Mitt Liv.

118800 - kan ge roliga svar!

Vem Är Marielle Sjelin?
Lillgamla Marielle är en ung snygg tös med massor av energi! Hon älskar att stå i centrum och är ledare för sin lilla flock av unga "damer" i skolan. Förutom att skriva på sin egen blogg så brukar hon tjuvröka på rasterna och snacka om killar och Hello Kitty med sina tjejkompisar. Hon drömmer om att en dag få rida på delfiner med sin drömprins Sebastian.

Vem Är Mattias Steinholtz?
Mattias Steinholtz är en riktigt skön grabb, rapp i truten, bra humor och nära till skratt. Han älskar att bara sitta och prata skit. Baksidan är att han inte gör annat än sitta och prata skit, han får väldigt lite gjort, han har inte klarat en deadline i sitt liv och lat som få. Men skön.

Vem Är Johanna Simonsson?
Johanna Simonsson är en vild ung dam som älskar allt i livet, framför allt sånt som är rosa! Allt som är rosa är bra helt enkelt, om hon hade fått välja hade hela världen varit rosa. The Jonas Brothers är förövrigt så söta och sexiga att hon får ståpäls varje gång deras namn nämns. Annars gillar hon att äta pizza och sjunga karaoke med sig själv. Hennes förebild är Carolina Gynning och Kissie.

Vem är Therese Simonsson?
Therese är kanske världens vackraste tjej! Iaf tycker hon det själv. Hon är visserligen snygg som få och kommer gå långt här i livet men hennes enorma självförtroende kan ibland göra att hon uppfattaas som lite kaxig. Hon har förövrigt en enorm kärlek till handväskor, helst skulle hon bara shoppa handväskor hela dagarna om hon hade råd. Då hon inte shoppar handväskor brukar hon skriva i sin blogg samt hänga ut med sina tjejkompisar och snacka killar!


Comments
Ebba säger:

Jag har fått exagt samma svar när jag har frågat samma fråga fast med olika namn..! -.-

Postat: -




Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback