Mitt Liv.

Vilken trevlig helg det har vart.

Denna helg har vart rikitgt rolig faktiskt :)

I Fredags så drog man hem efter jobbet och vilade ett tag, tills Therese slutade. Sen var det bara att dra och hämta henne, för att dra vidare och bada, trodde jag. ^ Men vi kom inte längre än till knäna med vatten, sen vart det inge mer. haha, ^ Drog hem till Mattias istället, och där vart det ännu trevligare. :)

Satt och rökte vattenpipa, och snackade massa skit. Dahlin och Fredrik var oxå där, så det blev en hel del skitsnack, om ni fattar vad jag menar. ^ haha, men bra kul var det iaf.

Och igår så drog man på loppis, och träffade Johanna som stod där tillsammans med Sandra och mamma Annelie. :) Sen drog man hem en vända, och senare ut till Johanna igen, hjälpte henne att städa lite. Så att det är snyggt när barnen åker imon.. Sen vidare ner till Sandra där Johanna skulle vara barnvakt till lilla Hugo. :)

Sen hämtade jag Mattias, för vi skulle se en film dom tjatat om. :P Men det visade sig att den inte funkade i Sandras DVD :P haha ^ Så man åkte hem efter det nästan, klockan var nog runt 2 när man var hemma. :)



Comments

Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback