Dagens Bild.

Dagens bild.

Så jäääävla gott!


Mitt Liv.

CSI New York.

Ligger hemma i min soffa och sväller efter måltiden med mamma. Jag förstår inte varför vi ska envisas med att äta innan vi ska handla, då vi aldrig kommer från affären med mat, utan bara massa annat skit. ^ haha.. 
 
Idag ska Mikaela börja med min nya design, så vi får la se vad hon hittar på för något, jag har haft några önskemål, sedan har hon fria händer, som vanligt. =) Jag litar på henne, och vet att hon är bra på det hon gör. Så det finns inget som kan bli fel. ^ 
 
Har dem senaste dagarna haft ett CSI maraton, och är nu på sista boxen, av dem jag äger. Sen blire det nog att kliva in på NAVY CIS, det är ju också guldvärt. ^ haha.. 
 
Hans ögon, man drunknar. 

Mitt Liv.

Nytt tanklock.

Igär när jag åkte hem från Mickaela skulle jag stanna och tanka i Sala, vilket jag aldrig mer kommer göra då dem bara höll på och krångla med mig. Först påstod maskinen att mitt kort inte gick att läsa eller att det var felvänt. Men det kunde dom glömma att det var, så i ren frustation åkte jag därifrån, utan att sätta fast tanklocket, så det flög ju i väg, och jag hittade det inte. =/ haha.. 
 
Det regnade inte hela vägen hem, men en bra bit. Plus att jag sen höll på att hamna i Västerås, vilket då hade blivit en sjuukt lång omväg. ^ haha, jag var så trött att jag höll på att dö, men det var skönt att sen komma hem. 
 
Har precis kommit hem från en vända på Mekonomen, så nu har jag ett nytt tanklock, och jag är glad. ^ haha.. 
 
Har precis skrivit en liten del på nya kapitlet, men ska bara skriva klart detta för att sedan lägga mig ned en sväng då jag är liite slut efter 37 minuter magträning - 50 sit-ups - 37 minuter magträning - 20 armhävningar. Fy sjuttom bubblan vad jag ska vila och kolla på CSI New York. =) 
 
 

Mitt Liv.

Mini semester.

Imorse när jag vaknade packade jag min väska och styde bilen mot Gimo. ^ Sitter hemma hos Mickan, min underbara vän som hjälpt mig med designen när jag ville slita av mig kalufsen. Tur jag haft henne sen dess, annars hade jag vart ganska flintskallig vid det här laget. ^ haha.. 
 
Vägen hit var helt okej, förutom att dem valde att bygga om den mitt i allt, så det blev en omväg på typ 2049 mil. Idoter, annars var det bra. Och det gick ganska fort faktiskt. Iallafall fortare än jag trott från början, då jag hade noll koll på vart jag skulle. (A) haha.. 
 
Pratade en stund med Fialia i luren när jag var på väg, och egentligen finns det inte så mkt och säga om den tjejen mer än att hon är underbar. ♥ Hon vet mkt väl vad jag tycker om henne, så det är inget jag behöver skylta om. 
 
Får la se om jag hittar hem imon lika enkelt som jag hittade hit. ^ haha, om inte annat kan jag gör en kul grej av det hela. haha, för det är ju vad det kommer bli. 
 
Har precis sett Happy Feet , och den var helt underbar. =P Måste nästan ta och se ettan nu bara för att jag har sett tvåan. ^ haha.. 
 
 
Godnatt på er. ♥ 

Mitt Liv.

Fredagsmys.

Jag skulle ha jobbat idag, men gick inte helt enligt planerna. Min älskade gammelfarmor gick bort idag, så allt har vart lite jobbigare idag än vanligt. Dock var det av ålder, och inget annat.


Imorgon åker jag till Uppsala, eller Gimo för att träffa Mikaela. Och det ska bli hur kul som helst. Att äntligen få ett ansikte på den kvinnan, även om jag sett henne på kort. ^^ men ah, ni fattar. Och ska bli skönt att få komma bort från Ludvika en sväng. :)


Nu har jag nyaste Johan Falk filmen på. Och dom blir bara bättre och bättre. Helt sjukt. ^^


Mitt Liv.

What can I say?

Ska kasta mig i arbetskläderna om ett tag och bege mig mot dollar, för ett litet kvällspass. :D det var ett tag sen så det ska bli skönt att göra något igen. :)


Igår var man ju iväg och kollade bär utvecklingsstörda gjorde någon slags show. ^ dom kan fan mer än vad man tror, och dom är duktiga på det. ^^


Jag har typ sovit en timme inatt, så får se hur huvudet hänger med idag. :P plus att jag har världens träningsvärk i ryggen och magen. Please, kill me! ^


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Vakna med The Voice.

Vaknade av att jag var så sjuuuukt pissnödig, vilket bara var jobbigt då jag har sån sjukt träningsvärk i magen och i benen. =/ Men ah, jag tog mig hela vägen till badrummet iaf. ^ haha. 
 
Ska på AMS idag, sen ska jag käka ute med morsan och Uffe. =) 
 

 
Vacker ♥

Mitt Liv.

Fixat naglarna!

Idag har jag fan varit duktig. Har diskat och tvättat, stolt. ^ Efter det la jag mig ned och sov ett tag.


Sen har jag fixat mina naglar då dom såg ut som sju svåra år. ^ men nu är dom snygga igen. Det är ett måste på en tjej, fräscha naglar.


Mitt Liv.

En timmes hård träning!

Har precis duschat efter en timme av Zumba träning. Fy fan, jag låg utslagen på golvet ett bra tag med andan i halsen. ^ men men, på't igen om nån dag, ska nog låta kroppen vänja sig lite först sen kör vi längre. Körde även 40 sit-ups efter, så magen kommer nog må fint imon. ^




När jag låg som mest trött på golvet fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig arg. Jag fattar inte hur en annan människa kan göra sånna saker, men ah är inte min huvudvärk, dock är det min väns. Tröttsamt. :|




Hoppas på en fortsatt trevlig dag iaf. ^


Mitt Liv.

Var ett tag sedan.

Jag har en som nog kommer få en chock när hon ser att det är uppdaterat här inne. ^ Men det får min vän Mikaela stå ut med. Någon gång måste man ju damma av bloggen lite också. Har dock egentligen inget viktigt att skriva, men tänkte, då jag hade lite tid, att ändå göra ett inlägg. :) 
 
Denna dag kan inte bli bättre, Justin släppte sin nya musik video, och jag älskade det jag såg. Dock borde det vara olagligt att vara så sexig. ^ Men huvudsaken var att han hade kul. För det såg man verkligen att han hade. 
 
Mycket har hänt på så kort tid, men det finns inget som kan ta bort mitt leende från mina läppar idag. ♥