Skriverier.

Kissie är den största lögnaren, ever!

Tänk att det ska vara så svårt att läsa en blogg, bara för att man inte spenderar tusen spänn om dagen, på bara massa skit. Fixar sina naglar för ofta, bara för att man har pengar. Eller springer runt och tror att man är kändis. "Kan ni sluuuta smygfota mig" - är väl det värsta den där Kissie har skrivit någonsin. När alla vet att hon ber sina vänner gå framför eller bakom ute på stan, och ta en bild, som inte blir sådär jätte bra, så att alla ska tro det är folk som verkligen smygfotar henne. IDIOTER! Ni är så jääävla körda, alla som verkligen går på hennes jävla spel. Va är det för fel på er?

Ska man behöva springa omkring på stan och köpa massa chai latte? Som inte ens är gott, finns det nå äckligare eller? Fylla läpparna så dom hänger ner under hakan och bara ser äckligt ut. "Boka" tid för bröstförstoring, för att tidningar ska ringa och ställa massa frågor, man ändå inte kan svara på, eftersom att allt är fejk.

Den där bruden som verkligen tror hon är barbie. Som gör allt Kissie gör. Det är oxå något som är för mkt. Hur är hennes föräldrar funtade då? Som låter sin 15 åring lägga ut halvnakna bilder på sin blogg som halva sverige läser dagligen? Hur kan dom låta henne dricka, och verkligen visa i bloggen hur odräglig hon blir när hon gör det. Hennes mor och far, måste både vara blinda och döva. Eller så är det helt enkelt så att dom inte har nått att säga till om, och då är det nått fel i deras uppfostran på deras dotter.

Ni är så lååångt ner på listan över kändisar, så ni kan inte ens kalla er B Kändisar, och det är väl bland det värsta någon har kommit på. Det finns bara en sorts kändisar. Svårare än så är det inte, men ska vi använda ordet B-kändis, så ligger väl ni någonstans bland åäö-kändisarna. Ni gör ju liksom inget?

"Visst är jag snygg idag?" är väl något dom använder lika ofta som dom använder Photoshop. ;P Haha, Kissie skriver att man är fet om låren går ihop. Då vill jag bara säga "hej, tjockis;)".. Du redigerar dina lår, så det blir fyrkantigt mellan bena. Och det finns inte en mänsklig varelse som ser ut så. Förutom du, efter din operation i PS. Haha, så kom inte och säg att du är nöjd med dig själv. Du gör dina armar och hela bena smalare i PH, så det ser ut som att du har 45 på fötterna. Haha..


Nu har jag fått ur mig en hel del! Tack och hej!


Comments
Blondie Gossip ♥ säger:

Läs min skvallerblogg om storbloggare, och glöm inte att lämna en kommentar också :)

Postat: - URL/Blogg: http://blondiegossip.blogg.se/



Ämmii <3 säger:

Vilken bra blogg <3

Postat: - URL/Blogg: http://emelieliljebergs.blogg.se/



dvxqacn säger:

Rubasax midahopa wisosi cogoqonah oze imoj hozahisam ih pimayakato yitot jikixo ukoviq.

Postat: - URL/Blogg: http://www.izozudosuk.com




Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback