Mitt Liv.

På väg till mormor i husvagnen. :D

Mamma är utomlands och jag är hemma själv, det känns lite konstigt men ändå inte. :P Hon jobbar så mkt så hon är nästan aldrig hemma ändå. ^^ Jag ska bara klä på mig och sedan styra pärlan mot gladtjärn, där mormor befinner sig. Vi ska grilla lite och sooola =) Igår fick jag lite färg då mina axlar är lite röda. ^ haha.. 

Det blev ingen resa till London, då dom ville jag skulle betala 10500. :O Inte kloka i huvudet.. men men, jag vann iaf. ^^ HAHA
Nej, kläderna var det (",) Soliga avslut .

Mitt Liv.

I allt det onda finns det något gott.

Det känns som att livet är på väg att vända från det onda till något gott. Jag ska praktisera på DollarStore, och det tror jag kommer bli hur kul som helst. Att få se allt skit alla handlar. ^ Sådant man egentligen inte behöver. Men vadå? Det gör ju tom jag när jag är där inne. ^ 

Så vad hände idag då? En kvinna ringde mig från Coca Cola och meddelade mig att jag hade vunnit en resa till OS i Londom för två personer. Jag blev så chockad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, då jag aldrig vunnit något i hela mitt liv. Bortsett från resväskan tidigare i år, men det var väl en mening med det då, eftersom att jag lär behöva en sådan då jag ska till London. :) haha ^^ Ett ställe jag alltid velat besöka, och nu ska jag få göra det, för att se på OS. 

Det är helt sjukt, jag har fortfarande inte smält det, men det ska bli kul. Jag känner det på mig, och jag vet precis vem jag ska ta med mig för en sådan upplevelse. :) Pappa har alla sport kanaler på tv:n, så varför inte ta med honom och se det live? Han är hos tandläkaren just nu, så jag ska meddela honom den nyheten snart. :) 

Jag är helt skakis, det är sjukt. :)

Mitt Liv.

#BieberFever

Oops, jag hade visst en hel del. ^


Mitt Liv.

Vila i frid. ♥

Min kusin har hastigt lämnat oss, men alla minnen kommer alltid leva med mig. Det har varit en jobbig dag idag. Att se sin faster helt förstörd är inget jag vill någon annan ska uppleva. Det är fel när föräldrarna ska överleva sina barn, och behäva begrava dom. Mina tankar finns hos mina andra kusiner, som förlorade en bror, och till faster & Nisse. 

kommer alltid sakna och älska dig, kusse. ♥♥♥