Mitt Liv.

- Spöken

Idag har man vart en sväng vid ullis sen vidare till smedjebacken ^^ skulle hämta josse , men vart en till.. =) Pär åkte med in till stan, så var josse in på banken och grejer, så körde vi hem han.. Vidare till möbelaffären mittemot jysk =) och handlade paket till morsan , som man fick åka hem och slå ihop sen ^^ haha , vi åkte senare till gränges för att kolla på en lägenhet ^^ och den såg ju bra ut , stort rum och grejer.. enda nackdelen var väl att tvättstugen låg typ 500 meter bort ^^ HAHA .

Sen åkte vi hem till mig och kollade på American history X =) bäästa filmen ever =P Sen åkte vi och hämtade Sandra , Mia och Therese körde dom till nyhammar ^^ Och vidare in till stan med oss två då, hämtade upp pär, och drog till Fredriksberg, och in på gamla fabriken skulle vi, men inte fan kom man upp för trappen som saknade trappsteg ^^ så var det skiiit läskigt ^^ (A) före det var vi på rep och stockstigen =) Skiit kul ju =) =)

Åkte hem sen med bara pär i bilen, satt och snackade lite med varandra, trevligt värre =) Den grabben är en av dom bästa som finns fan .. han är tyst och så, men fan när han börjar snacka, så trevlig så =) hehe ^^



Comments

Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback