna =)
Utan tvivel , den är gryymt tung ! ^^



Mitt Liv.

- Gamla Tider ! :(

Nu när jag vet att alla andra har börjat skolan , känner jag faktiskt att det är tråkigt , jag kommer liksom aldrig mer kunna vakna på morgonen å känna de där jag kände förut "- orkar inte gå , eller jo , andreas är nog där" .. Hur fan ska detta sluta , nu vill jag verkligen träffa honom , tre år med han ! Det var som hittar , det gick så jäävla fort , första året , var inte alls som dom två sista , det blev bättre och bättre med tiden , och sista dagen jag såg honom , grät jag !  Det var sorgligt , verkligen ! Att se han gå .. Han finns alltid i mitt <3 , där ifrån kan ingen ta honom !

Klassen som ställde till med allt !
Klassen som inte var som alla andra !
Klassen som jag aldrig kommer glömma !
<3<3<3


image282

Mitt Liv.

- Softar !

Idag när man vaknade hade man typ rullat ur sängen nästan ^^ Jag vet inte np vad jag sysslar med i smönen (A) Men något är det fan ^^ Låg och läste lite igår innan jag somnade , för jag gick å la mig för att det var hemska människor på msn .. Var ju tvungen att bli av med dom , så jag stack =P haha , slog på lite skärgårdsdoktorn , tills jag somnade ^^ Lika bra fan , det kan man inte tröttna på !

Idag vet jag inte nå vad jag ska göra , alla som är yngre än mig började ju skolan igår , så det är lite kul och se dom när dom kommer hem , och man vet att dom vart där ^^ haha , inte för att dom kanske har så mkt att göra den första veckan , men man vet att dom får kliva upp tidigt .. haha , själv så har jag skrivit in mig på vikariepolen =) Och hoppas jag får något att göra snart , för detta är inte kul längre ! haha ..


  


Mitt Liv.

- Hey Bitches !

image273

 
Jag var in på nån brud sida som låg ganska högt upp på listan om dom som bloggar mest , så hittade jag på han , William Sledd ! Heelt sjuukt kul grabb , eller ja , tjej kanske ? Äh, jag vet inte ! .. Han snackar som en brud och är gay , men ser ut som en grabb ^^ Och jag tänkte lägga in lite kul grejer från han .. För han för tydligen en dagbok genom att filma sig själv . =) Han har egen hemsida och grejer oxå ! =D William Sledd 



 


Se och skratta ! ^^

Musik.

- Heelt Coola Medina ! =)

image270



Medina - Vilka kungar !

Jag säger bara det, totalt bäst ! Dom tar över mina högtalare , det dånar förtillfället Hoodsfred ^^ Och jag vet inte om mina grannar gillar det lika bra som jag ! Men har ite brytt mig hittills ^^ haha .. Så varför ska jag göra det nu?
Jag började lyssna på dom när Andreas för första ggå skickade mig Kickersbrud <3 Den är gryymt bra fan ^^ Synd bara det inte finns nån video till den , eller ja . Inte som jag hittat iaf ^^ haha , sen har vi ju den klara Magdansös låten , den är oxå sköön =) Det finns hur många bra låtar som hells med dom =) Ska räkna upp lite fler här nere ^^ haha ! 

Medina - Vi Rör Oss
Medina - Min Stad 
Medina - Förbjuden Frukt
Medina - Solidaritet



image272



image271

Musik.

Dagens låt.

Låten är sköön ^^
Det räcker för mig !



Musik.

- FriZon / HipHop .

Jag och Andreas sitter och diskuterar musik från friZon , och det är bra musik ! Dom som verkligen vet vad det är dom snackar om , sen finns det ju riktigt kass musik där med ! Sånt lyssnar man bara inte på. =) Finns många bra textrader i många bra låtar .. Ska lägga in lite hade jag tänkt ! =) =)


Iltamaa Ft. Malin - Framtidsvisionen
"För jag sitter ner å tänker, på allting som har hänt, alla konsekvenser som jag tagit för mina små skämt. Hela livet, jag ångrar vissa val, för nu sitter jag i dvalan å andas mitt kval. Och allting som finns kvar, alla målen och drömmen, och min framtid, den sket sig så glöm den. Skulle orkat, skulle aldrig skolkat. Skulle börja jobba, pluggat, nobbat. Sprang iväg från bängen, men jag fick alltid lobben, syns i papprerna när jag sökte jobben.."

Ser tillbaka och tänker på det priset, som jag betalar för å va på detta viset. Alla chanserna man tappar, människor man sårar, förtroenden som ryker, sorgefyllda tårar.."



Tobbe - Pojken I Hörnet
"Flickvännen frågar, får höra en lögn "älskling, jag lovar, allting är lugnt". Klart som fan han inte vill att någon ska veta hur det egentligen står till. Känslor som rädsla å smärta, håller han för sig själv i sitt hjärta. Har lärt sig att ignorera, och visa känslor när ingen kan se han."

"Lilla killen, vilsen, ensam, känslan fick han att vänta på att bli hämtad. Mamma där hemma, han ville inte såra henne, och hans flickvän, han ville inte slå henne. Men allt blev fel, så snurrigt och sjukt, han orkar inte springa, faller blir tagen till slut. Inslängd i en bil, å han ser sin mammas ögon, han vill inte mer. En av ungarna som ni redan har glömt, pojken i hörnet som ni redan dömt. Hans mamma vaknar av att telefonen ringer,hennes pojke är häktad, för staten vinner. LVU, vad ska hon göra nu, ingen som kan ta hand om henne som förut. Och pojken sitter, han ser sitt slut, vill träffa sin brud, krama mamma. Men du, han får göra det när han kommer ut. Han får göra det när han kommer ut, om han kommer ut.."


Där var två låtar som har en bra text ! =) Det är alltid så kul å höra vad han säger om dom ! ^^
Även om jag kanske inte sagt det , så tycker jag han har bra saker att säga , IBLAND ! (A)

Filmer / Serier / TV.

- Skärgårdsdoktorn.

Den boxen är heelt klart underbar ,
hela 16 avsnitt , som alla har gått på TV:n ! =)

- Den är ett måste att se ! ^^

image269

Mitt Liv.

- Vattenpipa !

image268

Lite senare på efterminddagen igår var man ut med Anette , sen rullade tiden så jäävla fort ! .. Vi kilade hem till hennes morsa , för vi vart pissnödiga , och vem orkar gå till donken ? haha ^^ Inte vi iaf ! Så vi hamna där uppe i några timmar , och fan så kul vi hade ! ..

Hennes morsa började diskutera massa harsh å grejer , så vi drog fram vattenpipan , och jag har fan aldrig garvat så mkt i hela mitt liv ^^ Först höll skiten på att falla ihop , och tobaken var helt fuktig ^^ Men det sket vi i , vi skulle ha igång det ! .. Till slut lyckades jag få i mig lite , och jag säger bara en sak , fy fan va ont i lungorna jag hade ! Jag kunde fan inte ens skatta mer , och då vare illa ! haha ^^ Och ena öga höll på å jävlades med mig ! Sen när man skulle hem , klev man raaakt i en jäävla lerpöl ! haha ^^ Men det är sånt vi gillar .. Så nu satt jag och kollade på http://www.vattenpipan.com/start.asp =) Funderar på att köpa en ! .. Undra bara va morsan skulle säga ^^ haha , lite kul fan ! .. Jag ska lätt ha en .. Men dom är inte så dyra , men 400 , för en fattig ^^ HAHA !



Och så idag ska man hitta på något med Anette igen ! Vi funderar på om vi ska käka tacos =) Det skulle ju liksom inte sitta helt fel fan ^^ haha , men jag vet inte , har fan ganska ont i magen =/ Varför är det bara tjejer som ska ha mens ? =| orättvist , det är bara för att grabbarna skulle inte klara av smärtan , direkt dom hostar eller nyser en gång , är dom dödsjuka ^^ haha , fjantar (H) Men jo , tror fan det blir det hemma hos henne ikväll ^^ haha !

Listor.

- Lista !

RANDOM OM DIG SJÄLV

1. Vad heter du, och vilka är dina två vanligaste smeknamn?
- Marielle ? Maggie , Maggan !
2. Vilken tid på dygnet föddes du?
- 21.21
3. Har du några syskon? I så fall, vad heter dem, och hur gamla är dem?
- Syskon lös !
4. Hur mycket tycker du det är lagom att ge för ett par jeans?
- 500 kr
5. Var bor du?
- Ludvika
6. Har du alltid bott i samma kommun?
- Jajemän
7. Gillar du att bo där du bor nu?
- NAAEJ !
8. När du är 45, var bor du då?
- USA
9. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då?
- Nej .. Så billig är jag fan inte !
10. När du festar, dricker du mer än vad de flesta andra gör?
- Festa ? Vad är det ?
11. Har du någon gång provat droger?
- Nej  
12. Om du var pank och fast i Amsterdam, skulle du då överväga att prostituera dig själv för att komma hem?
- Öh , verkligen inte ! Jag kan flyga ! =)
13. Tänder du på porr mellan två individer av det kön du inte är?
- Bögporr ? ew :O
14. Har du någon gång velat vara det kön du inte är?
- Vem fan vill tänka med kuken ?
15. Vilken kroppsdel gillar du mest hos dig själv?
- Tuttarna =D
16. Vilken är din favoritfärg?
- Rosa
17. Vilken är din favoritårstid?
- Sommar ! <3
18. Vilket datum är det idag när du svarar på dessa frågor?
- 18 Aug.
19. Från vilken bilddagbok kopierade du dessa frågor?
- Ja har inte snott den !
20. Lyssnar du på musik just nu, och i så fall, vilken låt?
- Japp.. Medina ? Hoodfred ! =)

RELATIONER

21. Till vem sa du ?jag älskar dig? senast?
- ÖH ! Ja , det va väl fjanten !
22. Känner du att du älskar dina närmsta vänner?
- JA-A!!!
23. Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
- Nej
24. Älskar du båda dina föräldrar?
- Hell no !
25. Hur länge har du känt din bästa vän?
- 12 år !
26. Anser du att man kan ha samma relation med ett husdjur som en vän?
- Är ni dumma i huvet !
27. Är du kär just nu?
- eh , hell no !
28. Har du varit i fler än fem förhållanden de senaste två åren?
- Ja, jag är hora ! =|
29. Vilken relation har du till dina klasskamrater?
- Klart jag saknar dom , inte fan träffar jag dom varje dag mer =/
30. Anser du att det är fel med kärleksrelationer på jobbet?
- Beror väl på vad det är för jobb !

MOBILEN

31. Vad har du för mobiloperatör?
- Tele2comviq
32. För hur mycket ringer du i månaden?
- 150 , eller mindre !
33. Hur många sms skickar du i månaden?
- Öh, kan inte ens svara på hur många jag skickar om dagen ! ^^
34. Vem pratar du oftast i telefon med?
- Hmm , tror hon heter Anette !
35. Vad står det i ditt senast inkomna sms?
- ?Aiit ;) Brukar du ha den när ni raggar på stan? =P Men lite kul med såna ju, å när man kan beställa egna tryck =) ? Från Andreas !
36. Vilka kontakter har du som börjar på s?
- Salmiaken , Sandra , Sandra f , Sandy , Sanna Sjö , Sara , Simone , Spärra Kort , Susanne .
37. Har du haft en 3310:a?
- Japp !
38. Har du minst hälften av dina blogg-vänners nummer i mobilen?
- Nja , tror jag väl inte !
39. Kan du din mammas, din pappas, och minst fem vänners mobilnummer utantill?
- Japp , mammas , pappas å två polare !
40. Har du någon gång skickat ett e-mail från din mobil?
- Nej.

PERSONER

41. Är Tina Nordström ett bra ansikte för Skåne?
- Vem är hon ?
42. Vad tycker du egentligen om kungen?
- Kungen är bra , han är AIK:are ! =)
43. Tycker du att prinsessan Madeleine är snygg?
- Nej , verkligen inte ! Söt kanske !
44. Vem vill du se som julvärd julen 2007?
- Mikael Persbrandt ? =D
45. Vem är den bästa läraren du någonsin haft?
- Finns det bra sånna ?
46. Vilka är dina förebilder?
- Min spegelbild ?
47. Är det synd om Kikki Danielsson?
- Nej ?  
48. Är det synd om Lars Danielsson?
- Vem är det ?
49. Kan du nämna fem stadsministrar under 1900-talet i Sverige?
*Olof Palme
*Thorbjörn Fälldin
*Ola Ullsten
*Tage Erlander,
*Felix Hamrin

50. Uppfattar du att en person är smart bara för att hon/han bär glasögon?
- Haha , verkligen inte !

EGENDOMLIGA SAKER

51. Har du en speciell relation till A/K-brunnar?
- Jag hade när jag var liten !
52. Känner du att du ibland har tvångstankar?
- HAHA , ingen vill veta mina ! ^^
53. Har du saker du måste göra innan du kan sova?
- Nej ?
54. Har du en speciell relation till talet ?747??
- Haha , nej !
55. Tittar du fortfarande på barnprogram då och då?
- Tecknade filmer , fan ! =)
56. Är du hypokondrier?
- Nej , men känner sånna =)
57. Har du egna uttryck som kan uppfattas konstiga av andra?
- Klart jag har ! =)
58. Har någon sagt att du är konstig?
- Hell Yeah (H)
59. Försöker du vara annorlunda?
- Jag är annorlunda =)
60. Klär du dig medvetet annorlunda?
- Japp, det gör jag !


Listor.

- Lista !

Brukar du..

Gnälla: Ja , när jag inte får som jag vill ^^
Skrika: När folk inte lyssnar (A)
Sova: Varje natt , i stortsätt ^^
Vilja dö: Nej , den dagen kommer den med !
Drömma mardrömmar: Mina drömmar önskar jag var sanna.
Klä dig i svart: Nja , inte ofta.
Hata folk: Jag hatar dom som gjort mig illa!


Har du..

För många vänner: Ordet vänner är bara nån som hittat på som är rädd att leva själv!
Färgat håret: När jag var mindre !
Brutit några ben: Nej =)
Några piercings: Ja, tre ? läppen , en ? tungan , en ? näsan ?
Bra självförtroende: Absolut , när jag har det är det ingen som kan knäcka mig !
Kysst någon: Jodå !
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej , finns ingen som är värd dom orden !  
Bjudit ut någon: Nej?
Varit kär: Ja , har väl det också
Dumpat någon: Nope.
Blivit dumpad: Jadå!
Velat vara otrogen: Nej.
Varit otrogen: Nej.


Är du..

Osäker: Nej.
Intressant: Absolut !
Hungrig: Nej.
Smart: Klart
Skoltrött: Haha, slutade den för ett tag sen va =P
Rolig: Haha , heelt klart
Pratglad: pratar jäämt ^^
Uttråkad lätt: nej.
Vegitarian: absolut inte .
Besatt av: Inget ?
Positiv: Klart
Singel: Jajemän


Vem..

Saknar du: Andreas
Vill du döda: Inga namn.
Vill du slå: Emma
Vill du kittla: Ingen?
Kramade du sist: Oj, Izabell ?
Sårade dig sist: Andreas
Gjorde dig glad senast: Philip
Vill du helst träffa: Philip =)
Ringde dig senast: Therese

Hur..

Går du: Som folk ?
Svarar du i telefonen: Hallå ja.
Fördriver du tiden: Sitter vid datorn =/
Mycket pengar har du: Inte mkt .
Bäddar du sängen: Nja, ibland
Går det i skolan: Haha , slutat !
Många stör du dig på: håller inte räkningen .
Ofta träffar du din familj: Jämt ?
Mycket äter du: Inte mkt!

Mitt Liv.

- Städning , Städning & Åter Städning !

Nu har man städat hela lägenheten , eller ja , dammsugit och torkat golvet ! Och fan va damm det var under soffan i vardagsrummet ^^ haha , morsan kan fan inte ha dammsugit där på as länge =O skulle inte förvåna mig om det inte är sen vi flytta in ^^ haha ..

Igår somnade jag nog fan innan klockan var 12 =| Och det är inte varje dag man gör det ! ^^ haha , men inte undra på , alla jäävla blattar i borlänge tog väl kol på mig ^^ haha ..

Fan , jag har ju en tvättmaskin igång oxå ! jag som trodde jag var klar ! Men det var jag ju inte ! Så det är väl lika bra att ta hand om den då ! ^^ Om den är klar vill säga ! .. haha ^^


Nu jäävlar är Ante på hugget ! ^^ Hans halv bror har gått och kärat ner sig , så ante är vansinnig ! ^^ Och jag bara garvar ! För Jr. kan ju skämma ut Ante , ^^ Så nu skulle han duscha å göra sig så snygg så bruden skulle dissa Jr. för the big Brother ^^ HAHA


image267


Mitt Liv.

Borlänge Med Anääät (&)

Idag har man vart i blge med anäät oxå ! =) Riktigt niCe , gubben på tågen trodde man var över 26 , så det var ju trevligt ^^ haha .. Hittade en tröja , men fick en tröja till på köpet ^^ haha , och anette gick loss totalt på plånkan ^^ haha , hon handla en väst , byxor och små saker ! .. Jag försökte hitta underkläder , men nej , ikke de inte ! ^^ Det fick jag köpa i stan .. haha , så trosor hitta jag , grymma fan ! ^^ haha ..


Ikväll blir det lugnt fan , känner mig hängd ! ^^


Tagen för ett tag sen , då vi var ute och muppade ^^

116233-262


Filmer / Serier / TV.

Förortsungar !

För er som inte har sett , är den verkligen ett måste ! =)
Den är verkligen bra , man kan skatta sig igenom !



Filmer / Serier / TV.

Stay Alive -

Denna film är sjuukt bra , när jag såg den satt jag fan i Anettes knä , tror hon inte gillade att jag var så närgången ^^ Men vad gör man inte om en film har skrämt livet ur en ? haha ^^ Äh, efter ett tag gick det över , då det var 10 minuter kvar ..

Filmen har ingen trög början , utan allt händer på en gång !
Så man sitter spänd tills filmen är över ! Man vet aldrig vad som händer !


Säger bara; Se den ! =)


image260


Musik.

Dagens låt.

Dagens låt , sjuukt bra fan !
Lugn samtidigt som man hör hur
den tar över högtalarna totalt ! =)




Mitt Liv.

Grattis Till Mig Idag ! =)

Idag fyller man 19 år ! =)

Kändisar.

Porrstjärna Nästa ?

image259

Ja , hon fick väl bli det då ! .. Om hon inte har mer självrespekt än det ! HAHA ,
sån fjant hon är ! Hon ska ju börja göra porrfilmer för mobiler ! Och huuur nödvändigt är det !?

Mitt Liv.

Förbannade Jääävla ........

Söndag ^^

Idag har vi haft massa folk här hemma , för att jag fyller år den 15 =) Så jag har fått massa paket och grejer idag ! Bra fan , heelt sooft , lite kosng behöver jag fan ! haha .. ^^ Anääät var här och åt massa tååårta =D haha ..


sen vet jag fan inte va jag ska säga mer ,
denna blogg kan man ju inte skriva ett skit i ,
som man vill .. Utan att man ska få höra
att det betyder massa annat ! =/ jag blir så
förbannat irriterad ! Sjuuukt .. Men så är det nu iaf !

Skriverier.

Mitt Land - Mina Regler - Dina Ord - Du Tar Konsekvenserna

Skriverier !


Han Lockar dig att följa efter honom ,
ner i underjorden , in i hans värld .
Han är en skicklig bedragare . Han manipulerar dig .
Du kan inte längre skilja på sanning och lögn .
I sista sekundennär spelet är slut , har han tagit allt . .


Jag följde efter honom , utan att tänkta ..
ner i hans värld bland mysterier , och sånt.
Han bedrog mig , jag fattade inget.
Sanning och lögn , är det någon skillnad ?
Hela mitt liv rasar , som stenras i ett berg !


Mitt Liv.

Ung 08 - 14-18 / 8

image258




Jag vill verkligen på ung08 festivalen i sthlm , kungsträdgården ! =) Men jag kan inte , jag fyller år mitt i allt , å det blir bara knas å grejer ! Ingen stans att bo å shit ! .. Men men , nästa år missar jag fan inte chansen , för då bor jag där , hoppas jag ! =)

Musik.

Dagens låt.



Detta får bli dagens låt ,
för att vissa textrader stämmer in !





Mitt Liv.

Baka Tills Imon !

Nu ska jag ut till köket och baka med min mamma =)
Det blir massor med godsaker , tills imon , då alla släktingar och skit kommer ! =)
Jag får massa paket då .. =D  Men ja, jag får ju inte det jag vill ha ! ..
Får väl nöja mig med allt annat då ! ..



Jag ska fan visa att jag är bättre !


Mitt Liv.

Varför I Hela Helvete Är Det Så Här ?

Varför är det bara du som får säga vad du vill ?
Varför är det bara du som får bete dig hur som hellst ?
Varför är det bara du som får skämta om grejer ?
Varför ska jag hela tiden tänka på vad jag säger ?
(inte för att säga det du vill höra)
Varför ska jag ta all skit från dig ?
Varför ska jag få skit för att jag tycker om dig ?
Varför kan inte du ta mig som jag är, när jag ska göra det med dig ?
Varför kan inte du förstå vad du betyder för mig ?


Jag vet att dina ögon nån gång blänker,
och även att du inte under kepan tänker !

Mitt Liv.

Om Jag Inte Var Så Feg - Skulle Jag Ta Livet Av Mig !

och ja , rubriken säger allt , om vad jag känner nu !


Mitt Liv.

Vindkraftverket Hanna -

Igår när jag och far var ute med bilen ,
åkte vi till smen , och upp på uvberget ,
så vidare till vindkraftverket hanna ^^

 

Mitt Liv.

Fy Fan För Städning !

Jag tror jag inte vart med om så mkt värre än just städning ! .. Men när det är klart fy fan va glad man är då ! =) haha ^^ Ska snart hoppa in i duschen , och stå där tll nån måste bära ut mig , och jag ser ut som ett russin ! =) HAHA ..

- Ikväll vet jag inte vad jag ska göra , eller ja , senare kanske det heter ^^



  
Några bilder av mitt städade rum =)

Mitt Liv.

Slynan fan !




Tror ni inte på fan att Marina har gått och skaffat sig en blogg.se ! =) Haha , helt underbart fan , så man fick lite att göra , genom att fixa fram sidan åt henne , men jag är absolut inte klar än ! ^^ haha , men hon har hunnit kasta in ett inlägg iaf ! .. =)



Http://MarinaD.blogg.se


Musik.

Dagens låt.


- Sjuukt bra låt !!






Filmer / Serier / TV.

Nu Har Man Sett Kidulthood =)

Den var inte lika bra som jag trodde att den skulle vara ! .. Men den är värd att titta på , vissa kanske skulle börja fatta hur verkligheten är som vi lever i ! =/ Men det tragiska är att folk börjar inte fatta fören en annan människa har tagit livet av sig .. Heelt sanslöst ! .. Men ja , som sagt - Se den ! =)

image237

Mitt Liv.

RoadTripp Till Rättvik !

Haha , se och skratta ^^



Mitt Liv.

Hemma Hela Dagen !

Söndag ^^

Och jäävlar va skönt det har varit ! =D haha , jag vaknade kring halv 8 imorse , och var uppe tills morsan gått å ett tag till .. Sen orkade jag fan inte mer , så jag kastade ner mig i sängen , och somnade ^^ haha , vaknade upp kring halv 2 .. Och gud så skönt det var att få sova ut ^^ haha , sen har jag inte gjort så mkt mer ! Mer än setat här , och låtit film efter film rulla .. =D Bara filmer man sett , så man kan blunda eller göra annat under tiden ^^ haha , smart jag är - jag vet ! (A)


- Jag blir så förbannad på folk som MÅSTE lägga sig i andras liv ! .. Seriöst sverige , har inte alla ett varsitt liv , som man kan försöka ta hand om i första taget ? Tydligen inte fan .. Att folk orkar , jag har knappt tid med mig själv , hur kan folk ha tid för andra ? Det är fan en fråga jag aldrig kommer få svar på ! Och jag kanske är lika glad för det ! haha .. =) Hmm , som sagt , ge fan i mitt liv ! .. Innan jag gör erat surt ! Hajar ni ? ..


Som ni sett har jag lagt in massa olika tips på böcker och filmer ! Det är saker som har med , det där förtortslivet att göra . =) Dom breakar , och massa sånt ! .. Och fy fan vad jag älskar sånna filmer ^^ Mitt liv fan ! =D haha , ska bli så sköönt att få dra här ifrån till ett sånt ställe ! =)

Filmer / Serier / TV.

You Got Served - Sjuukt Bra !

I mr Rads lagerlokal kämpar Los Angeles bästa hiphop-gäng om pengar och respekt. Men när ett förortsgäng våldgästar stället - stjäl deras dansare och deras danssteg ? måste två rivaliserande hiphopare kämpa sida vid sida för att representera gatan.

YOU GOT SERVED är ett actionspäckat urbant drama som kombinerar en spännande berättelse med den bästa streetdance som någonsin visats på film. I rollerna ser vi hiphopstjärnorna Marques Houston, Omari Grandberry, Lil Kim och komikern Steve Harvey.


- Den är heeelt bra ! Jag kan verkligen inte sluta se den , men jag säger fortfarande att Stomp The Yard är bättre , luugnt ! ^^ haha , men jag vet inte .. Denna har sitt i sig den med , och den andra för sig .. =) I denna breakar dom , och det gillar jag ! (H)

image239

Mitt Liv.

Shoo Bre - Läs Den Boken Fan !

image238Det är vårtermin i nian och Elias och Oscar ser ljuset. Men våre blir inte som någon av dom tänkt sig. Inte på långa vägar.

Oscar arbetar med skoltidningen och hans engagemang i elevrådet tar en tvär vändning när klassen får en ny svenskalärare, Kristina.

För Elias del börjar terminen bra. Men så får han ett erbjudande om lätt tjänade pengar som är alldeles för frestan att tacka nej till. Och så har han åter gett sig in på den kriminella väg som han lovat sig själv att lämna.

Juan, Farid, Suzan , Shirin, Josef och Mojo är några av de vänner som finns där för Oscar och Elias när allt har gått åt helvete. När allt är lögner och svek.


Bästa läsbara repliken ! ^^
"Vi bara softar, kollar läget och sen kommer vi tillbaka" , fortsatte Elias. "Vi kanske träffar några intressanta personer."
"Intressanta personer min kurats" ,
stönade Josef. "Lika stor möjlighet att träffa en intressant person centrum som att träffa Pamela Andersson i min trappuppgång."
"Abou" ,
ropade Mojo. "Tänk träffa Pamela Andersson i centrum len!"
"Fan du har tänkt två gånger redan, jag svär bre, du måste ha feta migrän jao" , halvskrek Josef samtidigt som han gav Mojo en knuff. Men Elias gav sig inte. Han öppnade porten och kände hur den kalla luften svepte in.
"Va inte fittiga nu. Jalla, vi gitt."

Filmer / Serier / TV.

KidulthoOd - Verkar Bra Fan ! ^^

15-åriga Trife är en Londonbo som slits mellan att sköta sig och att falla in i ett liv av missbruk, våld och kriminalitet. Samtidigt som pressen ökar alltmer från hans kriminella farbror, försöker Trife att finna en väg ur eländet.


När en skolkamrat tar livet av sig får sig alla en tankeställare, men i en värld som styrs av gatans regler, där droger och vapen är lika tillgängligt som ett glas vatten, är det inte så lätt att dra det tunga lasset och vända det enda sättet man känner ryggen. Och faran är ständigt närvarande.


Kidulthood - Streets of London! Är en av de mest omtalade ungdoms-filmerna från Storbritannien någonsin ? ett starkt, omtumlande och spännande thrillerdrama som sticker ut från mängden! Filmen är fullsmockad med heta brittiska artister som The Streets, Dizzee Rascal och Audio Bullys!

image237


- Jag måster verkligen köpa denna film ! ^^ haha , jag har blivit värsta knarkan å kriminella bruden i min fantasi ! ^^ HAHA .. Jag säger då det , men jag tycker sånt där är kul , eller ja .. Inte så , mne filmerna är bra ! .. Och jag vet inget om det IRL , men jag får snart veta det ^^ haha .. =) =) Eller ja , se det från en annan sida iaf ^^

Musik.

Dagens låt.

Dagens låt fan ! ^^ Han var med i filmen jag såg , sjukt bra fan ! ^^



Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


Mitt Liv.

Rättvik - Var Det Tråkigaste Jag Vart Med Om ! =|

Lördag ^^

Nu har man äntligen kommit hem , det finns fan inget skönare än att komma hem ! .. =) Ingen fattar va fan man vart med om .. och va glada för det ^^ haha ! .. Kom väl hem vid 1 idag , och då dog jag på golvet i hallen en kvart ! . ^^ haha



Torsdag; Vi åkte kring 2-3 någon gång ! .. Och fy fan vilken bilresa , jag filmade lite , som jag snart ska lägga in på datorn och kolla på .. Haha , sen när vi kom in i rättvik , skulle therese inte köra igenom , pga, alla bilar ! .. Okej , tänkte jag .. haha , det slutade med att vi var uppe på ett berg , för hon körde fel ! .. Sandra sa vi skulle svänga , men therese tyckte det gick lika bra att åka den vägen =/ haha .. Sen när man väl var framme , var det bara det att det låg 4 km utanför rättvik .. så dit åker jag ju aldrig igen , när nån kommer å säger att vi måste gå ner , och gå hem ! hahaha , när vi skulle hem gick vi säkert 2-3 km i skogen , på nån golfbana , och systrarna simonsson gick rakt in i ett nät som satt uppsatt ^^ HAHA , fan va jag garvade ! haha , före det var vi på den där förbannade Billy Opel ! .. Heeelt vääärdelöööst ! .. haha ^^ sjuukt jobbig kväll var det ! .. den sög neger kuk ! ^^ haha .. Fast ja , sen när man skulle hem , och hade några hundra meter kvar , så började systrarna och bråka -ovanligt . NOT- så therese tog nycklarna , och skulle låsa ut oss .. HAHA , säger då det ! .. Sen när man kom upp , hade hon låst .. Jaja , då rycker man lite i dörren .. ^^ så går allt bra ! ..

Fredag; Vaknade först runt 8 då therese skulle upp och jävlas , sen var klockan halv 12 .. Och sen klev vi upp runt 5 , för att göra oss klara .. Och denna gång slapp man gå iaf ! .. och dom började bråka på vägen ner , om vart dom skulle parkera bilen ! .. =/ Jag orkar fan inte höra de där mer ! haha , hmm .. Sen så träffa vi på marina , gick en sväng , och sen hämtade vi bilen , och gled igenom , och till FITTAN Christoffer ! .. för dom skulle lämna jackan , ja , bra .. så var dom av med den oxå ,. sen är det bara hela han , man ska bli av med ! ^^ haha .. Hmm , sen så åkte vi till Mora , för vi skulle ha mjölk , ligger 3,6 mil från Rättvik ^^ haha , va fan , bara där det var uppet .. Sen blev det donken för therese .. Och där står KIM , som jobbar på donken i Ludvika ! ^^ HAHA , fan va jag skratta , å fråga va fan han gör här ! .. "Jag har ett mål innan jag säger upp mig från MCDonalds , och då ska jag ha jobbat på alla donkan i hela dalarna" haha , vilket jäävla mål .. Och han hade bara en resturang kvar , det var sälen , och det blev det i höst sa han ^^ haha .. Sen åkte vi hem , såg på en film , och alla somnade ^^ haha ...

Lördag; Fy fan säger jag bara , var uppe typ 5 imorse .. Och therese var uppe efter .. =) haha .. städat och lite sånt har vi gjort , sen kom annelie å kurre och hämtade oss ! ^^ Sköönt det var att få sätta sig i bilen , och bli körd hemmåt ^^ haha , fast först var det upp till Sandra och Therese , dom skulle ur , sen körde hon hem mig .. UNDERBART ! .. haha .. Så jag har bara setat och kollat på film , käkat en macka å lite sånt ! .. Sköönt fan ! .. Sen nu vet jag inte vad jag ska göra .. Det är sånt som märks ^^

Filmer / Serier / TV.

Stomp The Yard - Biatch !

Nu har jag sett den bästa filmen , som har innom dans och hiphop att göra ! .. Den verkligen ägde .. Tack Philip , för tipset ! =) Alla borde fan se den , Stomp The Yard - heelt klart bäst , den slår fan You got Served med häst längder ! ^^ haha ..


image236


Här nere har ni trailen , se den sen jäävlar fixar ni filmen ! ^^


Mitt Liv.

Rättvik - Classik Car Week !

Torsdag ^^


Jahapp , då ska man dit upp då ! .. Och kolla på massa fula raggarbilar , och äckliga raggare =O haha , fattar inte ens själv va fan jag ska dit och göra ? .. Det är absolut innanför mitt område av intressen , va fan ! .. Men ja , therese ville ha med mig ! .. Så vad gör man inte , kanske inte har så mkt annat att göra ...

Så jag kommer väl hem på lördag eller nått , men jag vet inte om jag kan blogga när jag är där , kanske ! .. =)

Musik.

Dagens låt.

Helt sjuukt bra låt ! =)
Det finns två låtar han har gjort som är Okej ! ..
Denna och Glassigt .. Dom andra är värdelösa ^^