Mitt Liv.

Är vid utsikten! :)

2082c7fc8aafd429356c7f3be99c593c.png

Kolla varifrån!

Är vid utsikten! :)


Mitt Liv.

Sitter på SoleMio och har nyss klä

0-2fb6af4811e985c0e20ed426981f18dc.png

Kolla varifrån!

Sitter på SoleMio och har nyss klämt en panini, med Johanna! :)


Mitt Liv.

Är på väg hem och ska sova gott. (

0-4e959ffe99d39bd779ce011115f23fc9.png

Kolla varifrån!

Är på väg hem och ska sova gott. (A) Har haft en riktigt trevlig kväll/natt, mkt skratt och idioti :)


Mitt Liv.

Nu sitter dom och lirar poker. :)

78b7b5c9a324dcdba49f1bcbe46627d4.png

Kolla varifrån!

Nu sitter dom och lirar poker. :)


Mitt Liv.

Sitter hemma hos Sara och dricker

0-2be6dffbdca62e127d48d29d9fcd8f2b.png

Kolla varifrån!

Sitter hemma hos Sara och dricker fanta. :)


Mitt Liv.

Massa bilder från igår.


Sara fixa slingor innan vi åkte.


Och Johan tvätta håret i diskhon. :P


Sandra Olsson.


Andreas och Sebastian.


Sara och Långhals. :P


Johan och Sebastian.


Johan muppar sig rejält. :P haha


Mitt Liv.

Är på fest i grangärde. :)

-df6d46cdd91006848175d3c99571b88.png

Kolla varifrån!

Är på fest i grangärde. :)


Mitt Liv.

Haha, sanslöst.

När sista dagen är kommen så hittar man en hur kul sida som hellst. Man kan färglägga vilken bild som hellst :P Så nu sitter jag på den sidan. :P haha ^


Mitt Liv.

Mötet inställt.

Mötet blev inställt. Så nu är jag tillbaka nere på min plan igen. Det är bara jag och en till här nere, ganska tomt och ganska kallt. :P Brrr.. (A)

Ska väl kanske ta och göra något vettigt, men jag vet inte vad. :P haha, springa och pissa lär jag göra iaf.

Snackade med Sandra tidigare, Marcus skulel kolla på bilen, och ge sin bedömning. :)

Nej, springa va det! ^


Mitt Liv.

Fredag, bästa dagen på veckan.

Så sköönt med fredag. :)

Igår satt jag och kollade på en bil på blocket som jag ska ringa Marcus om. Så han får kolla lite mer på. :P haha, han kan ju lite mer än dom flesta andra jag känner. (A) haha, och är seriös oxå. Får la se när Sandra vaknar då hon hör av sig. Annars ringer jag henne efter mötet.

Om en halv timme är det fika, sen efter det är det personal möte, som jag ska kila iväg på. Det är faktiskt ganska intressant för en som inte är så insatt, man får läsa sig mkt av företaget. Och det är kul. :)

När jag slutar ska jag hem och duscha, sen kör morsan mig till Sara. Och då blire väl lite förpartaj där, sen drar vi vidare på fest. :) Kan bli ganska kul faktiskt då jag inte är iväg så mkt på sånt mer. Man börjar ju växa ifrån de där en aning. ;) haha..

Jag är hungrig som fan, och i morse orkade jag fan inte ens bre en macka. (A) haha, så jag var upp och köpte en lite smörgås. Och mat, det fick bli en maträtt! (A) haha, snacka om lat. Men när det är fredag så får man vara det.


Mitt Liv.

En egen bil..

.. skulle inte sitta helt fel sånna här dagar! Ibland blir jag bara så trött. Men det är väl så livet är, det kan inte gå som man vill hela tiden. Satt på blocket innan och kollade lite. Så jag och pappa ska fortsätta kolla lite imorgonbitti, då vi kommer till jobbet. :)

Ligger fortfarande i sängen men nu kollar jag på The Vampire Diaries. :) Det är ju heelt underbart, synd bara att jag sett alla avsnitt som går just nu på TV:n ;P haha..

Imon är det tydligen fest som gäller, så får väl se hur det blir med det. Har ju ingen bil.


Mitt Liv.

The O.C

Sitter i min säng nu och håller på att lägga in massa filmer från mobilen. Samtidigt kollar jag på The OC, säsong tre. Inte för att jag sett dom tidigara säsongerna just nu. Men jag har ju sett dom förr. :P haha ^

Får la se senare om Therese hör av sig senare. Eller om hon skiter i det. Man vet aldrig!

Nu ska jag nog se lite mer av detta. :)



Visar er denna med. :P


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


HAHA, kolla minen på Johan när Sebastian drar igång! =D
Så jääävla klockrent, han ser nästan lite rädd ut! ;P


Mitt Liv.

Sista minutrarna av jobb-dagen.

Tänkte bara kasta in ett snabbt inlägg innan dagen på jobbet är slut! :)

Var nyss uppe och fikade och min fader kollade förbi en vända. Det brukar vara fullt med folk i fikarummet, nu var vi bara tre, två när pappa försvann. :P Han hade lite att göra innan jag drar hem, så då fick han kila. Haha..

Undra sa flundra och klia sig i ögat, varför inte mina kort kommer. Nu har jag väntat i en vecka. Men jag får dom väl nästa vecka eller nått. =/ haha.. Bättre sent än aldrig brukar man ju säga när man kommer försent eller så. Men nu vill jag verkligen ha dom. Haha. Annars hade jag ju inte beställt dom.

När jag kommer hem ska jag kasta in en video. :) haha, kan ju va lite trevligt att se vad som händer i mitt liv. haha.. Eller nått sånt. haha. ^

nej, ska kolla lite på nätet.. Skriver när jag är hemma.


Skriverier.

Messing with my brain.

Throwing out the blame when you know it ain't my fault.
Messing with my brain when you want to see me fall.
There may come a time when I don't bother you at all.


Folk kan inte sätta sig på mig, hur mkt dom än försöker. Det finns inget dom kan säga som gör att jag tar åt mig. Inte längre, det fanns det förut. När jag var mindre, men efter det, så har jag lärt mig hur man gör när man stänger av örona. Eller bara ignorerar, för jag vet att det är det som tar hårdast.

Och folk som ändå försöker sig på de, dom får ju bara lite extra skit tillbaka. Och det har jag sagt till flera människor, att ger dom sig på mig, så får dom dubbelt tillbaka, och jag har aldrig skojat när jag sagt det. Utan det har bara hänt. Har nån kastat ett glas vatten på mig, så har jag kastat tillbaka en hink. Inte mer än rätt, när jag från början varnade personen.

Jag är ingen människa man kan slå på och sen tro att man kan bara gå där ifrån. Nej nej, jag ger en riktigt fight tillbaka. Och det är jag stolt över att jag klarar av. Det är många människor runt omkring mig som bara sitter hemma och muttrar om hur andra människor är. Men fan, säg det till dom. Och inte till mig. Eller? Frågar folk vad jag tycker om dom, ska dom ju sen inte gå där ifrån med tårar i ögona, utan vill dom veta får dom vara beredda på det mesta. Jag är inte den som säger nått bara för att sanningen kunde såra. Det är bara fjollor som gör så. Dom som vänder kappan efter vinden. Man kan ju bli att frysa. ;)

En annan kategiro för människor är väl sånna som kan sitta framför datorn eller mobilen och säga va dom vill. När när man vill konfrontera dom, så kommer dom med massa undanflykter. HAHA, feeegis! Det är fan det enda jag kan säga om sånna. Man ska inte vara så jäävla uppkäftig när man inte kan se er.


Det är ungifär som scenen i Snabba Cash. Då en brat sitter och snackar om tre olika människor! ;P

Den första det är han som ALDRIG tar av sig skorna. Skiter i vad andra tycker, och gör som han vill. Han tar lite extra plats, visar att ingen kan sätta sig på honom. (Det är en bra människa enligt mig, vågar leva sitt eget liv. Än sånna som är rädda att göra bort sig!)

Den andra är han som kollar hur alla andra gör, lite feg av sig att göra fel. (Här har vi han som jag inte gillar.)

Den tredje är han som ALLTID tar av sig skona. Han är lite små äcklig så där, lämnar massa snigelspår efter sig. (Har väl egentligen inte så mkt att säga om honom.)


Mitt Liv.

Min snygga målning. :p haha

64d4eead9987e99cd82c687211ac28ab.png

Kolla varifrån!

Min snygga målning. :p haha


Mitt Liv.

Läser Aftonbladet.

Det finns så mkt man kan skratta åt i dagens tidning. :P Haha, först den där som klädde ut sig till Liemannen och hotade en förståndshandikappad att kära snoppen av honom, om han inte slutade att kissa på sig. Det visade även sig att han som var Liemannen var anställd på boendet. :P

Sen stod det även att två män som var födda -86 & -87 hade tagit polisen som gisslan på polisstationen. Hur tuff är man inte då? :P HAHA, huuur grymt som hellst. Varför har man inte kommit på det själv? :P haha, inte för att jag skulle göra något så korkat. Men vore grymt att komma med idén.

Sitter och snackar med Therese i telefonen. Hon läser massa reklam hemma hos Linda. :P Så jag behöver inte kolla den när jag kommer hem. Haha..

Får se om pappa ska ha skjuts hem, eller om han kommer hem på annat vis! =)


Mitt Liv.

Lill lördagen igår.

Och inte fan behöver man alkohol för att bli helt trött, eller behöver ha kul. Bara umgås med tre grabbar som egentligen inte har så mkt innanför skallen. :P Men fan så kul jag hade igår! :) Och det har jag, Sara, Andreas, Johan och Sebastian att tacka. :) Haha..

Vi skulle åka till persbo skola, och fan så mkt snö det var just där då. =/ Haha, och Johan var livrädd (A) Det var ganska intressant att se, med tanke på att han är så matcho annars :P haha ^ Men vi drog nån vända över stan, och vidare till Bärget. Sen körde jag hem dom, jag var väl hemma typ 20 över 12 eller nått, stupade i fallet. :P haha ^

Nu sitter jag på jobbet igen, och posten har inte kommit. Så ska kila ut och röka! C YA


Mitt Liv.

Sitter hos Sara.

Är hemma hos Sara en vända nu. Och fy fan, här ska det spelas musik. :P Det kan jag lova, grabbarna grus håller ju bara på och jävlas, så då kan man ge igen. :P Eller? Är inte det rättvist? Haha..


Nu på med musiiiiken (8) !


Mitt Liv.

Hemma en vända.

Kom hem typ halv 6. :) Och då hade jag kört iväg Sara till folkan. För hon hade nån skol grej där. Sen åkte jag hem och duschade, och käkade. Gjorde matlåda..

Ska hämta upp Sara runt 8. För då ville hon hem, så det är klart man ställer upp. Speciellt när det gäller skolan, då hon inte är där så mkt. :P haha..

Imon är det jobbet igen som gäller, men jag tänker inte gå upp lika tidigt som jag gick upp idag. Utan nu vet jag att bilen kommer starta, nu är det bara för den att göra det. Annars ska jag spränga den. :P Har inte tid med massa skit. ^ Haha..

Nej, nu ska jag kolla runt lite..

Mitt Liv.

Andreas slår på Sara. :o

168baf1f8582e57cefe215813d6334e6.png

Kolla varifrån!

Andreas slår på Sara. :o


Love / Hate.

Veckans Love / Hate



Snart är OS över. Och fy fan va skööönt det ska bli! Jag är så jääävla trött på de där skiten nu, allt det handlar om är ju snö. Jag blir så matt. Det är mkt roligare att kolla på sommar OS om det ska va nått över huvud taget. Men ah, som sagt. Denna vecka är sista. Sen kommer alla TV program tillbaka. Som typ Andra Avenyn, det ställde dom ju in pga OS! =/ haha

Tillbaka på Ovako. Nu sitter jag ju här igen. Och det är ganska skönt faktiskt. Men kanske inte jsut idag, då jag har ont i skallen. =/ Men det går nog över kan man ju hoppas. Men iaf, skönt att gå upp på morgonen, och sen jobba under dagen. Är ju inte alla dagar det händer. :) Men Ons-Fredag jobbar jag nu.

Solen lyser faktiskt ute. Och det var varmt att stå i solen, emn fy så kallt det är i skuggan. Men jag får ritktiga vårkänslor när jag kollar ut nu. :) Får la bara hoppas att det håller i sig nu. Och att det inte börjar snöa igen, och går ner mot en 30 minus grader. Då blir jag ledsen.



Denna vecka har jag nog fan inget att gnälla över. :P Haha, kors i taket. Brukar ju annars aldrig ta slut på klagomål. :P Haha, men kanske ska va glad att det inte finns så mkt. Det kommer väl nästa vecka då :P haha


Mitt Liv.

Mätt som en plätt.

Nu har jag nyss ätit, och det var lika gott som vanligt. Och så är jag mätt som fan. =/ Inte alla som blir det varje dag. Tänk barnen i afrika som får tugga på samma ben varje dag. :P haha.. Men vem orkar tänka så varje gång? :P

Nu har iag Kalle vart och hämtat posten, och kom med lite paket samtidigt som jag har vart ut med. :)

Fick lunch timmen att gå lite fortare idag iaf, jag och Maj-Britt satt och diskuterade våldtäcktsmän. Och jag har en personlig åsikt. Och sånna som blir dömda under starka bevis, borde fan inte få leva. =/ Varför ska dom få det? Speciellt inte sånna som har gett sig på barn. Jag tycker det är fel. Dom har ju taget hela deras barndom genom deras handlingar. usch. vilka äckel!

Sitter och lyssnar på lite musik nu, ska kolla om bloggarna har uppdaterat! =)


Mitt Liv.

Kalla äckel väder.

Detta väder är fan inte kul. Solen lyser och det blir kallare och kallare. =/ Det ska ju tydligen komma mer snö än vad det har kommit. Och det är fan inte kul. Tänk en varm sommardag då man kan sitta ute med sina polare i det sköna gräset, eller varför inte spela lite vollyboll kanske? Hur mysigt vore det inte? Blir så trött på snö. haha.. Och jag vet att jag inte är ensam om att tycka så här. :P

Efter jobbet ska jag hem till Sara en vända, glömde lämna tillbaka USB-minnet när jag var där i söndags kväll. Och det låg kvar i jackan som tur var. :) Så jag kan åka upp till henne när jag slutar. om bilen vill starta, men det tror jag väl. Den startade i morse utan problem.

Lunch om 40 minuter. Sen kommer Kalle och hämtar posten. :)

Ska kolla lite bloggar nu. C YA


Dagens Bild.

Dagens bild.


Jag saknar sommaren nå så fruktansvärt! <3


Mitt Liv.

Header.

Tänkte jag skulle lägga in alla mina olika headers jag haft sedan jag startade dena blogg. :) Kan vara lite kul att kolla bak och se vad man har lyckats göra. Och kanske kolla lite inspiration. Man vet aldrig när man gör om den igen. :P haha


Alla ville dock inte funka, men här kommer dom!










































Mitt Liv.

Godmorgon.

Nu sitter jag här igen. :) Och har precis plockat upp en ny brevöppnare. Kjell hade inte haft tid med det, så det var kul att få göra något när man kommer hit. :) Nu är det ju bara posten som ska komma. Får la se när den dyker upp. Brukar ju komma nångång mellan halv och 8. Så det är ju ett tag kvar.

Undra om mina kort har kommit idag. :) För isf ska jag till dollar och inhandla lite ramar. :P haha ^ Måste ju ha korten i ramar, annars behöver man ju inga kort (A)

Nej, ska ta mig en vända ut. Och ja, ni kommer få så många inlägg idag. :P


Mitt Liv.

Hemma.

Nu har vi kommit hem, och mitt huvud sprängs snart! =/

När vi kom ut och skulle åka ville inte mammas bil starta sig. Så Micke kom och hjälpte oss. Sen när vi kom upp på stan så var vi in på banken så jag kunde växla in alla mina småmynt. :) Nu är jag av med dom iaf. Sen gick vi och käkade på Kina. Gott Gott.

Var in på Åhléns och hitta en bok, Carolina Gynnings senaste.. Sen in på Hemmakväll och handla två filmer. Farligt att släppa ut mig :P haha


Mitt Liv.

Sitter på Kina med morsan. :)

0-3f9541f06b99f8b364ad4ca99e5d0bc3.png

Kolla varifrån!

Sitter på Kina med morsan. :)


Mitt Liv.

Tisdag, känns som en bra dag.

Vaknade dock och hade jätte ont i ryggen. Men det brukar jag ha på morgonen, och sen går det över. :) Så får väl hoppas på att det gör det denna gången med. :P haha ^

Jag och mamma ska upp på stan om en stund, vi ska käka på Kina :) Sen ska jag in på banken och sätta in alla mina små pengar. Dom får inte plats i dom burkarna jag har, då är det på tiden man gör något åt det :P haha ^

Vart klar med mina filmer igår, och det vart bra som fan. :) Var länge sen jag torkade glasrutorna på ställerna, och det märktes, hur mkt flott och fingeravtryck på dom. =/ Haha. ^^

Nej, nu ska jag spöa morsan i spel! :P


Mitt Liv.

Ovako igen.

Kjell ringde nyss och frågade om jag kunde jobba Ons-Fredag. :) Och det är klart man säger ja. Pengar är det något vi alla behöver för att överleva i dagens samhälle. :P haha..

Fy fan va jobbigt det är att jag har rivit ut alla filmer. :O haha, varför skulle jag göra det? Men nu är det gjort, och jag är snart klar iaf. Men vet inte riktigt hur jag ska ställa in dom, alla som hör ihop med varandra ska ju stå bredvid varann. Så det är ju inget att snacka om. :P Så alla Beck filmer är inne nu iaf. Ska byta ut lite fodral på endel. Då dom är trasiga.

Upptäckte ett problem iaf, och det är de att en skiva saknas. :O haha ^

Ska återgå nu.


Dagens Bild.

Dagens bild.

Den bjur jag på.


Filmer / Serier / TV.

Alla mina filmer.

Nu ska jag göra nått det var tt bra tag sen jag gjorde sist! (A) Jag ska gå igenom alla mina filmer, och skriva mitt namn på alla. Endel har jag ju gjort det på, men har nog köpt på mig en hel del sen sist kan jag tänka mig. Om jag känner mig själv rätt. Och just nu ligger alla filmer över hela mitt golv. Har inte lagt ut alla mina boxar som jag har än, men dom ska väl ut dom med. Så jag får torka damm där inne med. :P Men orkade inte blanda ihop dom med alla filmer. Så dom åker ut senare.

Låter bilderna tala för sig själva. :P Haha







Mitt Liv.

Blo medlem på GratisBio.

Om man ändå handlar på nätet, varför inte samtidigt få tillbaka en liten summa pengar i poäng. Och sen få hem lite biobiljetter, eller presentkort hos dom kändaste butikerna i sverige?

Blir du medlem på länken här nere, så får du även 75 poäng i välkomms bonus. :)

Är du lika lat som jag, och orkar inte gå ut och handla i detta väder, då är det ju hur smidigt som hellst. Att kanske klicka hem en bok, eller en film. Eller varför inte göra din pappa glad med en liten överraskning, att han kanske får köra en sportbil mitt i natten i sthlm. :) Eller varför inte skicka iväg din mamma på en chokladbehandling. Det finns allt. Allt finns. :)

Jag är hur glad som hellst att jag är medlem på den sidan. :) En vinter dag som denna, kan man väl bli medlem, finns ju inte så mkt annat att göra. :P


Mitt Liv.

Hemma för sista gången idag.

Har nyss kommit hem, men nu ska jag inte lämna hemmet mer idag. :P Haha, nu är det för kallt ute så jag skulle inte ens gå ut om jag fick betalt! ^

Skulle ju iväg och hämta min fader, så jag drog till Sara en timme före typ. :)

Nu ska jag kasta mig i sängen och kolla på Söndagsfilmen Wallander - Mörkret. Den är ju faktiskt en av dom bästa från dom äldsta Wallander. :) Men jag kommer nog somna utan att jag ens hinner se klart reklamen som är nu. (A) haha, jag är helt slut i skroppen. Fattar inte riktigt varför. Men så är det.

Så nu säger jag GODNATT! :)


Mitt Liv.

Nu har jag vart duktig.

Therese skulle hämta mig när hon sluta, men då ringde hon och sa att hennes bil inte startade. Så jag vandrade till hennes jobb, och kom precis i tid till att få hjälpa till att putta ut bilen från parkeringen. :P haha ^ Efter mycket pustande och stönande fick vi ut bilen. Och den startade med Johannas kablar. :P haha

Åkte hem till Sara och lånade en film av henne, och vart kvar där en halv timme kanske. Sen så åkte vi hem..

När jag kom hem så rensade jag ur garderob nummer två ;P Alla byxor och sånt. Och fan va jag är duktig.. Haha..

Ska tillbaka till Sara innan jag ska hämta upp min pappa ikväll..


Nu ska jag se lite mer Dirty, Sexy, Money. =D


Mitt Liv.

Dirty, Sexy, Money.

Haha, den serien är ju bara för bra. :) Ligger i min säng nu och kollar på den. Första avsnittet är avklarat, då jag har hela första säsongen. Heelt klart en sevärdig box. Om ni inte har sett den.

Blir nog till att åka till Sara senare runt 5, för att hämta upp en film. :) AVATAR! Mkt trevligt måste jag säga, har alltid velat se den, så nu ska det äntligen bli så oxå. Haha.

Jag är heelt slut, jag skulle lätt kunna somna om, och det ska jag inte. För då kan jag nog inte somna inatt! =/ Vilket skulle vara ett problem. Haha, eller ja. Kanske inte? Ingen aning..


Nu känns det som att jag bara skriver för skrivandets skull. Men så ska det inte vara, så jag ska fortsätta kolla på min TV! =D C YA !


Mitt Liv.

Haha, denna helgen har vart heelt sjuuk.

Igår när Therese slutade så började det ju bra. :P Haha, hon fick inte igång bilen. Så det var bara för hennes mamma att hämta henne. Men sen var hon ner och hämtade upp den, och jag drog med henne ut på en vända så den fick gå lite. Sen dorg jag hem med bilen till mig, och hon hem till sig för att duscha. Sen drog jag och hämtade henne.

Vi fortsatte färden hem till familjen annorlunda, dvs Sara. :) Det är alltid lika trevligt hemma hos dom. Det är en avslappnad stämning, man kan vara sig själv! Det gillar jag. haha ^

Iaf så kollade vi på Melodifestivalen, och sen började vi spela TP, Team Maggan mot The Boys. Och ja, mitt namn vart ju neddraget i skiten då vi förlorade ganska stort :P haha ^ Sen hamnade vi alla i köket och vi satt och snackade. Sen fick Tony nå frispel och drog en liten visa tillsammans med hans pappa :P haha..

Klockan var nog runt halv 2 när vi kom hem. Och det var ju inte liiite snö ute :O haha.. Heelt sjuukt måste jag säga. Så här mkt snö har jag inte sett under alla år jag har levt.


Mitt Liv.

Äntiligen så funkar det.

Nu tycker jag Blogg.se har krånglat så att det räcker och blir över. =/ Antingen går det segt, eller så kommer den 500 sidan upp. Vet inte va som står på den, och är inte så intresserad heller. Med tanke på att när man ser den, vet man att inget funkar! =/

Tog mig en liten dusch för en timme sen kanske, och så gick mina naglar sönder en efter en. Så jag plockade fram nagelsaxen, och kapade alla. Så nu är det bara vänta tills dom har växt ut igen. Kan va lite skönt att ha korta naglar ett tag, när man har långa (RIKTIGA) naglar annars. :) Även om det kanske inte är så snyggt. Men sen när brydde jag mig om det?

Therese ringde när jag satt i handduk och frågade om jag skulle med ut. Så det var ju bara klä på sig i en jäävla fart, och sen ut. Så vi åkte en liten vända. För att hennes bil skulle få gå lite, eftersom den inte startade efter jobbet för henne. (A) haha ^ Var väl för att hon igår sa den alltid starta :P haha.. Så nu är jag hemma med hennes bil, jag tog den, så ska väl hämta henne senare, för hon skulle hem och duscha. :)

Jag ska se Alcazar i Melodifestivalen innan jag drar en meter, och det börjar ju om 10 minuter. Och dom är först ut, så det är lugnt. Det är bara dom jag är intresserade av. Dom har alltid så snygga kläder på sig, och sen deras scenframträdanden. :) Heelt kanon!

Nej, nu ska jag tömma soporna, sen bänka mig i soffan. C YA !


Mitt Liv.

Mmmh, gooott!

Körde iväg pappa halv 2 till SMB, och sen drog jag hem till Sara en vända. :) Hon och Camilla satt och vrålade vid datorn. :P haha, eller ja. Dom sjöng! ^ Det är väl så man kallar det nu för tiden (A) haha ^ Var iaf kvar där en timme om inte mer. Men nu när jag kom hem så stod maten klar, bara kasta in den lite i micron :) Mammas goda kycklingpaj! <3 Det är ju bland det godaste som finns. Haha..

Får la se va som händer senare ikväll, jag vill iaf se Melodifestivalen. Kan bli svårt att slå Eric Saade. :P haha ^ Men vi får se vad tiden visar. Just nu ska jag iaf kasta mig i sängen och slå på avnitt 15-17, 7:de säsongen av One Tree Hill. :)

Lägger in en bild på Eric.


Lånad av: http://www.ericsaade.com/


Filmer / Serier / TV.

Kasta mig i sängen.

Nu ska jag kasta mig i sängen och kolla på The Vampire Diaries, avsnitt 13 och 14.. :) Det är ganska bra att ligga före TV:n, med tanke på att jag har en tendens till att somna när nått är bra :P haha ^ Men nu så gör det ju inte så mkt om man skulle somna. Eftersom att man redan har sett det (A) haha


Mitt Liv.

Minns ni detta?



HAHA, detta är ju typ det roligaste jag har varit med om! =D
Och sen efter att folk började anklaga en för att ha gjort denna, så togs den bort. Vart dom nojjiga? :P


Dagens Blandat.

Dagens låt.


Lazee - Calling Out


Dagens Bild.

Dagens bild.


Joe Jonas


Mitt Liv.

Haha, va ska man säga om gårdagen?

Finns nog egentligen bara ett ord: SJUK! Men fan, man kan uttrycka sig på flera sätt. :P haha ^ Jag var helt hes i halsen när vi hade släppt av Sara och Andreas. Men tillbaka från början. :P

Efter att jag och Therese hade spelat på discot så drog jag hem, och vänta på att hon skulle komma tillbaka och hämta upp mig. Sen drog vi en vända till bärget, och kikade lite. Så vi fick tiden att gå. :) haha. Sen drog vi hem till Sara. Där var det ju OS (som jag dissa för nån dag sen) för fulla muggar. Och alla satt bänkade framför TV:n :P haha ^^ Så vi brudar drog upp på Saras rum, och där började jag gå lös på allt. :P haha, tillslut hittade jag en mobil-laddare, var av det är den jag kastat på Therese (bilden i inlägget under). Men var absolut inte meningen att jag skulle skada henne, men en olycka händer så lätt :P haha

Sen iaf så packade vi in packet och drog in till stan. Ringde Rikard och hörde vart han var, så vi träffades på Classons, och snackade lite. Han var ju uppenbarligen personlig assistent igår. :) haha, han bil började koka, och så försökte han ryka in hela stan tror jag. :P haha ^ Sen kom den där Robin och trodde han kände oss :P haha ^ Det är kul med folk som inte fattar. (A) haha

Haha, tror Andreas vart riktigt skrämd igår, han sa det bara var nötter runt om honom :P Haha, men man kan inte bete sig bra från början, och sen visa sitt rätta jag :P Man måste dra på stort på en gång (A) haha..



Mitt Liv.

Har nyss spöat Therese. :p haha

1545220ba34eb747ff4a685a3b6ff965.png

Kolla varifrån!

Har nyss spöat Therese. :p haha


Mitt Liv.

Barn som skriker.

Haha, deras röster i mina öron går inte ihop. Det bara ilar i skallen =/ Och jag har nyss vart på ett disco med närmare 50 ungar, som skrek samtidigt! Haha, jag pluggade igen örona med min mp3. :P haha..

Nu väntar jag på att Therese ska höra av sig, så ska vi ut på äventyr. Får se om Herr Heed är i stan, eller om han rymde. :P haha ^ Ska väl se hans nya bil eller nått sånt (A)

Skriver när jag är hemma, eller imon!


Mitt Liv.

Följ mig via Bloglovin.

Istället för att klicka in er här varje dag, varför inte följa mig genom Bloglovin? Då ser ni direkt om jag gjort en uppdatering. :) Och allt blir mkt lättare för er alla. Det är inte så svårt, klicka på ikonen här under.


bloglovin


Mitt Liv.

Rubriker = det värsta jag vet.

Finns inge värre än komma på rubriker till alla inlägg. Speciellt inte om man skriver mellan 5-10 inlägg om dagen. Då har jag ganska dålig fantasi kan jag lova. Med tanke på att alla inlägg innehåller olika saker hela tiden, det är ju aldrig ett specifikt ämne i min blogg. :P haha ^

Imorse när jag vaknade slog jag på Aladdin och kollade klart på den, sen kollade jag på Jafars återkomst. :P haha, så nu har jag plöjt igenom dom två. Sen kollade jag på Camp Rock, med svensk text. Tog en paus där emellan och vandrade för att hämta ut mitt paket, och när jag kom tillbaka hem, slog jag på Final Destination 3D, så jag satt här med sånna 3D-glasögon. Men snacka om att jag fick ont i huvudet av det. Så jag slog av, hade ju redan rett filmen ;P haha ^ Sen ville jag se Camp Rock ige, så jag slog på den med svenskt tal istället. Jag höll på att garva ihjäl mig när jag hörde vem som hade rösten till Joe Jonas ;P haha, självaste Eric Saade. Lät lite konstigt. Men lika bra va filmen. (A)

Ska ta och vandra ner till Therese sen, när hon har landat på discot! :) Får la se om huvudverken vill ge sig av, eller om den tänker bosätta sig. Men va fan gör det? Den kan ju slå sig ihop med ryggverken. :P haha ^


Dagens Blandat.

Dagens låt.


Helt klart, den gör mig glad!


Mitt Liv.

Hämtade nyss ut ett paket.


Vad kan detta vara? :O


Hoppsan. :P haha ^


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


Ett minne för livet, som jag aldrig glömmer.


Mitt Liv.

5 minuter till.

Sitter kvar här i 5 minuter, iaf just nu som denna mening skrivs. :) Sen kastar jg mig i sängen i 2 timmar. :) Ska först se Vampire Diaries. Var tvungen att se avsnitt två på tv6.se för att jag missade det förra veckan då jag somnade (A) haha..

Sen efter det blir det Susan Boyle, det är ju bara nått man måste se. Med tanke på att hon sjunger som en gudinna. :P haha ^

Nej, nu är 2 och en ½ man slut, och då börjar mitt. :) Hörs senare, eller imon. :)


Love / Hate.

Veckans Love / Hate



Internet shopping. Är ju så mkt roligare än att springa omkring i affärer. Iaf när det kommer till att handla filmer och sånt. Inte kläder dock! Så jag är glad att det finns. :) Haha, just nu ligger det två beställningar inne. Framkallade lite bilder i större format. Och sen har jag beställt lite filmer, nästa gång jag ens tänker tanken, kanske jag ska ta och köpa mig ett till DVD-ställ. :P

Lazee - Calling Out. Hans nya låt är ju heelt underbar, och jag måste säga att det han gör för BRIS är otroligt bra gjort av honom. Samtidigt som han skickar ut en bra låt, får han bra respons tillbaka, för det han gör för BRIS. :)




Folk som inte svarar i telefon. Det är bland det vääärsta jag vet, folk som inte kan svara när man ringer. Finns det nå värre eller? Man ringer och ringer, och ingen svarar. Eller minst ringer upp, eller ens skriver ett sms. Jääävla horungar allihopa!

JÄÄÄVLA OS SOM TAR ÖVER TV:N. Va fan är det för fel, ska dom blocka alla jäävla program för att se alla länder tar massa guld och silver, medans Svergie ligger ner i snön och gråter för att dom fick en fluga i ögat? Va fan är det för fel på SVT? Igår fick man inte se nå Andra Avenyn, PGA de här jäävla OS!


Skriverier.

...

Man bör välja sina ord lika omsorgsfullt som man väljer sina vänner.

Mitt Liv.

En varm dusch.

Den satt fint kan jag lova, känner mig som en helt ny människa. :) Och det är väl aldrig helt fel? Tycker iaf inte jag, sen finns det väl sånna som vill gå omkring lortiga. :P haha, men jag är då inte en av dom iaf.

Innan duschen så började jag och morsan att kolla på filmen Flickan. Hon somnade, och jag gick in till datorn, så den kommer inte så högt upp på min bästa film-lista. =/ Haha, men finns säkert folk som gillar sånna filmer med. :P

Sitter nu här och sneglar lite på Baywatch. :) haha, alltid lika bra ju. Snart klart med första säsongen. Ikväll tänkte jag avsluta dagen med Aladdin :D haha, har båda två hemma nu. :) Sen har jag även hela Pellesvanslös julkalender. ;P haha ^ Så den blir det nån dag med. Haha



Finns fyra regler här i livet:
♥ Säg aldrig emot.
♥ Stirra aldrig tillbaka.
♥ Sitt alltid kvar.
♥ Gola aldrig.


Dagens Blandat.

Dagens låt.


Black Eyed Peas - Meet Me Half Way


Dagens Bild.

Dagens bild.


Lånad av: Paradis Hotel Andreas.
Jag var bara tvungen att låna denna bild,
bara just för tröjans skull. Grym som fan. ;P


Mitt Liv.

Vilken morgon.

Sandra ringde och väckte mig kan jag lova, så det var ju bara på med kläderna och ut till bilen, som man fick skrapa fram två ögon på, så man såg ut. :P haha, sen när man kom dit var lilla Hugolutten vaken redan, han satt å käka. :) haha, sen var det bara att leka lite när Sandra drog. Och ett tag gick det bra, sen vart det lite små gnälligt, men sen när Therese kom så gick det hur bra som hellst, ända fram tills han fick smaka på hennes frukost. :P haha ^ Då skulle han ha mer, sen fick han ett rån, och avslutade de med Loka päron. Och en stor rap. =P

När jag kom hem hann jag va hemma i kanske 15 innan morsan ringde och fråga om jag skulle med ut på turné. :P Så vi drog till dollar en vända, och sen in och stor handla på Willys. Mkt vart det iaf. :P haha, men nu är jag hemma, och har kastat in en tvättmaskin. Och ska väl kanske ta och göra mig en tacos. :) haha


Min nya tröja från BikBok 299:-


Mitt Liv.

Barnvakt till Hugo imon.

Sandra ringde och frågade om jag inte kunde vara barnvakt imon åt Hugo i typ en timme. Och det är klart man ställer upp på sånt. :) Kan man ligga och gutta sig fraför TV:n eller nått. :P haha ^ Visar sig vad man gör. (A) Kanske somnar bredvid honom. Haha, för han lär väl sova eller nått.

Ligger iaf nu i min säng och gluttar på Mysteriet på Greveholm, är väl på typ 4 avsnittet. Och det blir ju bara bättre och bättre. =P Nej, ska fortsätta nu. :)


Mitt Liv.

Ont i magen som fan.

Det är väl inte lätt den där veckan i månaden man hellst skulle vilja se gick åt pipan. =/ Finns nog ingen som gillar det. Haha, men fan denna verk alltså. Den tar knäcken på mig. :P haha ^ Men jag överlever det mesta, så det är klart man överlever detta med. (A) haha ^

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla lite på Baywatch. Det är ju så jävla bra. Men det är lite tråkigt bara att Pamela inte är med i dom säsongerna jag har. =/ Haha. ^^

Efter att jag gluttat igenom detta hade jag tänkt jag skulle se Mysteriet på Greveholm. =D haha, en av dom bästa julkalendrarna ever ju. ♥



Mitt Liv.

Ont i skallen.

Efter att jag och Therese hade vart ute och handlat drog vi hem till mig, och kollade på Wallander - Luftslottet. En av dom gamla då Johanna är med, och dom är ganska bra faktiskt, men jag måste säga att dom som kommer nu, en efter en är mkt bättre. :) haha ^

Inne på dollar då. Va fan var det liksom som hände? Allt gick så fort, och kanske var där jag fick ont i skallen. :P haha ^ Eller va säger du Therese? Att den där stackars Dahlin inte ens kan hälsa, då är det nått tragiskt med en människa. :O haha ^

Nu ska jag nog ta och lägga mig ner ett tag, och stänga av musiken, som för en gångs skull knappt hörs ur högtalarna. :P Inte varje dag det spelas så här lågt. haha ^


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


Heeelt sjuukt bra.


Mitt Liv.

Årets första jordgubbar. <3

3603d9f2e1c4b537c65c036ac7ef0df5.png

Kolla varifrån!

Årets första jordgubbar. <3


Mitt Liv.

Väntar på posten.

Sitter hemma nu och väntar på posten, tror jag har fått min bok som jag beställde förra veckan, det vore ju nice isf. :) Snabba Cash, alla säger ju att boken är bättre. Så jag ska väl ge min bedömning av den med. :P haha ^

Ska iaf iväg med Therese sen och handla lite, därför posten är sen kan jag tänka mig. För att jag ska iväg. Haha, kärringen kan väl inte springa i trappor :P haha ^


Vi kör med fläta idag. :)


Mitt Liv.

Den till vänster får tio av tio oc

1431fc864b67e20b606af1305d2a2a2a.png

Kolla varifrån!

Den till vänster får tio av tio och den till höger får nio av tio. :)


Mitt Liv.

Hugolutten.

Var hem till Sandra en vända i morse, och lilla Hugolutten var gladare än vanligt tror jag. Iaf till en början, sen vart han lite gnällig, men det blir ju alla barn (A) haha, hade med mig kameran, så jag tog lite kort på skrutten. 



Mitt Liv.

Är och hälsar på Hugo nu. :)

0-5d91a51c4bd85fb8a906781e8b43488e.png

Kolla varifrån!

Är och hälsar på Hugo nu. :)


Musik.

We Are The World.



Den nya veritionen är heelt grym, men måste säga att orginalet är ju bäst. :)

Filmer / Serier / TV.

Navy CIS säsong 6.

Jag har ju för denna gång iaf sett klart säsong 5, och nu vill jag verkligen se den 6:e. Den släpps först om typ 4 månader. =/ Men emellan det, kan det komma massa annat kul istället. :) haha, så jag behöver inte sitta och vänta iaf :P haha ^

Releasedatum:     2010-06-23 




Bild lånad av CDON.com


Musik.

Manboy.

Skööönt att han gick vidare till Globen på en gång, än att man ska behöva krångla. :)
Bästa låten genom tiderna, som medverkat i Melodifestivalen. Och ja, han vinne allt. <3


Bild lånad av Gaybloggen.com


Mitt Liv.

Ganska varmt ute för att vara vint

0-4fbefdbe36723c18e0c603a62745cc25.png

Kolla varifrån!

Ganska varmt ute för att vara vinter. :)


Mitt Liv.

Vart en god smothie idag. :)

0-709d110b0e63aaec11c954c93f897bf7.png

Kolla varifrån!

Vart en god smothie idag. :)


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Willys.

Vaknade typ 8 imorse, fast jag fick sova till 9 ;P haha.. Men jag klev upp och satte mig vid datorn. :) Morsan slog rekord i de där spelet vi spelar på FB. =/ Haha.

Vandrade med henne till jobbet för jag skulle handla lite, och det var inte lite folk som stod utandör när dom öppnade. :P Var väl typ som mellandagsrea. (A) haha.

Jag renade ur min garderob igår när jag kom hem från Örebro, kastade en hel del kan jag lova. Funderar på om jag ska göra lika med alla mina byxor. :P Haha, men det är svårare att kasta sånna. :P haha ^


Dagens Blandat.

Dagens låt.



Play - Famous
Riiiktig party låt! <3 Me Like very mutch.


Mitt Liv.

Hemma från Örebro.

Vart ingen mobilbloggning, orkade inte med det. :P haha ^ När vi kom fram till Örebro var vi tvugna att tanka, så efter det körde jag, och fan, men kan inte sätta stopljus mitt på en stor väg. :O Idioter. :P haha ^

Hittade iaf inte det jag skulle ha, men köpte två andra tröjor istället, och dom var minnst lika snygga som den andra. :) haha, (A) Sen inne på IKEA köpte jag 4 nya kuddar, så nu kan jag nog sova. =) haha ^






Randig tröja, BikBok 199:-
Rosa tröja, BikBok 299:-
Snoddar, BikBok 15:-
Halsband, BikBok 79:-


Mitt Liv.

Örebro today.

Om närmare bestämt en timme kommer Therese och hämtar upp mig, för vi ska på roadtrip till Örebro idag. Kan bli kul och se nått annat än allt detta runt om oss nu. :) haha ^ Får la se om man hittar nått att handla. Det har jag ju absolut inga tvivel på. :P haha

Ska höra med morsan om man kan få låna hennes kamera :P haha, min är ganska stor och klumpig för sånt. :P

Skriver när jag kommer hem, eller så mobil bloggar jag lite under dagen :)


Mitt Liv.

Mona bjöd på fika. :-)

50dac9a352ee00183a30f4d378f349cd.png

Kolla varifrån!

Mona bjöd på fika. :-)


Love / Hate.

Veckans Love / Hate



Sasta dagen på Ovako. Iaf för denna gång, men jag kan inte helt sätta det på Love It listan, utan lite måste gå på Hate It listan oxå. För det kommer bli konstigt nu om dagarna att kliva upp utan att klockan ringer, eller att inte ha nått att göra om dagarna. Men skönt ska det bli iaf, få sova lite om dagarna, och kanske inte va så trött på kvällarna. :)

Solglasögon är det bästa jag vet. Äntligen har solen kommit fram så man kan få dra på sig ett par stora, snygga solglasögon utan att folk ska kolla och fundera varför man har på sig dom. :) Samtidigt som dom är snygga så gör dom så att jag inte får ont i huvudet. Perfekt! :)




Linserna jag beställde dom var ju bara skit. Va fan va de för lureri? Haha, pinsammaste jag vart med om, men ah. Dom är ju mina iaf, ska väl se om jag hade fel, eller om dom luras, ska prova dom i alla ljus. (A) haha. Men ah, lite besviken vart jag iaf, för på bilden så ser dom ju ut att vara skit snygga, men när jag fick dom var dom typ genomskilninga.


Mitt Liv.

Gratis Bio.

Jag tycker personligen alla skulle vara med på denna sida. När du handlar får du samtidigt tillbaka pengar fast i poäng nivå, som du sedan kan använda till att kanske gå och se den där filmen du alltid ville se på bio, eller varför inte köpa den där toppen på HM?

Du kan istort sett göra allt på Gratis Bio. Allt från att köpa en upplevelse till din pappa på farsdag, eller kanske skicka iväg din mamma på chokladspa på hennes födelsedag. Allt finns, för alla åldrar. Och det är kanon. :)

Finns inget som hindrar er från att bli medlem. Bara ett knapptryck bort.

Bli medlem redan idag, och missa inget.


Mitt Liv.

Örebro.

Imon åker jag och Therese till Örebro på äventyr. :) Jag ska inhandla nån tröja, från bikbok. :) haha, det är det enda jag vet. Sen får vi väl se om det blir nå mer plick plock. :P haha ^

Jag har egentligen inte så mkt att skriva mer. Haha, så jag drar från datorn. C YA !


Mitt Liv.

Sista dagen på Ovako.

Imorse när jag vaknade lunkade jag på toa, och sen funderade jag varför inte klockan ringde, och det var ljusare ute, än alla andra morgonar! :P Möjligtvis för att klockan var 5 över 7. Så det var bara bre sin fina smörgås, och pcka väskan, ut för att skrapa bilen. Och sen hamna bakom nån idiot som inte kunde hålla still hastigheten, utan svajade mellan 70 och 90 hela vägen. =/

Men nu är jag här iaf, och dagen har gått bra hittills. :) mkt trevligt må jag säga. Haha...

Nu ska jag kila en vända.


Dagens Blandat.

Dagens låt.


Mitt Liv.

När min lön kommer.

Ska jag fan köpa mig en Iphone. :)


Mitt Liv.

Alla bilder kommer se mongo ut nu.

Jag har nämnligen minskat på bredden lite, så alla bilder som ligger upp med 700 kommer bli inte halva kanske, men dom är mindre än vad dom ska vara. Så från och med nu, så kommer jag lägga in bilder i 600. Så får vi se om det blir nån skillnad. Bloggen var för stor innan, så jag kände att jag var tvungen att minska den lite. Och för att se bilderna var man tvungen att rulla ner hundra gånger. Annars såg man inte hela. :P haha ^

Men hoppas det blir bra iaf. :)


Mitt Liv.

Maten är nere.

Idag hade pappa med sig mat åt mig, så jag fick hans köttfärssås med svamp i, det skulle aldrig komma på tal hemma hos mamma. :P haha, så det är inte ens någon idé att lägga fram det förslaget. (A) Så när jag öppnade den byttan, så var det precis som att han hade satt sig på den, och dragit silvertejp runt den. :P haha, så mkt mat var det i. Jag hade klarat mig på den där tills jag dog om jag hade velat. =P

Ringde till morsan och hörde om jag fått nå papper i brevlådan, och det hade jag. Så man kan ju bara hoppas på att det är mina linser, så ska jag trycka i dom i ögat imon innan jag drar till jobbet, om jag får i dom. :P haha ^ men man måste prova för att veta. + att dom var skiit snygga. :) haha


Mitt Liv.

Jackie Ferm.

Hon vann priset för årets TV-personlighet. Och det är heelt rätt, hon var värd det priset, för hon gjorde verkligen Paradise Hotel. :)


Imorse vaknade jag nästan 40 minuter innan klockan ringde, och det var lite väl störande. Men jag gick bara upp på toa, sen gick jag och la mig igen, men somnade aldrig som tur var, för då har jag legat kvar där än. :P haha, fan va sköönt. :) haha. ^

Slapp göra matlåda igår tills idag, då min pappa fixade det åt mig. Eftersom att jag bjöd han på kioskern i förrgår. :) haha, så snäll jag är!



Mitt Liv.

Fame, I´m gonna live forever.

Nu har jag sett den nya Fame, men inte den gamla. :P haha ^ Och jag måste säga att den var skiit bra. :) Ska väl ta mig i kragen och kolla på den andra oxå, men inte idag, nu ska jag se Andra Avenyn snart, sen ska jag sussa kudde, det kan jag lova. :P haha, jag är dyyng trött!

Imon är det näst sista dagen på jobbet, sen får vi väl se om det blir nå mer. :) Man vet aldrig, ibland kan man behöva ett litet break.

Aja, nu ska jag ha nå blött. Töörstig som fan. :P haha. C YA !


Filmer / Serier / TV.

Oops, jag gorde det igen.



Beck - I Stormens Öga .. 179:-
Fame (Nya veritionen) .. 179:-
Fame (gamla veritionen) .. 20:-


Mitt Liv.

Stackars min parkering. :(

697a61ef17fb0e4fbc42d158d087d0a0.png

Kolla varifrån!

Stackars min parkering. :(


Filmer / Serier / TV.

Ny Beck film släppt.

Idag släpptes den nya Beck filmen, I stormens öga. :) Den såg jag och morsan på bio. Men idag ska jag nog upp på hemmakväll och köpa den. :P haha ^ Tror jag, om jag orkar efter jobbet. Får la se, lär hem först iaf, för att fixa in lite stålar på mitt andra konto, eller så tar jag med mig lösa, får se hur jag gör. Upp ska jag nog iaf, dom kanske har nå mer. (A) haha, mina DVD ställ börjar bli lite fulla nu. Men det är sånt man får räkna med när man är som mig, älskar filmer! :P Haha, och massvis med boxar. :P


Mitt Liv.

Haha, Marielle & Sara.

Det kommer bli mkt sånt här nu, vi har så jääävla kul när vi gör det! ^




Mitt Liv.

Snart fika.

Snart är det äntligen frukost som gäller. :) Jag är as hungrig, men det kan ju bero på att klockan börjar bli ganska mkt för mig och min frukost time :P haha, ibland när jag brer ihop mina mackor, så brukar jag tänka tillbaka på frukosten man hade i skolan, fy fan va god den var! Man kunde ju äta hur mkt som hellst när man var där. haha, men tiden räckte inte till så mkt. :P

Igår var Sara med hem, och vi spelade in massa olika filmer, två ligger ute på min blogg, neranför detta inlägg. Haha, så kul vi hade, jag garvade så jag höll på att dö! :O haha ^ Men men, så kan det gå ibland. :P

På Söndag är det fan Alla Mupparnas Dag. Men iår finns det inga muppar, eller jo. Det gör det väl, men vi har delat på oss. Vissa hänger väl fortfarande med varandra, men andra tål dom inte. (A) Måste vara jobbigt de där. Men ah, sånt är livet!

Igår beställde jag ett par linser, :) Kan bli intressant! (A)


Mitt Liv.

HAHA.. Sara och Jag!

 


Mitt Liv.

Snart slut på dagen.

Yeah, eller ja. Lite mer än en timme kvar, men det går fort. Snart kommer Kalle tillbaka med all post som kommer från värket. :) Och då blire lite mer att göra, och sen halv 3 är det fika. :P Så nog allt kan det få undan. :P haha ^

Blir nog inte hem till Fia idag. Har andra planer för mig, så får ta det kanske imon eller så. :) Hon vet ju inget, så då gör det ju inte så mkt. Haha, ^

Satt nyss och kollade på lite linser. Och jag hitta ett par jag ska beställa när jag kommer hem. Kanon grymma, haha (A) Jag har jun ett par rosa, men dom är nog så förstörda. :P Och lite gamla oxå. haha ^

Nu kommer posten. :)


Mitt Liv.

Ny dag, Tisdag!

Imorse när jag vaknade hade jag lätt kunna sova 5 timmar till. =/ Men det fick jag ju inte, så det var bara kliva upp. Och vem sitter inte uppe då? Jo, morsan, och hon ska va ledig! ;P haha, det är ju då man ska vila ut. haha, ^

Idag var det enbart en faktura jag behövde hjälp med, så duktig jag är. Annars brukar det vara hundra typ. :P haha ^ Men imorse gick det strålande. haha, :P Förutom dom där jäävla SSAB fakturorna, dom vill inte som jag vill. :O

Idag efter jobbet ska nog både jag och min mor hem till Frasse och Annalena, har lite saker åt Sofia, men nu på ett bra tag tror jag inte hon får nå mer. =P Har ju rensat ut alla mina lådor och skåp. (A) Haha..

Egentligen har jag inte så mkt mer att skriva, så jag skiter i det! :P


Dagens Blandat.

Dagens videoklipp.

Börjar dagen med att visa upp nått som jag spelade in för lääänge sen. :) haha ^




Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.

Gammal i repris. :)




Dagens Blandat.

Dagens humor.

En polisbil rullade sakta fram utanför O´Learys i Gällivare precis efter stängningsdags. Precis då vinglade Pekka ut genom dörren, praktfullt på lyset och med bilnyckeln i högsta hugg. Polisbilen stannade och konstaplarna betraktade med häpnad hur Pekka beslutsamt kämpade sig fram mot parkeringen, där han provade nyckeln på inte mindre än fem bilar innan han hittade sin egen och mödosamt tog sig in bakom ratten. Där satt han sedan alldeles stilla i tio minuter, varpå han startade vindrutetorkarna (det var en vacker sommarkväll och inte ett moln på himlen. Därefter tände och släckte han strålkastarna några gånger, tutade och slog på och av varningsblinkern. Sen startade han motorn och la med ett skrapande i en växel. Bilen tog ett kort skutt framåt och motorn dog. Han försökte några gånger till, alltmedan parkeringen tömdes på bilar. Till sist, när han var ensam kvar, lyckades han få bilen att börja rulla framåt, tog sig ryckigt ut på gatan och satte kurs norrut. Poliserna, som väntat tålmodigt, slog nu på sirener och blåljus samt körde fram och stoppade Pekka och bad honom blåsa. Dom trodde knappt sina ögon när apparaten inte gav något utslag! 
-Du får lov att följa med oss och ta ett blodprov, det måste vara fel  på apparaten, sa en av poliserna. 
-Tvivlar jag på, flinade Pekka.-Det är jag som är lockfågel ikväll!


Mitt Liv.

Id-bricka, hur svårt kan det va?

Jag har letat efter min bricka nu flera gånger under många år. Men jag hittar den inte, så jag ringde pappa för första gången och hörde om han kanske hade den. Men nej, så var ikke fallet. =/

Men ah, idag ringde jag Ullis och kollade om hon kunde ta reda på vart man kanske kunde beställa en ny eller nått. Men inge där heller. Vad är det som är fel?

Ska jag springa runt utan namn å personnr om det skulle bli krig? Jag får ju se till att vara odödlig. Jag kan ju inte dö, fanns ju ingen som skulle veta om det var jag eller inte. =/ Va är detta för sverige?


Listor.

Lista.

1 . Hur gammal är du om fem år?
26, ska fylla 27. =/

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Mina arbetskamrater. 

3. Hur lång är du?
167

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Alvin och gänget.

5. Vem ringde du senast?
Therese

6. Vem ringde dig senast?
Sandra

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
"Okej, men hör av mig om vi inte åker"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
SMS <3

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Dom är skilda fan.

10. När såg du senast din mamma?
Igår kväll..

11. Vilken ögonfärg har du?
Blåa

12. När vaknade du i dag?
20 i 7. :|

13. Vilken är din favoritjulsång?
Finns inga bra :O

4. Vilken är din favoritplats?
Oj, vet inte !

15. Vilken plats föredrar du minst?
Ute, i äckligt väder

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Ingen aning, de där med STHLM var inte mkt för mig, så inte där iaf. :P

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Monster under sängen ^^

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Sandra, när hon berättade va Johanna gjort :P

19. Hur stor är din säng?
120 cm

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar <3 

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan, eller ja beror på vart jag är. :P

22. Hur många kuddar har du i sängen?
5 styckna

23. Hur många landskap har du bott i?
Dalarna, Sthlm

24. Vilka städer har du bott i?
Ludvika, Sollentuna

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
barfooota =D Sommar fan.

26. Är du social?
Ja det tror jag väl :)

27. Vilken är din favoritglass?
Daim =)

28. Vilken är din favoritefterrätt?
Bär och glass ^^

29. Tycker du om kinamat?
Ja , det är gott =)

30. Tycker du om kaffe?
Går väl ann. :P  

31. Vad dricker du till frukost?
MJÖLK =)

32. Sover du på någon särskild sida?
Nope ..

33. Kan du spela poker?
Ja , är grym på det ;P

34. Tycker du om att mysa/kela?
Absoluut ^^  

35. Är du en beroendemänniska?
Ja av cigaretter , tyvärr :S

36. Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig?
Jajemän, men han är liiiten ^^

37. Vill du ha barn?
Ja klart jag vill :)

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, norska fattar man ju, (anette har gjort mig cp skadad av det ^^ )

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja ^^

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Jag vet inte , både och fan ^^

41. Vad spenderar du helst pengar på?
Saker till min kamera. :)

42. Äger du dyrbara smycken?
Har väl ett och annat halsband ^^

43. Vilket är ditt favoritprogram på teven?
Gossip Girl, Vampire Diaries. <3 

44. Kan du rulla med tungan?
Nej, kan du rulla med tårna ? :P

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Mig själv fan =D

46. Sover du med gosedjur?
Ja =)

47. Vad har du för ringsignal?
The Veronicas - Popular

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ja, jag tror det :)

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
En penna.  

50. Flirtar du mycket?
Nej

51. Kan du byta olja på bilen?
Ja ^^  

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Ja, det har jag. 16 km för fort, kostade mig 2800kr :P haha ^

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Alla Twilight böckerna.. 

54. Läser du dagstidningen?
Ja det gör jag.

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej

56. Dansar du i bilen?
Klart ^^

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
The Voice =)

58. Vad var det senaste du kraffsade ner på ett papper?
Massa ordernummer ;P   

59. När var du i kyrkan senast?
När jag hälsar på Ullis. :)

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
Hade man sånna ? :P

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
Oj, en hel sommar ? :P

Skriverier.

Som det vore igår.

Snälla din hoe, hur kan du tro att jag e din, i´m a playa, min kärlek e inte blind. Den har öron och ögon , å kan se din horiga stil. Du har känslor, de säger dom alla, tro mig jag vet, på min lista vill du hamna. Så fort du drar ut är de byxorna som ramlar, tro mig jag vet, att din fitta e till för alla. Har hört folk snacka å har hört folk babbla, med sammanfattningen blir alltid den samma. Du har ingen chans men vill aldrig fatt. WTF är det med dig din jävla slampa? (8)


Mitt Liv.

Vissa har det svårt.

Johanna har lite problem nu när hennes bäst-före-datum har gått ut! =D

Love / Hate.

Veckans Love / Hate



Det går mot ljusare tider. Och det känns verkligen överallt. När man åker till jobbet runt 7, så är det mkt ljusare. Och bara det gör så att dagen blir bättre. :) Jag bara älskar våren, och man känner värmen komma. Precis så vill man ha det. Och då kan det bli mkt fotografering.

Paradise Hotel, USA. Haha, jag ska börja kolla på det när jag kommer hem idag, å se om det är nått att ha. :P Eller om svenskarna överklassar dom. Får la se hur det slutar, ska se båda säsongerna. Kan bli ritkigt intressant, då dom i USA är lite galnarna på vissa fronter. :P haha

På Torsdag börjar det. Mitt program på 6:an. :) Vampire Diaries, det är ju så jääävla bra. Och brorsan till Stefan, Damon, han är ju så gryymt snygg. :P haha ^ Så det ska jag lätt slå mig ner i min säng och glo på. Haha.. ingen kan stoppa mig. haha


Jag drog omkull mig utanför Ica. Haha, fy fan va ont jag fick i heela ryggen, och så vart jag heelt blöt oxå. Jag stupa verkligen baklänges, och landade som ett kors, med armarna rakt ut i snön. Haha, folk skulle ha sett det, dom hade fått sig ett gått skratt, men fan så ont jag fick. :P haha


Mitt Liv.

Trött man blir på folk.

Eller ja, speciellt Kissie. Va fan är det hon håller på med? Är det någon som kan tala om det för mig, för jag förstår inte. :P Haha

Den högra kommer från bloggportalen, och den andra från Kissies blogg. =/ Är det bara jag, eller ser ni alla nån skillnad ;P haha

 


Mitt Liv.

Reklam.

Jag försöker få in reklamen på min blogg, som jag inte orkade göra förra veckan. Men fan, det går ju inte. =/ Det hamnar ju mitt i ett inlägg. Äh, jag fattar noll! :P haha ^

Ska snart ta och vandra upp på tredje våningen 57 trappsteg upp. :P jag är lite hungrig, så det blir frukost, två smörgåsar med varm choklad. =D haha.. 

 


Mitt Liv.

Tillbaka på jobbet.

Nu är på jag på jobbet igen. Och jag kanlova jag är vaken, höll fan på att frysa ihjäl när jag skulle skrapa rutorna på bilen. =/ Det var sån is att det inte spelade någon roll om skrapa eller inte, den försvann inte. =/ haha ^Och så hade man folk bedvid sig, som hade skrapat sen typ 5 imorse :P haha ^ Så dom fick ju åka när jag kom typ.

Jag kolla på hela Wallander igår, och sen kunde jag fan inte sova. =/ Heelt sjuukt! Jag vart nästan arg på slutet, när jag inte fick ihop ögonen. (A) haha.. ^^

Undra om det kommer mkt post idag, kan det nog göra, brukar komma lite mer en måndag. :) Det får vi ta reda på nu, för nu kliver postis innanför dörren. :) haha

C YA


Dagens Blandat.

Dagens låt.


Placebo - Running Up That Hill
Soundtrack till Vampire Diaries


Mitt Liv.

Ska väl snart bädda ner mig.

Eller ja, kanske inte riktigt än. Men snart! Fan ska upp 20 i 7, som vanligt hela denna vecka. :) Haha, ska få återgå till jobbet, och det är väl kul. :) Alltid trevligt med lite extra cash på kontot. Inget man ska klaga över. Och sen är det ju trevligt att göra något om dagarna, med folk som gillar att man är där. :)

Satt och kollade på tre avsnitt av Gossip Girl för ett tag sen. Men hade inga fler sen, så jag slog på andra säsongen av OC. Haha, det var ju ett tag sen. Och den serien är oxå bra. :) Men den börjar bli gammal, och jag kan den utantill. Eftersom jag sett den ett X antal gånger. Man klagar inte. ;P haha, ikväll blire Wallander - Byfånen. Mkt trevligt, men jag kommer somna. :P haha ^

Idag fick jag nå ryck, så jag städade hela mitt rum en gång till. Bytte sängkläder och tvättade de där överdraget till madrassen, bytte gardiner. :) Jag är riktigt duktig. Haha, igår städade jag även garderoben, hittade massa gutt där inne. (A) haha.


Filmer / Serier / TV.

Serier.

Det finns inge bättre att lägga sin dyrbara tid på. (A) haha, massa bra serier. Och jag bara längtar tills på Torsdag, då det börjar en ny serie på kanal 6. Vampire Diaries, och jag har redan sett 13 avsnitt, men kan va kul att se dom på TV oxå. :P Haha, inte bara på datorn, det är så jobbigt, liten bild, och ingen text. :P haha ^





Och den 7 mars fortsätter dom att visa Gossip Girl. Och den serien är ju heelt underbar. Haha, har båda säsongerna på DVD. Skulle nog inte klara mig utan sånt här trams. (A) Man bara älskar hur Chuck och Blair, springer runt varandra. Haha.


Mitt Liv.

Va händer idag.

Undra va fan man ska hitta på idag då. =/ Ingen aning.. Solen lyser och det är perfekt foto väder, men jag är ingen natur människa, som ska hålla på och fota massa träd och buskar! =/ Så jag vet inte, får la se lite mer mot kvällen vilket väder det är.

Nu är det iaf sista avsnittet på Gossip Girl, som rullar på tv:n. :)

Bjuder på en bild oxå. (A)


Foto.

Några foton på Sara.






Mitt Liv.

Paket på posten.

Jag fick ju ett paket den 4/2 men har inte lagt in det än. :P Men här kommer det.




Mitt Liv.

Tillbaka hemma.

Nu är jag återigen hemma, och har dragit i mig en macka. Fan så hungrig jag vart när jag åkte hem, magen skrek så mkt den orkade :P haha, men nu är den mättad. (A)

Var ju som sagt hem till Sara, och vi kollade på Paradise Hotel XL. Och så va vi ut en vända och fotade lite. :P haha, så dom håller på dom där små barnen. (H) haha.. Massa bilder vart det, men dom får ni se imon, för nu varken orkar jag eller har lust.

Ska nog kasta mig i säng, och kolla på lite Gossip Girl! <3 Loveit.

Godnatt på er alla. :)


Mitt Liv.

Tog mig en paus.

Hur fan kan man ha så mkt saker som jag har i den lilla garderoben? Heelt sjuuk vad saker det får plats, men har kastat mkt. Och varje gång jag städar, så gör jag en Sofia kasse. :P Hon blir alltid så glad, men det är ju inte så konstigt, jag är ju hennes idol. :P haha..

Ingen aning om va jag ska göra ikväll, om jag ens blir klar med detta. Haha, eller om jag låter det vara så här, och dra till Sara. Jag vet inte, känns inte så bra mellan oss just nu. Men hoppas kunna lösa det. Jag fick nå utbrott. (A) Ganska ovanligt nu för tiden, och när det väl händer kan den personen få allt över sig. (H) haha. 


Ska ringa morsan och höra om bilen är fri att ta, eller om jag typ har utegångsförbud. (A) haha..  


Filmer / Serier / TV.

Sista Paradise Hotel.

Ikväll går det sista avsnittet av Paradise Hotel denna gång. Och jag bara längtar, det är ju XL ikväll, det vill säga, allt som inte visats tidigare. (A) haha, 1½ timme ska jag sitta tyst framför TV. :) Finns det något bättre och se eller? Inte fan tänker jag glo på melodifestivalen iaf. Haha. Nejdu, det är så not Maggiiie-style ;) HAHA..

 


Mitt Liv.

Min nya.

Tänkte jag skulle kasta in en ny kategori, så jag kan samla alla mina olika designer där. Om jag så kommer ihåg det :P Det är inte säkert, men jag gör ett försök iaf. :P haha, sen kanske jag samlar lite fler olika designer som jag gjort åt mina polare, dom kommer lite då och då, och vill ha lite ändringar! :)


Mitt Liv.

Ny duschad.

Jag kan lova att det var det bästa jag har gjort på länge. (A) En lång iskall dusch vart det. Sköönt som satan i gatan. :) haha..

Jag vet inte om jag nångång under gårdagen skrev att jag hämtat ut mitt paket från net on net. Men ah, det har jag iaf, och i det låg ju mitt efterlängtade batterigrepp. Som gjorde kameran typ 100 ggå tyngre och större. :P Men det är väl sånt man får räkna med när man köper tillbehör :P haha ^

Va fan ska man göra idag?


Mitt Liv.

Pillat klart.

Nu har jag pillat lite mer med designen. :) Och nu vart jag riktigt nöjd med den, eller ja iaf tills nästa gång jag får tråkigt, och vill göra en hel renovering. :P haha

Nu svettas jag ihjäl i denna rock jag har på mig :P haha, så nu ska jag kliva upp.. Ont i skallen har jag oxå. =/


Mitt Liv.

Godmorgon.

Igår kväll när Therese slutade hämtade hon upp mig. Och vi drog en vända upp till Hammarbacken. Hon skulle lämna Härman åt sin morsa. :P haha, sjuukaste jag varit med om. Men ah, hoppas han bubblar idag med. :P haha.

Sen drog vi och hämtade upp Sara och Andreas. Det blev några vändor över stan, innan vi drog till Bärget. :) Sen körde jag när vi kom tillbaka in till stan, och lyckades köra fast (A) haha. Så dom skulle putta bort mig, då drog Andreas en rejäl volt. :P haha. Sen drog vi till SMB och körde hem dom där två mupparna. Haha.. Men det var en trevlig kväll.

Idag vet jag inte nå va jag ska göra, Sara skulle höra av sig senare. Får la se om hon gör det (A) haha.

Just nu ligger jag iaf i sängen och glor på Gossip Girl, och installerar PhotoShop CS4 =D Konooon.. <3


Mitt Liv.

Kväll blire glida omkring.

När Therese slutar jobbet så ska vi ut och hänga lite. :) Ingen aning om va vi annars ska göra. Får la se. :) Denna helg kom lägligt, jag är heelt slut fan. :P haha. Det var jag inte ensam om på jobbet iaf, alla ville nog ha helg kan jag tänka mig. ;P haha ^

Nu är det Lets Dance som gäller, men måste ringa Sara, nått riktigt kul hände nyss. :P Haha. Heelt otroligt, men ah niiice! ^ Men hon svara inte. Fan då. Måste komma ihåg och ringa henne senare, och berätta detta (A) Haha

Nej, ska nog sätta mig ute vid morsan. :) Hålla henne lite sällskap! ^


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

New Designe.

Ja, nu är väl skiten i stort sett klart! =/ Det är väl alltid lite smått pill kvar att göra. Men jag orkar faktiskt inte sitta mer vid datorn nu. För mina ögon är heelt fyrkantiga. :) Haha, men jag vart nöjd med det jag lyckats med idag.

Ska göra mig något att äta, sen ska jag kasta mig på sängen, tills morsan kommer hem, och oxå har kastat i sig mat. :P

Foooood!


Mitt Liv.

Sista inlägget.

Från Ovako denna vecka. Jag går snart hem. :) Och det ska bli skönt kan jag lova, men först måste jag komma ihåg att hämta ut mitt paket som jag har på posten. :) Fick en sån AVI på mobilen, och det tycker jag alla internet ställen borde ha, så man slipper åka hem för att kolla om man har fått nå i brevlådan! :)

Sen drar jag nog en vända till dollar. Var ett tag sen man var där. Måste nog köpa på mig lite batterin oxå, till den där grejen jag har beställt.. :P haha ^^

Nu ska jag göra det sista rycket! :)


Musik.

Dagens låt.


Mitt Liv.

Ny design på G.

Som ni kanske märker så ser min blogg inte riktigt normal ut för tillfället. Och mkt av det beror på att jag håller på och modifierar om den. Eller ja, jag försöker iaf. :P Haha, inte det lästaste sättet att få något att se snyggt ut.

Men jag kan ju lite mer än vissa andra, som håller på i Paint! ;P Haha.. Luffigt!


Ska det var så ska det annars vill jag inte ha det (8) eller vad säger du sara? ;P


Mitt Liv.

Nu är det fredagsmyyyys.

.. om det så är det sista jag gör! (8)

Igår när jag slutade så var jag hem till Sara en vända, var trevligt att träffa henne igen. :) Sen var även Andreas där. Var där i drygt 1 ½ timme. Sen drog jag mig hem över. :) Och ja, kopplade in mitt förbannade jäävla TV spel. :O Varför gjorde jag det? Jag blir ju bara galen när jag inte klarar av banan. :O Det är ju nå fel. Oscar satt ju och spelade, så jag vart sugen på det. Men aldrig mer. :O haha. Säger jag nu, sen när jag kommer hem blire till att poppa musik, och lira lite. :) haha

Nu har jag vart iväg på fika. :P haha. Inlägget vart aldrig postat före. men ah, nu åker det iväg! :P


Mitt Liv.

Posten.

Det går ju riktigt fort. =/ Eller ja, när det väl kommer iväg så går det ju ganska fort. :) Får väl se om jag har de där när jag kommer hem från jobbet, ett litet AVI som ligger och väntar på mig så fint. :P haha..


Mitt Liv.

Slutar jobbet om drygt 3 timmar.

20 minuter hit och dit, var inte hela värden. :P haha.. Ska iaf hem till Sara när jag slutar, tänkte snacka lite skit med henne. :P Är faktiskt inte varje dag man träffar henne, absolut inte som när hon bodde i stan. Och så kanske hon ska flytta ännu längre oxå. Trååkigt kan man ju tycka, jag tycker nått värre. =/ Tur det finns telefon. :P haha ^

haha, läste nyss ett inlägg. Jag kunde inte hålla mig för skratt. helt seröst. Vem fan bryr sig? Du vet att jag vet att du vet att jag läser din blogg, och tvärt om. ;) Så allt för att få fram saker, men en sak ska du ha klart för dig. Hur du än formulerar dina inlägg, så kommer jag aldrig att bry mig. =D Haha..


I Miss U, A !


Mitt Liv.

Glömde visa er detta igår. Satt fi

0-31a872c8735c2b0ffab660e1e54189fc.png

Kolla varifrån!

Glömde visa er detta igår. Satt fint i brevlådan när jag kom hem. :p


Mitt Liv.

Ovakos nionde dag.

Klart som fan jag är på jobbet, har vart här sen strax efter 7. :) Imorse var det fan inte kul att skotta fram bilen, det var snö ÖVERALLT. :O Får det ens komma så här mkt snö? Jag gillar det inte, finns inge bra med snö, sol och varmt året om, ja tack!

Imorse tog jag inte med mig någon dator, för jag tyckte den kunde få vara hemma och vila lite. har tom stängt av den, det brukar inte hända så ofta. Så jag tyckte lite synd om den. :P haha ^ Men ah, när jag kommer hem så lär jag väl starta upp den, får se om den låter lika illa som den brukar. :O Nått är galet på den. haha.

Pappa kommer väl ner snart, så ska vi kila och äta på kiosken. :) Gutti. Det kan man då lungt säga, och det kändes skönt att slippa ta med matlåda. Jag orkar inte springa upp och ner, för att värma lite käk. :P haha ^

Nej, den här dagen har inte vart nå bra. Först höll jag på och leta efter massa papper som jag tappade bort här förra veckan. Och dom hittade jag, men när jag skulle ha fram alla posten.se papper, så var dom borta oxå. Eller ja, till en stund. Sen hitta jag på dom med, men gick inte att skriva ut. =/ Så jag måste ha hjälp av en datagrabb, och det har jag sagt till om för typ 2 timmar sen, men dom har väl så mkt att göra. :P Haha.. Får la se om han dyker upp eller inte. :P haha


Foto.

Johanna Simonsson


Mitt Liv.

Lite ny reklam.

Jag försöker få mitt samarbete med Bubbleromm att funka, men det vill inte som jag vill. Få la se vad dom har att säga. För när jag lägger in deras reklam på min sida, så kommer det upp en ruta om att det inte går att gå in på den. Och sånt gör mig trött. =/

Men nu iaf, har det kommit till lite allt möjligt. Så det är bara kika in det, så ska vi nog bli nöjda alla. :P haha


Mitt Liv.

Vilken dag. (dag åtta)

Imorse så var det precis som att en bomb exploderade när han kom in med posten. Haha, det var hur mkt som hellst. Jag är inte ens klar än. (A) Och det beror inte på att jag är lat, eller att jag inte förstår. (eller jo, det gör det) utan der beror på att jag vart på personalmöte. =D haha.. Och så var jag så jäävla hungrig att jag höll på å dog. :P haha

Nu sitter jag iaf här, är lite smått sur. För jag SOMNADE igår när det var finalen på PARADISE HOTEL! Hur kan man göra det? Jag förstår inte. Fan fan fan. Ska fan se det när jag kommer hem idag. :) men jag vet ju redan att Jackie darling vann. :) Kanon bra, fast jag hade hellre sett Cimon och Jackie som vinnare än Patrik och hon. =/ Men men, sånna är reglerna. :P haha ^

Nu ska jag redigera lite bilder på Johanna, får la se om hon blir nå snyggare. :P haha


Mitt Liv.

Nu är jag hemma.

Nu har jag kommit ur duschen. Och det var det skönaste jag har gjort på den dagen jag minns. :P Haha.. Helt sjuukt hur en dusch kan förändra ens liv. (A) haha.

Idag har det vart en inte så jobbig dag, men jag har ju kännt av det. Rök-suget. Och det var inte kul, tillslut var jag tvungen att bara gå ut, så jag fick känna på den där luften som finns ute. :P Haha, annars sitter jag ju bara inne på kontoret. =P haha

Ska kolla igenom min kamera väska nu, och se om jag har med mig allt för att senare dra till Johanna.. Ska kolla lite i instruktionsboken med. :P Haha.. ^^


Mitt Liv.

Slutar om några minuter.

Ska snart springa iväg och frankera dom sista breven som ska iväg ut. För Kalle kommer väl snart och ska hämta posten. :)

Då ska jag hem, och så ska jag ta mig en dusch. Och sen ska jag försöka hålla mig vaken tills att Johannas barn har somnat, så ska vi se om det blir lite foton. Jag har ju setat och kollat igenom massa olika blogar om tips och grejejer! :) Så jag ska nog införskaffa mig en reflexskärm. :) Det är ju tydligen ett måste. Eller så får vi la se om någon kan vara snäll och köpa en åt mig. (A) haha


Mitt Liv.

En vecka till.

Jag ska va här en vecka extra mot va det var bestämt! :) Så blir lite extra kosing. Sen får man väl se om det blir nått mer. Det är ju bara dom ringer mig, det har dom ju gjort förut. Så klart dom kan göra det igen. :)

Snart kommer Kalle och hämtar posten, för första rundan. Och det är bara två timmar kvar tills jag slutar! Eller ja, nästan iaf. :P haha. Ska nog kila upp nu, och diska min matlåda. Då det inte fanns varmvatten när jag var uppe sist :P haha


Mitt Liv.

Back at work. (dag sju)

Yeah. Jag har väl kanske vart här sen klockan 7, men har inte kunna skrivit fören nu. :) För imorse var fakturorna verkligen inte att leka med. =/ Dom var vildare än vanligt, och massa jag aldrig sett. haha..

Har nyss vart uppe och fikat, och det var gott kan jag lova. Med tanke på att jag var lite hungrig! =) Haha, men nu har jag fått mig en smörgås i magen, och jag är nöjd. :P haha ^

Nu kom dock Karin hit och satt mig i lite arbete. Alla fakturor som jag vanligtvis skickar till henne, ska inte hon ha mer, utan det är Barbro som ska ha dom. Så jag satt mig ner och ändrade namn på alla som skulle gått till Karin. :P Haha, snacka om arbete, med tanke på att dagens fakturor bestod av 50 % till Karin, nästan. (A) Haha

Får la se om vi ska göra ett nytt försök till att fota Johanna idag. Om man orkar! Det är ju bara det de hänger på. :P haha, jag är så lat.


Dagens Bild.

Dagens bild.


Mitt Liv.

Är trött som fan.

Så jag drar nog inte till Johanna idag, jag orkar verkligen inte. =/ Är helt medvetslös snart. Kan bli det helt när jag ligger ner i min säng. :P haha ^

Sitter nu i köket, vid bordet där. För jag orkar inte packa upp datorn helt när jag ändå packar ner den snart :P haha ^ Har ju alltid med mig den till jobbet, är ju lika bra, för dagarna går bra mkt fortare då. :) Och det är skönt, inte för att det är tråkigt, utan för att det är ganska lite och göra. (A)

Tog nån bild ut genom fönstret nyss, och jag vart ganska nöjd med en iaf. :) Så lägger in den.



Mitt Liv.

Heelt sjuukt.

Va fan är det för fel på folk som tatuerar sina små barn, som tom. fortfarande använder napp? :O Vilka jääävla idioter. Det är fan ett fall för socialen. Sjuka jääävlar!


Mitt Liv.

Fotografering idag med. :)

Det känns som att jag börjar komma igång nu. Ska hem till Johanna ikväll och ta lite porträtt foton på henne. :) Får la se hur det går. Ska se till att hon har ett vitt lakan, och att det ska strykas. :P Sen ska det upp på väggen, och sen ska vi ha oss nån lampa som verkligen lyser starkt! :) Ska se om jag får låna morsans. haha, hon kan få låna min, byte :P

Nu sitter jag och kollar på John Tucker Must Die. Haha, den är ju så jääävla bra. :)

Nu ska jag kolla lite på nätet till inspiration. Jag vet ju hur Johanna vill ha sina bilder, så ska väl kolla i hennes stuk! :)


Mitt Liv.

Bästa bilden. :p

0-261065b8d9f8a395055a8e7494905834.png

Kolla varifrån!

Bästa bilden. :p


Filmer / Serier / TV.

Alvin och gänget.

Filmens handling: Filmen handlar om den medelmåttige låtskrivaren David Seville, vars liv får en helt ny vändning när han av en slump träffar de tre sjungande jordekorrarna Alvin, Simon och Theodore. Med Davids hjälp blir de till stora stjärnor, men den girige skivbolagsdirektören Ian Hawke har andra planer för de små ekorrarna.

Mina egna tankar: Jag måste medge att den är kanon bra. Dom där små djuren är ju hur kul som hellst. :P Haha, och kan verkligen sjunga bra. (A) haha. Eller inte!! men ah, ska fortsätta se den. :)


Mitt Liv.

Tillbaka på jobbet. (dag sex)

Nu sitter jag här i denna stol som vanligt denna tid på dygnet en vardag. :P haha.. Har med mig min dator idag igen, har ju en ny film jag kan kolla på, så rullar dagarna på lite mer. :) Sköönt som fan kan jag lova.

Nu väntar jag bara på posten. Men den dyker väl upp om några minuter. (A) Som vanligt, lite sen. :P

När jag slutar, ska jag hämta upp mamma, för hon ska handla så mkt. :P