Skriverier.

- Blondinbella

För det första så läser jag hennes blogg ibland, dvs då och DÅ! Och efter det som har hänt henne nu när hon har varit borta i Italien så har jag nog läst den lite mer! Och det jag läst har verkligen varit hemskt!

För det första, så måste alla förstå att när en tjej blir antastad, eller sexuellt utnyttjad är det aldrig hennes fel. För en annan människa har ALDRIG, och då säger jag ALDRIG rätt att ta på en annan människas kropp, utan att den vill det! Och i det här fallet ville tydligen inte Bella det. Men sen är det eran sak om ni vill tro på det hon säger eller inte, men klanka inte ner på henne, för ni kommer ALDRIG få reda på om det är sant eller inte. Om inte Bella själv väljer att säga det var en lögn, men tror inte hon är sån. För hon har för mycket på spel, för att hitta på en sån sak!

Och sen det som Stina-Lee skrev, att det är föräldrarnas fel. Hur i hela helvete kan det vara det? Hur fan kan man ens påstå det? Måste bara fråga det. Inte fan viste väl Bella om innan hon åkte att det skulle finnas en galning som tänkte gå lös på henne. Konstigt nog med Stinas barnsliga fasoner, har hon nyss vart i Thailand, och om jag inte minns fel så finns det idioter där med. (har själv vart där) Och om hon då råkat ut för något, hade det då vart hennes Morsas fel? Ja, man kan ju ställa sig ganska många frågor angående det där! Och om man bara spekulerar så tycker jag man inte ska rikta något direkt mot en annan person.

Bella åkte nog enbart dit för att få en trevlig resa med sina vänner. Men visst det finns folk till allt i denna värld. Och folk som sitter och säger att man ska rätta sig till det stället man kommer. Men alla dessa jäävla invandrare i sverige då? Fan, lägg energin på att få dom och göra som vi! Dom rättar sig ju inte efter svenska lagar, varför ska då egentligen vi behöva rätta oss efter dom? Jo, för att dom skjuter oss annars. Det kanske är det vi ska börja med? Skjuta dom direkt dom snor en godis-bit från ICA. Svenska människor tänker fan inte längre än lilltån räcker, jag blir så jäävla förbannad!

Varför kan inte folk fatta, varför? Det är ju helt otroligt, bara för att hon är en ofentlig bloggerska, ska hon då få utstå allt? Ska hon ta all skit ni kastar på henne, bara för hon råkar vara lite mer känd än andra? Vist hon gick ut i tidningen före innan hon bloggade om det, SO WHAT? Hennes beslut, hennes blogg, hennes liv. Gillar ni det inte, SKIT I ATT LÄSA! Bry er liksom inte. Det var ju inte så att hon svek er personligen. Eller är det så ni känner? =/

Det är helt fel i dagens läge att en tjej ska behöva redovisa i rätten om hon hade minimala kläder på sig, eller om hon hade druckit alkohol. Varför ska det vara ett problem, bara för att tjejer klär sig så betyder väl inte det att hon bjuder in vem fan som hellst! Vi är för i helvete födda nakna, då ska vi fan kunna gå så åxå. UTAN att grabbar ska vara där å äckla sig! Nej, men det kanske är attraktivt om en tjej kommer med skoteroverall på krogen, för om hon inte har det. Kan hon bli våltagen i buskarna utanför krogen. Men om hon gick dit i en sån, då ska du se det var nån som våldtog henne då med, för hon var uppkäftigt klädd eller något. VÅLDTÄKTS MÄN HITTAR ALLTID PÅ EN ANLEDNING! Kuken stod, å han kunde inte runka! Då tycker han det är rätt att våldta en kvinna. Bara för att hon såg inbjudande ut! ...

JÄÄVLA IDIOTER TILL SVENSKA MÄNNISKOR !!!!!!!!!

Comments

Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback