Mitt Liv.

Nu är vi på väg hem, dock utan bil. :( men...

20101031198 (MMS)

Nu är vi på väg hem, dock utan bil. :( men den vlir hämtad imon. Haha, jag och josse ska snart iväg på bio. Saw 3D.. Hur bra kan inte ewn bli då? :P haha


Mitt Liv.

Är på väg till linde och ska tömma min bil...

20101031197 (MMS)

Är på väg till linde och ska tömma min bil.. Den ska hem imon. :) kukbil från helvete...


Mitt Liv.

på väg hem?



man kan ju hoppas att jag antingen är på väg hem, eller att jag redan är hemma. :) så jag inte hamnar någon annanstans. men det tror jag inte. Therese tar nog väl hand om mig, om jag inte själv kan göra det. haha ^^


Mitt Liv.

Sitter nog hemma hos Walter.



Är säkert hemma hos Walter när detta kommer upp, annars har jag mig ingen aning om vart jag är ^ haha, kastar nog in lite mms under dagen oxå. :) Så den inte blir helt tom denna blogg. haha, blir krogen senare. tror jag, jag vet ju som sagt inget. har iaf dragit i mig lite av min flaska. hoppas jag. haha, therese ska få hjälpa mig in. (A) haha..


Mitt Liv.

Så jävla klockrent, walter fick en bananbå...

20101030184 (MMS)

Så jävla klockrent, walter fick en bananbåt och två vattenmelon drinkar. :P haha, fy fan vad vi skratta. :P


Mitt Liv.

Hur ligger ni till?

Hur ligger ni till?


Mitt Liv.

Godmorgon.

har typ nyss vaknat! :) ska väl ta mig en vända in i duschen, så jag blir klar någon gång. Ska dra till Linde med josse och therese. walter fyller år idag, så det blir lite partaj. kan bli kul, kan bli tråkigt, man vet aldrig. haha.

igår kväll var vi ute och for omkring en vända, hände inte så mkt mer. josse och jag kollade på två dansfilmer först, sen kom therese och då vart vi kvar hemma hos josse en vända, sen stack vi! :) färgade håret på josse oxå, vart as bra fan. haha.. ^

lägger upp lite tidsinställda inlägg när jag ändå håller på :)


Mitt Liv.

Sitter hemma hos josse, har nyss kastat i ...

20101029180 (MMS)

Sitter hemma hos josse, har nyss kastat i hårfärg på henne. Nu blir det andra filmen för i kväll. :P imon linde, inte idag som för alla andra.


Mitt Liv.

Sitter hemma hos sandra, och ska kolla på ...

20101029179 (MMS)

Sitter hemma hos sandra, och ska kolla på skönheten och odjuret. :)


Mitt Liv.

hem ljuva hem.

nog för att jag vart hemma i några timmar, men ändå (A) haha.. det var en lärorik resa måste jag säga. hugo var kanske inte i sitt roligaste tillstånd. villa ha en boll, fick en boll. men ville inte ha glass. haha.. vilket barn vill inte ha glass? jo, hugo.

kom hem med två tröjor och en pinsett, var bara det att jag hittade pinsetten som jag trodde mig tappat bort. haha, jobbigt. men så är det!

har även sett det sista avsnittet på 90210, gossip girl, och the vampire diaries. och dom är ju så bra. det är ju så man får ont i magen. haha, inte riktigt kanske, men liiite =)


Mitt Liv.

Är på väg till borlänge med tvillingarna o...

20101027178 (MMS)

Är på väg till borlänge med tvillingarna och hugo. :) han diggar satan i bilen.


Mitt Liv.

iq:n sitter inte i hårfärgen.

hur mkt folk än önska att dom kunde skylla på det. haha, så jag fortsätter att bleka mitt hår samtidigt som jag är en av dom smartaste jag känner. alla kan inte vara som mig ;) men många försöker. haha..

nu är iaf utväxten borta, och det är skönt som fan. nu kan man se sig i spegeln utan att bli irriterad. haha..

igår köpte jag mig en HDMI kabel, som inte vill funka för mig. och idag köpte jag en för kort ljudkabel. inte okej måste jag säga, så jag ska upp på elgiganten imon och byta. :) får la se om det blir bättre med en som är 5 meter, än en som är två! :P haha


Mitt Liv.

Nu jävlar ska utväxten bort. Skönt att bli...

20101026177 (MMS)

Nu jävlar ska utväxten bort. Skönt att bli människa igen. :P


Mitt Liv.

bleka håret.



idag när mamma kommer hem så ska jag bleka håret! :) äntligen, det var ett tag sen kan man ju se, haha. inte alla som har rått färgat när det växer ut :O haha ^ sen lär jag nog ringa LAcable, för vårt internet funkar inte, därför är det bra att ha ett reserv, som mobilt! ;P haha ^ men det är bara jag som har det, inte morsan! ^

har ingen aning om vad som händer sen! ^


Mitt Liv.

björbo.

ska dra till björbo med josse, jag har för mig att det hette så iaf! :P haha ^ Ska skriva ett tidsinställt oxå! :)

Nu skrev hon, så är väl lika braman knallar ut. :P

Mitt Liv.

hos josse.

 

sitter hemma hos josse just nu, när jag skriver detta. men jag har ingen lust att lägga ut det nu. utan det får bli senare då jag och josse är ute med therese. hon slutar kvart över 9. så då är vi nog ute och gör staden osäker.

när jag stack hemifrån så funkade inte vårat internet. vilket är mupp, men mamma fick låna min dator, jag som har mobiltbredband, behöver inte skrika när internet inte funkar, bara koppla in det. :)

i lördags när jag stack från josse, fick jag skrapa rutan med en cd skiva, för jag hittade inte isskrapan. så jag frågade pappa idag om han kunde ta med en ny till mig, så jag fick den idag. men när jag sulle lägga in den i bilen så låg den andra där. SPÖKAR det eller? :O fy fan, säger jag bara..

nej, nu ska vi lira lite tecken sex, spöa lite folk som flyger omkring! :)


Mitt Liv.

prison break ocj levande ljus.

therese stack nyss till jobbet. och jag blev kvar här hemma. vi kollade igenom en skiva på prison break andra säsongen. men när hon stack så drog jag igång den tredje, eftersom att jag redan har sett allt. så vet jag ju vad som händer.

tände lite ljus oxå, så det inte är så mörkt här inne, om man inte har lampor på då. men det vill jag inte, då blire för ljust :P haha,..

vet inte va jag ska hitta på idag, mer än ligga här. :P haha, nej.. kanske inte!




Mitt Liv.

tvätt och städdag.

fy fan va jag inte gillar att städa och grejer, det är så jobbigt. =/ men man måste göra det, för mitt rum ser ut som jag vet inte vad. tredjevärldskriget? haha, eller nått i den stilen..
har iaf kastat in en tvättmaskin, som måste vara klar vilken minut som hellst. kan man ju hoppas iaf. haha ^

sen ska jag börja städa mitt rum, och verkligen städa det. Förut innan jag skaffade mina högtalare som sitter på väggen, så kunde jag alltid flytta omkring mina möbler oxå, men nu kan jag inte det. :P haha ^ jag ska iaf börja med böckerna som ska vara på hyllorna. sen vet jag inte riktigt vilken sida av rummet jag fortsätter på! :P

men ah, skriver senare!


Mitt Liv.

sover nog..




ligger nog och sover nu när detta kommer att postas, men man kan ju alltid prova detta. ser rätt nice ut när alla andra gör så, det sår att dom är ute, och så är dom det, utan dator/mobil. man kanske ska börja använda detta, så min blogg inte blir så tom! :P haha ..

nej, godnatt kanske, eller godmorgon. beror på hur man nu ser det!


Mitt Liv.

sängen.

haha, fy fan va jag är trött efter denna dag. helt sjukt, men ändå har man inte gjort så mkt mer än vanligt. och det är lite konstigt. har ju vart hos hos josse hela dagen, kollat på OTH, och plockat lite.

ligger i sängen just nu och sneglar lite halvt på prison break, var längesen man såg den serien! ^

tänkte jag skulle prova detta med tidsinställda inlägg.. :P


Mitt Liv.

sörvik igen.

är tillbaka hemma hos Josse, och vi ska väl snart hoppas jag ta tag i en låda :P haha ^ just nu sitter vi och kollar på OTH... men det är ju sånt en annan har sett minst 400 ggå. så det är inte så roligt måste jag säga. haha, sen ska vi in till stan och handla lite käk, får la se vad det blir!

nu har dom börjat med massa kul måste jag säga. kan man göra tidsinställda inlägg på blogg.se, någon som vet?


Mitt Liv.

Sitter hemma hos josse och spelar tecken. ...

20101022177 (MMS)

Sitter hemma hos josse och spelar tecken. :P hur kul är inte det då. Josse och johanna dricker vin. :P


Mitt Liv.

vinterdäck kanske.

man kanske skulle ha sånna nu när det kommit snö, och det är rena vintergatan under den. haha, men ja, jag har ju inga så jag vet inte va jag ska göra. just nu står mina däck hos mikael, och han ska byta fälgar på dom. får se om dom passar då, jag vet ju inte. fy fan, säger jag bara. va fan ska allt krångla för mig? ALLT..!!!

ska sen hem till josse och fortsätta med vårt hemliga uppdrag.

nej, om man skulle ta sig en titt efter däcken kanske? :P


Mitt Liv.

Ute på stora äventyr med Josse.. (",)

20101021176 (MMS)

Ute på stora äventyr med Josse.. (",)


Mitt Liv.

Nu jävlar brinner grand ner, eller så har ...

20101021175 (MMS)

Nu jävlar brinner grand ner, eller så har kocken somnat. :P sitter på solemio med josse, och ska trycka en panini. Gutti!!!! (",)


Mitt Liv.

Byggare Josse är i farten. Riktigt duktig ...

20101021174 (MMS)

Byggare Josse är i farten. Riktigt duktig är hon måste jag säga.. Vem behöver en karl?


Mitt Liv.

Nemo & Jockiboi..

har ju vart barnvakt idag åt Tindra. det har gått hur bra som hellst. inga problem alls, vi tog oss en vända till hemmakväll och hon fick sig två kinderägg. :) sen somnade hon som en stock kan jag lova. och skönt var väl det, med tanke på att hon förra gången började gråta och ropa på mamma. men nu gick det hur fint som hellst. :)

sitter nu och kollar på kungarna, dom är så jääävla grymma ju. jag förstår inte hur man kan göra ett sånt program. haha, nemo vrålar skägg i sömnen, nu har han gjort string av kallingarna. det är ju så man får ont i huvudet. :P haha ^

nej, om man ska återgå till TV:n, innan batteri dör i datorn! :P


Dagens Bild.

dagens bild.


vilken fin bild.


Mitt Liv.

Ska iväg och ta en promenad med therese sn...

20101020168 (MMS)

Ska iväg och ta en promenad med therese snart. Om hon hör av sig snart. :O tog lite väl lång tid för henne att byta vagn.


Mitt Liv.

Då var bilen upphissad igen då. Han gillar...

20101019167 (MMS)

Då var bilen upphissad igen då. Han gillar att vara i luften mer än på marken. :P haha..


Mitt Liv.

ska till borlänge.

sitter nu startklar, ska till borlänge med tvillingarna, hugo och josse. :) vet inte va jag ska ha, men måste ju kolla lite om dom fått in nå nice, eller om det bara är äckliga höst färger på allt. jag blir fan illamående av allt som är brunt å sånt. :O va är det för depp kläder. :P haha ^

sen när jag kommer hem så ska jag och pappa kolla in bultarna på min bil. :P det är väl lika bra det. + att jag måste fixa nya vinterdäck, annars kommer jag inte framåt, för bilen ville inte ha dom jag har köpt. så roligt var det med det. :P haha ^

har lite ont i mina ben idag, eftersom att jag dansade zumba igår, i 45 minuter, jag har aldrig hållt ut så länge när det gäller nått. och då kunde jag inte stegen, utan jag började lära mig lite. :P haha ^

nej, man kanske ska pissa innan. :P C YA!



den bjur jag på! :P


Mitt Liv.

nu är man hos Josse.

sitter hemma hos josse nu, och kollar lite på första säsongen av OTH. längesen man såg dom avsnitten. dom är så små, mot vad dom är nu. haha,..

blir väl äventyr snart. men vet inte vad för några.. vi vill göra nått vi gjorde förr i tiden. men det visar sig hur det slutar..

tröttsamt måste jag säga att detta är, hur vore det om man egentligen hade nått att skriva än bara skiiiit....

sug kuk, hoj!


Mitt Liv.

Sitter hemma hos Sandra, och ska dricka ka...

20101018163 (MMS)

Sitter hemma hos Sandra, och ska dricka kaffe.. :)


Mitt Liv.

bio med tvillingarna.

haha, fy fan vilkvi var en värdelös film vi var och såg nyss. finns bara en som är dåligare än denna jag sett. haha, då är det fan hemskt. jag kan säga att kniven i hjärtat är värre, och BTK killer är bättre, så alla som sett den sistnämda kan ju förstå hur dålig denna var. haha

imon när jag kliver upp, ska jag nog göra mig ett försök med zumba. :P det kan bli kul att se, men jag ska försöka, sen kanske man ska dra iväg och sola lite med! :)

nu, ska jag ta mig en rök, sen soova!



filmen vi såg!


Mitt Liv.

På väg hem från blge. Dagen började kanske...

20101017162 (MMS)

På väg hem från blge. Dagen började kanske bra, men sen hände något. Jag gick till pappa, för han höll på att byta däck, men susta bulten han skulle låssa gick av, så han fick köra ner bilen på långtidsparkeringen. Och börja byta på marias. Men nu ska väl min bli bytt iaf, plus att det vart massa annat köpt på biltema.. :)


Mitt Liv.

godnatten.

kom just hem, var ut en vända med therese och mattias. men inget kul hände, så vi drog hem ganska fort igen, så här är jag. ligger under mitt sköna täcke, och ska snart stänga ihop datorn, för att sedan lägga mig till rätta och somna till gossip girl. =)

imon får vi se om det blir en vända till blge, eller inte. det visar sig om min pappa har tid eller inte. annars blir min bil ståendes en dag till, om inte fler. för han jobbar ju. =/ men ah, det visar ju sig!

man kanske skulle ta sig en vända med kameran någon dag, själv. och bara vandra, jag gillar ju inte detta då folk kryper omkring i buskarna men man kanske skulle prova det. haha ^ får se hur jag gör.

jag såg nått riktigt snyggt idag iaf! fy fan va livet är orättvist!


Mitt Liv.

taco kväll.

gud så gott det var med tacos!


Mitt Liv.

Va ju som sagt till dollar, och där vart d...

20101016161 (MMS)

Va ju som sagt till dollar, och där vart det lite team hallon. Dom är så jävla goda. :) Nu blir det lite gossip girl, innan det blir tacos.. ;P


Mitt Liv.

Sitter på åhlensfiket och fikar lite, trol...

20101016160 (MMS)

Sitter på åhlensfiket och fikar lite, troligt nog. :) haha, hugo, han trivs med en hel limpa i truten. (",) sen blir det dollar en vända. Och kuk bilen kan dra åt helvete. Fick på ett däck sen när det fram skulle på, så vart bilen stum, däcket va för stort. Haha, jag orkar inte med bilar mer.


Mitt Liv.

Så här ser det ut från min balkong denna t...

20101015159 (MMS)

Så här ser det ut från min balkong denna tid. Helt dött, och lika dött var det på stan. Men fan så halt det var. Haha, kul kul.. Waka Waka!!! Imon åker nog snösulorna på, tänier inte åka omkring och halka. Då slutar det med att jag sitter i ett räcke eller något. Första vintern med bakhjulsdrivet. Jag kommer köra av så det visslar om det. (",)


Mitt Liv.

bränna en ny skiva.

sitter i min säng och letar lite musik, men jag vet inte riktigt vad jag vill ha på min nya skiva. det kan vara svåra beslut de där. haha, har iaf nyss kört upp morsan å alla muppar på staden, för dom skulle fira lite. eller nått? när jag kom ut på gården stod det där två ambulanser och en snut bil. jag har ingen aning om vad som hänt, men det får man snart reda på. för tidningen var tydligen där. haha ^

therese skulle nog komma förbi när hon hade kört minicross klart, eller om hon bara skulle kolla. jag har ingen aning. men ah, får la se om hon dyker upp eller inte. nu ska jag fortsätta med mina låtar!


Mitt Liv.

Nu har det allt hänt grejer på gården. Två...

20101015156 (MMS)

Nu har det allt hänt grejer på gården. Två ambulanser och en snutbil. Sen resten går ju bara att fundera över.


Mitt Liv.

Kom precis hem efter en vända hos mormor. ...

20101014155 (MMS)

Kom precis hem efter en vända hos mormor. Fick mat där, :) sen drog jag och morsan till dollar. Och där hittade man lite godis. :) nu blir det kungarna, fast man såg det igår. Haha


Mitt Liv.

kungarna.

sitter nu i min säng medans therese ligger på golvet, och kollar på kungarna. fy fan va jag mår bra av att se de programmet. jag skrattar så jag får ont i magen. dom är så sjuuuka så dom blir roliga. men den där erica hon ska bort, eller ja. hon kan ju lämna huset omedelbart. hon är den tråååkigaste människan jag sett på tv någonsin. bara gnäller och är ful! nårrlandhora som nemo skulle ha sagt! :P SKÄGG!

imon ska jag och mamma till mormor och käka lunch, för peo ville ha hjälp med nått. och jag kan tänka mig att det är tv:n i köket som krånglar, med tanke på att det är de felet jag fixat dom andra 50289 gångerna :P så jag lär väl ställa in kanalerna igen. om jag fixar det, inte det lättaste jag gjort. haha

nej, om man ska ta och se klart mina älsklingar nemo och jockiboy på tv:n. :)


Mitt Liv.

hemma igen.

har vaknat varannan timme hela natten och vart upp för att pissa. inte kul kan man tycka. men det är väl lika bra och pissa på toa och inte i sängen :P haha.. hoppade iaf in i duschen när jag hade slagit upp mina blå, för att dra till clemens med lilla bilen.

när jag var klar där drog jag upp till johanna på hammarbacken. där låg hon (som ni ser på bilden nedanför) i filt och hela vinter mondulen. haha, hon frös sa hon. men hon måste ju ha vart halvdöd redan när jag kom. haha..

nu sitter jag i min säng igen. ska snart ta och bre mig en macka. fan va gott, har inte käkat något! ^


Mitt Liv.

Johanna tycker inte det är kallt här inne!...

20101013153 (MMS)

Johanna tycker inte det är kallt här inne! Mössa, jacka och filt. :P ibland är det inte lätt att vara johanna. :P


Musik.

Günther - Famous


Låten som Günther gjort till sopan Kungarna Av Tylösand.
Den är ju riktigt grym fan. Haha.. <3


Mitt Liv.

ont i ryggen.

kan ju kanske bero på att man setat eller legat ner i denna säng nästan hela dagen, dock inte när jag vart på toa eller rökt, eller när jag var ner till bilen i 5 minuter. haha, men ah får ju skylla mig själv. hoppas smärtan i magen haer försvunnit tills imon, för jag orkar inte med två dagar av detta. =/ ingen lust till det, eller ork!

ska snart ta och stoppa i andra säsongen av Gossip Girl i dvd:n. och sen ska jag nog lägga mig ner riktigt, är inte bra att sitta så här, kan inte räta ut ryggen ordentligt. therese kommer ner hit imon, och lånar andra säsongen av Prison Break. haha, hon vart heelt fast i den där serien. och det var länge sen jag såg den, kanske ska börja på den sen efter gossip. :) haha, jag kan ju se alla mina filmer och boxar hur många gånger som hellst. gör mig inget att jag sett dom, för man kan göra andra saker under tiden, utan att egentligen missa något. ^

nej, gossip var det!


Foto.

lite bilder.

 


Mitt Liv.

bla bla bla...


Mitt Liv.

pappa betalar.

fan va jag är avundsjuk på alla brats! tänk dig själv, kunna gå in på en krog bestalla in en flaska champagne för 30 lax, och bara hälla den över dig och dina vänner samtidigt som du säger: pappa betalar! hur nice vore inte det?

det finns så mkt äckligt folk runt om här i vårt avlånga land som tycker brats är sliskiga. enda anledningen till att dom gör det är för att dom är avundsjuka. dom vill nog själv kunna göra allt dom gör. ;P jag har absolut inga problem med att säga, jag vill.

sen finns det dom som tror sig kunna göra det dom kan, bara det att dom vaknar dagen efter med ett fett lån som det kommer ta dom hela livet att betala av. synd om dom. vist dom kanske hade kul den kvällen då dom spenderade liite mer stålar än vad dom egentligen hade råd med. men att vakna dagen efter med en större huvudverk än lite alkohol kan ge dej, kan inte vara kul!

tänk va fint att kunna säga utan att skämmas: pappa betalar! :P


Musik.

Eminem Ft. Lil Wayne - No Love


En av dom bättre låtarna från Eminem! :)


Mitt Liv.

gossip girl i min sköna säng.

ligger här i min säng, och har väl legat här sen jag vaknade runt 8, skönt som fan måste jag säga. eller inte, skulle inte ligga här om jag inte hade världens äckligaste mensverk, någon försöker slita ut mina inre organ. och den känslan vill jag inte ens att min värsta fiende ska behöva känna.

pappa skulle komma förbi när han slutar, så ska vi gå ut och kolla på min bil. för vi vet inte riktigt om det är kopplingen som har gått sönder. man kan ju hoppas att det inte är det. haha, för inte fan tänker jag lägga ut nå jävla 7000 svenska kronor på att byta den. dom pengarna har jag inte ens. haha..

igår när jag skulle dra till johanna så var jag precis på väg ut genom dörren så tappade jag datorn i golvet. men den klarade sig, men den sprack lite i skalet på sidan, men det var bara trycka dit det igen. haha, och nu känns det som att den håller på och brinner upp. men det är nog för att jag har den i sängen. och det kanske inte är så bra. ^ haha


Mitt Liv.

digster premium i 6 månader.

idag är jag snäll och delar med mig av digster premium i 6 månader helt gratis. så det är bara att bli medlem på denna adress, så kan ni lyssna på låtlistor som bla. Lady Gaga har skrapat ihop, som sin favorit. :)

Jag hoppas ni hittar just det ni söker!

http://www.digster.se/se/registrera.aspx?c=OHZdS16OV


Mitt Liv.

barnvakt.

är hemma hos johanna och är barnvakt åt hennes små vilddjur. men idag har dom inte vart lika vilda som dom brukar, jag vet inte varför men skönt har det vart. vi var iväg till tony och drog en pizza, gutt som fan va det. sen har vi vart ute och lekt i lekparken, vilket dom klarade av själva, medans jag satt och frös.

nu sitter dom och kollar på barnprogram, och ska väl inom en snar framtid hoppa ner i säng, och då ska jag se paradise hotel som börjar. :) dom programen är ju så roliga. haha.

nej, lite rederiet kanske. :P


Foto.

hugo dufström.

 


Mitt Liv.

Mina vänner umgås hellre över fb än i verk...

20101009152 (MMS)

Mina vänner umgås hellre över fb än i verkliga livet. :P


Mitt Liv.

skägg, för i helvete.

har lämnat in bilen idag. så det är gjort, slipper göra det sen. för det blir nog lite tight. morsan ska ha massa folk här på middag, för tanten fyller år på lördag, men då jobbar hon. haha ^ så då får man passa på medans man är ledig.

ska nog kanske ta mig an min garderob, och rensa lite. Finns nog en hel del Sofia saker i den. haha, hon blir ju alltid lika glad när man kommer med saker åt henne.
ska nog ta mig en dusch först iaf. så jag har det klart innan dom kommer. ^

nej, tar den nu! SKÄGG!


Mitt Liv.

ska snart iväg.

så jag passar på att kasta in ett litet inlägg innan jag ska dra. ska köra lalla till bärket, och sen ska jag hem för att se kungarna. dom är ju som ni kanske förstår, kungar! finns ju inge bättre program än det just nu. haha, dom är verkligen veckans höjdpunkt. jag bara älskar nemo och jockiiboy.

idag har jag inte annat än kollat på tv, har sett ett avsnitt av gossip girl, ett av 90210, och två av true blood. sen har jag sett lejonkungen, och camp rock 2. haha, film är ju livet. (",)

imon ska bilen in, och jag får den inte fören på fredag. och nästa vecka ska en ny sterio installeras. :) kan bli kanon, och snart ska väl dom där hemska vinterdäcken på. sen lär jag köpa nya sommardäck. usch!


Mitt Liv.

Det är väl sista gången man kan ta en bild...

20101004150 (MMS)

Det är väl sista gången man kan ta en bild från classons parkering denna tid om gubbarna och kärringarna får bestämma. Det ska klagas för klagandets skull. Vem är idioten som tror sig ska kunna få igenom en polisanmälan mot en parkering? Kan inte alla människor bara lägga energin på att försöka få bort alla utlänningar istället. Dom luktar illa och tror dom kan göra vad fan dom vill. Mattfransarna hänger utanför dörren och dom bär burka. Klart som fan man inte får ett jobb då, folk vill väl se personen dom jobbar med. Åkte vi ner vill irak och inte följde deras lagar vart man ju skjuten innan dom frågade vad man höll på med. Nej, nu får det FAN vara nog. Det skjuts för lite i detta land. När jaktsäsongen är över för älgarna börjar min för utlänningar!!!


Musik.

eminem.

Look, if you had one shot, one opportunity
To seize everything you ever wanted, one moment
Would you capture it, or just let it slip? Yo
Bara dom där få raderna får en att fundera.

When I was just a little baby boy, my momma used to tell me these crazy things.
She used to tell me my daddy was an evil man, she used to tell me he hated me.
But then I got a little bit older and I realized, she was the crazy one.
But there was nothin' I could do or say to try to change her, cuz that's just the way she was.


Mitt Liv.

gta san andreas.

inte är det första gången de där är en rubrik i min blogg inte. jag är nog fan lite karl precis som folk säger. ^ sitter hemma en söndag och spelar "våldsamma" tvspel. + att jag har tvättat mina vinterdäck idag. jag gillar att hålla på med sånt, så man får lära sig nya saker. älskar bilar, och önskar jag kunde allt själv. men så långt har jag inte kommit än. haha ^


Foto.

några fler bilder.

 


Mitt Liv.

känns som att det är lördag idag.

och det är nog mkt för att jag har vart hemma hela dagen. eller ja, iaf inte på jobbet. som jag inte längre har kvar, eftersom att sista dagen var igår. var iaf till smen idag, och till metall för att få lite klarhet i vissa saker, men det fick man ju inte även om hon skulle ha gett mig svar. sen var det ams som gällde för hela slanten, haha, guuud så kul! eller inte, men ska ta kontakt med Lars nästa vecka, för då är han tillbaka igen.

snart kommer väl morsan hem eller nått, och jag ska dra mig vidare ner till marnässkolan, ronja har fyllt 7 år, så då är det lite kalas å sånt. hann inte upp till kalaset hon hade för släkten, så jag drar på barnkalas :D haha ^ det var inte igår jag var på sånt. (A) haha..

får se vad som händer ikväll. ingen aning än så länge. men sånt brukar visa sig ganska fort :P haha..