Mitt Liv.

Äntiligen så funkar det.

Nu tycker jag Blogg.se har krånglat så att det räcker och blir över. =/ Antingen går det segt, eller så kommer den 500 sidan upp. Vet inte va som står på den, och är inte så intresserad heller. Med tanke på att när man ser den, vet man att inget funkar! =/

Tog mig en liten dusch för en timme sen kanske, och så gick mina naglar sönder en efter en. Så jag plockade fram nagelsaxen, och kapade alla. Så nu är det bara vänta tills dom har växt ut igen. Kan va lite skönt att ha korta naglar ett tag, när man har långa (RIKTIGA) naglar annars. :) Även om det kanske inte är så snyggt. Men sen när brydde jag mig om det?

Therese ringde när jag satt i handduk och frågade om jag skulle med ut. Så det var ju bara klä på sig i en jäävla fart, och sen ut. Så vi åkte en liten vända. För att hennes bil skulle få gå lite, eftersom den inte startade efter jobbet för henne. (A) haha ^ Var väl för att hon igår sa den alltid starta :P haha.. Så nu är jag hemma med hennes bil, jag tog den, så ska väl hämta henne senare, för hon skulle hem och duscha. :)

Jag ska se Alcazar i Melodifestivalen innan jag drar en meter, och det börjar ju om 10 minuter. Och dom är först ut, så det är lugnt. Det är bara dom jag är intresserade av. Dom har alltid så snygga kläder på sig, och sen deras scenframträdanden. :) Heelt kanon!

Nej, nu ska jag tömma soporna, sen bänka mig i soffan. C YA !


Comments
Matilda säger:

Sv : just nu har jag faktiskt ingen jättebra spellista, men så fort jag får ihop en bra kan jag skicka :D

Postat: - URL/Blogg: http://lbm.blogg.se/



Kinga säger:

ja tyvärr så har det missuppfattats, eftersom det står att saker i designen är förbjudna att använda,men att bilder och texter i inläggen får användas, men jag har uttryckt mig mer klart nu! tack för din förståelse.. peace!

Postat: - URL/Blogg: http://thetwilightsaga.se




Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback