Skriverier.

Haha, ante i ett nötskal! :P

Citerat av Anderas ! ^^

Del 1

Jag vet, har väl träffat de där jävlarna X-antal gånger.. Men jag ba "Gitta fitta, min bräda slår din bil lätt som fan.." Hon ba "Gör den inte alls, jävla bra motor i den här pärlan". Jag ba "So? Brädarn har turbo däck". Hon ba skratta åt mig, å slog vad om 100a. Då tog jag min bräda å slog hårt som fan på bilen, å hon blev fett förvirrad för hon trodde vi skulle räjsa. Hur dum får man bli? Alla fattar väl en bil går fortare.. Men inte raggarsvin tydligen. Hon fick iaf behålla hundringen, å jag rulla glatt vidare =)

Del 2
Jag har inte bärättat det värsta än =O När jag rullade iväg körde hon upp bakom mig, å typ sa förlåt för hon var så framfusig. Men hon tyckte ba jag va snygg och grejer, sexigt me kuken som hängde längs benet.. Sen var hon trött på herr raggare, å ville ha en riktig kille! Gangster! Jag förklarade på ett snällt sätt att jag inte va intresserad av nått, men att jag kunde ju ta hon en snabbis på brädan.. hon blev glad å la sig på den, då skicka jag iväg den så hon ror rakt ut på gatan.. Sen hoppa jag in i hennes bil, körde till *piiip* som köpte den av mig, sen drog jag å köpte mig två nya brädor =)

Skriverier.

- Vi Fixar Detta

I Dream Of The Nights Wen We Were Together
And u Had My Hand In Your Hand And Told Me That This Love Is Forever
Are All Thing True? Do I Really Hurt You As Mutch You Say I Do?
Would If It Is. Come Back Baby , And Let Me Show You That This Is For Real.

You Are In My Mind Everyday, Nothing Is Change, Everyting Is The Same.
The Day You Left Me I Did´t Know What Happen To Me.

Someone Told Me That Love Is Greatest Things You Could Se.
You Know The One What People Are Ment To Be.

Mitt Liv.

- Vad Fan Ska Man Göra Med Folk Som Aldrig Fattar ?

Det är ju så man får tuppjuck ! Jag vet fan inte vart jag ska ta vägen =/ Morsan snackar emot sig själv heela tiden !

Jag: Kan jag låna bilen till sthlm på fredag?
Hon: Nej!
Jag: Varför inte?
Hon: Jag vill inte ha min bil där.
Jag: Men pappa kunde låna den dit.
Hon: Han har haft körkort i 20 år.


Tur hon är mer rädd om bilen, än om mig ! .. Jäääävla dååre =P haha ^^

Mitt Liv.

- Finns Det Något Slut På Detta ?

Har inte hänt så mkt sen sist ! .. Har vart marknad och grejer ^^ Men inte mkt mer än det.. Har väl vart ute och åkt upp alla mina pengar typ ^^ Men det är sånt man får ta , när man nyss fått körkort , eller ja , nyss och nyss , men det är fortfarande kul att åka ! =D haha ..

Idag fick jag mitt länebesked från Laggen ^^ haha , 9000 något fick jag =D
Så jag vet vad jag ska göra på fredag. Ska bli en trevlig åktur =) hehe ^^
Pappa ska även ringa på en bil åt mig , imon ! =) Får se om vi får den, eller inte! haha ^^

Filmer / Serier / TV.

- Dagens Filmtips

Beck - Det Tysta Skriket

Heelt klart sjukt bra =) Dom blir bara bättre och bättre , men så vitt jag vet , är det bara en kvar ! Och jag fattar inte varför , för först när dom skrev på att persbrandt och haber skulle va med , skulle dom göra 16 nya filmer , men nu verkar det inte bli så , sånna skitstövlar ^^ HAHA .. Men man klarar sig , har ju dom andra man kan se om och om igen ^^ haha ..

Denna film handlar iaf om två flickor som ligger på järnvägen, när det kommer ett tåg, och det finns ingen möjlighet att lokföraren ska hinna stanna !


image369

Dagens Blandat.

Dagens humor.

Det mesta säger ju sig själv , men detta vet jag inte om det går att mäta med det ^^ haha
Hon skämmer ut sig själv totalt ! .. Men det var ju inget nytt .. Nu harhon ju inga barn mer
då kan hon ju springa omkring sådär jämt ^^



Mitt Liv.

- Mycket Har Hänt

Nu är det ju så att skiit mkt har hänt under tiden man inte har skrivit här, och jag vet inte ens vad det är jag inte har skrivit om. =/ Men det var skit samma, för under dessa veckor, eller dagar .. Så har gänget vart på spökjakt ^^ men inte fan har vi hittat nå spöken, men lyckats skrämma upp oss själv några ggå har vi allt gjort ^^ haha , (H)  Vi är bäst på det fan .. haha ^^

Filmen jag snackade om i förra inlägget, var verkligen skiit bra, den är något att se, om man gillar dansfilmer =) Vilket jag verkligen gör , det är det bästa som finns fan ^^ haha ..

Nu har anette oxå skaffat sig en bärbar dator =) Så ni slipper vi hennes databord när vi flyttar, vilket är bra =) hehe




image368

Filmer / Serier / TV.

- Dagens Filmtips

STEP UP - Verkar skit bra =)

Två dansare. Två världar. En dröm.


Varje andra chans börjar med ett första steg


Med glödhet dans och storslagen musik är STEP UP en inspirerande berättelse om kulturkrockar och förvandling i musiken och dansens tecken. Snyggingen Tyler Gage är en rebell från fel sida av Baltimore som döms till samhällstjänst som vaktmästare på en högt ansedd skola som bland annat utbildar dansare. Han är utanför men utstrålar självförtroende vilket gör att den vackra balettdansösen Nora Clark får upp ögonen för hans talang för street dans. Nora söker desperat efter en danspartner till examensshowen, medan Tyler söker en väg till ett bättre liv. De kommer från skilda världar men när deras öden sammanlänkas slår det gnistor om dem... både på och utanför dansgolvet!


image367

Mitt Liv.

- Sakko Sitter I Häktet

Igår var man iväg och jobbade i 6 timmar ! .. Och fy fan va skönt det var när man fick gå hem, och det kan ha vart min sista dag, och det hoppas jag verligen! För nu orkar jag inte med detta mer .. så jäävla jobbigt ^^ haha .. Sen åkte man hem , och sov en sväng , så kom pappa och vi letae bil =) hehe ^^ Sen upp till anette , hämta henne , ner på sibylla och käkade ! ..

Så drog vi til borlänge , och fick sockerkaka =D hon hade nyss bakat , och vi kom lägligt ^^ haha .. var där i nån timme.. skönt att slippa se staden ^^

Lite senare på kvällen, kom Sakko springandes , och skulle med , så han satt sig bak, och vi åkte till raggarparkeringen =) så var väl han tvungen ut och spöa nån jäävel , =O så åkte vi till smen , hämta upp Fredrik, och tillbaka in.. Så satt sakko och kysste mig på halsen , tog på mig å grejer , så fick jag väl mig en grov kyss på munnen =P haha ^^
Sen åkte vi runt lite , sen tillbaka till raggarparkeringen , och då vart det mer slagsmål , och snuten plockade in honom ..

heeelt sjuuuk kväll ! =/

Mitt Liv.

- Tvättade Bilen

Igår när jag var hem till Tvillingarna tvättade deras far morsans bil ^^ För att jag körde ner Anelie till donken , väärsta servicen .. =P men vem fan klagar ^^ haha , men han trodde att han inte hade regöring som gjorde om en ford till en volvo typ ^^ haha .. Men vi lyckades att få den ren iaf ^^ huvudsaken .. haha , tror inte morsan var så glad över min teräng körning :O haha ^^ Why not , liksom (A)

image362
Jag är en mästare på tvätta =) haha

image363
Haha, det ser ni väl själva ! ^^

image364
Bilen lika snygg som ny ^^



  

Mitt Liv.

- Krockeli Krock

Jahaja, vart ska man börja , eller fortsätta nu då ? =/ Ja , gårdagen var ju som den var .. Systrarna simonsson, mia, och Sandra lyckades dra på sig en fet krock med bilen ,.. =/ Totaly katastrooof =| bilen är heelt intryckt och den lilla bilen som dom lyckades dra över blev mos, men bruden i , klarade sig med lindriga skador ! .. Och det var ju bra det , den som fick mest stryk var väl Therese och Sandra O.. Hon krossade rutan med huvudet =O haha ^^ sorry att jag skrattar , men kan inte göra annat ! .. =/ heelt sjuukt ...



image360
Therese var alltid så försiktig med extralyserna, men se på dom nu =| sitter ju nästan där motorn ska sitta =P

image361
Vet inte om bilen är så speciellt snygg ! .. Men den ska iaf till skroten, och bli värre =/


Nu är man med anette , det blir spökvandrig ikväll fan =) hehe .. ^^
Lär ju våga oss in där för fan, det är ju ett hus, och inget annat =O haha


Mitt Liv.

- Förbannade Fitta

Jag blir så jääävla trött på dig Emma Engberg, så jag blir fan gråhårigare fortare! .. Att du orkar snacka så mkt skit om mig. Va fan, vill du mig något! .. Ta det med mig istället, är det så jäävla svårt? VA ??? Tydligen så krampar det väl när du ska göra det, för du har ju inte ett skit att komma med. Du vet att jag får reda på allt du säger, på ett eller annat sätt. Så lägg ner din jäävla gorma, innan jag lägger ner den åt dig, på mitt sätt !

förövrigt så sitter jag hemma hos anette, och hon lagar mat åt oss .. stuvade makaroner och köttbullar, sen till efterrätt blir det jordgubbar och glass =) Muuums - hehe..


Var ett tag sen jag uppdaterade, men fan, har inte så mkt att säga mer ! .. ^^ haha .. hmm, sen imon börjar jag på mitt nya skift , ska börja 6 , sluta 2 .. sköönt som fan .. slippa städningen på fredag, och sen har man dagen att se fram emot =D haha ..

Mitt Liv.

- Körkort

Idag är det klart; jag har körkort ! =) Ni fattar inte hur underbart det känns =D =D =D




Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ^^

Mitt Liv.

- Körning

Idag har jag vart ute och kört ! .. Det gick huur bra som hellst, men det enda som var lite problem, det är vart jag ska vända, och får vända, när jag svängt in på en väg ! .. =/ Men det ska nog gå bra .. Imon är det bara repetion, så det ska nog gå fint det oxå! .. Det är ju liksom sånt som jag gjort!

Idag börjar man jobba klockan två oxå, och det är ett annat skift då! ..
Så jag har inte samma arbetskamrater ! .. Men Sandra är med som tur är. =)


Mitt Liv.

- Tårar

Jag tror jag aldrig gråtit så mkt som jag gjort idag! Det finns inte en enda möjlighet. Men det är sånt man får ta när man är totalt misslyckad, och bara gör fel. Smällarna slår tillbaka på sig själv i slutändan ! =/ Och ja, det var det som hände med mig idag! Jag har gjort bort mig så jäävla många gånger,.. Och jag skääms över det, jag mår verkligen dåligt, för jag vet att jag gjort han besviken, och arg. Varför gör man så mot en annan männsika? En som man dessutom tycker om! =/

Ja, jag fattar inte ens själv va fan jag håller på med!

Du fångade mig med storm! och ingen av oss vet hur! .. =/

Fick jag en enda önska, skulle jag önska att allt var som det var förut! Inga känslor, bara att vi kunde snacka med varandra, och verkligen ha kul! =) Det är det jag brinner för! .. Att få allt bra igen.


image358

Filmer / Serier / TV.

Vita lögner.

Fy fan va jag saknar Vita Lögner ! =) Jag vill verkligen se allt igen ! Det skulle vara så jäävla kul, under tiden jag var i Thailand så spelade min kära mormor in alla avsnitt som gick under 4 veckor ! =) så jag hade lite att göra när jag kom hem. För att kunna hålla koll på vad som hänt, och inte ! =P haha ..


Mitt Liv.

- Dollar

När vi var in på Dollar så tänkte jag att jag skulle köpa ramar till mina student bilder, eller ja , det på mig och Anderas och sen på mig själv ! .. Och jag hittade ^^ Så duuktig jag är , =) Och resultatet kommer här nere ! =)


image356


Sen när jag ändå höll på å städade tänkte jag att jag kunde ta den andra hyllan med; Resultat ! =)

image357

Mitt Liv.

- Ett Paket Från Anette

Denna ram fick jag av Anette i födelsedagspresent, fast den kom lite senare ! =)
Men bättre sent än aldrig, och ni ser att det är två tomma rutor som det sitter samma bild i.
Där är det tydligen så att jag ska sätta ett kort på mig, och sen fick jag sätta i vad jag ville !
Så det ska bli kul och se vad jag hittar för något att ha i där då ^^ haha ..



image355

Mitt Liv.

- Jäävla Idiot

Imorse när man blev väkt var det grannen som stod och borrade massa hål i väggen, och jag höll på å bli vansinnig, men jag var nog inte ensam på den fronten ! =) haha , fy fan vilket liv det var där inne ! .. heelt sjuukt, och klockan var nog inte mer än halv 8- 8 =P Och då gör man inte sånt ! =|

Även om vi hade efter fest till klockan var 4 =) haha , fy fan vilket ös det var ! .. Och så snackade man med ilip i telefon kommer jag ihåg ! .. han borstade tänderna, och snackade i den andra telefonen ! =/ haha , så han sket i mig =P haha .. Sen skulle vi sova tydligen, jag läg sääkert vaken i en timme, anette somnade i fallet, och johanna och lena vet jag inte ! ^^ haha ..

Nu på morgonen så var vi sååå hungriga att vi gick ner på stan och skulle käka , alla satt och petade i maten ^^ haha , det var nog inte så gott som vi trodde , sen traskade vi till hemköp och johanna köpte två citroner till Lena , så hon skulle nyktra till, och kunna köra =) haha ! .. Sen fräste vi till Dollar, och jäävlar där shoppade jag loss iaf ^^ haha ! .. saker jag inte ens behöver ^^ men det är som vanligt ^^ Sen körde lena hem mig, och nu är jag hemma ! =)


Tänkte kanska in lite bilder från igår;

   
   
 


Mitt Liv.

- På Tal Om Vissa Saker

Jag vet inte vart jag ska ta mig till, har så mkt känslor som vill ur kroppen, men jag vet inte hur jag ska få ur mig allt ? Jag är arg, ledsen, besviken, och massa mer ! .. =/ Men jag vet inte vart jag ska göra av med allt! Det är jobbigt som fan och gå runt så här , där man hela tiden blir påmind av massa gamla saker, jag vill inte ha det så här mer! ..
Jag orkar verkligen inte med det detta mer. Men vet inte hur jag ska få ett slut på det heller =/ Va fan ska jag göra för att mitt liv ska återgå till det normala, då jag alltid var glad och positiv? Nejdå, nu är jag ledsen och negativ istället. Jag vet mkt väl vad det beror på, men fan ! .. Jag vill inte, jag orkar inte, jag kan inte! ..
Jag skulle kunna skriva en hel bok om detta, men det tänker jag inte heller göra. På något sätt måste jag få personen i fråga att förstå. Men det är fan inte det lättaste sättet. Och jag vet om det..

Jag saknar honom så fruktansvärt mkt, och jag vet att jag skrev massa annat skit här om dagen, men fan! Arg, irriterad, ja, u know it.. Alla är det nångång! .. och jag var det då! Och saker säger man som man inte menar, och ångrar efteråt. tråkigt nog. Om jag kunde skruva tillbaka tiden, skulle jag göra det till förra sommaren. Och göra allt jag gjort fram till idag, ogjort! Jag skulle bevisa mkt,.. Absolut. För så här som jag känner, eller ja. Har jag inte känt för nån, nån gång! =/ ALDRIG !!! Finns inte en enda möjlighet, Sanning! .. Även om vissa inte tror det.

Och på tal om gräs; Träffade på Matias idag, fan vilken glädje den grabben har ! =) Saknar verkligen honom. :'( Alla dom gångerna man kastade stolar efter honom, man slog på honom, skrek åt honom, vart riiiiktigt förbannad =/ haha, hur fan kan man sakna sånt frågar säkert ni er själva nu! =D Men jag gör det, för han var exakt som jag, tog plats liksom! .. =) Och det gillar jag, han är min Idol =) Kommer alltid vara ..
Sen en sak till, Andreas flyttar imon - eller ja, idag ! Fy fan va livet suuuuger ! Hur ska jag klara mig utan honom ? Verkligen, han var fan den som jag verkligen kom riktigt näära i klassen, och så flyttar han =O Men ja, jag flyttar ju med, skit samma =/ haha ! ..

Men ja, jag vet inte va fan jag ska göra, om någon har nått bra förslag på vad fan jag ska göra, säg till mig.. =)


image343


Mitt Liv.

- HAHAHA

Jag kan inte mer än skratta! .. Nu när jag kollade min blogg, såg jag att en hade lämnat en anonym kommentar, och hur patetiskt är inte det då? Jag menar, jag skrev ju en åsikt i min blogg, och fick ändå detta svar;
En blogg har man för att dela med sig av sina åsikter osv. därför så ska du inte ha blogg om du inte vill att folk ska vara inne och läsa! vafan skriv med penna i block och lägg under madrassen om du inte vill att ngn ska läsa! ENKELT.

Och det väärsta jag vet, det är folk som inte vågar stå för sina åsikter ! hahaha ^^ Äh den dagen du kan komma tillbaka och säga att det var du som lämnade denna patetiska kommentar, så ska jag skratta åt dig, men den dagen lär aldrig komma ! =) Och lika glad är jag för det ^^

Aja, efterfest hos Anette ! =) Niice som fan ..



Och en sak till, i miss him ! =/