Mitt Liv.

- Kan Dagen Börja Bättre Eller?

Det började med att jag för all del inte kunde hålla hastigheten hit, jag körde typ i 70, var så förbannat trött! Haha ^ Sen när man kommer in i porten, sitter det nått snusk där, som antagligen inte fått ligga på ett tag, och var bara tvungen att försöka lägga in en stöt, så jag stack illa kvickt ^ Sen tog jag min dagliga runda, ner till utl. och medium! Kommer upp till HK och ska gå in genom dörren, ja va fan händer då? Jo, LARMET GÅR!!!!!!!!! ingen idiot som vart här före mig, och när ulla gjorde mitt kort sa hon att jag aldrig skulle vara här först, så att jag fick ingen larma-av-kod =O Nehe, där stod jag som ett fån och halv döv! och tänkte, va fan ska jag göra nu då? Då kommer det en karl och larmar av, men måste ner och stänga av larmet någon annan stan, fatta noll. Men jag satt kvar utanför tills det var tyst där inne, ^^ haha, sen kom Kenneth och så följde jag med han, så han fixade en kod åt mig, till både HV och porten! ^

Comments
BLONDINA säger:

haha vilken början

Postat: - URL/Blogg: http://blondina.blogg.se/



BLONDINA säger:

sv: haah de kan jag förstå.



mjaa de e skit. sj?

Postat: - URL/Blogg: http://blondina.blogg.se/



melanie säger:

som sagt, tur att vi alla kan och får tycka olika då. Sen har väl inte ålder någonting med det att göra? då kan jag lika gärna tycka att du beter dig som en liten skitunge, bara för att du anser att det är ok. Enligt mig så är denna diskussionen över, då jag inte har något mer att säga till dig.

Postat: - URL/Blogg: http://melanieee.blogg.se/



melanie säger:

föressten så var det inte jag som stängde ner deras blogg, utan dom som arbetar på blogg.se. dom gjorde bedömningen att deras sida innehöll pornografiska bilder osv, som dom inte ansåg var ok. Jag gjorde en anmälan för något som jag ansåg var fel. Men beslutet tog dom. Så summa sumarum, om dom som jobbar på blogg.se inte ansåg att det var något fel på sidan, så hade dom nog inte blivit avstängda, men nu blev dom det. Så vill du fortsätta tjatat om det här, så kan du vända dig till dom.

Postat: - URL/Blogg: http://melanieee.blogg.se/



melanie säger:

tydligen så rör det ju dig i ryggen eftersom du börjar skiva i min blogg om det. haha, ja du kan skylla hur mkt du vill på mig. men dom tackade för att jag hade gjort anmälan iaf, så jag känner mig rätt nöjd:)

Postat: - URL/Blogg: http://melanieee.blogg.se/




Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback