Mitt Liv.

Ny kategori - Tillbaka Blickar.

Tänkte jag skulle starta en ny kategiro. Tillbaka Blickar blir namner på den! :) Kan bli rätt intressant, då man även kan gå in i den och kolla lite på mina utvalda blickar. 

Och allt som står i just det utvalda inlägget kommer även jag att kommentera lite, om varför jag just skrev så, gjorde si. Och massa annat! :)


2007-05-01 - Tisdag. 
Börjar första inlägget i denna kategori, med ett inlägg från nästan tre år tillbaka.
Folk kommer nog börja fundera hur jag kan lägga ut massa inlägg med Anette. Jo, det ska jag förklara för er. Jag umgicks med henne dagligen. Och det är klart att hon även då är med i min blogg. Vore lite konstigt annars!

Detta inlägg är från valborgs festen hemma hos Anette, och Emma kom tillbaka och bad mig om ursäkt. Hade samma sak som hände då, hänt idag hade jag bara ignorerat det. Jag är absolut inte samma mesiga människa nu som då. Nu har jag mer skinn på näsan. Och kan hantera saker på ett annat sätt. Men det som hände då, är saker jag hellst inte tar upp just nu. För att då ger jag en annan människa ännu mer skinn på näsan! Och det tänker jag inte göra!


Jag vet fan inte vart jag ska börja och berätta om gårdagen ? =/ Det finns liksom så mkt som hände på samma gång .. Men jag ska göra ett gott försök att tala om vad som har hänt =P haha ^^

Kom hem till Anäät igår vid 1 kanske , Täggan började hälla i sig sina öl direkt .. Haha ^^ Sen kom Simon från båten , han klev nog av utanför anäät skulle jag tro =P haha .. så började dom två att härja satan ... Sen ramla det in fler efter fler , Johanna och Lena kom .. Lite trevligare vart det , sen ramla det in fler . å jag vet inte ens vilka hälften är =P eller var kanske man ska säga .. ^^

Sen vara tre som satt å grina , i ett rum , å två i det andra , å gud vet allt .. Så Lena och Johanna fick lite smått panik där ett tag , så dom stack =P haha .. Och Emma skulle snacka med mig , men jag tycker och sa igår att det är fel att man ska snacka bara för att man har alkohol i kroppen .. Så jag säger som jag sa igår , ta det med mig när du är nykter , och säger du samma sak som du sa igår , så kanske jag kan tänka på saken , men det som sas igår , lägger jag inte energin på , och tänker på ! .. Det finns så mkt som kan sägas på fyllan , så fan å hans moster ! .. Och mena ungifär hälften ! .. Du är så gott som luft för mig , när jag väl lagt allt bakom mig , så kommer du 4 MÅNADER efter .. och ber om ursäkt , det är patetisk , att det ska ta 4 månader att erkänna för sig själv att man har fel ! .. då är det nått som inte står rätt till .. =/ Men men , som sagt , ta det med mig när du är nykter ! ...

Sen när man kom in från det , så var nästa igång .. Det var lite triangeldrama där ett tag =P haha ^^ Men sen vart det fan en till med i leken ! ..

Vi gick å la oss kanske vid halv 2 , då dampa anäät loss i sängen =P haha ^^ Sen så somnade jag kanske vid 5 .. och imorse när jag vaknade så skulle jag ut och dricka vatten , och där ligger simon på golvet ! =O haha ^^ lite kul vare fan , jag kunde fan inte hålla mig för skratt , så jag dog =P haha ^^


Nej , nu ska jag klä på mig , och hämta mitt paket på posten !


Comments
GroingOlder säger:

Du skriver att den här Emma väntade 4 månader innan hon kom och bad om ursäkt för någonting. Varför drar du då upp det igen 3 år efter? Du säger att du inte bryr dig och har mer skin på näsan nu än vad du hade då. Varför då göra en kategori om saker som hänt förut och dra upp sakerna igen? Är det ett försök att starta någonting där du bor lr är du enbart väldigt uttråkad och har dåligt att göra på dagarna.?

Postat: -




Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback