Mitt Liv.

Dagen är snart över.

Idag har jag rensat lite skit i endel lådor här på kontoret. Har kollat om alla pennor funkar, och om dom inte gjorde det åkte dom i soporna. :P haha ^ Men det kanske ni förstod. (A)
Sen har nog dagen vart som alla andra dagar här. :) Endel är det lite mer att göra på än andra, får se vad Kalle kommer tillbaka med idag, om det är en hel lunta blir jag glad. :)

Efter att jag slutat ska jag in på Willys och handla lite. Mamma ville ha lite tvättmedel eller vad det var. (A) haha, kommer inte ihåg. :P Men det är sånt som visar sig, vet ju vart det står iaf. ^

Sen när jag kommer hem ska jag duscha och sätta mig vid tv och se in i skallen tror jag. :P haha, är dyng trött! Vaknade inatt av sjukaste drömmen ever. =/ Så jag vaknade verkligen till liv oxå, klockan var väl runt halv 4. Kunde inte somna om på typ 30 minuter eller nått. Men sånt som händer.

Ikväll är det The Vampire Diaries. Sjuuukt bra serie, man jag har ju redan sett hela första säsongen tror jag, iaf alla avsnitt som finns utlagda (A) haha ^ Igår somnade jag iaf under True Blood, och det var synd, för att det avsnittet var bra! :O haha ^


Comments

Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback