Skriverier.

Barnmisshandel.

Finns det något värre än att höra hur föräldrar skadar sina barn, både fysikt och psykiskt.

Jag och Johanna satt och diskuterade detta ämne igår i typ 40 minuter kanske. Och fy fan va man kommer på saker hela tiden. =/ Det är ju fruktansvärt.

En sak vi satt och diskuterade var. Att vill man adoptera vilket många gör av lika många anledningar så måste man gå igenom hur mkt olika tester som hellst. För att se om familjen är godkänd som adoptivfamilj. Man undersöker familjens syskon, och hur mycket annat som hellst.

Men ska man skaffa barn den naturliga vägen behöver man inte göra nått. Vad finns det som säger att man inte skulle kunna vara en dålig mamma eller pappa bara för att man kan skaffa den normala vägen. Det är ju bara kolla på alla människor, det blir vanligare å vanligare för varje dag som går att en mamma eller pappa skadar sitt barn så hårt, att han/hon tom. dör! Är det så vi vill att det ska vara. Är det ingen som tänker göra något åt det?

Som socialen gör ibland, är fel. När dom tar ett barn från sin riktiga familj, och låter bo hos en fosterfamilj, pga av att barnet tar skada av föräldrarna, så tycker inte jag att dom har rätt att få tillbaka det, ever! När barnet har blivit så pass stort att det själv får avgöra om den vill träffa sina riktiga föräldrar, då är det okej! Men aldrig som liten att den ska behöva gå igenom samma sak en gång till, för att soc tycker att mamman eller pappan har skött sig bra utan. Men det är väl klart, då har den ju ingen att skada. Ibland funderar man på vad folk tänker med.


Kolla denna lilla flicka vad hon fick stå ut med: 

JonBenét Patricia Ramsey, född 6 augusti 1990 i Atlanta, Georgia, USA, död 25 december 1996 i Boulder, Colorado, USA, var en ung amerikansk skönhetsdrottning.

Julen 1996 mördades den 6-åriga JonBenét under mystiska omständigheter. Hon påträffades i ett litet rum i familjens källare, hennes ben samt händer var ihopbundna och hon hade tejp för munnen. Föräldrarna, John och Patsy Ramsey, var huvudmisstänkta för mordet, till den 16 augusti 2006 då John Mark Karr, en före detta lärare greps i Bangkok för mordet. Det visade sig dock snart att Karr var oskyldig.

Patsy Ramsey avled i cancer den 24 juni 2006.

JonBenét hade blivit torterad, misshandlad sexuellt och sedan blivit strypt till döds. Hennes pappa hittade henne. Han bar upp henne och hennes föräldrar försökte med allt. Men hon hade redan varit död i flera timmar.

Mordet är alltjämt olöst.





Jag tror mycket väl att det är föräldrarna eller hennes äldre bror som har haft ihjäl henne, ingen tvekan. Brorsan hennes kanske kände sig glömd för att hon fick all uppmärksamhet, ingen tvekan om det, vem skulle inte göra det som liten? Sen föräldrarna som oxå kanske kände sig hotade av henne. Men fan, hon var 6 år. Föräldrarna hade satt henne i den där positionen, inte fan tror jag hon valde de där själv iaf!


Sen finns det ett mord till, jag skulle kunna skriva om en hel dag. Det är mordet på den 3 åriga flickan Kelsey. Mamman Raye och pappan Lance var skilda och mamman gifte sig senare med Michael Lee Porter. Som senare sparkade henne i magen så hårt att hon avled. Tycker ni alla kan se videon, så får ni se själva hur go hon var! En sak till, videon innehåller inga starka bilder, men den skär i hjärtat! 


Comments

Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback