Mitt Liv.

Shoo Bre - Läs Den Boken Fan !

image238Det är vårtermin i nian och Elias och Oscar ser ljuset. Men våre blir inte som någon av dom tänkt sig. Inte på långa vägar.

Oscar arbetar med skoltidningen och hans engagemang i elevrådet tar en tvär vändning när klassen får en ny svenskalärare, Kristina.

För Elias del börjar terminen bra. Men så får han ett erbjudande om lätt tjänade pengar som är alldeles för frestan att tacka nej till. Och så har han åter gett sig in på den kriminella väg som han lovat sig själv att lämna.

Juan, Farid, Suzan , Shirin, Josef och Mojo är några av de vänner som finns där för Oscar och Elias när allt har gått åt helvete. När allt är lögner och svek.


Bästa läsbara repliken ! ^^
"Vi bara softar, kollar läget och sen kommer vi tillbaka" , fortsatte Elias. "Vi kanske träffar några intressanta personer."
"Intressanta personer min kurats" ,
stönade Josef. "Lika stor möjlighet att träffa en intressant person centrum som att träffa Pamela Andersson i min trappuppgång."
"Abou" ,
ropade Mojo. "Tänk träffa Pamela Andersson i centrum len!"
"Fan du har tänkt två gånger redan, jag svär bre, du måste ha feta migrän jao" , halvskrek Josef samtidigt som han gav Mojo en knuff. Men Elias gav sig inte. Han öppnade porten och kände hur den kalla luften svepte in.
"Va inte fittiga nu. Jalla, vi gitt."

Comments

Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback