Mitt Liv.

vilken sjukt rolig helg jag har haft.

jani, denna helg har vart annorlunda måste jag säga. :P haha ^ jag har haft sjuukt kul, många glada skratt. och det tackar jag inte nej till.. haha..

i fredags så grattade vi Wermé som fyllde 23 gammal. och då var vi först hemma hos josse, sen drog vi vidare till löffe, och slutligen hem till johan. :) sen efter det körde jag iväg alla nötter till krogen, och drog hem och sov.

lördagen var oxå underhållande då dom hämtade upp mig och det vart borlaget, sen pizza.. drog hem till josse sen, och där var det party på hög nivå. :P haha ^ alla vart fulla och glada.. vid 11 tiden drog vi till stopet, så perras brorsa spelade. men vi drog hem redan vid ett.. och det var väl tur det. :P haha ^

var upp på elgiganten idag och inhandlade en trådlös mus, och ett trådlöst tangentbord. :) så nu sitter man i sängen med dator på tv:n :) fint som snuset.. :)


ikväll ska jag iväg ut med Therese, får la se vad vi hittar på! :)

Comments
IDA-MATHILDA säger:

Det är så många som skrivit och vill ha sina bloggar designade av mig så just nu har jag en tävling på min blogg. Där kan en lycklig person kan få chansen att vinna en hel valfri bloggdesign, gjord utav mig!

Allt man behöver göra är att skriva en kort motivation i kommentarsfältet! Vill du vara med? Kolla in här:



http://ballongparaden.blogg.se/2011/february/tavling.html#comment

Postat: - URL/Blogg: http://ballongparaden.blogg.se/



felicia säger:

vilken fin blogg!



jag är med i sångtävling, en stor dröm de skulle betyda världen för mig om du kunde ta dig några sekunder trycka på denna länken och sen trycka på RÖSTA

http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=368

skulle bli så sjukt glad om du kanske kunde hjälpa mig lite på traven och skrammla ihop lite röster till mig.

PUSS!

Postat: - URL/Blogg: http://feliciajaking.blogg.se/




Vad heter du?:

Din mail adress: (publiceras ej)

Din URL/Blogg:

Din kommentar:




Trackback