Mitt Liv.

Gått med räkmacka. :)

20101230001 (MMS)

Gått med räkmacka. :)


Mitt Liv.

alla julklappar.


Mitt Liv.

julafton 2010.

dagen började med att jag vaknade halv 7, HALV 7 fattar ni? :O det är inte roligt, men jag såg sista avsnittet på julkalendern, och den var ganska bra. såg aldrig hela. ^

drog till moster när klockan började närma sig 10, jag kom dit först. vilket var oväntat, men sen kom jag på vad jag hade med för folk att göra. haha.. drog därifrån runt halv 12, för att hämta upp morsan. tomten kom ju även dit, och lilla hugo var lite rädd.



drog hem till mormor sen för att fortsätta äta, och det var ju inte så roligt. :P haha, men sen vart det lite klappar, och jag var riktigt nöjd med dom alla. absolut! Tack.. :)



och efter det var det bara vidare till pappa för att äta ännu mer, och då var min mage full. inte roligt, men ändå käkade jag så jag inte viste vad jag hette. haha, och även där fick jag skit bra julklappar. tack! :)


Mitt Liv.

Nu är paketen öppnade på mammas sida. Och ...

20101224241 (MMS)

Nu är paketen öppnade på mammas sida. Och jag ska bo på hemmakväll när dom öppnar igen. :) haha. Snart ska jag vidare till pappa, eller ja maria.


Mitt Liv.

Kom precis hem vill mormor. Har avklarat m...

20101224240 (MMS)

Kom precis hem vill mormor. Har avklarat moster och tomtebesök. :)


30 Dagar.

Dag 09 - Min tro.

komiskt nog ska jag skriva om min tro på julafton. och inte har jag någon heller. det enda jag tror på är ärlighet och kärlek till sina nära och kära. jag tror på saker som kan bevisas, och finns ingen som kan bevisa att varken gud eller jesus har gjort något. hur ska man kunna bevisa att gud skapade adam och eva? och hur ska man kunna bevisa att jesus föddes i ett stall och spikades upp på korset? finns ju ingen som kan berätta det för mig, eftersom att jesus tiden tydligen ägde rum för exakt 2010 år sedan. haha ^

önskar er alla en riktigt god jul. och hoppas ni får det riktigt trevligt med god mat och trevligt sällskap.


Mitt Liv.

dagen före dagen.

imon kommer fucking tomten. :) och hur känns det? haha, ingen julkänsla överhuvudtaget. jag vet inte varför, men så är det. ^ var hem till mormor idag, och inte en enda jävla julsak hade hon uppe, inte ens en JULGRAN. så jag tänker ta med våran imon, annars åker jag fan hem och sitter själv. för man ska fan ha en julgran på julafton. så är det bara.

har nyss blekt frillan, så nu är man normal igen. :) så sitter nu med två råttsvansar och dom är fan inte större. :P haha ^ ska sova lite nu. så jag orkar med allt flängande imon,

10.00 - hem till morster.
12.00 - hem till mormor.
sen nån gång på eftermiddagen ska jag hem till pappa. :P haha..


30 Dagar.

Dag 08 - Ett ögonblick.

ett av mina största ögonblick i livet är nog när jag den 7/11-06 hade ståplats i hovet för att se 50Cent uppträda live. det var ett magiskt ögonblick, att bara få stå där då han klev ut på scenen och samtidigt höra hur det knakade i väggarna pga alla som höjde rösten och sjöng med.
samtidigt som man bara kunde vrida på huvudet och kolla på alla grabbar som hade stora byxor och kepor på sne. heelt sjukt! :) och jag är glad jag satt mig på de där tåget själv. annars hade jag aldrig fått uppleva det som just då hände.


vilket ögonblick! <3


30 Dagar.

Dag 07 - Min bästa vän.

egentligen har jag ingen bästa vän, jag har många bra vänner. men sen om någon är bättre eller sämre än den andra det spelar mig ingen roll, jag har mina vänner och jag vet vilka dom är! :) men tänkte ändå presentera en av dom nu.


Johanna Simonsson föddes den 6 juli 1983. har inte känt henne hela livet, men har haft henne runt mig många år. har alltid hängt med hennes systrar som är lika gamla som jag. så man har många minnen med henne. bland annat dom gångerna man kom hem till dom och vi skulle iväg till skolan, då hon stod framför spegeln med borsten i handen och sjöng med till många av shebangs låtar. det är nog säkert saker som hon inte vill minnas men som alla andra kommer ihåg. :)

även om vi inte umgås varje dag, så hörs vi iaf varje. vi ringer varandra hela dagarna. vi kan snacka i flera timmar, fast det kan även vara tyst i flera minuter. vi är väldigt lika varandra på många sätt, men sen är vi som natt och dag många gånger. haha, hon har ett temprament som kan explodera när som hellst. men andra gånger kan hon låta stora saker rinna av henne som vatten. så ibland vet man inte riktigt hur hon har tänkt sig. :P haha ^

men hon betyder mkt, och hon finns alltid där.



30 Dagar.

Dag 06 - Min dag.

vaknade förbannat tidigt imorse, men slog på en film, sen efter det vart det julkalendern. och sen slog jag igen ögona igen, och vaknade efter 9. sköönt. :) Sen har jag bara legat i sängen, iaf fram till klockan var runt 2, då klev jag upp, för therese kom förbi. så vi drog i oss lite käk, sen drog hon till jobbet. och jag drog på mer film. (A)

sen runt halv 4 så ringde sandra och ville ha skjuts hem, vilket jag ställde upp på. och efter det trog jag till frasse och annalena, för att göra knäck. :) mkt gott!

och nu är jag hemma för att kolla 5034 program på tv:n, SAMTIDIGT! :O hur nu det ska gå till? :P


Mitt Liv.

Nu blir det knäckdax med frasse. :P

20101221239 (MMS)

Nu blir det knäckdax med frasse. :P


Filmer / Serier / TV.

karolinas farsa, går har på crack?

va fan är det för allvarliga fel på karolinas farsa i ung och bortskämd? är gubben så pass gammal att han ser dåligt, hans dotter ligger på golvet, samtidigt som dom andra städar och diskar. och han säger att hon utvecklats socialt. HON ÄR INTE DÄR FÖR ATT SKAFFA VÄNNER, HON ÄR DÄR FÖR ATT LÄRA SIG LAGA MAT OCH STÄDA. fan, förbannade gubbjävel! och sen ser han inte att hon gör fel. nej, konstigt. gubben gör allt åt henne, medan hon sitter och målar sina naglar.

PINSAMT!!!!!!!!!!!!


Mitt Liv.

kvällsnöje.


Filmer / Serier / TV.

svenska intouch.

nu har väl ändå tidningarna gått för långt? eller är det bara jag som tycker allt är överdrivet? haha, om man läser rubruken så tror man dom har gjort annat än det som står i själva artikeln, och det är väl det som är meningen. men ändå! (",)




Dagens Bild.

dagens bild.


Sara Gunnarsson
jag gillar att fotografera sara, hon är lätt framför kameran.
och har inte så höga krav på sig själv. :)


Mitt Liv.

den stora staden.

vart en vända på stan med josse. vi gick igenom dom flesta affärerna. men hittade inget. =/ eller jo, hade kunna handlat åt mormor, men blev inget. hon får så mkt ändå. lite tråkigt jag inte hitta nått åt peo. eller mamma. ah, får la se. :P haha, finns fler dagar. :)

men det vart iaf ner på willys och handlade lite, så slapp min mamma bära hem allt själv. :) ikväll blir det räksmörgås med morsan, fan så gott!

kollar på navy cis just nu, fast jag egentligen inte borde. :P med tanke på att jag drömde igår att jag var med i det. haha ^ lite komiskt var det när jag vaknade, för jag mindes hela drömmen.


Mitt Liv.

måndag, vecka 51.

dvs att det är 4 dagar kvar till julafton. sjuukt fort har det gått iaf, det måste jag säga. :P haha ^ ska snart sticka iväg och handla lite, tänkte ta mig en vända på stan men alla verkar jobba! =/ så får la se vad jag ska göra.

har egentligen inte så mkt att skriva här just nu.. haha, så jag lägger ner det! ^


30 Dagar.

Dag 05 - Vad är kärlek?

jag säger som jag alltid har sagt när det kommer till kärlek!

det är nått folk har kommit på som är rädda att leva ensamma.


30 Dagar.

Dag 04 - Det här åt jag idag.

Gräddade våfflor, hallonsylt och glass! :)


30 Dagar.

Dag 03 - Mina föräldrar

min mamma är en 45 årig gammal dam. oj, inte skriva så. det är hjärnan som gör åldern. så 20 är väl hennes ålder, eller nått. jag bor tillsammans med henne, eller ja. jag sover i min säng sen är jag typ ute.
hon är världens bästa mamma, även om vi har våra dagar då vi ryker ihop. hon är ändå den som alltid finns där. jag älskar min mamma över allt annat på denna planet. och det kommer jag alltid att göra. för jag är den jag är tack vare henne. :) vi är ganska lika hon och jag. ♥




min pappa är en man i sina bästa 49 år. skulle man kunna skriva ^ istället kanske man ska skriva, min pappa är 50 år -40 dagar. när mamma och pappa gick ifrån varandra skulle jag vara hos honom varannan helg, men det funkade inte för att jag tyckte att han prioriterade lite fel. och efter det hade vi kanske inte den bästa kontakten ett barn ska ha med sin pappa. men nu på senare dagar går vi ganska bra ihop. och det är jag glad över, för jag älskar min pappa. ♥


Mitt Liv.

Sitter hemma hos mattias och röker pipa. :...

20101218239 (MMS)

Sitter hemma hos mattias och röker pipa. :) när jag kommer hem ska jag skriva om dag 3. (",)


30 Dagar.

Dag 02 - Min första kärlek.

Finns inget jag kan skriva här. Som tur är! =)


Filmer / Serier / TV.

life support.

Huvudpersonen Ana är en HIV-positiv före detta drogmissbrukare från Brooklyn som efter att ha nått botten försöker ställa saker och ting tillrätta. Hon ansluter sig till Life Support, en grupp som arbetar för att hjälpa människor som drabbats av AIDS. En stark film om kärlek och förlorade år som visar att det aldrig är för sent att börja om på nytt.


Mitt Liv.

gårdagen.

igår vart det en fika på stan med sandra, hugo och therese. sen vandrade vi ner till hansson, för therese skulle lägga sig under nålen, och inte trodde vi då att hon skulle palla 3 ½ timme. vilket det blev när hon var klar :P haha..

runt 5 så drog vi vidare till borlänge och kollade när sandra gick in tomhänt i en affär och kom ut med en fet kasse. :P haha ^ det var lite kul, varje affär. (",)

ska väl snart fylla i dag 2, måste först bara samla mod till att göra det :P haha ^^

bjuder på en bild innan.


30 Dagar.

Dag 01 - Presentera mig själv

Marielle Susan Sjelin är mitt namn och har vart det dom senaste 22 åren. föddes på bb i falun den 15 augusti 1988. jag fick mitt smeknamn Maggan när jag gick i 4:an på marnässkolan i ludvika, där  jag fortfarande bor kvar.

när jag var 12 år flyttade jag och mina föräldrar upp på gräddhyllan i ludvika, (hammarbacken). ett år senare flytta vi där ifrån, fast bara jag och min mamma, pappa vart kvar där i några månader. vi flyttade hem till mormor och peo, vilket är det värsta jag gjort i hela mitt liv.

jag gick barn och fritidsprogrammet i smedjebacken, med inriktningen fritid. men är tvungen att läsa vidare om jag ska bli något. vilket jag inte har några planer på att göra. tog studenten 2007 och samma år i december så flyttade jag och en vän till sthlm, men vi flyttade även hem 20 dagar senare. även fast vi hade kontrakt på lägenheten i 6 månader.

jobbar som timvikarie inom barnomsorgen. men blir inte många timmar där.

mitt största intresse är film, ägen själv ett 60 tal olika tv-serie boxar, och säkert 300 filmer, om inte mer. jag kan se samma film om och om igen, om den är bra nog. vissa ser jag bara en!
+ att jag älskar att fotografera. :)

en sak till ni bör veta om mig, jag har alltid två olika strumpor på mig! =D





30 Dagar.

30 dagar..

har sett att det är många bloggare som har börjat med detta, så jag vill inte vara sämre ;P haha ^


Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Mitt Liv.

Sitter hos sandra och marcus. Har nyss käk...

Sitter hos sandra och marcus. Har nyss käkat tacos. Gott som fan!


Mitt Liv.

Nu sitter sandra under nålen. Och jag är k...

20101215235 (MMS)

Nu sitter sandra under nålen. Och jag är klar. :) ont gör det nu. Men inte då. Tack Hansson!


Mitt Liv.

inception - en gryym film.

Handlingen kretsar kring två män som arbetar med att bryta sig in i människors drömmar för att därigenom få deras undermedvetna att avslöja hemligheter. En dag får de i uppdrag att istället få en mäktig affärsman att agera på ett visst sätt genom att påverka honom i en dröm.

En enkel idé kan vara ovärderlig eller livsfarlig i en framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Dom Cobb har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt.

Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb. För det krävs att han ska tänja gränserna för vad han kan för att lyckas med något ingen tidigare kunnat göra: plantera information i ett annat medvetande.

Men det som kunde varit en perfekt avslutning på en brottslig karriär blir en omöjlig utmaning att överlista en motståndare som verkar kunna förutse Cobbs varje handling. Ingen människa kunde varit beredd på det som väntar. Utom Cobb..



Filmer / Serier / TV.

7X - lika barn leka bäst.

såg den filmen igår. den var heelt okej, inga fel på den förutom att den var konstigt filmad. men sånt får man räkna med ibland. men tom ljungman är ju med, så plus i kanten. ♥


Mitt Liv.

julklapparna nästan klara.

sköönt, har inte så mkt kvar angående dom. har slagit in massa idag, närmare bestämt 15-18 st. och jag har så ont i ryggen efter det så det finns inte. har setat ner på golvet med ansiktet ner i golvet typ. inte kul måste jag säga. mina nära och kära kommer bli så glada när dom öppnar paketen. =) 

sen var jag hem till johanna och kollade på en film. vilket skräp måste jag säga. men den hade väl sina stunder. haha.. så jag måste väl göra lite reklam för den, finns kanske folk med värre humor än jag. :P haha ^

 



filmen vi såg. :)


Mitt Liv.

städade ur sandras andra lya igår.

igår vart det en städ dag hemma hos sandra, eller ja. i hennes förra lya. och fy fan vilken dag säger jag bara. jag skulle ta mig an spisen och heela skiten rasa ihop. jag ska aldrig mer ge mig in i något sånt. det vart bara jobbigt mot slutet. men sandra fick ihop den efter många om och men. och under tiden jag höll på och bråka med spisen så höll johanna på med fönstrena och dom ville inte heller som hon ville. :P haha ^ vattnet frös till is innan hon hann få bort det. (",) haha..

hugo stod och lekte med kranen i köket så det var vatten överallt. :P

sen så vart köket klart och jag gick vidare till badrummet. =/ haha, aldrig mer det heller. fy fan va äckligt det är alltså. haha, :P det luktade fitta och såg äckligt ut. men det vart oxå klart efter ett tag. ^ johanna var ner och grävde med händerna i avloppet. haha.. duktig flicka. :P



 




Mitt Liv.

Jag och mamma har gått igenom massa gamla ...

20101211234 (MMS)

Jag och mamma har gått igenom massa gamla kort. :) och scannat in dom. För det ska bli en julklapp.


Mitt Liv.

the hotpotatto.

idag var jag uppe på stan med sandra, therese, josse och lilla söta hugo! :) fikade en sväng och gick vidare till hotpotatto. jag skulle boka tid, josse visa sin och therese berätta va hon ville ha. :P haha ^ sen drog vi vidare hem till mig, jag och josse. kollade på 90210 2 avsnitt. som hon inte hade sett. och sen började vi kolla lite på oth. men hann inte se klart ett avsnitt fören perra dök upp. och då var det bara dra till hanson igen, för då vart det verklighet. :P haha^ iaf för josse och perra.

hämtade även josses nya bil. och köpte klappar till morsan. (",)



Se dig omkring, minns att du är dödlig


Mitt Liv.

Nu sitter josse och blir gaddad. Snart per...

20101209231 (MMS)

Nu sitter josse och blir gaddad. Snart perras tur.. :) skit snyggt blir det, och fort går det. Sen nästa vecka är det min tur. Och det är nog bara jag som är så rolig och gör det jag ska göra. ;P


Mitt Liv.

sandra och therese 22 år idag.

sitter nu hemma hos sandra och hon har precis bakat nå jävla muffins som vart och se ut som tuttar =D haha.. hon är rolig den där, man ska ju aldrig öppna ugnen när man bakar för då sjunker det ihop, men hon gjorde det så det började växa bröstvårtor. HAHA..
nu drar hon fram dammsugaren för det är strössel över hela köksgolvet. haha. :P så går det när man bakar.

ska väl snart dra hem och käka lite tror jag, sandra får ju massa folk här senare.. och så ska jag kolla om min mamma lever. eller om hon har deckat totalt. (",) nu håller hugo på och slår sönder hela köket. haha


Mitt Liv.

Nu jävlar har sandra bakat. :) grattis på ...

20101206231 (MMS)

Nu jävlar har sandra bakat. :) grattis på födelsedagen tvillingarna simonsson. :)


Mitt Liv.

söndag - trååkigt.

igår vart man väckt av johanna två gånger. :P haha, först var klockan halv 9, och hon ringde. efter det gick jag och la mig igen, och då ringer hon igen vid halv 12. haha, sen kunde jag inte sova mer, men klev inte upp fören klockan var halv 2 eller nått sånt. :P tvättade en maskin och klädde på mig, så drog jag till josse.

wermé, tobbe och gertan kom oxå, och så käkade vi tacos, och kollade på trollkarlens lärling. sen när den var klar så slog grabbarna igång NHL 11. och dom var mer vilda än tama. heelst galna. :P sen när klockan var runt 12 körde jag iväg dom på krogen och drog hem och la mig. :)

idag vaknade man av ett sms, där det stod "vaken?" johanna tänkte va snäll, så hon frågade innan. :P och vist fan vaknade man av det. haha.. men har inte gått och lagt mig än.. utan jag ska allt vara vaken.. kollar nu på csi miami. :)


Mitt Liv.

4 stycken grabbar sitter och lirar NHL. Oc...

20101204230 (MMS)

4 stycken grabbar sitter och lirar NHL. Och det gapar och skrattar åt varandras misstag. :P jag och josse är så mätta, vi orkar knappt röra oss. Käkade tacos, längesen och as gott. :) ingen aning om vad som händer senare. Vet iaf att filmen vi såg va skit bra. Trollkarlens lärling, maffiga effekter. (",)


Mitt Liv.

Josse tykte att buren såg mer skön ut än s...

20101204228 (MMS)

Josse tykte att buren såg mer skön ut än sängen.. Haha, hon är så rolig. :)


Mitt Liv.

sealight resort.

nästa år blir det en vecka till turkiet med heela släkten, på morsans sida. :) resan är bokad och vi åker den 27:de september, kommer hem den 4 oktober. hur niice som hellst. kan man tycka just nu, sen vet man aldrig. =P haha ^^ kastar in en liten bild på hur vi ska leva en vecka ;P haha...


Mitt Liv.

ÄNTLIGEN på väg hem.. Heelt sjukt va folk ...

20101201227 (MMS)

ÄNTLIGEN på väg hem.. Heelt sjukt va folk kan handla.. Själv fick jag hem mormors julklapp.. Så imon ska jag och morsan fixa lite.. :)


Mitt Liv.

terror på elm street.

igär när perra kom hem vart det pizza för deras del, jag var så jäävla mätt av morsans köttbullar, så jag orkade inte. =/ haha.. och så drog vi till hemmakväll och hyrde 3 filmer. men jag var bara med och såg två. den nya terror på elmstreet. haha.. och jag är ju så rolig, jag är ju skit rädd under sånna filmer, men jag ska ändå se dom alla. jag fattar inte varför. :P haha ^ sen efter den så blev det streetdance. den nya. den var helt okej. trodde den skulle vara bättre än va den va.

när jag kom hem så slog jag ner huvudet på kudden och sov som en gris. tills jag vaknade vid 4 och var törstig. :P haha ^ som vanligt..

idag blire nog en vända till falun och borlänge. :P lager 157, och sen elgiganten eller onoff, eller båda. :P haha ^