Mitt Liv.

Fest hos Rikard. Mkt trevlig... :P

20100430071 (MMS)

Fest hos Rikard. Mkt trevlig... :P


Mitt Liv.

Valborg idag.

Fy fan så förbannad jag blir när jag vaknar före klockan ringer. Vaknade fan kvart i 6, höll på att ramla ur sängen när jag såg vad klockan var! ^ Men nu sitter jag på jobbet, och är pigg! ^^ Eller hur man ska vara när man är pigg.

När jag slutar ska jag hem och kasta på mig festblåsan, och byta lite lampor i hallen, det är bara två av 6 st som funkar (A) haha, ^ Sen ska jag på med mitt ansikte, kanske ta mig en snabb dusch, om jag orkar ! ^ Sen blire att styra bilen mot Saxdalen. :) För där blire dunderfest, tydligen! :O Så det var ju lite onödigt att städa, kan man tycka. :P Men fan så det såg ut igår alltså! :O haha


Mitt Liv.

Jag städade hemma hos Rikard igår. Så dukt...

20100429067 (MMS)

Jag städade hemma hos Rikard igår. Så duktig så. =)


Mitt Liv.

Årets första mjukglass.

20100428061 (MMS)

Årets första mjukglass.


Mitt Liv.

Andra plats på listan, sveriges sexigaste ...

20100428059 (MMS)

Andra plats på listan, sveriges sexigaste karl. ;P


Mitt Liv.

Hatar rubriker.

Igår när jag kom hem från jobbet så tänkte jag kolla på The Box, som jag lånat av Sara. Men jag såg lite mer än halva sen somnade jag. Och vaknade igen vid halv 9. Fast jag trodde det var på morgonen. Så jag vart lite smått rädd där ett tag. Men jag lyckades somna om, :)

Idag efter jobbet ska jag och Therese hitta på nått. Får la se vad det blir! :)


Mitt Liv.

Ni bara mååååste se!!! =D


Dagens Blandat.

Dagens humor.

Till: Pappa
Sms: Nu ska du få höra en annan snuskig sak om mig, jag älskar doften av min kuk, det kanske beror på att jag är bög. Din tur?
Svar: Vad i hela friden säger du? Har du blivit helt tokig?

Förklaring: Jag och en tjejkompis berättade små hemlisar till varandra och när jag skulle skicka denna hemlis så skickade jag till pappa istället för Patricia. Pappa ligger precis över henne i telefonlistan. Jag skämdes så fruktansvärt mycket. Jag va ganska så ung då det skickades och mina föräldrar visste inte om min läggning. Idag är det såklart glömt och dom accepterar mig som homosexuell... :)



Jag bara älskar att läsa på felsms.com :) Dom skriver verkligen in sakerna där som dom har gjort bort sig på! =D haha, det bara gillas. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen! :P haha ^


Mitt Liv.

Ny mobil.

Igår när jag slutade så åkte jag och hämtade Therese, så drog vi till elgiganten! :) Var tvungen att införskaffa mig en ny mobil, jag palla inte med knapparna på den andra, dom hade ju kukat ur för länge sen ^ Så det fick bli en Sony Ericsson VivaZ :) Mkt nöjd med mobilen, än så länge iaf! :P

Idag när jag kommer hem, måste jag tvätta, det finns inget som kan hindra mig från det. jag har liksom inga rena kläder, så nu får det vara nog på detta med skitiga kläder. Mina tröjor från helgen är fulla i både blod och svart färg från rikards bil. =/ haha..


Mitt Liv.

Hungrig som fan, och provar mobilen. :)

20100427056 (MMS)

Hungrig som fan, och provar mobilen. :)


Mitt Liv.

Back at work.

Nu är jag på jobbet igen, eller ja. Jag har väl vart här sen strax efter 7. :) Dra åt heela helvete va jag hade ont i kroppen imorse när jag vaknade! =/ Det kändes som att jag var mörbultad, totalt slaktad! ^ haha

Denna helg har vart totalt underbar, förutom alla missöden som skett. Alla utbrott som alla fått! ^  OSV. Jag kan berätta hur mkt som hellst! Men jag tänker inte göra det, för alla bilder finns på FB, och en bild säger mer än tusen ord! ^^ haha

Så nu ska jag vandra upp på tredje våningen. :) För nu är det FIIIKA! =D


Mitt Liv.

Filmer från helgen!





Mitt Liv.

Haha, walter äter direkt från grillen. :p

dsc00279 (MMS)

Haha, walter äter direkt från grillen. :p


Mitt Liv.

Kom nyss hem.

Sköönt som fan att vara hemma. :) Nu ska jag göra ett snabbt spa-ala-Maggan. Har precis lagt en ansiktsmask ;P haha ^ Ska ut och ta mig en rök, sen hoppa in i duschen. :) och raka bort ullet jag har på bena. (A) haha ^^

En bild säger mer än tusen ord!


Tips På Blogg.

Täntke jag skulle tala om vilka bloggar jag följer.

Alla bloggar ju i dagens läge, sen finns det ju sånna som gör det för att dom tjänar massa pengar på det. Och då anser jag att man inte längre bloggar för att man ska ha något att kolla tillbaka på utan för att man får ut något av det.

Tänkte iaf att jag skulle tala om vilka bloggar jag följer dagligen, men kommer inte lägga upp alla, men en hel del kommer det att bli iaf! :) Så ni får min uppfattning av personerna.


Denise - En snygg och och väl designad blogg. Men jag tycker det är för mkt ytlighet i bloggen.
Hon är redan smal som det är.



Cimon - Den grymmaste från Paradise Hotel. Han har ett lugn över sig, som ingen annan har i denna blogg värld. Och därför bara älskar man honom, han skriver så man blir att le. :)



Foki - Hon skriver om udda saker, och det är kul att läsa om. Men det är synd att hon inte kan stå för att hon redigerar sina bilder. Hon visar en gullig bild av sig själv, men det lyser igenom!



Jackie - Hon är ju så otroligt jäävla klockren! Hon är en människa jag skulle trivas runt, hon säger exakt det hon tycker. Och det är då man är som starkast. You go giiirl!



Kissie - Ja, hon må vara den största bloggaren, men i mina ögon är hon den minsta. Anledningen till att jag läser hennes blogg är för att hon gör min dag mkt bättre. Hon snackar rent ut sagt bara skit. Hon redigerar sina bilder på ett sätt som bara är skrattretande! Hon är en av dom som verkligen skämmer ut sverige!



Paow - Hon är bara pinsam! Skriver om saker hon egentligen inte förstår någonting av. Hon är en Kissie copy-cat. Och det finns redan en som hon, och låt det vara så! TACK!



Maria - Hon är väl en av dom svenskarna som är älskad av precis alla. Hoppas hon delar med sig lika mkt saker i bloggen som hon gör genom Hollywood fruar. Kanon cool svenska brud! :)


Mitt Liv.

Äntligen Fredag.

Idag är det fredag, och det har gått tok fort denna vecka. Känns som att Söndagen nyss var här, då jag bara var hemma och tog det lugnt! ^ men idag blire nya tag. Tror jag iaf. Får la se vad grabbarna grus har att komma med. Om det blir något, eller inte. :)

Igår var jag ute med Johanna, Therese och Matias. Vi skulle åka till galjbacken, men kom inte så långt in på vägen fören Johanna körde fast oss (Bilder i inlägget under). Haha.. Men det kom en snäll gubbe som hjälpte oss upp, eller ja, han drog upp oss med sin bil! Sånt som händer när hon kör! ^ Men bra kul hade vi iaf, diskuterade riktigt barnförbjudna saker. (A) haha ^

Idag när jag kommer hem, ska jag kasta mig i duschen, och sen ska jag ta det lugnt, tills jag får reda på vad som kommer hända ikväll!

Nu är jag hungrig, så nu vill jag ha frukost! ^


Mitt Liv.

Vi körde fast.

dsc00275 (MMS)

Vi körde fast.


Mitt Liv.

Jag trodde det var fredag idag.

Äh, har egentligen inget att skriva, så jag skiter i det! ^


Tips På Blogg.

Tips på blogg.




Min älskade vän Sara. :)
klicka på bilden!


Mitt Liv.

Nu funkar allt.

Igår var det riktigt illa på detta företag, tror det fanns en mobil som funkade. Och det var personalchefens. haha, pappa tyckte det var lugnt och skönt! :) Så han kopplade inte över sin mobil till 3G. Det var tydligen inte bara i smedjebacken som det var haveri. Utan typ i Hedemora och nån mer udda stans. :P haha ^

Fick min lönespec igår, och den var inte som den skulle vara ^^ Så det ska jag upp till Maj-Britt och fixa senare, eller ja, pappa ska med han oxå, jag förstår ju inte! (A) haha


Mitt Liv.

Varken internet eller telefoner funkar. :(

dsc00271 (MMS)

Varken internet eller telefoner funkar. :(


Mitt Liv.

Blir så matt på mig själv.

Fan va jobbigt det är att leta bil. Jag har sånna krav.. :O haha ^ Och jag vet det själv. Och det gör mig irriterad. Jag vill ha en turbo, men dom är så jääävla dyra! =P Och det är jag väl medveten om kan jag lova. :P haha ^
jag har kollat på hela blocket nu, ska kolla en vända till sen efter fikat, och se om jag hittar nått ^ haha.. Sen ska jag ringa min pappa! Och ge han glada nyheter, att jag har hittat en - Röd, Kombi, med taklucka. :P haha, allt jag inte vill ha (A)

Jag är hungrig som fan oxå, men är inte fika fören om typ en halv timme, och det är jobbigt! :P Men jag tog med mig ett äpple imorse för att jag inte skulle bli hungrig men det vart jag ändå. Inge kul!
Pappa körde imorse,m för morsan skulle ha bilen, bara en sån sak, jag vill ha en EGEN bil! Så jag kan åka vart fan jag vill! 


Mitt Liv.

Dålig uppdatering.

Ja, denna helg har ju vart full med saker kan jag ju lova. :)

I fredags när jag slutade så åkte jag och hämta min lilla skrutt Sara. Som var på helg besök i dalarna. Så drog vi till Willys och handlade lite, och sen ner på marnäs discot. Skulle inte ha vart där så länge, men blev tills det slutade, sen drog vi och käkade pizza med Johanna + barn och Therese. :) Treevligt, sen drog vi hem och såg slutet på Tallang. Blev en vända på stan sen! :)

På lördagen så körde morsan hem Sara. Sen somnade jag en vända till. Huvudet bara snurrade på mig, :O Sen kom Therese och hämtade mig en liten sväng, och vi drog ut en vända. Sen drog vi till Gunnar, och Rikard fick den briljanta idén att jag skulle köra på honom. :P haha ^ så vist, jag tog med mig hans bil hem, och sen hämtade jag upp Sara. Så var vi ute en vända, sen började mobilen att gå varv, han ringde var tredje sekund tror jag. :P haha ^ Men iaf så var kvällen lyckad, jag bara älskade att köra hans bil! Mkt trevligt!

Igår när vi vaknade var det bara på med kläderna och ut till Saxdalen och hämta Rikard och Anna. Sen till smb, körde hem både Sara och Anna. Sen upp till Gunnar och bara ta det lugnt, sen körde Rikard hem mig. :) Och jag somnade igen, sen en luugn kväll! :)

Inga bilder i helgen. =/ Haha..

Sitter nu på jobbet iaf! :) Ska snart fika, och mitt huvud snurrar än!


Mitt Liv.

Yr i huvudet.

När jag vaknade imorse så bara snurrade det i skallen på mig! Så jag tänkte att om jag går och lägger mig så kanske det går över, men nu är det nästan värre. =/ inte kul fan. Men tydligen nått man får leva med! haha ^

Sara sov här inatt! :) Trevligt! Sen har mamma kört hem henne, för jag klarade inte av det.

Nu ska jag lägga mig ner, innan jag snurrar ner på golvet! =/


Mitt Liv.

Disco för småttingar.

Sitter nere på Marnäs skolan nu och sköter om musiken på ett småtting disco! ^^ Alltid lika trevligt måste jag säga, alla ungar överröstar ju musiken, så egentligen behöver man inte ha musik, för då kan dom snacka med varandra vanligt än skrika! ^ Men så smart är dom väl inte, haha..

När jag slutade idag så åkte jag upp till min lilla snutt Sara <3 Sen drog vi hem till mig en vända, och nu är vi här! ^

Ska kanske ut med Therese en vända sen, men ska vara hemma till åtta, för då börjar tallang. :) Och det är ju bara ett måste att se, alla galna människor som ställer upp och förnedrar sig själva! ^ Vem går in med en kyckling dräkt och sjunger gullefjun liksom? :P haha, det är ingen tallang, utan då är man bara dum i huvudet! ^

Nej, ska vara lite social nu, och spela bra musik! :) Skriver kanske mer senare, om jag orkar. Det beror på! ^^ haha


Kändisar.

Robert som Curt.

I dagens klick finns en liten notis om Robert!

Robert Pattinson, 23, blir rockstjärna. Ja, på vita duken alltså! "Twilight"-stjärnan är aktuell för rollen som Curt Cobain i filmen om den bortgångna stjärnans liv. I alla fall om änkan Courtney Love, 45 - som just nu jobbar på filmmanuset - får sin vilja igenom, skriver The Sun. Courtney hoppas se Scarlett Johansson, 25, posträttera henne själv.

Vad tycker ni, kommer han passa in som en rockstjärna? :P

 


Mitt Liv.

Vilket jäävla väder.

Nu är det fika om 5 minuter. Tänkte jag skulle kasta in ett inlägg innan jag drar upp till tredje våningen.

Imorse när jag åkte till jobbet så var det lite IS på bilen, fan tom snön var ju is! Haha.. Jobbigt, sen var det vintergatan till jobbet, med sommardäck, och det var inte kul. =/ Men jag kom fram levande iaf! ^^

Nej, måste fan upp och handla en macka.. :P Orkade inte bra en hemma imorse! ^


Mitt Liv.

Mystiskt väder ute. Is på backen och sol. :p

dsc00269 (MMS)

Mystiskt väder ute. Is på backen och sol. :p


Mitt Liv.

Trött som fan!

dsc00268 (MMS)

Trött som fan!


Mitt Liv.

Fotografering.

Efter 10 idag, så hoppade jag in i arkivet, och slog mig ner på golvet, för att få någon ordning på alla mappar. Men vet inte om jag kom någonstans just då! ^^ Men har ju ett tag på mig att göra klart det, är kvar här en månad till, så på det ska jag nog klara av det. Får man hoppas ^

När man kommer hem ska man fixa ihop kameran som ligger i små delar lite överallt^^ haha, eller ja iaf på köksbordet! Sen ska man iväg och möta upp Linneá och Lalla, så får la se vart vi hamnar någonstans! Kan ju vara lite intressant! Det är ju dom som bestämmer hur bilderna skall vara!

nej, packa korgen, sen hämta nyckeln igen! Så jag får klart en låda iaf!


Mitt Liv.

Grattis till mig om 4 månader.

Haha, idag är jag alltså 21 år och 8 månader! Fiiint, står inte på fören jag är gammal och grå! Fast det finns ju sånna som är äldre och gråare! ;P haha..

Snart är det frukost, och det kommer sitta fint känner jag. Bara jag inte blir riktigt hungrig som jag var igår. Men jag snodde en banan av Mona när jag satt mig inne vid henne! ^

Klarade posten gallant idag, nästan inget jag behövde hjälp med! Och det var väl sköönt måste jag säga! 

Nej, om man skulle ta och göra något vettigt kanske! ^^ Sen springa på fika!


Mitt Liv.

Hugolutten.

lekte lite med en bild på honom, bara för att få känslan! :)


Mitt Liv.

Bättre bild.


Mitt Liv.

Semester.


När blir det semester i USA då?


Mitt Liv.

Godmorgon på er.

Avsluta gårdagen med ett godnatt inlägg, och börjar dagen med ett godmorgon inlägg. :)

Imorse var det absolut inte lika kul som alla andra dagar när jag vaknat! Ont i magen som fan hade jag, men då tog jag mig en filk och satte mig på balkongen och tog en cigg, då gick det över! Haha, ^ Sköönt som fan!

Posten är avklarad idag, och ska se om det kommer någon som tänker ta sig an våran frankeringsmaskin. Den har ju bara stått i typ 3 dagar nu. Tråkigt måste jag säga. :P haha ^

Nej, kolla runt lite mer!


Mitt Liv.

Godnatt på er allihopa.

Nu har jag målat klart mina naglar, dom springer så mkt om jag inte har nått på dom. =/ Jobbigt läge! kollade även på nya avsnitt av Navy CIS. mkt bra serie måste jag säga =D haha

Ska slå på en box och nanna lite kudde, får se om man vaknar typ runt 6 imon med, som jag gjort dessa två dagar. :O Sjuukt, va fan ska man upp då och göra? haha ^^

Imon kommer det nån nisse och ska kolla på maskinen på jobbet, få se om han får igång den, eller inte. Jag blir då inte klok, och uppenbarligen är det nått på displayen som kommer upp då och då, men står inget om det i manualen. Idioter, eller vad man kallar sånna som skriver sånt?

sooov goooott!


Mitt Liv.

Heeelt sjuukt vad jag minns detta. =D


Haha, detta är fan riktigt hederligt. :P haha ^
Så jäävla gammalt att jag tom har det på band.
Fattar ni VHS! :D HAHA


Love / Hate.

Veckans Love / Hate.



Photoshop. Det finns ju fan inte roligare som har med att förvandla bilder till nått bättre. Fast då måste jag säga en sak, om jag vore Kissie skulle jag nog träna lite i min ensamhet, innan jag visar hela sverige att jag suger på PS. HAHA.. Nej, men det är jätte kul att hålla på med det, har man tid så kan man ju lägga det på sånt som är kul. :)

Spotify. Heelt sjuukt. Jag tittade i mammas lita och hittade ABBA, men nu sitter jag och lyssnar på A*Teens. Fatta va gammal musik dom har att erbjuda, Halfway around the world (8) haha.. ^^



Urinvägsinfektion. Usch, finns ju inge värre nästa. Svider när man gör nått man måste göra :O Nejdu, hemskt är vad det är. Men nu börjar det gå över, bra med lite piller ibland :P haha ^^


Dagens Bild.

Dagens bild.


Foto; Katja
jag begär sommar nu!


Mitt Liv.

Foto väder.

Ja, idag är det verkligen sånt väder ute. Jag vill inte sitta på jobbet, jag vill ha en person framför mig och min kamera! Varför inte liksom, fatta vilka bra kort det skulle bli. Eller ja, det beror ju på vem som är framför kameran (A) haha. Men iaf, kolla ut. STRÅLANDE solsken för fan! =D Det gillas starkt kan jag lova.

Blir en Love/Hate lista senare idag hade ajg väl tänkt, sen måste jag ta och ta tag i min grupp på fb, och se till så jag får in lite folk som vill ha lite bilder i detta väder. Eller vad säger ni?

Bilderna på Sara är jag riktigt nöjd med än så länge, snart kommer väl nått som jag tycker är bättre. Än så länge är jag bara en som försöker lära mig detta. Men jag tycker jag gör stora framsteg. :)


Mitt Liv.

Fin himmel såhär på morgonen. :)

dsc00265 (MMS)

Fin himmel såhär på morgonen. :)


Mitt Liv.

Tääävling.




Jag är med i en tävling his Lily. :)


Mitt Liv.

Här har ni min tatuering. :)

dsc00264 (MMS)

Här har ni min tatuering. :)


Mitt Liv.

Kass uppdatering i helgen.

Jag får be så hemskt mkt om ursäkt för denna kassa uppdatering i helgen. men har varken haft tid eller ork till att sitta vid datorn, har mer legat i sängen, och setat på akuten! :P haha ^

I fredags så tatuerade jag mig på vaden, vart riktigt nöjd faktiskt! :) Bild kommer senare, när den är läkt eller iaf ser lite bättre ut än kladd kladd. :P
Sen efter det så drog jag hem till Rikard och spelade lite Wii med han, då jag spöade honom i pilbåge, men fick storstryk i bowling. :P haha ^ Sen var det bara hem, och slå ner skallen i kudden. Sköönt!

På lördagen så vaknade jag och satt mig vid morsans TV. För att gå igenom allt som var inspelat! :) Var lite mkt program. Runt 1 så åkte jag upp till akuten, och fick sitta där i typ 4-5 timmar. Dååålig stil säger jag bara. Ska man inte få hjälp eller? Men jag kom iaf där ifrån med lite piller i handen. Pappa körde förbi mig på Willys så jag fick lite godis. :) Sen hem, och kolla klart på alla program.

Igår så var jag hemma stora delar av morgonen, sen vid ett så var det bara hem till mormor, så peo fick byta däck på bilen! :) Och mormor tröck i mig lite mat! haha, (A) Trevligt, och gott! Sen när jag kom hem så gjorde jag en matlåda, och sen drog jag ut till Therese en vända! :)

Och nu sitter jag på jobbet, och ska snart fika. Sen ska jag till Apoteket, så jag kan hämta ut mitt recept! :)


Mitt Liv.

AIK - Växsjö .. Klart som fan att vi gnaga...

dsc00263 (MMS)

AIK - Växsjö .. Klart som fan att vi gnagare vinner. :)


Dagens Blandat.

Dagens filmklipp.


Fan vilket ös!


Mitt Liv.

Nu jävlar händer det grejer! :)

dsc00259 (MMS)

Nu jävlar händer det grejer! :)


Mitt Liv.

Hos Tommy nu. :)

dsc00258 (MMS)

Hos Tommy nu. :)


Mitt Liv.

Luuuunch.

Nu har jag nyss käkat! Gutt som fan var det med lite mat i magen! :) haha.. Och nu sitter jag bara här, och ska väl göra det till Ann-Kristin kommer och hämtar posten, sen ska jag kolla runt lite bland allt som ska iväg ut senare idag! :)

Har nyss vart uppe i arkivet och städat upp lite, men det var fan inte det lättaste. Alla fack var fan fulla som fan, så det gick liksom inte ner mer i dom. Men ändå skulle jag flytta över skiten! ^ haha

Efter att jag slutat idag ska jag iväg till Tommy och bli märkt för livet! Ska bli intressant å se hur den blir att se ut! ^ Men dom andra har ju blivit bra, så kan ju hoppas dessa oxå blir det!




Mitt Liv.

Pakeeeeet.


Vad kan detta vara? :P


Robsessed, discshop 159 kr. :)


Mitt Liv.

Trött som en jude!

dsc00257 (MMS)

Trött som en jude!


Mitt Liv.

Torsdag idag.

Idag hade jag klockan på 5 minuter tidigare, så jag ska slippa få så ont i magen när jag stressar på morgonen! Det fick jag inte i morse, och det var sköönt, menf an så mkt jag har sovit! Jag somnade fan nästan innan True Blood började igår! =/ Haha, va fan är det för fel på mig?

Igår var det ju Andra Avenyn, och det var hur bra som hellst. Undra va Hästen tänker ställa till med nu då? Han kommer ju knappast försvinna aif. (A) Det fattar man ju. Han är ju inte klok. Sen kan man ju fundera vart den där Texas är nånstans, Kittys dotter! ^

Ikväll på tv:n är det The Vampire Diaries. Och det får man ju absolut inte missa. :P Även om man har sett det, men jag fattar inte handlingen längre, funderar om jag har missat ett avsnitt eller nått. Men nu är det bara att se det ikväll isf. :P haha

Nu håller dom på och bygger om hela hallen här utanför tror jag! Dom bara borrar och drygar sig med mig! :O


Mitt Liv.

Fotorna på väggen.

Nu har jag satt upp mina kort på väggen. Mkt nöjd blev jag! :)




Mitt Liv.

Hemma nu.

Nu väntar jag bara på att morsan ska komma hem, så ska vi hämta den där mattan.. Sen blire en vända på dollar, och se om man hittar nå lite tjockare snöre, och klädnypor. Så ska mina kort upp på väggen. :)

Pappa hade med min karaoke maskin till jobbet, så ska koppla in den snart :) Får se om det funkar är inte säkert. Men man kan ju hoppas :P haha


Love / Hate.

Veckans Love / Hate



Helgen som varit! Var länge sen jag hade så där trevligt måste jag säga, hade nog ångrat mig om jag inte följt med! Och inte la jag ut en enda krona på skiten heller. Haha, vi plankade ju in som sagt. Eller ja, smög in! :P Genom en obevakad dörr.

Har ritat klart min tatuering. Så nu ska jag bara hitta nån som kan göra den på mig oxå! :) Haha, det är inte så lätt det heller. Alla har ju typ "fullt" som det låter på dom! Fan, trött jag blir!



Grabbar som misshandlar brudar, är bland det fegaste som finns! Haha, sånna jääävla loosers. Undra om dom blev tappade i golvet när dom föddes, eller om doktorn råkade slå dom med en stekpanna på 1 års kontrollen. Dom skulle ha ett kokt stryk totalt, tills dom bad om nåd! FITTOR!


Mitt Liv.

Trött tröttare Marielle. :p

dsc00255 (MMS)

Trött tröttare Marielle. :p


Mitt Liv.

Äckliga internet!

Igår när jag kom hem så funkade inte mitt internet! Och jag höll på att bli galen, med tanke på att när man sitter här så är bloggen det enda man kan besöka. Inget annat! Då vill man gärna sätta sig när man kommer hem, och kolla allt annat! men nejdå, det fick man inte. :O haha

Idag när jag kommer hem så ska morsan ha bilen, hon ska hämta mattan till skuffen. :) Och jag ska väl försöka koppla in nya kabeln till modemet! Om det vill funka det vill säga. Inte varje gång det vill det.

Tråååååkiiiiigt!


Mitt Liv.

Fittinternet funkar inte. Så då är det ju ...

dsc00254 (MMS)

Fittinternet funkar inte. Så då är det ju bara tv som finns kvar!


Mitt Liv.

Äckligaste cigg ever.

dsc00253 (MMS)

Äckligaste cigg ever.


Dagens Blandat.

Dagens vampyrer.

Den första jag verkligen fastnade för var ju såklart Edward Cullen, då jag såg Twilight första gången mitt i natten, och jag skulle upp och jobba. Sen läste jag ut alla böckerna på mindre än en månad. Han var ju min favorit från start, och är det fortfarande. Han har något magiskt i blicken, som man inte kan sluta fundera på! :)

Den andra vampyren som gjorde att jag kollade vidare på The Vampire Diaries var ju Stephan Salvatore. Han var oxå lite så som Edward, men ändå inte. Det är nått som gör dom så olika. Men han är ju intressant bland annat bara för att han har den där hemska broden som jag kommer till snart! =P Haha.. Han är öppen som en bok, men man kan ändå inte läsa honom.

Den tredje måste ju då vara hans bror, Damon Salvatore, från The Vampire Diaries. :) Han jagar ju människor, medans Stephan dricker blod från djuren. Men Damon han ska vara som han är skapad, dricker hej vilt! ^ Men han är bra, för man vet aldrig vart han finns, eller om hon dyker upp till vänster på bilden! :P

Den sista men absolut inte den minsta vampyren som jag fastnat för är med i True Blood, Eric Northman. :) Den serien är lite mystisk. Men den är grymt bra ändå, men är inget som skulle kunna hända på riktigt. inte för att vampyrer finns. Men Eric är bra i den. Fast han är inte med så mkt! Mer Eric åt folket! =D 

    

    


Mitt Liv.

Man hittar då allt på aftonbladet. :p

dsc00252 (MMS)

Man hittar då allt på aftonbladet. :p


Mitt Liv.

Tillbaka på jobbet, efter 4 dagars ledigt.

Sköönt som fan har det verkligen vart! Det har gått fort, men det gör inget. Jag trivs här på jobbet. :) Absoluuut!

Igår när jag kom hem till Linda så låg alla heelt utslagna på soffan, Johanna hon var nog fan fortfarande full. Hur hon orkar det är det ingen som vet, mer än hon säkert! ^ Sen hade hon fått stryk oxå. Inte varje dag det händer henner. Hon hade vänt sig om, och sen vände hon sig tillbaka och då small det bara. Sen stack han som gjorde det. Och det förstår jag!

Snart är det fika, och jag är inte lika hungrig som jag brukar vara. :P haha ^ Ska ringa Therese efter fikat, jag vet inte varför, men det var hon som bad om det! :P haha ^


Mitt Liv.

Alla är lite döda, och bakfulla. Haha

dsc00251 (MMS)

Alla är lite döda, och bakfulla. Haha


Mitt Liv.

Vilken galen kväll igår.

Haha, det är heelt sjukt hur man kan överleva något i den stilen. :P haha ^ Orkar inte gå in på detaljer, men kan ju säga att Johanna var heeelt galen, först skulle hon skicka hem Robban i ambulans, sen knäa hon en i skallen, så det sprutade blod. Och inte fan betalade vi oss in heller, utan vi smet in en annan väg. :P haha ^ Vakterna lurade ju oss. haha.. Då får dom skylla sig själva.

Var hemma kanske nått runt tre, och då var jagf död kan jag upplysa er om. :P haha, men slog på en film, och somnade till den. För en gångs skull. :P haha ^

Ska dra och hämta Therese senare, får se när hon hör av sig. :) Hon vart kvar i bärget.


Marielle & Johanna


Mitt Liv.

Fest hemma hos Linda. :)

dsc00249 (MMS)

Fest hemma hos Linda. :)


Mitt Liv.

Hemma hos Sandra.

Sitter hemma hos Sandra just nu, och alla är väl nästan klara, utom Therese som ska raka bena och sminka sig innan partybussen drar mot bärget, och stopet! Ingen aning om hur kvällen kommer att sluta. :P Men det visar sig! ^

Kanske blir lite bloggande från mobilen ikväll/natt. Om man får tråkigt, eller om något kul kommer att hända. (A) haha ..

Nej, nu ska jag vara lite social. :)


Mitt Liv.

Söndag och solen lyser.

Hur skööönt väder är det inte ute då? :O Hur underbart som hellst. Haha..

Johanna är väl på väg och ska lämna barnen nu, och ska snart höra av sig till mig då. Så får la se vad dagen har att ge som sitt slut. Ingen som vet just nu, allt blir ändrat i sista sekund, jag fattar noll. Hänger bara på. :P haha ^


Mitt Liv.

Äntligen.

Funkar mitt internet som det ska. Jag blir så jäävla trött på att det ska krångla så ofta nu för tiden. =/ Det var sällan det hände när jag hade XP på datorn, men nu har jag Vista. =/ Det känns som att det är där felet ligger.

Vaknade ganska tidigt imorse, men vägrade kliva upp. :P haha, så jag låg kvar till klockan var halv 10 typ. Sköönt var det iaf. Nu har även morsan vaknat till liv. =) haha..

Ikväll blire nog att dra till Enviken, och senare blir det kanske stopet. =/ haha, va ska jag med och göra? :P haha..

Skulle ha åkt till sthlm idag, men pappa med sin dåliga planering! ^


Mitt Liv.

Kommentar svar.

Eftersom att personen som har skrivit denna inte kan stå för vem det är. Så är jag ju tvungen att skriva det här, med tanke på att jag vet att personen läser min blogg. Vilket är ganska kul.. :)
Personen kallar sig iaf GroingOlder, så här har du ditt svar till kommentaren.

GroingOlder 
Du skriver att den här Emma väntade 4 månader innan hon kom och bad om ursäkt för någonting. Varför drar du då upp det igen 3 år efter? Du säger att du inte bryr dig och har mer skin på näsan nu än vad du hade då. Varför då göra en kategori om saker som hänt förut och dra upp sakerna igen? Är det ett försök att starta någonting där du bor lr är du enbart väldigt uttråkad och har dåligt att göra på dagarna.?

SVAR; Jag skrev de där inlägget för typ tre år. Det vill säga ganska längesen enligt mig. Jag vet inte vad andra tycker och tänker, och skriter ganska mkt i det med. Och anledningen till att jag la in det igen i min blogg, är just för att kategorin heter, TILLBAKA BLICKAR! Vilket personen inte verkar fatta.
Och nej, jag drar inte upp det. Utan jag påminner mig själv hur JAG var "förr i tiden". Det finns ingen som är tvingad till att läsa min blogg, utan det är heelt och hållet frivilligt. Men eftersom att just sånna som du läser min blogg, gör ju bara saken ännu roligare.

Och om jag ska vara riktigt ärlig, så är det så genomskilningt att det är nån jag känner. Och den sista meningen "där du bor", precis som att inte du vet vem jag är. ;P Och nej, jag har inte alls tråkigt om dagarna, eftersom att jag jobbar, tjänar pengar ;) Sånt vissa i denna stad verkar ha svårt med!

Folk gillar inte andra som det går bra för!

Aja, där har du mitt svar iaf!


Mitt Liv.

Nu är jag i husvagnen. :) Och vi ska snart...

dsc00247 (MMS)

Nu är jag i husvagnen. :) Och vi ska snart äta. När jag kommer hem ska jag göra ett inlägg om den där fina kommentaren jag fått! På tal om sånt, bara bevis på avundsjuka. ;)


Mitt Liv.

Drar nu.

Till mormor i husvagnen. :)


Dagens jag! :)


Mitt Liv.

Räkmacka är livet. :)

dsc00244 (MMS)

116223 Räkmacka är livet. :)


Mitt Liv.

Bleker bort utväxten.

Nu har min mamma nyss kastat i blekning i mitt hår, så snart är jag så där snygg igen, som jag alltid är när hela frillan är som den ska. :)

Imorse när jag vaknade kollade jag slutet på Lilla Jönsson ligan, sen efter det var det Tjorven och Skrollan. :P Haha, sen lite serier, som Vampire Diaries. Såå jääävla bra. =D

Nu ska jag fortsätta mitt True Blood maratoon. :D


Mitt Liv.

Husvagnen.

När morsan kom hem från jobbet hann hon väl inte mer än att slå ner röven i några minuter så var det bara att dra till mormor i husvagnen. :) Var ett tag sen man var där. Men det är sig likt därute. Tänk när man var där hela sommarlovet, haha.. Det skulle jag aldrig klara av nu, även om jag hade haft sommarlov! ^ Men vi ska tydligen dit på Lördag för att käka Påskmat. Så det kan väl bli trevligt kan jag tänka mig. haha..

Mona kickade ut mig idag från jobbet, hon tyckte lite synd om mig, så jag fick åka vid halv 3. :) Snällt av henne, det var ju ändå ingen annan kvar där borta. Så va skulle jag göra där? haha

När jag kom hem var jag hemma i en timme, sen stack jag och klippte av mig barret. Sköönt, nu är det så där friskt jag vill att det alltid ska vara. Och imon så bleker jag bort utväxten. Mkt bra kan jag lova. :)

Ska fortsätta se The Vampire Diaries nu. :)


Mitt Liv.

Jag fick nypressad apelsin. :) Mkt gott må...

dsc00243 (MMS)

Jag fick nypressad apelsin. :) Mkt gott måste jag säga.


Dagens Bild.

Dagens bild.


Jessica Lowndes, en av dom vackraste i 90210.


Mitt Liv.

Ny kategori - Tillbaka Blickar.

Tänkte jag skulle starta en ny kategiro. Tillbaka Blickar blir namner på den! :) Kan bli rätt intressant, då man även kan gå in i den och kolla lite på mina utvalda blickar. 

Och allt som står i just det utvalda inlägget kommer även jag att kommentera lite, om varför jag just skrev så, gjorde si. Och massa annat! :)


2007-05-01 - Tisdag. 
Börjar första inlägget i denna kategori, med ett inlägg från nästan tre år tillbaka.
Folk kommer nog börja fundera hur jag kan lägga ut massa inlägg med Anette. Jo, det ska jag förklara för er. Jag umgicks med henne dagligen. Och det är klart att hon även då är med i min blogg. Vore lite konstigt annars!

Detta inlägg är från valborgs festen hemma hos Anette, och Emma kom tillbaka och bad mig om ursäkt. Hade samma sak som hände då, hänt idag hade jag bara ignorerat det. Jag är absolut inte samma mesiga människa nu som då. Nu har jag mer skinn på näsan. Och kan hantera saker på ett annat sätt. Men det som hände då, är saker jag hellst inte tar upp just nu. För att då ger jag en annan människa ännu mer skinn på näsan! Och det tänker jag inte göra!


Jag vet fan inte vart jag ska börja och berätta om gårdagen ? =/ Det finns liksom så mkt som hände på samma gång .. Men jag ska göra ett gott försök att tala om vad som har hänt =P haha ^^

Kom hem till Anäät igår vid 1 kanske , Täggan började hälla i sig sina öl direkt .. Haha ^^ Sen kom Simon från båten , han klev nog av utanför anäät skulle jag tro =P haha .. så började dom två att härja satan ... Sen ramla det in fler efter fler , Johanna och Lena kom .. Lite trevligare vart det , sen ramla det in fler . å jag vet inte ens vilka hälften är =P eller var kanske man ska säga .. ^^

Sen vara tre som satt å grina , i ett rum , å två i det andra , å gud vet allt .. Så Lena och Johanna fick lite smått panik där ett tag , så dom stack =P haha .. Och Emma skulle snacka med mig , men jag tycker och sa igår att det är fel att man ska snacka bara för att man har alkohol i kroppen .. Så jag säger som jag sa igår , ta det med mig när du är nykter , och säger du samma sak som du sa igår , så kanske jag kan tänka på saken , men det som sas igår , lägger jag inte energin på , och tänker på ! .. Det finns så mkt som kan sägas på fyllan , så fan å hans moster ! .. Och mena ungifär hälften ! .. Du är så gott som luft för mig , när jag väl lagt allt bakom mig , så kommer du 4 MÅNADER efter .. och ber om ursäkt , det är patetisk , att det ska ta 4 månader att erkänna för sig själv att man har fel ! .. då är det nått som inte står rätt till .. =/ Men men , som sagt , ta det med mig när du är nykter ! ...

Sen när man kom in från det , så var nästa igång .. Det var lite triangeldrama där ett tag =P haha ^^ Men sen vart det fan en till med i leken ! ..

Vi gick å la oss kanske vid halv 2 , då dampa anäät loss i sängen =P haha ^^ Sen så somnade jag kanske vid 5 .. och imorse när jag vaknade så skulle jag ut och dricka vatten , och där ligger simon på golvet ! =O haha ^^ lite kul vare fan , jag kunde fan inte hålla mig för skratt , så jag dog =P haha ^^


Nej , nu ska jag klä på mig , och hämta mitt paket på posten !


Love / Hate.

Veckans Love / Hate



Fyra dagars ledigt. Det är inte varje helg man får det. Ska bli skönt att få vila ut lite! :) Heelt klart, så kanske man hinner göra nått oxå, känns som att helgen går så fort annars. Man hinner börja med nått, sen ska man sluta! För man ska sova. :P haha..

Min nya dator. Heelt underbart att ha en ny dator, även om den andra funkar så är det inte helt fel att kunna variera lite. ;P Inte alla som har råd med det, typ sånna som lever på SOC ;P haha.. Iaf, så har jag inte riktigt kommit igång med den, måste föra över lite mer saker. Annars är den heelt okej! :)



Folk som säger en sak, men gör en annan! Jag är så jääävla trött på sånna människor. Va fan, behandla andra som du själv vill bli behandlad! Eller vad är det man brukar säga? Ah, snart gör jag en rensning bland mina "vänner". Eller så får jag ett utbrott!

Att jag inte hittar en bil! Hur svårt ska det kunna vara egentligen? Ja, jag letar heela dagarna. Kommer det fram snart att jag vet vem personen/erna var som snodde min, och eldade upp den. Så lovar jag er att han/hon kommer vara två knäskålar mindre! Jag ska personligen fixa om ansiktet på han/hon! :D