Mitt Liv.

Sitter på jobbet och fikar lite. :) bjöd p...

20100930149 (MMS)

Sitter på jobbet och fikar lite. :) bjöd på fika. Peter vart glad iaf. Sista dagen är här.


Mitt Liv.

Nästsista dagen på jobbet. Imorse ville ja...

20100928147 (MMS)

Nästsista dagen på jobbet. Imorse ville jag bara dö, ville sova mer. :P fy fan!


Foto.

ännu en fotografering.

 


Mitt Liv.

Sitter hemma hos madde nu, och väntar på h...

20100925146 (MMS)

Sitter hemma hos madde nu, och väntar på henne för hon har jobbat. :) ska snart hem till junior eller till garaget. idioterna snodde med sig typ 14 kundvagnar till garaget igår. :P haha.. åker hem idag, inte kul att köra inte kul att åka. men johanna ska jobba imon.


Mitt Liv.

Är i säffle, på ponkarfest. Grisar hela bu...

20100924145 (MMS)

Är i säffle, på ponkarfest. Grisar hela bunten, men jag gillar. :P haha, åker hem imon någongång. Först marknad skulle jag tro. Fint skit. :P


Mitt Liv.

fan vad skönt att veckan slutar med att de...

20100924144 (MMS)

fan vad skönt att veckan slutar med att det är lite varmare både inne och ute. slipper man frysa så mkt. håller på och inventerar massa små saker - inte kul! drar till säffle idag, får se vad den staden har att erbjuda :P haha.. ska bli kul att träffa dom få jag träffat innan igen. :)


Mitt Liv.

Torsdag hela dagen. Och det är ju kul, til...

20100923143 (MMS)

Torsdag hela dagen. Och det är ju kul, tillbaka på jobbet idag med. Igår missade jag kungarna, för jag somnade. Jävla skit på en pinne. Haha, somna i första reklamen, sen sov jag gott till klockan ringde. Och då var jag lika trött som när jag la mig. (A) igår drog jag och thersese till gränges, hämtade christoffer, drog en pizza. Skit gott fan! Sen var han så snäll så han bytte mitt baklyse. Snälla vänner man har. Blåmärken över hela kroppen har man iaf. Och min skadade handled är helt förstörd nu. Det gör så ont i den att jag skulle kunna döda någon! :( imon blir det säffle efter att johanna slutat jobba vid 6. Då är det bara rakspåret! :)


Mitt Liv.

fy helvete vilken öm kropp jag har idag. j...

20100920141 (MMS)

fy helvete vilken öm kropp jag har idag. jag och christoffer hade krig igår, och jag loosa stort kan jag lova. han nöp mig i låret, trodde jag skulle dö. sitter på jobbet nu och väntar på antingen gods eller frukost. vad kommer först?


Mitt Liv.

sitter på jobbet nu och väntar på att få k...

20100917140 (MMS)

sitter på jobbet nu och väntar på att få käka! igår kom sara hit så drog med henne ut och vidare till dahlin, drack kaffe där och snackade lite skit. :) ikväll blir det lite dj maggiiie med therese. :) sen vet jag inte riktigt.


Mitt Liv.

igår när christoffer slutade jobba så drog...

20100915138 (MMS)

igår när christoffer slutade jobba så drog vi och hämtade honom. för att sen hämta upp mattias, och dra vidare på spökjakt. fast det slutade med att vi åkte mer på bredden än rakt. så min bil är mer lortig än vad det är i gropen på jobbet! då är det inte en trevlig syn. han skulle även lära mig det där, så jag har en chans i vinter. men jag gav upp. haha, bakade även på något igår i gonäs så baklyset gick sönder. haha, kan dagen bli roligare eller? idag ska jag tvätta bilen för hand, för när jag körde in den i tvätten i söndags vart den inte helt ren. men det ska den bli idag. (",)


Mitt Liv.

Sitter ute och röker lite när man har tid....

20100914137 (MMS)

Sitter ute och röker lite när man har tid. (",) bråkade nyss med kaffe automaten, den hade kunna åkt på stryk så det bara sjöng om det. Fy fan vad jag hatar sånt. Haha, vart är alla paket?


Mitt Liv.

är tillbaka på jobbet efter en lugn helg. ...

20100913136 (MMS)

är tillbaka på jobbet efter en lugn helg. känner mig inte sådär jätte pigg. men jag överlever, stålkvinna som man är. haha, bilden visar mitt fina sår i fingret som dahlin orsakade. han klippte i det. haha


Mitt Liv.

en hel dag i gränges.

20100912133 (MMS)

Duschade i morse när jag vaknade. Sen drog jag till christoffer och är fortfarande kvar. Vi var ut i gamla gränges och kollade på massa hus som fanns kvar där. Jag ska ju snart ut och fota sara om hon kommer i helgen. Sen har vi vart på massa äventyr här i berget. Plus att jag vart duktig och tvättat pärlan. Efter att christoffer kört den behövdes verkligen det. Haha.. Nu är det ensam mamma söker som gäller.


Mitt Liv.

lite bilder från igår.

  




Mitt Liv.

tjillevippen.

har kanske inte precis vaknat, men det är inte sån lång stund sen heller. och skönt är väl det. var hemma vid 4 imorse, och då var jag trött måste jag tillägga. haha, var hemma hos Johanna igår och dom drack väl alla, men ingen vart sådär karate full, tråkigt nog. lite bilder kastar jag in nu, sen blire frulle - Godmorgon!

 




Mitt Liv.

fredag hela dagen.

och hur sköönt är inte det det? skiiit skööönt.

sitter hemma just nu, och väntar på att johanna ska sluta jobba så man kan åka ut till henne och kolla på idol. dunkar musik, och mamma gnäller inte. vad är det för fel? haha, ^ vet inte riktigt hur jag ska få denna halv timme att gå lite fortare.

jobbet idag gick as bra, jag och peter var as duktiga. det var saker över hela golvet innan vi började, sen var det nästa soprent. jag gjorde inleveranser och han körde med trucken dit allt skulle. fiint team måste jag säga. (",)
nästa vecka kommer nog gå lite saktare, med tanke på att AK inte är där, utan hon glassar omkring i italien. synd om henne, måste jag säga. haha..


Mitt Liv.

Tillbaka på jobbet! Och än så länge är det...

20100910130 (MMS)

Tillbaka på jobbet! Och än så länge är det lugnt, så jag värmer upp dagen med en mugg choklad. Haha, igår gick allt bra. Jag och johanna tog en lunch på american take away. Det var helt okej faktiskt. Har aldrig käkat där innan. 



Idag blir det idol hemma. Sen får vi se vad som händer. :) kanske blir nå äventyr. Ingen som vet. :P haha


Mitt Liv.

allt kommer gå bra!

20100909130-001 (MMS)

allt kommer gå bra!


Mitt Liv.

jag fick mitt paket idag.

för typ en timme sen fick jag mig ett sms som gjorde mig överlycklig. jag har äntligen fått min blixt till min kamera. nu ska här fotas i vinter då det är vitt och mkt snö ute. haha, eller så är det grått och ingen snö, skit samma. det ska fotas iaf.
sen har jag ju den där grejen på G med johanna, hon vet bara inte om det än. det ska vara i ett övergivet hus, och det ska vara mörkt, så för hoppningsvis får jag använda den då. hoppas den var värd priset bara. haha, (",)

precis nyss höll jag verkligen på att hosta lungorna och tarmarna ur mig, det är fan inte kul de där. ingenting vill ju funka på mig heller. jag tar hostmedicin, och alla andra konstiga kukeliku mediciner. haha..

nej, om man kanske skulle ta och kolla igenom alla fakturor, och all annan post som inte kommit in sitt rätta fack, men det var väldigt mkt namn som jag inte kände igen för fem öre imorse när posten kom.


Mitt Liv.

sitter på kontoret nu.

nu är jag tillbaka på posten och ska arbeta lite här idag, eftersom att kjell är borta. får se när han vill dyka upp igen. hoppas inte det blir allt för tidigt bara. ^ ska nog kasta fram lite ritningar idag, och scanna in dom, så mona får lite hjälp. haha

måste ju kolla klart på rederiet, så jag kollar lite nu innan posten kommer. sen ska jag fortsätta när jag kommer hem, bara för att få klart det. haha, slipper jag ligga och fundera över det.

imon blire falun. får la se hur det slutar!


Mitt Liv.

hemma efter en jobbig dag.

fy fan va jag har hostat på jobbet idag. och det har inte vart kul kan jag säga. det har ekat i lokalerna så jag vet inte ens själv vad jag heter ibland. haha.. idag var det även mkt paket, och tunga.

ska kolla klart på kalle och chokladfabriken nu. :)


Mitt Liv.

Det ser ut lite som när wtc rasade. Fast d...

20100907128 (MMS)

Det ser ut lite som när wtc rasade. Fast det är bara lite slagg som brinner. Eller nått i den stilen. :P snart lunch - hungrig!


Mitt Liv.

Nu en tid framöver blir det nog bara mms i...

20100907127 (MMS)

Nu en tid framöver blir det nog bara mms inlägg. För nu är jag tillbaka på jobbet. Och då har jag ingen tillgång till någon dator. Och sen när jag kommer hem orkar jag nog inte. Men iaf, med en kopp choklad säger jag godmorgon. :)


Mitt Liv.

Nu är det bara godnatt som gäller. Men jag...

20100906126 (MMS)

Nu är det bara godnatt som gäller. Men jag sitter upp när jag sover. Så får väl se om hostan ger sig eller inte. Håller fan på att spy av den. (",)


Filmer / Serier / TV.

fick mitt paket iaf.



jag fick mitt fina avi på mobilen även fast jag trodde det skulle komma senare i veckan. men jag är glad att det kom idag. så man fick lite intressant att se. ^ haha, tjenare kungen var jag bara tvungen att köpa, bara för att den är så värdelös. haha, samt att jag måste ha alla med joel kinnaman. har missat några jag inte får tag i, men ska nog ändra på det. haha..

jag och therese ligger och kollar på den nu, och den är ju bara pinsam. men haha, ja. kul!


Musik.

paow & hugo - la isla


Kändisar.

ryan sheckler.

 

är han snygg eller är han snygg. just nu på MTV är det maraton med ryan. och det kan man ju inte missa, även om man har sett det ett X antal gånger. man kan inte få för mkt av den grabben. det är så ögorna blänker.
hans yngsta lillebror är ju oxå bra söt, så lik ryan så det skriker om det. :) och det gillar vi.


Mitt Liv.

duschen avklarad.

fan va skönt det var med en dusch efter att ha damsugit hela lyan. nu sitter jag här med en ansiktsmask, och luktar choklad. man ser ju förjävla snygg ut i denna med, heelt brun i ansiktet. fast iofs så finns det ju folk som ser ut så här hela dagarna (A) haha

mamma är snäll och handlar åt mig så slipper jag gå ut i detta fina väder. haha, tänkte jag skulle slå på en film och dra täcket över mig, när jag har sköljt ansiktet. först ska jag dra i mig en dubbel treo, för mitt huvud är inte att leka med just nu, känner jag.


Mitt Liv.

inget paket idag heller.

va fan är det dom håller på med? jag beställde det fan i torsdags, och det har aldrig tagit sån här lång tid, har alltid fått skiten dagen efter. men nu har jag inte ens fått på mobilen att dom har tagit emot paketet på marnäs tobak. så inte vet jag vad dom håller på med. irriterande är det iaf, det kan jag lova. så istället för att se mina nya filmer idag då, får jag glo igenom ännu en säsong av navy cis. inte för att det är dåligt, men har sett det nu säkert 4 gånger. börjar bli lite drygt. likadant med alla andra filmer jag har, har sett dom med hundra gånger.

ska damsuga lite senare om jag orkar, för min mamma tyckte det var lite skitigt här hemma, och det kanske är lika bra med tanke på att jag damsög mitt rum igår. annars släpar jag väl med mig skiten in hit. sen var jag även så duktig att jag bäddade rent, så ska väl försöka tvätta upp det gamla, så det slipper ta upp hela tvättkorgen. haha.

sitter och lyssnar på as bra musik oxå. kan inte bli bättre om man bortser från slem och snor. tryck på länken för en grym (ej klar) lista. :) Sköön musik <3


Musik.

jingelmannens hitlåt.


Mitt Liv.

snor och slem - döda.

finns det nå värre eller? man kan ju fan inte andas pga dom där två äckliga sakerna som nån har uppfunnit. usch.. inatt har jag iaf fått sovit lite mer tror jag, hostade lite fram till halv ett, sen vet jag inte att jag sett på klockan nå efter det. så är det lika inatt med, då drar jag till jobbet imon. nu måste jag fan jobba lite känner jag, det är inte kul att ligga i sängen hela tiden. liggsår har jag snart på alla sidor.

hoppas mitt paket kommer idag, så jag får lite filmer att se. haha, alla iren huss filmer har jag beställt plus några till. haha, jag börjar fan bli psyk när det gäller filmer. tur man har kvar alla gamla fakturor så man kan kolla hur mkt man har handlat film för från discshop. tror jag iaf har typ 16 st eller nått, och på alla är det minst 150 kr. :P haha


med denna bild säger jag GodMorgon!


Mitt Liv.

ingen rolig dag idag.

nej, det kan jag inte riktigt säga att det har vart. inte nog med att man hostar så alla saker i kroppen vill flyga ut, jag har även ätit för mkt strepsil så jag har fått problems med magen. så jag blir hemma från jobbet imon med. jag hoppas denna hosta försvinner från min hals snarast. det skulle vara skönt att få sova iaf 5 timmar på en natt. natten mellan fredag och lördag sov jag 2½ timme, och nu i natt fick jag iaf sova 4½ timme. det är inte kul alltså!

va hem till frasse och annalena en vända nu på kvällen, och fick lite smörgåstårta och så hjälpte jag frasse med det sista i lokalen. snäll som jag är. josse och perra kom även gåendes med två små söta råttor. ^ så snackade med dom en stund, sen var det bara fortsätta att plocka lite.

just nu skulle jag kunna döda för att få goooodiiiis. då är det illa, eller? 


Mitt Liv.

ny design.

nu har jag vart lite duktig igen, dammade av den gamla och inte så snygga designen. den här tyckte jag var mkt snyggare, förutom bilden i som ligger i spalten, den är inte vacker, men hade ingen annan som kunde passa in där. så det fick bli den där.

undra om inte min andra tvättmaskin är klar för i dag, ska gå och kika. sen kanske man ska ta och tvätta sängkläderna och byta dom med. kan ju vara på tiden annars. (",) haha, dom är ganska äckliga.

jag har även installerat alla fotoprogram på denna dator, så nu kan jag äntligen redigera massa bilder igen på denna. den andra datorn går så sakta. och pajar nog ihop vilken sekund som hellst. synd om den säger jag bara. haha..


den bjur jag på. =D


Foto.

Lite bilder från andra datorn.

tänkte jag skulle lägga in lite bilder från min andra dator. tror inte jag har visat dom innan,
och har jag det, så är det ju bara blunda eller titta igen. ^ 

 

 


Mitt Liv.

Söndagen är här nu.

Och jag sitter i min säng. I fredags när jag var på stan med Sandra och Therese. Sa dom att min blogg hade blivit tråkig. Och jag vet inte nå vad dom menar, för jag skriver väl inge mindre nu än jag gjorde förut. Eller handlar det om vad jag skriver? Ja, jag vet inte iaf.

Jag känner lite så nu att jag skulle vilja göra om hela min design, och samtidigt ut och fota lite. Men jag vet inte vad. Eller jo, men när det ska bli av har jag ingen aning om. Johanna måste ha tid till det, och vi måste få fram alla saker som ska vara med på den fotograferingen. Sen måste jag hitta ett gammalt övergivet hus som man kan gå in i. Annars kan det bli lite svårt, måste jag säga.

Tänkte jag skulle kasta in lite gamla bilder. Så det finns lite att kolla på. inlägg utan bilder är inge kul!

 

 


Mitt Liv.

Annalenas 40 års fest. Och mitt uppdrag va...

20100904125 (MMS)

Annalenas 40 års fest. Och mitt uppdrag var att ta av mig skorna och ställa dom på bordet. :P och där står dom nu. :P


Mitt Liv.

Therese avnjuter en god drink. :P haha

20100903121 (MMS)

Therese avnjuter en god drink. :P haha


Mitt Liv.

Tillbaka på jobbet. Och det känns väl sådä...

20100902120 (MMS)

Tillbaka på jobbet. Och det känns väl sådär! Med tanke på att jag fortfarande är sjuk. Snoret rinner och slemmet irriterar. Kan det bli bättre? :P idag efter jobbet ska jag nog iväg till gränges och kolla när grabbarna grus kör gocart. För inte tänker då jag vara med iaf. Jag vill gärna leva ett tag till. :P haha